Ringen er sluttet!❤

I oldefars gamle fjøs i Åmot har Margit Ødenes (27) skapt seg en egen drømmeverden. En butikk litt utenom det vanlige. Det er lite som minner om ku, skit og fjøs. I reolene finner du vakre pyntegjenstander og gaveartikler i rikt mon. Duften som strømmer mot deg minner lite om Dagros og Litago. Ødenes omtaler selv butikken som en Drømmeverden.

Jeg gjør det fordi dette er en drøm jeg har hatt lenge, samtidig er dette min verden. Jeg kaller det også den lille butikken med den store atmosfæren, sier hun.

Hun har et ønske om at når folk kommer inn, skal de oppleve en stille og rolig atmosfære som er annerledes enn den stressede hverdagen på utsiden.

27-åringen er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI, og gikk lei av kontorjobben i Sandvika. Hun og samboeren, Kristian Pandur, hadde akkurat bygget seg hus utenfor Lillestrøm da de bestemte seg for å selge huset, og flytte hjem til småbruket på Åmot. Han jobber hos Hæhre Entreprenør og er mye på farten. Vi var slitne av at hverdagen kun besto av jobb og å hente barn i barnehagen, sier Ødenes, som er mor til lille Pernille (2).

-fra artikkelen i Drammens tidende i 2010-

Jeg husker jeg var verdens stolteste den dagen jeg åpnet Drømmeverden interiør i fjøset, for ganske nøyaktig 8år siden. Etter flere måneder med rydding, vasking, skrubbing, maling, snekring og bygging. Hadde jeg visst omfanget av jobben så hadde jeg aldri begynt å gjøre istand fjøset. Men den dagen jeg åpnet min egen drømmeverden så ble det verdt all jobbingen. Nærmest som et svangerskap!😅

Jeg stortrivdes i fjøset. Atmosfæren, lukten av kaffe og duftlys, tente lys, roen…ja det var en veldig koselig butikk❤ Hit kom kunder langveisfra for å oppleve drømmeverden, tenk det. I tillegg serva jeg nettbutikken herfra. Etter 1år her så flyttet jeg til sentrum, og herfra ble det yttligere to flyttinger. Hver gang til dobbel størrelser, mer sentralt og butikken vokste seg for stor for meg. Desverre.

Igår hadde jeg åpent i fjøset igjen. Lagerutsalg nå som både butikk og nettbutikk er historie. Det var rart å være tilbake, bak den koselige disken Kristian bygde til meg. Jeg trivdes, noe annet blir å lyve. Herremin som jeg koste meg! Følelser ble vekket❤ og ringen ble sluttet❤

Takk for meg❤😭

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg