-Vår NYE leverandør-

God mandagskveld♥ Håper uken har startet bra?:)

Nå er tiden inne for å introdusere vår nye leverandør i Drømmeverden interiør. Dette er en leverandør jeg lenge har hatt på listen og nå er det endelig klappet og klart. Personlig har jeg likt dette merket i mange år, tenk nå skal jeg få selge det i butikken min! *Lykke* Jeg vil ønske velkommen:

♥LEXINGTON♥

Dette er en leverandør med mye fint innen tekstiler i utrolig god kvalitet. Det finnes ingen bedre håndklær enn disse, de kan vaskes og vaskes og holder seg like fine. Vi har hatt våre i 6år nå og de er akkurat som da vi kjøpte de. Når det kommer til sengetøy går Lexington alle en høy gang. Har man først sovet i dette vil man ikke ha noe annet. Jeg kjøpte et sengesett for 5år siden og vi bruker det ofte. Mannen er faktisk enig i at det er vårt beste og han bryr seg fint lite om slike ting:)

 

Dette kommer til å bli perfekt sammen med resten av varesortimentet hos oss!

Så hva synes du, blir det bra?

Klem fra Margit

 

-Dinner for Two-


God Søndag♥

Dagen så langt har vært så fin! Jeg har fått en god løpetur, fått unna masse kontorarbeid og gjort en del i huset. Jentene er vel fremme på fjellet og koser seg. Vesla har en tendens til å “gulpe” litt på lange kjøreturer. Noen som har tips mot reisesyke? Hun sitter vendt feil vei slik hun skal, og vi ønsker helst ikke å måtte snu henne.

Alene hjemme uten barn gir oss sjansen for å kose oss bare oss to! Idag blir det dinner for two. Kanskje vi snurrer en film etterpå? Det er lenge siden det. Jeg får legge opp maten her, mannen er snart klar for middag:) Han har en overraskelse til meg, jeg er spent!

Fortsatt fin Søndag til deg!

Margit

-Pudderrosa husmorferie-

God Søndag kjære lesere!

For mange er høstferien igang. Kanskje er dere på fjellet og koser dere? Våre to søte små har jeg akkurat vinket avsted til fjells. De skal kose seg der noen dager mens jeg og mannen jobber. Så blir det fjelltur på oss mot helgen:) Da skal vi gjøre istand vårt krypinn. Alt er bedre enn ingenting:)

Huset er så stille uten barna. Jeg er veldig sjelden alene hjemme uten de. Nå kan jeg faktisk høre kjølehjørnet dure, gud for en irriterende lyd! Jeg har slengt meg ned på sofaen med en kaffekopp, det gjelder å nyte og gjøre ting jeg ikke får gjort ellers nå. Idag var sofaen veldig god, det merkes på kroppen at det har vært full rulle i 6dager. Denne uken blir ikke noe mindre stress, selv om barna er på ferie. Jeg har en to-do liste både hjemme og på jobb. Det skal bli godt å krysse av! Prosjektet vårt på jobb nærmer seg ferdig, dere skal få vite om kort tid hva det er:)

Pudderrosa har inntatt sofakroken. Jeg ELSKER rosa!

Pudderrosa pute // Menton fat RM// serviettholder RM // Linpute // Linløper 

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut på løpetur. Ukens 6 og siste treningsøkt. Det er deilig å være så godt igang. Kanskje du skal trene idag også? Det skal bli godt å klarne opp hodet litt før jeg har noen timer med kontorarbeid foran meg. Ikveld blir det date med mannen♥

Perfekt søndag♥

Klem fra Margit

 

Tid for kjøkkenkos!

God morgen!

Gårdsdagen var en spennende dag. Jeg gikk fra innkjøp til innkjøp. Allerede neste uke vil vi få varer fra en ny interiør-leverandør. Noen varer butikken ikke har fra før. Det er med stor glede jeg ønsker dette velkommen:) Jeg skal avsløre iløpet av helgen til dere.

Butikken har mye varer fra Riviera Maison nå og flere paller er også på vei fra Nederland. Ikke rart dette er min favoritt, de har produkter til alle og enhver og til alle husets rom. Vi oppgraderer kjøkkenavdelingen i butikken for tiden. Mye er kommet og mer er på vei. Nå når høsten herjer ute er det ekstra kos å stelle på kjøkkenet. Desverre har jeg ikke så god tid til dette på hverdager, men elsker å kokkelere i helgene. Gjerne sammen med de små♥ Hvorfor ikke gjøre det i skikkelig Riviera Maison style?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg utfordrer deg til å ta kjøkkentjenesten denne helgen. Lag noe godt til deg selv og de du er glad i:)

 

God helg!

Margit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 måneder igjen til jul!

Hei og hopp!

Vet du hvilken dato det er idag? Jo, 24.september. Det vil si at det er 3 måneder igjen til jul! Jeg elsker julen og har allerde planlagt den en stund. Som butikkeier må vi være tidlig ute med å planlegge julen. Det er vår beste tid omsetningsmessig så da gjelder det å ha nok varer, og ikke minst riktige varer. Julevarene er stort sett bestilt for min del. Godt å slippe det midt oppi alt det andre.

 

I juni var jeg en tur i Nederland for å shoppe inn høst og jul fra Riviera Maison. Jeg besvimte nesten av alle de fine utstillingene. Tenk å få et snev av julestmning i juni da dere! Her kommer et knippe av bilder jeg tok på showrommet. Jeg lar de tale for seg. 

Rart jeg gleder meg?

Dette kommer til å bli den beste høsten og ikke minst julen i Drømmeverden. Jeg har de beste leverandørene med på laget! Jeg kan love en ting: her skal det bugne og butikken skal skinne:)

 

Imorgen drar jeg inn til Oslo for innkjøp. Siste klesinnkjøp for vår/sommer for denne gang, denne gangen skal jeg til Timo. En av mine favoritter♥ Etterpå går turen til en helt ny interiør leverandør som jeg er så glad for at skal bli en del av Drømmeverden. Dere kommer til å elske det!  Bilder kommer en av dagene tenker jeg:)

 

Nyt lille lørdag dere!

Margit

 

 

Over og ut!

God kveld og snart natt!

Håper dagen har vært fin? Som vanlig har dagen min bestått av mange gjøremål. Viktig å ikke ligge på latsiden. Ettermiddagen har jeg kost meg med mine søte to små, middag, bading og barnetv.  Begge begynner å bli så store jenter og jeg merker til stadighet endring i hva de kan:) Jeg nyter tiden sammen med de nå mer enn noen gang. Det er viktig å nyte tiden og ta vare på øyeblikkene. Siden jeg jobber en del og har mange baller i luftet hele tiden setter jeg ekstra stor pris på tiden sammen med jentene. Da jeg var i permisjon var jeg ikke like flink til å dette, kan være jeg hadde for mye tid:) 

Etter kveldens treningsøkt ble jeg helt slått ut. Det er så deilig å sove i egen seng igjen, ingernting er som det! Skjønner ikke at mannen klarer å sove borte hele uken når vi har verdens beste seng hjemme. Hihi! Vel, jeg klager ikke for jeg har all verdens plass. For meg er det viktig med et ryddig og innbydende soverom. Ofte er detet rommet det siste vi prioriterer eller pusser opp. Mange bruker også soverommet som bod. Mens vi bygget huset vårt bodde vi i et gammelt hus her på gården. Der var veggene okergule og listene vinrøde. Lekkert! Da kjente jeg virkelig hvor viktig det er med et soverom man trives i. Ofte er det ikke så mye som skal til heller. Jeg skal gjøre noen små endringer på vårt soverom om noen uker. Da skal dere få se:)

Litt blogging fra sengekanten før jeg skal si: over og ut!

Nattaklem fra

Margit

Barfota i Fjellheimen!

God mandagskveld og ny uke♥

Håper uken har startet bra? Min dag har flydd av sted med levering av barna, trening, jobb, hente barna, middag, turn og nå litt kveldsjobbing. Litt å ta igjen etter en helg på tur. Og høstdagene i butikken denne helgen var så bra, mye folk og røre. Når det blir en del å rydde og fikse opp etter helgen skjønner man at den har vært hektisk:) 

Denne helgen tilbrakte jeg i fjellheimen på Dagali sammen med mange fine frøkner♥ Det ble mye god mat og drikke, utendørs jacuzzi, rafting, skravling og utrolig mye latter. Slike helger lever jeg lenge på! Vi hadde utdrikningslag for en av frøknene i gjengen som skal gifte seg på selveste nyttårsaften. Når brura endte lørdagskvelden med å hoppe i boblekaret med klær på tenker jeg at kvelden var topp:)

Søndagsmorgenen våknet jeg tidlig og tok meg en løpetur da solen kom frem. Det ble en topptur rett bak hytta. Jeg gikk/løp til toppen og endte med blodsmak i munnen og melkesyre i bena. Men gud så deilig det var etterpå. Fin start på dagen før man skule sitte mange timer i bil. 

Fjellheimen er så vakker nå som den bader i grønt, gult, rødt og oransje. Det er bare å dra på seg anorakken og komme seg ut♥

Barfota anorakk // Mou sko // Please bukse

 

Her ikveld er det bonderomatikk på skjermen, pledd og en kopp med varmt. Til tider så pinlig å se, men jeg klarer ikke la være:)

Klem fra

Margit

Rafting Dagali

God Lørdagskveld♥

Nå er jeg på hyttetur på Dagali med en fin fin jentegjeng. Vi drikker ut ei venninne i gjengen. Igår hentet vi henne hos frisøren og satte snuta mot fjellet. Hun ble totalt overrasket! Moro. Idag var den store begivenheten rafting.

Jeg var på vei til å snu og kaste inn hånkle da vi nærmet oss start. Etter noen runder med meg selv satte jeg meg i båten. Jeg var stiv som en stokk og livredd. Men etter første stryket løsnet kroppen og smilet kom på. Fy så moro! Skikkelig adrenalin kick!

Båten ble til stadighet fylt med vann, dunket hit og dit. Vi hoiet og skrek. Det morsomste var å fyke ned strykene. Dette kan virkelig anbefales! Vi raftet med Dagali opplevelser. Flinke instruktører og fantastisk opplevelse!

Nå er utdrikningsvalget godt igang, jeg må henge i stroppen her:)

Nyt Lørdagen,

Margit

Høsstemning

Hei på deg♥

Idag var det skikkelig høst ute, bare 6,5grader da vi gikk til bussen. Og med denne tåken som lå over landskapet som en dung dyne var det vanskelig å se om bussen kom. Det var ikke noe problem for 6-åring, hun kunne godt høre etter om den var i nærheten:) Det er så koselig å tusle bort til bussplassen sammen med skolejenta og lillesøster som sitter pakket godt oppi vogna. Jeg rekker å dra med meg en kaffekopp til turen, god start på dagen. Tilbake hjemme blir det barneTV på vesla mens jeg får litt tid på badet. Morningen går i ett, men gud å mye vi rekker:)

Med deilig høst ute er det så kos å krype opp i sofaen med en kopp tea. Jeg tenner masse lys og fyller sofaen med puter og pledd, denne sesongen må nytes til det fulle. Elsker å lage cosy stemning inne, man skal ha lyst til å slenge seg ned♥ Kombinasjonen med deilige tekstiler, rotting, sølv og grovt tre er perfekt! Og denne høsten har jeg falt for fargen 

BURGUNDER!

Burgunder pute // Blomstrete pute // Rottingpotte // Serviettholder

 

Denne helgen er det Høstdager i Åmot sentrum. Det vil være boder med mye spennende, hoppeslott, hesteridning, bakgårdssalg, musikk, og butikkene er fylt opp med høstvarer. Hva med å starte på julegavene? Nå er vareutvalget supert! Vel, jeg gleder meg ihvertfall til en fin helg:)

Høstklem

Margit

 

 

 

HØST

God kveld♥

håper dagen har vært fin? Jeg har krysset av mange ting på to-do listen min idag, for en effektiv dag! Jeg elsker å lage lister på alt, og deretter krysse av. Ingenting er som en liste som er fullstendig krysset ut! Idag hadde jeg første foreldresamtale på skolen, nå skjønner jeg virkelig hvor stor jenta vår er blitt. Rart at jeg ikke føler meg en dag eldre:) *smiler lurt*

Høsten er en fin garderobe tid, faktisk min favoritt. Det bugner av ullplagg, strikk, kjoler, skjerf og støvletter i butikkene. Nå kan man med god samvittighet kjøpe masse deilige plagg for sesongen er jo så lang, helt til påske. Er du ikke enig? Denne sesongen er det mye store ulljakker, gjerne over en kjole eller skjørt. Med noen grove strømper er man rustet for en kjølig dag. Jeg ELSKER denne moten! Ikke bare er det deilig å bevege seg i, men man føler seg også så fin. (les: kvinnelig)

 Kjole-minus // Kåper-minus // Ankelstøvletter-Debbie // skjerf-Tmo

 

Nå roper senga på meg. Idag sovnet jeg nesten til barne-TV. Ryggen verker mer enn vanlig ikveld, håper det gir seg til imorgen. Liker ikke at det nå føles som det går feil vei. Nå som jeg var så på gli! Godt jeg har så mye god hjelp rundt for å få meg frisk igjen♥

 

God natt klem fra

Margit