Den forbanna ferien?!

God morgen fra fjellheimen og høstferie!🍁🍂 Høstferie ja. Til glede og fortvilelse. Nå kan jeg velge glede, tidligere var det fortvilelse. Hva velger du?

Bak en PC skjerm sitter det en mamma med klump i halsen og tårer som presser på. Det var lite barn i barnehagen idag da hun leverte prinsessa. Kalenderen viser uke 40. Høstferie. Den dårlige samvittigheten brer seg i kroppen. Hun har ikke flere ferieuker igjen, om hun ikke er villig til å bruke opp juleferien da. På Facebook og andre sosiale medier lyser bilder av hytteliv, høstfarger i fjellet, badeland, kino, familietid og barn mot henne. Tårene presser på.

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Midt i en haug med esker, bobleplast og paller står en mamma med håret i en dott oppå hodet. Ikke mindre enn 5 paller skal åpnes. Ut av eskene tyter julekuler, julelykter, nisser og engler. Neglene er brukket og hendene såre. Hun har vært 12 timer på jobb, på tide med litt mat kanskje? Inn på telefon tikker det inn ett bilde av to blide prinsesser som er på hyttetur. Uten mamma. For mamma måtte jobbe, igjen… Tårene triller og den dårlige samvittigheten brer seg i kroppen. FA#%N!! Men ting gjør seg ikke sjæl. Varene skal pakkes ut, prises og butikken skal gjøres om. Ja, og den veggen må males. Alt skal klargjøres til julebutikken som starter om 3 uker. For da begynner virkelig jobben- julehandelen. Årets koseligste tid, men også årets tøffeste.

Jeg kan skrive om disse to mammaene. For begge to har vært meg. To forskjellige arbeidsliv med en ting til felles- den dårlige samvittigheten for barna. Jeg kunne like gjerne skrevet om vinterferien, sommerferien, påskeferien, juleferien… Ting ble ihvertfall ikke noe bedre når eldstemann begynte på skolen. Rundt 15 uker ferie fra skolen i året. Vi foreldre har stort sett 5 uker i året. Gjerne mindre som selvstendig næringsdrivende. Forstå det de som kan…

Nå som jeg bygger business hjemmefra ved å benytte meg av dagens teknologiske verden og den størst voksende forretningsmodellen network marketing, så kan jeg viske bort disse to mammaene. Jeg kan slippe opp den dårlige samvittigheten. Ganske sprøtt å tenke på. Glad jeg tok imot denne muligheten.

Og vet du hva? Den beste delen av denne jobben er alle de andre mammaene jeg kan hjelpe med å bygge sin egen business hjemmefra. For en sann glede❤ kanskje du er den neste mammaen jeg skal hjelpe?

{kontakt meg for mer info og se om dette kan være noe for deg også. PM eller [email protected]}

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg