Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det!

Hei lille lørdag❤ Noen dager er rett og slett bedre enn andre dager, sånn er det bare. Men det har ikke alltid noe med hvordan du har det, men hvordan du tar det. Synes du det er vanskelig å være positiv og se det beste i ting, spesielt når ting går på tverke?

Det synes jeg også. Men alt avhenger av hvordan du tenker og hva du bestemmer deg for. Om livet går imot deg, ting ikke blir som planlagt og alt er litt kaos så er det vanskelig å være positiv og finne den beste løsningen. Men alternativet er så mye verre! Negativitet fører gjerne bare negativitet med seg.

2018 har ikke akkurat spilt på lag med meg. Jeg gikk fra 2017 til 2018 med tidenes ørebetennelse og 2 antibiotika kurer. Etter 3 uker begynte øret å bli mer eller mindre normalt igjen. Innimellom disse ukene så brakk Pernille kragebeinet. Gudskjelov så kom hun seg fort❤ Etter et par normale uker så tok omgangssyken oss med storm! Det begynte med Marielle og 2 dager etter var det min tur. Vanligvis pleier ikke jeg å la meg smitte, men med to runder antibiotika bare uker føre så vet jeg at immunforsvaret mitt var svekket. Og vipps så var jeg nede for telling, igjen. Det skulle ta to uker med magesmerter av og på før jeg var tilbake til normalen. Nå sier jeg bare: tvi tvi🌟

Du blir hva du spiser sies det, og jeg er så enig. Både når det gjelder hodet og kropp. I disse tider har jeg hatt ekstra fokus på hva jeg spiser og puttet mye bra av tilskudd i kroppen. Jeg vet at over 70% av immunforsvaret vårt ligger i magen, så jeg gjør mitt❤ Og hodet proppes full av positivitet, mindset og ting som gjør meg glad. Alt for å holde humøret oppe❤

Jeg skal ikke lyve, det har vært ganske tøft å drive egen business midt oppi dette. Det har vært mange skjær i sjøen som kunne stoppet meg og vippet meg av pinnen. Men samtidig er jeg heldig som kan tilpasse jobben etter livet. Istedenfor å jobbe 8-16 på en gitt arbeidsplass så har jeg kunnet jobbe en time her og en time der, hvile ved behov, jobbe fra sofaen, fra senga, eller på hjemmekontoret. Da er det plutselig ikke så umulig lenger!

Jeg er så utrolig takknemlig for min fleksible hverdag❤ Daglig jobber jeg for å nå mine mål, få den friheten jeg drømmer om og hjelpe andre mennesker med det samme. Spesielt mammaer har blitt min passion. For det å håndtere 100% jobb, barn, aktiviteter, sykdom, husarbeid og familie er ikke for pingler! Og midt oppi alt skal vi ta vare på oss selv🙄 Figure it out de som kan! Hadde jeg jobbet 100% hos en arbeidsgiver nå så hadde jeg allerede nå vært på randen av antall brukte sykedager. Ingen god følelse.

Har dere vært rammet av sykdom? Jeg takker og bukker for vinteren 2018 og ser frem mot våren😊🌷

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg