VÅR YR!

God kveld torsdag! Og snart helg, igjen. Hvor ble mars av? Jeg synes vi nettopp entret årets første vårmåned, nå er det ikke mye igjen av den. Og endelig begynner det å se bittelitt ut som vår ute også. Her i heimen har vi hatt et vårlig interiør ei god stund inne, nå gledes over vår ute. Snart. Her om dagen la jeg merke til skikkelig fuglekvitter ute, det er vår-tegn det! Snøen smelter, grusen begynner å titte frem og det er vann overalt. Jeg krysser fingrene for mye sol fremover så resten av snøen smelter! Hadde jo vært deilig med en snøfri 17.mai. Haha!

Jeg titter bare innom her med noen bilder av vårt “påske-tre”. Jeg pynter ikke så mye til påske, men litt skal det bli. Ute på trappa har jeg byttet ut utgåtte lyngplanter (fra i høst) med påskeliljer. Ellers blir det litt pynt som jentene har laget opp gjennom årene. Ja, og imorgen skal jeg kjøpe noen friske påske inspirerte blomster. Mer blir det ikke, tror jeg. Hvis ikke jentene har noen formening. 

Jeg har et ønske om å komme tilbake til en mer fast blogge-rutine igjen. Det er lenge siden nå. Jeg har rett og slett vært litt av og på. Lite inspirert. Blogg-tørke. Men samtidig savner jeg å skrive, ta bilder og inspirere ut til dere. Flere har spurt meg om både det ene og det andre den siste tiden. Jeg tenker å “besvare” en del av dette fremover. Alt fra jobb, business, trening, mat, interiør, mammalivet, hytte, ja litt av hvert. Hvem er Margit etter Drømmeverden interiør? Ja, si det:) 

Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om så fyr løs!

Jeg har så utrolig mye spennende i vente fremover, og noe skal jeg dele med dere også. Livet altså <3 Men først er det påskeferie på liten og stor. Vi skal være hjemme, litt hit og dit og på hytta. Hva skal dere i påsken? By eller fjell?

God kveld til deg 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg