En fantastisk tilfredstillelse!

Hei mandag! Håper helgen deres har vært fin? Denne helgen kan vi ihvertfall ikke klage over været her på østlandet. Det er jo helt utrolig at det er så varmt ute. Den vanlige crispy høstluften er ikke å se. Jeg var ute tidlig på lørdag og løp en tur, ikke engang da kjente jeg noe til høstluften. Bare tåke og grått. Helt utrolig nå midt i oktober. 

Denne helgen har vi fått gjort så mye her hjemme! Vi har bygget ny dobbelgarasje og da blir det en del “bygge-søppel”. Det er nå levert på dynga. Jeg har tatt inn alle puter, pledd og andre uteting. Vasket og lagt bort, klart til en ny sommer. Alle potter og kurver ute er tømt for blomster, og noen har fått påfyll av lyng. Det er så deilig å få ryddet opp ute og gjort det klart til vinter. Vi har fortsatt noen utemøbler stående under tak, med dette været så kan vi jkke fjerne det enda:)

Jeg har vasket bad, gulver og tørket støv. En skikkelig husvask med andre ord! Kjøkkenet fikk seg en ordentlig runde i alle hyller, overflater og langs lister. Vi har slike herregårdslister nederst på innredning- kjempefint, men samler støv! Vasken vår fikk jeg skrubbet skikkelig, så nå skinner den. Og kurven til oppvask fikk seg en runde i oppvaskmaskin, det var en stund siden…. Så deilig med et rent og pent kjøkken♥

Jeg toppet det hele med nyvasket sengetøy! Ja, og bilen vår vasket jeg all-around bare fordi det var så fint vær ute og jeg ville gjøre mer ute. Jeg er dårlig på å være ute og ikke gjøre noe… Hadde jeg tenkt på det før så kunne jeg jo ha vasket vinduene. Det får bli neste helg, eller noe. Jeg ELSKER slike helger hvor jeg får gjort mye. Ihvertfall når jeg egentlig tok alt på sparket, og ikke hadde “gruet” meg for å gjøre dette i lang tid.

Det er en sinnsyk tilfredstillelse for ei med støv på hjernen å våkne opp til et rent, ryddig og fint hus. Det er en god start på dagen det. Til og med bilen er ren! *Ler rått* Mulig jeg er rar sånn sett, men jeg elsker at ting er på stell. Er vi flere? For meg så handler det ikke bare om å ha alt på stell, selvom det er en tilfredstillese i seg selv. For meg så er det ekstra deilig å kjenne at I´m BACK! Jeg holder på med noe hele tiden, ordner og styrer. Slik som jeg alltid har vært. Det er deilig å kjenne på en god energi, ikke følelsen av å være sliten. Kroppen min er i balanse, mer enn noen gang. Det unner jeg alle. For det er faktisk ikke normalt å føle seg sliten hele tiden, da jobber du MOT kroppen din. 

Ønsker deg en fantastisk uke!

5 kommentarer

Siste innlegg