Jeg lette etter en mulighet!

For akkurat 5 år siden ble jeg mamma for andre gang. Jeg ble forelsket på nytt, slik bare mammaer kan. Mammahjerte eksploderte❤ Vi gikk fra 3 til 4 og lykken i Villa Drømmeverden var komplett. Ihvertfall der og da…

Jeg skal ikke lyve å si at denne permisjonen var like fin, behagelig og lykkelig slik som første permisjon var. For den første gangen elsket jeg å ha mamma-permisjon. Men denne gangen var ikke like fin. Det hadde ingenting med babyen å gjøre, tvert om💞 Det var litt tøft å gå fra en til to barn, men heller ikke det var årsaken. Grunnen var så enkel som at jeg hadde en annen baby også- nemlig Drømmeverden interiør butikk..

Jeg hadde verdens beste ansatte som holdt fortet mens jeg var hjemme. Men en butikk er så mye mer enn åpningstidene. Hjemme satt jeg med bestillinger, regnskap, regninger og masse bekymringer. Ville butikken overleve dette året? Jeg jobbet mens babyen sov, lekte på gymmen sin eller så på TV. Jepp, jeg måtte ty til slike midler jeg ikke er stolt av idag. Men jeg hadde ikke nok timer i døgnet. Og Marielle var med på innkjøp (første gang da hun var 9 dager!), møter og på jobb i butikken. Men det stoppet ikke der..

Marielle er født i januar og allerede i mars søkte vi om barnehage plass. Ønsket var å få henne inn i januar, altså ved 1 års alderen. Det skulle bli vanskelig! Vi fikk avslag, stod på venteliste og jeg lette febrilsk rundt etter en ledig plass eller dagmamma. Det skulle vise seg at hun først fikk plass i Bhg i august, altså 8 måneder etter fylte 1 år. Jeg hadde brukt opp min permisjon, det samme hadde pappaen. Hjemme satt jeg med en 1 åring, en butikk og nok jobb for resten av året. Og ingen inntekt, bortsett fra kontantstøtten. Ja og jeg måtte lønne noen for å jobbe i butikken mens jeg var hjemme. Jeg var mildt sagt desperat etter en løsning, en mulighet, eller en inntekt!

I 8 måneder gikk jeg å ventet på Bhg plass. Det skal sies at jeg egentlig ikke ville sette henne i Bhg da hun fylte 1 år, for jeg ville bare tviholde på all tiden vi hadde sammen💞 Samtidig trengte butikken meg. Jeg var bekymret for økonomien til butikken, og selvfølgelig min egen. 8 måneder med kun kontantstøtte er ikke noe å hoppe i taket for. Faktisk bestemte jeg meg for å legge ned butikken opptil flere ganger, men gründerspirer i magen min ville helst blomstre mer.

Jeg lette febrilsk rundt etter en løsning. Hvordan tjene penger OG være hjemme med babyen min? En hjemmebasert business?

Idag driver jeg en hjemmebasert business som hadde vært 110% perfekt da. Det var jo denne løsningen jeg lette etter! Hvorfor kom ingen og tilbydde meg denne muligheten? Jeg er så himla stolt over jobben min og takknemlig for at jeg kan tilby samme løsning til andre mammaer💞 Kanskje nettopp du leter etter en slik mulighet? Da er du velkommen til å kontakte meg💞

4 kommentarer
  1. Det hadde passet perfekt om du hadde vært i samme situasjon da. : D Jeg har vært hjemme med min lille i 9 måneder og skal tilbake i jobb igjen i morgen. Hadde virkelig satt pris på å kunne vært hjemme lenger jeg også. Har ingen hjemmebasert business å støtte meg til :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg