Helvetes uka!

God lørdag! Endelig kan jeg senke skuldrene. Herremin for en uke. Eller senke skuldrene..det går ikke for de er helt stive og kjennes opp i nakken. Smerter. Og følelsen i hele kroppen: sliten. Du vet den uka du jobber mye, det er 2 foreldremøter, et foredrag og alt som skal på plass før høstferie. Jepp!

Antrekk: genser- Odd molly // skjørt- anemone // briller- have a look // skjerf- tif tiffy (alt kan kjøpes på Step In Hokksund)

Tankene spinner noen år tilbake. Jeg hadde nesten glemt det, helt til denne følelsen bredte seg i hele kroppen idag. Skikkelig sliten, vondt i ryggen og stive skuldre. Akkurat sånn var det hver helg før. Spesielt på søndager, min fridag. Jeg koste meg på jobb på lørdager, en av de koseligste dagene i butikken min. Men også Jobbdag nr.6. Så søndag kom som en smell. Det tok sjelden feil.

Jeg er så takknemlig for at dette ikke er min hverdag lenger❤ Du vet når du føler at du bare må komme deg gjennom uka? Holde tunga rett i munnen for å huske alt, rekke alt og leve etter a-planen din. For står det ikke der så glemmer du det. Jeg bruker fortsatt a-planen min, men det er fordi jeg liker lister og orden. En struktur i hverdagen. Ikke fordi jeg MÅ leve etter den for å ikke misse noe.

Jeg vet mange har et hektisk liv. Det er nesten ikke til å unngå med jobb, barn, aktiviteter og hus. Men det finnes måter å moderere dette livet på. Det er rett og slett trist å måtte «komme seg gjennom uka» uke etter uke. Fredag og helg blir ukas høydepunkt og tid for å puste. En helvetes uke i ny og ne er innafor, og mange ganger nødvendig. Men når det blir hverdagen så er det lov å tenke seg om to ganger. Jeg er glad jeg hoppet av karusellen. Det hjelper utrolig mye å bestemme mye av arbeidstiden min selv, og ha mulighet til å gjøre mye av jobben hjemmefra. Heldig? Nja, et godt valg vil jeg si. Og det beste er at jeg får muligheten til å hjelpe andre med å jobbe på samme måte❤

Kanskje du er min neste kollega? Jeg vil veilede deg og vise deg samme vei som jeg har gått. For info og spm: [email protected]

Lag deg en deilig lørdag❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg