Hemmelig beundrer?

Hei fra fjellheimen🍁🍂

Nå lurer jeg veldig må jeg si! Eller det vil si; jeg har gått fra å lure til å bli utrolig irritert! Og bittelitt frustrert. For 1,5 uke siden fikk jeg to ubesvarte anrop på telefon fra ukjent nummer. Ikke det helt store å lure over i disse dager med så mye rare telefoner. Men disse telefonene kom midt på natta. Riktignok natt til søndag, så jeg tenkte ikke så mye over det.

Etter 3 døgn så ringte telefonen min igjen, midt på natta. Skjult nummer. Da begynte jeg å lure… kanskje ikke så tilfeldig lenger. Etter 2 døgn fikk jeg igjen en telefon. Og deretter noen dager etter. Da klarte jeg å svare i søvne på telefon, i ren forvirring. Jeg kunne da konstantere at det ikke er et call senter som ringer, for det er ingen bakgrunnsstøy slik det pleier å være. Total stillhet.

Natt til mandag, natt til tirsdag og natt til idag har jeg igjen fått telefon. Nå har jeg gått fra å lure til å bli irritert og frustrert! Hvem ringer meg midt på natta? Jeg har trodd at dette er noe innen salg eller svindel. Men må begynner jeg å lure. I natt fikk jeg igjen trykket på svar knappen, og alt jeg hører er stillhet og pusting… er virkelig selgere såååå på? Eller er det rett og slett en stalker? Jeg fikk spørsmål fra ei venninne om det kunne være en hemmelig beundrer, men seriøst!?

Noen flere som har opplevd noe lignende? Andre som opplever det samme? Tips til hva jeg kan gjøre?

Jeg er skikkelig lei av å bli vekket midt på natta💩 For jeg kan love at det er ikke da du helst ringer meg for en hyggelig samtale🤣

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg