Takknemlig fordi jeg tørr å følge drømmene mine!

Jeg ble sittende å se på bilder her om dagen. Kamera er med meg nesten overalt, så jeg tar jo en god del bilder. Da slo det meg hvor mye jeg har opplevd her i livet hittil. Fordi jeg tør å følge drømmene mine! Jeg drømmer, undersøker og realiserer de. Ofte tar jeg sats og hopper. Jeg er ingen person som tar risisko eller er spesielt impulsiv Men jeg prøver, feiler og får oppleve. Egentlig er jeg skeptiker av natur og hopper ikke ut i hva som helst. Det jeg gjør er nøye undersøkt og ofte planlagt. Jeg er en visuell person og drømmer mye, men jeg er også en som gjennomfører. Det gjelder bare å legge en plan. For en drøm uten er plan forblir bare en drøm…

Jeg har listet opp en del av det jeg har drømt om og gjennomført til nå her i livet. 

Skole i USA: Da jeg gikk på videregående hadde jeg en stor drøm om å reise til USA. Ikke for en snarvisitt, men for å gå ett år på skole. Jeg husker at jeg satt en dag og ringte rundt til forskjellige byråer som drev med utveksling. På den tiden var det ikke noe som het google, tenk hvor mye lettere det er idag. Jeg fikk vite kriterier for å dra, pris, hvordan søke osv. Deretter ringte jeg lånekassa for å sjekke opp hva jeg kunne få av støtte. Da alt var på plass så la jeg det frem for mamma og pappa. Etter en nøye vurdering så fikk jeg lov til å søke… Det angrer jeg ikke ett sekund på idag, for det er det mest minnerike året i hele mitt liv♥

Bygge hus: Jeg og Kristian har ikke bygget bare ett hus, men to… Det hele startet da vi bodde på Strømmen og jeg gikk på BI Lillestrøm. Vi leide en leilighet, men drømte om å kjøpe hus. (vi er ikke så veldig leilighetsmennesker og må ha hage). Etter å ha vært på en del visninger så begynte vi å vurdere muligheten for å bygge hus selv. Vi fant fort en tomt, sjekket pris og plutselig ble det slik. Det vil si at det lå mye arbeid bak med budsjetter, pristilbud og undersøkelser før vi turte å hive oss ut i det. Vi la ned en enorm egeninnsats for å få det til, eller det vil si at Kristian er den handy av oss. Jeg er den kreative og god til å male:) 

Blogg: den startet som en hobby, men etterhvert så ble den en stor del av meg og min hverdag. Jeg var lenge usikker på om jeg turte å blogge, redd for hva andre ville si og derfor var jeg også anonym de første årene. Etterhvert som jeg turte å slippe taket og være med selv, sluttet å bry meg om hva andre mente, så kom også flere lesere til. Og jeg fikk oppleve så mye spennende! Noe av det største jeg har opplevd gjennom bloggen må ha vært en ukes reise til Thailand med flere andre bloggere. I tillegg så har jeg blitt kjent med mange spennende mennesker, vært på mye spennende sammenkomster og fått testet en del kule ting:)

Drømmeverden interiør: En av mine største drømmer som jeg har fulgt var åpning av min egen butikk. Jeg brukte vel nesten ett år på å undersøke, lage budsjetter, sjekke markedet, snakke med leverandører, planlegge nettbutikk… Ja, det lå mye arbeid bak før jeg i det hele tatt turte å gjøre noe ut av det. Læringskurven har vært kjempebratt, men herremin så mye jeg har lært. Den erfaringen jeg sitter igjen med er gull verdt! Og det ble mange fine år hvor jeg levde ut drømmen min. Butikken min dro også med seg mange fine opplevelser som jeg ikke ville vært foruten. Jeg har vært på innkjøp i inn og utland, møtt mange fine mennesker og fått mange spennende oppdrag. For ikke å snakke om turene til Amsterdam og innkjøp av Riviera Maison. En drøm som ble virkelighet!!

Forever Living: Jeg er som jeg nevnte over her veldig skeptisk. Så da muligheten for å bli forhandler av Forever Living kom opp så tok jeg den ikke med en gang. Men jeg er så glad for at jeg har evnen til å gi ting en sjanse, undersøke og deretter ta et valg. For det Forever Living har gitt meg av personlig utvikling, opplevelser og bedre helse er gull verdt! På under 2 år har jeg opplevd så mye; å bli kjent med så mange flotte positive mennesker, lært masse om helse, reise til Dubai, sommerfest på slottet, Scandinavian Gathering, kick-off, fått anerkjennelse for jobben min… Ja, jeg har opplevd mer på disse årene enn de fleste andre gjør i sin jobb. 

Ikke bry deg så mye om hva andre mener for da ender du opp med at du ikke tør å oppleve noe. Følg drømmen din♥ 

PSSST!!! Jeg heier på deg fra sidelinjen!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg