Det var ei litta avgjørelse!

Det er mange valg vi må ta i livet, noen er vanskelige og noen er er enkle. Mens jeg drev Drømmeverden interiør fikk jeg en mulighet til å bli forhandler av Forever sine produkter fordi jeg digget produktene. Min første tanke var NEI(!!!) for det hadde jeg hverken tid eller råd til… jeg var redd det var et type abonnement og kjøpeplikt. Jeg så for meg pakker med produkter som ble levert på døra mi hver måned. Haha! For ja, jeg er ganske skeptisk av meg. Jeg må undersøke, lese. vite og finne ut av ting før jeg foretar meg noe sånt.

Etter å ha sett på businessen og fått masse info og svar på mine spørsmål så var valget enkelt. Jeg bestemte meg for å bli forhandler og det er en av de minste avgjørelsene jeg har tatt i livet. Jeg digget jo produktene som jeg visste hadde god kvalitet, så hvorfor ikke få de til innkjøpspris? Selvfølgelig ville jeg kjøpe disse produktene til innkjøpspris- hvorav ingen innmeldingsavgift, ingen kjøpeplikt, ingen risiko, ingen bindingstid og jeg var selv sjefen! Det å bli forhandler innebærer ikke noe annet enn å kjøpe produktene til innkjøpspris, og selge de videre til andre. Noe jeg synes var veldig ok siden jeg visste at kvaliteten var god. og jeg sa ikke nei takk til å spe på butikklønna mi. Ja, da var det et enkelt valg.

Tanken min var i bunn og grunn å bruke produktene selv og selge til folk rundt meg. Jeg kunne jo ikke la være å snakke om produkter som ga meg noe, og som funket så bra for meg. Det ene førte med seg det andre og på kort tid så jeg hva slags spennende business jeg var blitt en del av. Mange skjønner ikke hvilke muligheter de har når de først starter opp som forhandler. Men det er opp til hver enkelt hva de vil ha ut av det, og det er det jeg liker så godt. Noen er fornøyd med en ekstra inntekt, mens andre vil ha full pott.

Siden det å bli forhandler ikke innebærer noe annet enn å kjøpe produktene til innkjøpspris, og selge de videre til andre, så er det ikke behov for å vurdere om en skal bli forhandler eller ikke i mine øyne. Har en lyst så er det ingen stor vurdering. Det man må ta en vurdering på er hva man vil ha ut av det. Vil man kjøpe produkter til eget bruk, tjene noen tusen ekstra i måneden på salg eller om en vil leve av dette. Etter at jeg la ned butikken og har brukt litt tid på å komme meg til hektene igjen så bestemte jeg meg for at jeg ville ha mer ut av dette enn litt salg. Jeg elsker jo denne jobben så hvorfor ikke gjøre mer ut av den? Bonusene øker, teamet er i stor vekst og produktene er mer ettertraktet enn noen gang. Alt dette fører med seg så mye positivt, og som gir meg god energi♥

Du har all verdens mulighet til å tjene ekstra penger i måneden du også. Du må bare ta en liten avgjørelse: bli forhandler. Det er der alt starter. På veien vil du få veiledning, opplæring, heiarop og masse hjelp av meg og teamet. Hvis du vil gå samme vei som meg så har jeg nettopp gått den før deg og vil veilede deg hele veien. Og den følelsen når du når målene dine er fantatisk!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg