2år etter smellen- hva nå?

Nå er det 2år siden superwoman falt. Ja, for det var det mange kalte meg. Regner med de bare så fasaden av livet mitt, og ikke nedi kjelleren. For det var ikke mye til superwoman som våknet den morningen for 2år siden. (den kan dere lese om her: http://drommeverden.blogg.no/1481638355_superwoman_falt.html)

Så hva har skjedd siden denne morningen og hvordan har jeg det? Faktisk så vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal skrive. Som tidligere nevnt så føles denne episoden ut som skjedde noen andre enn meg. Det er så fjernt. Jeg husker heller ikke så mye av tiden rett etterpå. Var det virkelig meg som traff veggen så inderlig? Idag er det ganske uvirkelig at jeg lå så langt nede og at kroppen sa stopp. Men jeg vet innerst inne at veien opp fra kjelleren har vært beinhard, og jeg har jobbet mye med meg selv. For en ting er sikkert: det gjør seg ikke sjæl!

Men en ting vet jeg veldig godt og det har jeg lyst til å SKRIKE ut: Livet er så sinnsykt bra nå at jeg må klype meg i armen! Jeg skriver ikke dette for å vise en fasade, pynte på ting eller skryte. Dette skriver jeg rett og slett fordi jeg er 100% ærlig med dere nå og fordi jeg vet det er flere som har vært, er eller er på vei dit jeg var. Dere skal vite at det er en vei opp fra kjelleren og det er oppover. Livet kan bli bra igjen ♥ Etter at jeg delte min historie for 2år siden så har jeg blitt kontaktet av mange som er i samme situasjon. Mange som har satt pris på at jeg deler og viser at det er ikke tabu å gå på en smell. Et blåmerke i sjela gjør ikke vondt for alltid:) Det som skremmer meg mest er hvor mange dette gjelder…..

Fremover så skal jeg dele med dere hva jeg har gjort, hva som hjalp meg og litt tanker rundt dette. Mange har spurt om symptyomer og hvordan de vet at de er på feil vei, jeg vil dele min erfaring med dere. For en ting er sikkert; dette trenger å komme mer opp på dagsorden og helsevesenet der ute har ikke nødvendigvis så mye å bidra med….desverre.

Jeg er faktisk glad for at jeg ble henta i ambulanse, glad for en erfaring rikere og glad for at livet selv satte en stopper for min crazy hverdag ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg