Hei fra sofaen!

God kveld♥

Noen ganger kjennes sofaen mer ut som en venn enn andre ganger. Flere som kjenner seg igjen? 

Jeg startet dagen med en god styrkeøkt, ukas 4 økt. Det er digg å kjenne at vektene blir lettere og byttes ut med større vekter. Kroppen er blitt sterkere, ryggen bedre og humøret er på topp. Trening er topp! Finner du ikke gleden, inspirasjonen, motivasjonen eller energien for trening? Anbefaler deg å ta kontakt med nærmeste treningssenter og få litt kyndig hjelp, sett opp et treningsprogram. Husk at det er den første tiden som er tøffest. Etterhvert som man får det inn som en del av hverdagen blir det lettere. Jeg har selv trent mye fra jeg var 14år, nå kunne jeg ikke tenke meg et liv uten. Dette året har det vært alfa og omega for å bli frisk. Ryggplager eller ikke, trening er godt for kroppen.

Ja, da ble det litt treningsprat idag. Sånn kan det gå når man ligger som et slakt på sofaen og er sliten i både hodet og kroppen:) Prøver å samle nok motivasjon for å lette på rompa og dra bort i låven en tur. En ny hylle skal flytte inn i butikken som tidligere har vært i fjøs-butikken min. Forresten en ny LOVE har flyttet inn her. Jeg er så forelsket! Titt innom imorgen for å hilse på:)

Klem fra sofasliter Margit

 

-Soverom i Vinterdrakt-

God kveld til dere♥

Som lovet skulle jeg vise dere et rom jeg bruker mye tid i. Flere som skjønte at det måtte være soverommet? Hvis jeg er flink til å legge meg innen fornuftig tid så er dette rommet jeg tilbringer flest timer per døgn. I tidligere boliger har soverommet blitt prioritert sist når det har kommet til oppussing og innredning. Da vi bygde igjen for 2år siden stod et lekkert soverom med walk in garderobe og hovedbad øverst på listen. (sammen med stort kjøkken, åpen stue, stor hall osv). Ikke rart mannen ble litt oppgitt. Faktisk var hustegningen jeg tegnet først på 300kvm på ei flate. Haha! DET er jeg glad det ikke ble til:)

Nå som vi går mot en mørkere tid og kanskje litt snø etterhvert synes jeg det er hyggelig å la soverommet gjenspeile dette. Jeg jublet da pelspleddet og putene fra Riviera Maison endelig kom til butikken. Dette har jeg geldet meg til siden jeg så det på showrommet i sommer. Pesen skaper den helt rette følelsen på soverommet! Nye gardiner er også hengt opp, linfarget med sølvskimmer. To die for! Jeg liker miksen av groft, pels, lin, skimmer og sølv. Den helt perfekte matchen for å skape en vinterfølelse.

Pelspledd // Pelspute // You&me pute // drivved ramme // Gardiner// 

For en fin dag jeg har hatt! Håper dere kan si det samme? Vel, jeg har fått stylet og ordnet her hjemme og tatt masse bilder til dere. I tillegg har det kommet så mye nyheter som jeg har fått fotografert og kommer ut på nettet som perler på en snor. Jeg elsker å være effektiv! Min lille hjelper har vært så flink idag. Hun retter på puter, rydder, plukker opp ting og vil helst holde kamera. Det vil si at hun stort sett skal gjøre akkurat det samme som mammaen sin. Marielle går hakk i hel, sier mamma 100 ganger og gliser til meg. Hun elsker å få være med meg på ting og det varmer så langt inn i hjerte♥ 

Pernille kom med bussen etter skolen. Idag fikk jeg ikke lov til å møte henne på bussholdeplassen, hun ville gå hjem alene. Når klokken nærmet seg begynte jeg å trippe, hønemor som jeg er. Ikke lenge etterpå kom snuppa inn døra og ropte: mamma, her er jeg. Jeg smeltet♥ Hun er blitt så stor på kort tid. ja, det har fatisk begge jentene blitt. Denne høsten har det skjedd mye forandringer. Flere som merker at tiden bare løper?

-Mini Me-

 

God natt til dere!

Tips! Jeg har en giveaway på instagram nå. Følg oss på @drommeverden_no så får du se:)

Nå hører jeg pelsen rope helt hit. Gleder meg!

Margit

Pels og metaller!

God Onsdag♥

Jeg titter innom for å si hei og ønske dere en fin onsdag. Idag har jeg shoppet med meg masse fint hjem som skal opp. Herremin som jeg gelder meg! Herlighetene her skal piffe opp et rom jeg bruker ganske mye tid i. Kan du tippe hvilket? vel, jeg skal vise dere resultatet. Kanskje allerede ikveld:)

Idag har jeg hjemmekontor. Huset skal styles, bilder taes, nyheter ut på nett, mailer besvares og varer bestilles. Jeg koser meg også hjemme med veslemor. Deilig å ha litt tid med henne også, tiden går så fort og hun vokser til. Hun er med på fiksingen her hjemme. Hun hjelper til så godt hun kan♥ 

Nei, jeg får fortsette her mens hun sover. Da har mor kontortid:)

Vi blogges!

Margit

 

-Let Life Surprise You-

God kveld♥ Uken er godt igang for min del, for deg også? 

Jeg har rukket så mye denne uken, klapp på skulderen! Det finnes nesten ikke noe bedre enn å kjenne at man har vært effektiv og fått unna mange ting som har tynget meg. Det må være den “ekstra” timen vi fikk etter at vi stilte klokken, ja det sier vi. Jeg merker at morningene er lettere nå, deilig at det er lyst når vi går til bussen litt over 07. Også er det jo litt koselig med mørke kvelder. Vinn-vinn! Herremin som det blåser for tiden. Idag trodde jeg alt skulle velte over ende! Jeg krysser fingrene for at trærne rundt huset vårt ikke velter. For da trenger jeg en handymann:) 


 

Jeg har fikset opp litt på gjestebadet. Det er også badet til de små prinsessene må vite. Pernille er veldig klar på at det er hennes og Marielles bad. Der har de alt av hårsaker, såper, kremer og søte små rosa tannbørster. Valget ble derfor enkelt når det kom til håndklær, det måtte bli rosa:)

En del gjenstår å ordne der inne, men med et stort stellebord er det ikke plass til mer. Men nye knagger skal opp! Innredningen er en gammel skjenk jeg har malt i fargen Sober og satt en vask oppå. På veggen har vi hvite subway fliser og grå fliser på gulvet. Jeg er så glad for at jeg valgte et bad i beige toner og et i grått, det gir meg mange muligheter. Ellers som Ole Brum sier: ja, takk begge deler:)

Lexington håndklær // Baderomssett// 

 

Nå kaller nettbutikken. Mange nye varer skal ut♥

Margit

Dream Team

God Søndag♥

Har helgen vært fin? Alle husket å stille klokken? Hvis ikke er det på tide nå:)

Etter jobb på lørdag duret jeg til fjells hvor mannen var. Han hadde snekret og ordnet. Jeg malte så malingen nærmest sprutet. Rart hvor mye man får gjort når man har liten tid. Veggene har jeg beiset og taket er malt hvitt. Alt som var der fra før av gardiner, gardinbrett, møbler, lamper osv er fjernet. Nå skal alt matche og bli slik vi ønsker. I tillegg til nytt interiør har vi bygget på. 

Mannen snekrer, monterer, bærer og er superhandy. Jeg maler, rydder, vasker, innreder og er kreativ. Sammen er vi et skikkelig dream team. Det er også mye av grunnen til at vi har bygget hus to ganger. Første huset bygget vi nærmest selv, bortsett fra selve “skallet”. Jeg elsker å ha en handyman. Ikke bare er det veldig kjekt, men det er også det som gjør en mann til en mann. Om du skjønner hva jeg mener? Jeg liker når man kan si Mann med stor M:) 

Slik så det ut før:

Flere bildet av kosebua vår kommer etterhvert. Det blir nok en liten stund til vi får reist opp igjen, det skjer så mye fremover. Nå er alt klart av vegger, tak osv. Nå gjenstår det beste: innrede og style. Jeg kan faktisk nesten ikke vente. Jeg elsker å skape det koselig rundt meg♥

Imorgen er det mandag og ny uke. Ta den godt imot og lag en god mandag. Nå ligger hele uken foran oss♥

Klem fra Margit

Ny Sveis!

Hei Sveis!

Alt vel? Føler det er altfor lenge siden jeg har tittet innom her. Gårdsdagen forsvant helt i en lang arbeidsdag. Damenes aften igår i butikken var veldig koselig og vellykket. Det nærmest kokte, moro moro:) Iløpet av den lange arbeidsdagen fikk jeg fornyet meg selv litt. Det var så deilig og veldig på tide. Med mange prosjekter på hjemmebane og jobb har jeg ikke hatt noe tid til dette. Nå tok jeg meg tid. Det er noe med når håret er helt livløst og bare henger der. Svangerskapet har gjort sitt, jeg hadde nærmest bob UNDER det lange håret mitt. Jeg har nå vært så tøff som jeg nesten aldri før har vært. Håret mitt var langt nedpå ryggen, nå har jeg lang bob!

Det er veldig uvant med luft i nakken og lite hår å vaske. Men herremin så deilig! Jeg har fikset meg hos Vibeke på Liz Frisør. For å bestille time så ring 46885053. Jeg anbefaler på det varmeste. Hun er dyktig på klipp og farge. Endelig tilbake fra svangerskapspermisjon. Rart jeg har latt håret gro det siste året?


Ukas beste dag er her. Fredag er og blir favorittdagen min. Ingenting er som å slenge seg i sofaen etter en arbeidsuke. God mat og noe godt i glasset. Og kanksje det beste av alt: Nå ligger hele helgen foran oss! Skal du noe spennende? Jeg skal en tur til fjells og fikse opp litt mer. Møbler skal på plass, taket males, og kanksje rekker jeg å få på plass litt interiør. Det er jo tross alt det morsomste!

TODAY IS MY FAVORITE DAY

Sequins skjørt // Ulljakke // Today is? t-skjorte  (hele antrekket fra Barfota)

 

Nå som det er helg er det bare å få på seg paljettene! Eller sleng deg i sofaen med kosebuksa på.

GOD HELG!
fra Margit 1-2-3: Lunt på badet

 

God kveld?

Igår viste jeg dere en fin miks av mine badefavoritter. Nå har de flyttet inn på hovedbadet vårt og skaper en lun stemning. I sommer hadde jeg en del hvitt på badet sammen med noen detaljer i turkis. Nå som det er høst og innetid er badet fylt opp med detaljer i jordfarger og rotting. Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et ganske rent og enkelt lerret å jobbe med. Her kan jeg enkelt bytte farger på detaljer for å skape følelsen av årstiden vi er inne i. En slik forandring er enkel, ganske rimelig og gjort på 1-2-3?RM Rottingkurv med rom// Lexington håndklær- Drømmeverden//  RM rotting blomsterpotte// sølvlysestaker- Drømmeverden


Nå er sofa i hus som skal til fjells. Jeg fikk tak i brukt Ektorp, krysser fingrene for at den passer inn. Til helga skal jeg opp og fikse, gleder meg sånn til å style der oppe. Vi snakker cottage stil. Nå har jeg det meste klart i hodet mitt. Det eneste vi mangler nå er bord til sofaen, men det får vente. Det kan være greit å måle litt.

Imorgen skal jeg endelig få litt tid til meg selv. Det har det vært svært lite tid til i det siste med oppussing av butikk, mye jobb, barnehage og skolestart og ja.. Kanskje blir det en ganske stor forandring, hjelpes! Dere skal få se:)

Husk Damenes Aften i Åmot imorgen torsdag 18-21! Gode tilbud, sosialt og supergod stemning. Ihvertfall hos oss:)

Ha det på badet!

Badefavoritter

God Tirsdag♥

Da er uken godt igang og jeg er fornøyd med uken så langt. Dagene flyr av sted på jobb. God trafikk og shoppinglystne kunder er gøy. Nye varer pakkes ut og butikken fylles opp. Imorgen må jeg shoppe litt:) Forte meg før alle godbitene flyr ut. Nå sitter jeg å jobber med den nye nettbutikken. Den FYLLES opp med så mye fint, gleder meg til å lansere den!


Nå som det er høst ønsker vi å gjøre det lunt og skape stemning hjemme. Ingenting er som å krype opp i sofaen med masse tente lys mens regnet pisker mot vinduet. Vi fyller sofaen med puter, pledd og saueskinn. På denne årstiden er det like koselig å legge seg i badekaret med deilge oljer, en god bok og et glass rødt. Og selvfølgelig mange tente lys. Jeg har samlet mine favoritter til badet som hjelper deg med å gjøre det lunt og koselig. Hvorfor ikke skape litt høst på badet også?

Rotting kurv-Riviera Maison// Badesett- Riviera Maison// Duftpinner- Durance// Toalettrullholder- Riviera Maison// Knagg- Riviera Maison// Laundry kurv- Artwood// Håndklær- Lexington. Alt er hentet fra Drømmeverden

Jeg har skapt høst og stemning på badet. Ta en titt innom igjen for å se.

Klem fra Margit

 

-Merry Merry-

God Morgen Mandag, og velkommen til en ny uke♥

Håper helgen har vært fin dere? Vi har kost oss på fjellet i helgen. Så utrolig mye vi har fått gjort og det blri så fint. Jeg tok før bilde av furuhelvete “hytta” vår og gleder meg til å vise dere resultatet. Her snakker vi stor forandring! Gleder meg til å tilbringe mye tid der fremover. Kosemose krypinn har vi skapt oss:) 

På fjellet var det snø. Veldig gøy å se jentenes begeistring over dette. Minstemor lurte veldig på hva dette var, men etterhvert lærte hun å si snø- eller nøøø som hun sa:) Snøen minte meg på at julen snart er rundt hjørnet. Tiden flyr fort og for oss som driver butikk begynner julebutikk allerede snart. Noen butikker begynner allerede nå, men jeg pleier å vente til vi skriver november på kalenderen.

Jeg kom over denne utrolig fine tekstilserien for julen. Tenk dere dere å pynte kjøkkenet til jul med slike fine testiler♥ Jeg tror ikke jeg klarer å la være. Siden det er vanskelig å vite antall man skal bestille har jeg lagt det inn i nettbutikken allerde for forhåndsbestilling innen 24.oktober. Tidligere har jeg gått tom for lifter, gardiner, puter osv når vi nærmer oss jul og da har også leverandør vært utsolgt. Og det er så kjedelig for jeg ønsker å hjelpe dere alle♥

Juletekstilene finnes her

Start uken bra og gjør noe fint for deg selv!

Jeg må få opp ungene, levere de og komme meg på møte før jobben kaller:)

Mandagsklem fra Margit

Lørdagsmorgen i heimen

God Lørdag morgen fine folk♥

Tusen takk for alle meldinger, tilbakemeldinger, spørsmål og bekymringer for min nymalte vegg. Til info så har han ikke kastet meg ut ihvertfall:) Hans begeistring og engasjement for den nymalte veggen uteble. Det skal sies at han har svært få meninger om interiøret her hjemme. Ja, oftest ser han ikke den nye puta, lykta, ja til og med ikke et nytt møbel. Men veggen så han. Tydelig! Han synes den var mørk, ikke stort mer. Faktisk mente han at den var sort! Jeg har så lyst til å male hele stua mørk, men da reagerte han fort og konsekvent med: NEI!

Det gjelder å velge sine kamper her i livet. Han så vel min store glede og overentusiasme over den fine veggen, så han valgte rett med å la det være:) Nå er nytt stuebord bestilt og noe fint fint til å henhge opp på veggen. Da var det bare å vente, jeg skulle gjerne hatt det idag.

Idag går turen til fjells. Jeg skal begynne å beise inni mini hytta vår og mannen er godt igang med å bygge den ut. Gleder meg til å se! Jeg har allerede samlet sammen mye stæsj som skal være med opp. Noe nytt er kjøpt, men jeg tenker å bruke en del av det jeg allerede har. (garasjen er full) Nå mangler vi sofa. Kanskje jeg skal se etter en brukt ektorp? Det tror jeg hadde vært noe. 

Nei, nå får superwoman vekke mannen sin med egg og bacon. Jeg var på bursdagsfest igår og stod opp med barna idag. Da er det vel lov å kalle seg superwoman? Hihi.. Det skal sies at han snekret og stod på i hele går. (og da blir denne frua så fornøyd)

 

Fjolls til Fjells!

Margit