Vil du værra med så heng på!

Hei mandag kveld! Planen var å stikke innom dere i helga, men den forsvant på 1-2-3 med overnatting av lille tantegull, cheerleading oppvisning for begge (!) jentene mine, bursdag, jobb og rydding. Akkurat slik en helg skal være💞

Jeg har fått flere spørsmål rundt C9 og F15 programmene jeg skrev om i forrige innlegg, så da starter jeg med å gi info om C9.

Trenger du en kickstart?💥

Ja, for det er nettopp det C9 er. Det er et program over 9 dager med fokus på å erstatte dårlige vaner med gode vaner. Iløpet av disse dagene vasker du ut gammel moro, får økt energi, får kontroll over appetitten og vil føle deg bedre!

Spiser man vanlig mat på C9?

JA! Dette er ingen sultekur! Det følger med et hefte med mange gode oppskrifter på både protein smoothies og middager. I tillegg så har du en fri-liste over ting du kan spise både moderat av og nærmest ubegrenset av;)

Hvem er C9 for?

Så og si alle. Enten du ønsker å starte en livsstilsendring eller du trenger "et tupp i ræva". Også for de som trener ofte og spiser sunt, men som trenger å "restarte" etter f.eks en ferie. Det følger med kostplan og aktivitetsplan så opplegget er enkelt å følge. Det er fokus på sunn og ren mat. (For de med diverse sykdommer bør spørre lege først, og gravide er ikke anbefalt c9)

Nå i mars kjører jeg en kampanje på C9 og F15 for deg som ønsker å være med så heng på! Jeg vil følge deg opp og veilede deg på veien. Kontakt meg på fb, insta eller [email protected] så gir jeg deg et tilbud💥 (begrenset antall, så førstemann til mølla)

Gleder meg til å bli med på veien💥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg