Going back to my roots✨

Oooohhh! Gjett hva jeg gjorde her om dagen! Jeg var på interiør innkjøp hos leverandører. Ikke til butikken min, men jeg var med noen gamle kollegaer fra bransjen. Utrolig koselig å catche opp. Og ikke minst føle at jeg var på innkjøp, uten å bruke penger!

Jeg får ofte spørsmål om jeg savner butikken min. Og det er jo klart jeg gjør! Tredje babyen min💙 Men det er helt til jeg kommer på all jobben som følger med butikken. Gjerne all jobben ingen andre ser. Og all usikkerheten. Og risikoen. Innkjøp, utpakking av nyheter og styling er noe av det som gjorde jobben spennende. Det er også den delen av jobben folk ser, og som de fleste tror jobben består av. «Du er så heldig som kan dille og dalle hele dagen» fikk jeg ofte høre fra kunder. Desverre er det bare en liten del av jobben.

Jeg savner den delen av jobben. Og jeg savner kundene mine, kollegaer i bransjen og ikke minst det å få hjelpe kunder med å «innrede» hjemme. Men alt i alt så savner jeg ikke butikken min. Rett og slett fordi en altfor stor del av det å drive var «jobben bak» butikken, og tilsammen tok dette utrolig mye tid. Jeg har ført logg over noen av mine arbeidsdager. Planen var å la dere lesere følge meg en dag. OMG! For et rotterace! Jeg blir nærmest flau. Kanskje jeg skal dele med dere en dag!?

Jeg kan konkludere med at valget jeg tok var et godt valg❤ Jentene har fått en mamma som er mer hjemme, og tilstede. Også må jeg innrømme noe: jeg er ganske forelsket i businessen jeg bygger opp hjemmefra❤ I tillegg så får jeg jobbe noen dager i en interiør butikk så da får jeg dekket det jeg savnet fra min egen butikk. En fin balanse!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg