Helt Mørkt!

God kveld fra sofaen! Nå er det skikkelig mørkt dere! Så deilig å tenne lys og sitte inne. Ikveld var det ekstra godt å sitte i sofaen med pledd, en kopp tea og macen i fanget. Kroppen er deilig døsig etter en løpetur i skogen etterfulgt av dusj og ansiktsmaske.

Og dere, nå føler jeg vi har nådd en milepæl her i heimen. Mens jentene spiste kvelds og så på litt TV så tok jeg meg en løpetur. Og de var alene hjemme! Herremin de begynner å bli så store…og jeg følger ikke helt med. Jeg var bare borte i 45-50 min, foreldrene mine bor i nærheten og de kan ringe meg. Men allikevel… ❤ Jeg er vant til å være gressenke på hverdager, men ikveld er jeg rallyenke. Noe måtte fikses på a Olga. Olga mi Olga! Ja ja. Egentlig klager jeg ikke for da kan jeg kose meg her i kroken uten forstyrrelser.

Jeg har møblert om her hjemme igjen. Nå er den lune sofakroken tilbake. Liker å bytte fra vindusplass til hjørnet her ved disse tider. Jeg er så glad i den mørke veggen bak sofaen. Faktisk vurderer jeg å male hele stua mørk, men vi får se. Bildene til jentene tenker jeg å henge opp over sofaen. (De skal ikke stå slik oppå sofaen🙈). Eventuelt henge de opp på veggen der hvor stigen står nå. Hva synes dere?

Nei, nå hører jeg a Olga brumme opp bakken til huset vårt. Så nå kommer vel mannen hjem. Kanskje.. eller ihvertfall opp i garasjen. Rallyenke si✌

God natt og happy Friday💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg