En åpenbaring

God Søndag alle sammen!
Har helgen vært fin? 
Helgen min har vært effektiv, kreativ og veldig slitsom. 
Nå verker jeg i snart alle ledd i kroppen tror jeg…men det er SÅ verdt det! 
I utgangspunktet skulle vi rive og kle en vegg i butikken og deretter sette opp plassbygde hyller til interiør på veggen. Jeg var ikke fornøyd med de hyllene som var der. I tillegg skulle jeg rydde, organisere og gjøre noen andre småting i butikken.
Det var helt til jeg fikk en åpnebaring…
Den nye veggen ble så utrolig flott da jeg fikk malt den at det ville vært en “skam” å sette opp hyller på den. Jeg begynte å tenke nye ideer og ballen begynte å rulle. Noen ganger er det nesten litt “farlig” når jeg lar kreativiteten slippe fri. Til vanlig har jeg ikke tiden til å være så kreativ som jeg ønsker, men denne helgen hadde jeg full fokus på netopp dette. 
Jeg så for klær på denne veggen og etter mye frem og tilbake, tenking og testing ble det slik. Ikke nok med at klesavdeling i butikken gikk fra fin til fantastisk flott og elegant, men interiøravdelingen kommer til å bli mange hakk bedre også. Og det fortjener den med så mange fine varer og merker!
Jeg kan nesten ikke vente med å få den 100% ferdig. Ting tar bare litt tid når man gjør det så omfattende og snur om på hele butikken. 
Her er en del av klesavdelingen. 
Måtte bare henge opp litt klær så dere ser hvordan den kommer til å bli. 
Fortsatt mye jobb igjen, men vi kommer i mål:)
Tenk nå skrider vi inn i september måned og høsten er her.
Jeg er klar, og det er snart butikken også. Nå gjenstår det bare å lage skikkelig høst her hjemme. Kjøkkenet er ikke helt der enda.
Nyt mandagen og lag en god start på uken!

Jeg flytter inn..

Happy Fredag er snart over!
Etter en 12timers arbeidsdag er jeg hjemom for å sove før det bærer tilbake imorgen. Ungene er sendt til fjells og mannen er på luftetur med a Olga i helga (les: rallybilen).
Det betyr alene hjemme for min del og det benytter jeg til de fulle. Ingen store utskeielser her i gården, bare jobb. Jeg har flyttet inn i Drømmeverden med drill, hammer, malekost, masse kreativitet og pågangsmot. Butikken skal fornyes, omgjøres, males, snekres osv. 
Fantastisk!
Hyllene fylles opp av godsaker, høsten er rett og slett best på interiør og klær!
Greengate sine nyheter er fylt opp med til randen, bare å kose deg. Det kommer på nett bare vi får hodet over vannet her:)
Med nye varer kommer det uendelige mengder med papp. Jeg kaster og rydder.
Nå skal det bli så ryddig og flott overalt:)
       

Endelig skal de hvite hyllene ned, som egentlig ble satt opp midlertidig. Knipset et bilde av de mens jeg holdt på med å tømme de. Forferdelige hyller!
En vegg er revet, ny satt opp og hyller skal opp. Det er planen ihvertfall.
Time will show:)

Viser mer når det er ferdig. 
Fy dette blir så fint!

Busy Bee!

God kveld!
Nå merker jeg veldig godt at den mest krevende, stressende og tidkrevende tiden har startet. Jeg har arbeidsoppgaver til over hodet, men i mål skal jeg!
Det er viktig å sette seg mål og stå på når det gjelder.
Butikken fylles med nye varer radig nå, og nettbutikken med. Det merkes at butikk og nettbutikk vokser på hvert sitt plan. Jeg har bare mine 24timer i døgnet og merker at det er ikke nok. Det skjer så mye med butikken, nettbutikken, og bloggen nå. Jeg har laget meg lister så jeg bare kan checke det ut når det er utført. Perfekt:)
Igår tok jeg et valg som er veldig spennende og litt skummelt på en gang. Nå gjelder det bare å gi full gass, og henge med i svingene. Jeg elsker at det skjer så mye nå for tiden, gleder meg til å dele:)
Desverre øker mailboksen i takt med arbeidslista, så den skal jeg ta for meg nå. Før den sprekker!
Bena på bordet, kosepleddet på plass, tea i koppen og macen i fanget.
Jeg liker’e!

Kitchen Duty

God kveld fra sofaen!
Det merkes at dagene blir lange nå som skole, barnehage, trening og jobb er i full gang. 
Selv om de er lange løper timene nesten fra meg. Det er mye som skjer nå med butikken, vi skifter totalt fra sommer til høst, og mye spennende som jeg ikke kan fortelle helt enda…men snart!
Jeg sender Pernille med skolebussen 07.30 hver dag. Hun er så fin der hun går på bussen alene, finner et ledig sete og vinker til meg. Mammahjerte dunker litt ekstra og jeg blir blank i øynene hver gang. Kommer jeg noen gang til å bli klar for å slippe? 
Etter jobb, henting på SFO og bhg dumper vi inn døren kjempesultne hele gjengen. Jeg merker at behovet for raske middager er mer aktuelt nå enn før. Marielle er sulten og henger i buksebenet mitt. Siden jeg er alene på hverdagen med jentene er det nesten håpløst å lage middag. Nå går jeg snart tom for ideer, for ikke å snakke om matlei. Selvfølgelig kunne jeg stekt en ferdigpizza, kokt pøler, eller varmet opp noe ferdigmat. Men jeg er også opptatt av sunn mat, helst fra bunnen.
Noen som har kjappe, gode, sunne og lettvinne oppskrifter å dele med meg?
Jeg kunne delt de her på bloggen, vil tro vi er flere som er i samme bås.
           

Kjøkkenutstyret er viktig at er i umiddelbar nærhet. Med fine krukker, kurver og fat er det ikke noe problem. Jeg elsker produktene fra Riviera Maison.
Er ikke krukken til kjøkkenredskapene fin?
Ny favoritt!
Nyt kvelden på sofaen. Godt det er mange fine, nye program på Tv nå.

RM på messa!

God mandag og god ny uke!
Interiørmessen var effektiv og inspirerende for min del. Slike dager er lange og ganske slitsomme, mye skal på plass på kort tid. Jeg dro rett fra innkjøpsmesse til Drammen hvor vi skulle drikke ut en flott venninne. Jeg og ei til var forlovere for henne da hun giftet seg for ett år siden. Hun overrasket alle med bryllup i dåpen, så nå var det på tide å overraske henne. Vi rakk ikke noe utdrikkingslag siden de kastet seg rundt 3 uker før dåpen:)
Det ble Elvefestivalen, hotell og masse moro. En fantastisk kveld!
Den fineste standen på messen var Riviera Maison, min absolutte favoritt!
Vil du være med inn å se?
        

        

Fant du en favoritt?
Dette er bare noe av det du vil se fremover i Drømmeverden.
*Lykke*
Imorgen er det utpakking som gjelder på jobb, vi har fått inn så mye nye varer. Julaften og Bursdag på en gang dette her. 

En dæsj med glam!

God Lørdag!
Da er messen over for denne gang for meg. Masse inspirasjon er hentet, nyheter er bestilt og jeg er superfornøyd:) Det er bare å glede seg til høsten trer skikkelig inn.
Vi skal blande grove materiler, lin, sølv og glass med en dæsj glam denen høsten i Drømmeverden.
Jeg lar bildene snakke for seg, er det ikke mye fint?

       

  

         

Nyt Lørdagen videre fine lesere!

Interiørmesse

God morgen!
Her går det i ett med innkjøp. Mye å tenke på og se over på messen. Det gjelder å holde hodet klart midt oppi alt. Mye fint er bestilt, masse fint er på vei og flere paller er nå på plass i butikken.
Jeg er bare fort innom for å ønske dere en fin fredag, og god helg.
Det skjer mye spennende med butikken og bloggen for tiden. Igår hadde jeg et fint møte som gikk kjempefint. Gleder meg til å fortelle dere:) *stolt*
Jeg må en tur til innom Riviera Maison standen!
Fint, eller?

Kvalitetstid!

God torsdag og messedag:)
Jeg sitter nå på vei inn til Oslo for diverse møter, innkjøp og interiørmesse. Det blir lange, hektiske dager med mange inntrykk og inspirasjon. Men herremin som jeg gleder meg!
Dette er tiden for å samle inspirasjon og tenke jul…og bittelitt høst. Butikken skal gjøres om i månedsskiftet med nye hyller, farger, møbler osv. Det meste er klart i hodet mitt, men det kan jo være jeg virkelig finner prikken over ién i helga:) Vi trenger sårt å gjøre om for alle møblene og nesten alt interiøret forsvant på sensommeren. Gøy når dere handler sånn og liker butikken.
Idag kommer det mange paller med varer, stakars Marianne som er alene på jobb. Men den dama bretter opp ermene og er ikke redd for å jobbe. Heldige meg som har så flinke ansatte!
Apropo hekstiske dager. Det er min hverdag nå for tiden. (og fremover)
Med en liten jente i barnehagen, en stor jente på skolen, en mann som jobber borte og en butikk som stadig vokser gjelder det å bruke tiden fornuftig. Jeg har funnet ut at struktur i hverdagen er kjempeviktig for å rekke alt. Opp i 6-tiden, dusje og stelle meg, smøre matpakker, stelle barn, spise frokost, følge til bussen, kjøre i bhg, jobb, jobb, jobb, hente barn, lage middag, spise, bade, barnetv, kvalitetstid, kveldsmat, jobb, jobb, jobb… henger du med?
Uansett, jeg prøver å nyte hverdagene og spesielt ettermiddagene med de små fult ut. Vi danser, leker, spiller spill, pusler, tegner, er ute, leser…og det som måtte fall oss inn. 
Jeg prøver å være til stede når jeg virkelig kan!
Og da er mobil og pc lagt bort. Som vi koser oss:)

-Mine Hjerter-
Bli med på innkjøp!
Titt innom igjen ikveld:)
klem

Høsten er på vei…

Høsten er helt topp!
Jeg er så klar for høst jeg nå. Frisk luft ute, gode varme plagg, innekos, mye bra på TV, varmt i koppen…Ahhhh…Jeg er klar!
Høsten er også tiden for nyheter i butikken. En av mine beste og mest populære leverandører Greengate skuffer meg heller ikke denne gangen.
Ekstra stas var det å få vite at nyhetene er nå på vei til oss. En stor glede.
De vil komme ut i nettbutikken fortløpende.
Ta bare en titt her:

Gjør denne tidlige høstettermiddag fin:)
Jeg reiser på innkjøp imorgen, kan nesten ikke vente!! 
Dere får være med på turen.

Pappaen min!

For en dag!
Dagen startet grytidlig og ender nå..
Store, lille, skolejenta mi tok bussen til skolen for første gang idag. Jeg fulgte henne til bussen og ventet der sammen med henne. Hun gikk inn alene og satte seg på første setet med et lurt smil om munnen. Mammaen stod igjen kjempestolt med en klump i magen og tårer som presset på. TENK så stor hun er blitt! Idag kjente jeg veldig på følelsen av å slippe taket. Taket til en liten jente som skal utforske verden og lære å bli selvstendig. 
Ikveld har vi feiret verdens snilleste, mest hjelpsomme og trygge pappa! Han fyller 60 år idag. En mann som står på og jobber dagen lang. Han har drevet for seg selv i 23år nå, jeg er stolt av hva han har skapt. Uten han hadde ikke jeg vært der jeg er idag med egen butikk heller. Mye har han lært meg i årenes løp, og jeg lærer enda. Han har stilt opp og hjulpet meg med alt fra snekring, bæring, skruing…ja, det meste av sånne handy-ting ikke jeg kan:)
Hipp Hipp Hurra!
Jeg dro likesågodt igång en giveaway på instagram for å feire:)
Følger du oss ikke der bør du ta turen innom.
@drommeverden_no
Siste arbeidsdag imorgen før det bærer av sted på innkjø og messe….weeeee!