På tide å ta grep?

Hei onsdag og midtuke! Hvordan går det med nyttårsforsettene? Nytt år med nye muligheter er ikke et ukjent utsagn. Eller hva med ny uke og nye muligheter. Jeg kjenner mange som starter på nytt hver mandag. På mandag skal jeg skjerpe meg, på mandag skal jeg begynne å trene, på mandag skal jeg begynne å legge meg tidligere, på mandag skal jeg legge om kostholdet…. Kjenner deg igjen? Jepp, jeg har vært der selv😅

Jeg husker så godt timen jeg hadde på Sats hver søndag. Like sliten, vondt i magen, kvalm og tung i kroppen. Hver søndag. Og jeg skal love deg at det var ikke fordi jeg hadde vært ute på byen kvelden før, men jeg hadde dykket dypt oppi godisbollen. I tilleg til en god del andre godsaker både fredag og lørdag. Det å stå foran som instruktør og trene en stor gruppe mennesker skal jeg love deg at ikke er moro med den formen. Jeg merket nok denne cheating dagen ekstra godt fordi jeg spiste veldig sunt og trente resten av uken. Men det skremte meg hvor mye innvirkning et dårlig kosthold hadde på kroppen min. Hvordan hadde formen vært om jeg hadde et slikt kosthold hver dag? Jo, jeg har testet det ut. En hel påske levde jeg skikkelig skikkelig usunt, og den følelsen jeg fikk i kroppen da vil jeg ikke ha igjen. Kroppen min hadde det ikke mye godt, og herremin så lat jeg ble. Jeg lengtet tilbake til hverdag, og rutiner igjen. Og det verste var at det var så vanskelig og tøft å begynne å trene igjen etter en slik uke. Snakk om å bryte ned kroppen. Så jeg skjønner at det er tøft å komme igang med en forandring.

Hvis kroppen vår får feil næring, blir for stillesittende og ikke blir tatt vare på så blir vi late, føler oss slitne, lei, tiltaksløse, hodepine osv. Det er ikke normalt å gå rundt å føle seg sliten hele tiden. Med mindre du er utbrent eller syk så burde det ringe en bjelle. Kroppen vår fungerer på samme måte som bilen vår. Vi er nøye på å ikke fylle bensin på en diesel bil, men er du like nøye med å fylle riktig næring i kroppen din? Det spørsmålet kan være greit å stille seg selv.

Men hva skal man spise? Trene? Og gjøre for å føle seg frisk, rask og full av energi? Jeg vet det er en jungel der ute, og mange starter opp med full giv på en mandag. “Idag skal jeg begynne å trene, spise sunt og få mer søvn.” Låter kjent? Men allerede på onsdag så er man ute av det. For mange er det vanskelig å vite hvordan man skal komme igang, hva en skal spise og trene.

Jeg har nå hjulpet mange (inkludert meg selv) med å endre tankegang, få bort uvaner, få mer energi og få en bedre livsstil. Nøkkelen ligger i å planlegge! Og ha en klar plan. En konkret kostplan, aktivitetsplan og de rette verktøyene er et must har jeg erfart igjen og igjen. For å kicke kroppen igang og starte denne reisen så kan jeg ikke få fullrost C9 nok. Et 9 dagers program for å vaske ut gammel moro, nullstille seg selv og få bort uvanene. Etter endt 9 dager så er den naturlige veien videre programmet F15, som kommer i 3 nivåer og hver av de i del 1 og 2. Altså 6 forskjellige program a 15 dager, så her kan en leke seg i 90 dager og virkelig gjøre en forandring om en ønsker!

Du kan lese mer om C9 og F15 HER.

Jeg unner alle å føle seg friske, raske og fulle av energi🌟 Det motsatte er ikke noe ålreit. Veien frem kan være både bratt og lang, men så uendelig verdt det når en når toppen❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg