1. advent

1 advent er her kjære lesere♥

Tiden vi har ventet og sett frem til lenge. Nå er ventetiden igang. Venting og forberedelser til en av de største dagene i året for barna. Desverre ikke for alle, men for de aller fleste. Nå skal vi bake, pynte, ha juleverksted, spise mye god mat, åpne kalender osv osv. Jeg for min del liker advent og ventetiden best. De koselige dagene med forberedelser. Julaften går altfor fort, men er så koselig. Og romjulsdagene er nesten de beste!

Imorgen er det 1.desember. Det er kun 1 måned igjen av 2014. Hvor har det året blitt av? Det er skremmende hvor fort tiden går. Høsten har gått veldig for for min del. Barnehagestart, skolestart, oppussing av butikk, ny nettbutikk, cafe, ja i det hele tatt mye jobbing. Nå gleder jeg meg veldig over desember måned!

Vi har hatt en kjempefin 1. søndag i advent. Jeg våknet kl.09.30 og var nesten litt sur. Følelsen av at hele dagen var gått fra meg grep meg. Etter å ha tenkt meg litt om måtte jeg bare innse at jeg kanskje trengte å sove. Etter en løpetur fikk jeg klarnet hodet, våknet og fikk tatt tak i dagen. Huset har fått litt mer julepynt, men langt fra alt. Jeg laget prøvemiddag for julaften idag. Ribbe, medisterkaker og julepølse. Mmmmm! Jeg og Pernillemor bakte litt pepperkaker og hørte på julemusikk. Mine foreldre og lillebror med samboer kom på middagsbesøk. Så koselig, desverre altfor sjeldent! *skjerpe seg* Vi avsluttet den fine søndagen med julegrantenning her vi bor. Da ble julestemningen satt! 

Det første lyset er brent og skal få brenne alene frem til neste søndag.

Imorgen er en hektisk dag! Salgsrekord i nettbutikken git maaaaange pakker som skal ut og avgårde med postmann. *Lykke for en grunder*

Førjulsklem fra fru Drømmeverden

-Black Friday Night-

God kveld vakre lesere♥

Det siste døgnet har jeg jobbet utrolig mye så da blir desverre bloggen litt tilsidesatt. Men nå er masse viktig arbeid gjort og krysset av på lista. Lykke! Og idag pyntet vi juletreet i butikken. Sånn Riviera Maison style♥ Akkurat slik jeg liker.

Mye av julevarene har allerede fått nye eiere. Godsakene løper rett og slett ut av butikken. Det gjør meg så glad, stolt og fornøyd. Julegaver pakkes inn på løpende bånd og esker flyr avgårde med posten. Butikken bugner av varer, men nå er jeg nesten redd den er tom før jul. Skulle den være tom til jul så skal jeg ihvertfall ikke klage for vareopptelling må være noe av det kjedeligste med hele butikkdriften.

Ikke vent med julegavene, det er nå butikkene bugner av varer. Vi kicker igang juleshoppingen med Black Friday Night! Shop til you drop fra nå og ut lørdag. 20% på nesten hele nettbutikken. (gjelder for de som benytter seg av fraktmetode: fast frakt i Norge) Det er vel ikke så dumt? Ta en titt i nettbutikken her. 

Bruk rabattkode: blackfriday

Jeg har knipset noen bilder jeg skal vise dere imorgen. Så drop innom:)

Klem fra Margit

-Adventsfatet mitt-

God morgen vakre♥

Gårdsdagen var en så produktiv og fin dag. Jeg fikk unna myyyyye på To Do listen min, fikset i papirer og vært masse sammen med mine to små hjerter. Dagen startet vi med å forsove oss. Tenk at jeg klarte å få eldstemann klar på 15 min så hun rakk bussen! Ja, for hun vil ikke bli kjørt. Hun elsker å ta bussen:)

Julen sniker seg sakte, men sikkert inn i Villa Drømmeverden. Jeg elsker å lage dekorasjoner og pynte til jul. Det er godt å ta det i et rolig tempo og fylle på litt etter litt. Nå er adventsfatet mitt klart for søndagen. Trolig blir det et fat med adventslys i stuen også, men det får komme nærmere søndag. Og stjernene må opp i vinduene, men de ligger på loftet. Og da trenger jeg mannen for dit opp går ikke jeg! Det blir det første han må gjøre når han kommer hjem lørdag etttermiddag:)

Jeg elsker kombinasjonen granbar, sølv, glass, metall og lin. Og en dæsj med rødt så blir det jul. Dette STORE fatet er så fint, hele 50cm i diameter! Det er nærmest gull/kobber brushet som gjør det nesten litt eksklusivt. Og det til den nette prisen av 399,- Fatet skal være med meg utover i 2015 også. Endelig er jeg lykkelig eier av det vakre hvite juletreet fra RM som jeg har ventet på siden jeg var på innkjøp i sommer. Nederst står det: “We wish you a Merry Christmas”. Da snakker vi jul da♥

Trefat // hvitt juletre RM // julekirke // Julekuler

På tide å ta fatt på dagen! Varer skal ut i butikken og på nett, jeg får selgerbesøk, bilder skal taes og juletre pyntes.

Håper du får en fantastisk torsdag♥ Tenk det er snart helg igjen. Og ingen hvilken som helst helg, men adventshelgen:)

Klem fra Margit

Snart er vi der igjen!


God kveld♥

Herlig med sol og rim på bakken idag! Jeg begynner å bli så lei det regnet, så dette var skikkelig glede. Til tross for at jeg er inne store deler av dagen. Men det skjer noe med kundene når været er så bra:) Nå er det full rulle i butikken. Varer flyr nesten ut av hyllene, vi løper frem og tilbake for å fylle på varer og hjelpe, pakker blir pakket inn og tempo er ganske høyt. Enda vet jeg at det blir verre. Gleder meg:)

Er du stresset for julen? Jeg er stresset. Tror ikke det har så mye med julen å gjøre, men alt annet. Nå trenger jeg virkelig flere timer i døgnet skal jeg komme over alt. To do listen min øker til tross for at jeg står på som aldri før. Tror jeg blir stresset av å tenke på at jeg er stresset. Skjønner du hva jeg mener? Vel, listemenneske som jeg er har jeg liste og timeplan som skal følges fremover. Med nettbutikk, butikk, to små og et hjem har jeg nok å klargjøre for julen. Å som jeg elsker lister!!!

Det eneste jeg vet er at jule kommer uansett:) Jeg fant noen bilder av en julepyntet stue fra ifjor. Vi satte sofaene og stolene sammen for å lage en felles plass til alle siden vi har stor famile. Det var så koselig det! Må vurdere en slik løsning i år også tror jeg. Her blir det full rulle i julen♥

Jeg gleder meg over den fine tiden vi går imøte nå! Snart er det 1.advent og 1.desember. (pust, pust, pust og ikke stress:)

Senk skuldrene, skriv lister og få ting gjort! Nyt førjulstiden.

Margit

Hvor har du vært hele mitt liv?

God mandagskveld♥

For en ukestart! Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter at dagen har gått i ett fra kl.06.15. Det var mye å ta igjen på jobben etter noen dager bortreist. Ikveld har jeg og skolejenta mi vært på spillkveld på skolen, bra tiltak for klassen! Etter kveldsstell, pakking av sekker, klesvask og andre huslige sysler så laget jeg meg en kopp tea og var klar for å ta kvelden. Og hva skjedde da? Jo, katta kasta opp i stua!!! ÆSj! Nå er alt vasket opp, jeg har brukket meg x-antall ganger, katta er kasta ut og jeg er klar for å se farmen. Puh!

Igår monterte mannen noe av det smarteste på kjøkkenet! At jeg ikke har funnet en så smart ting før? Ikke bare er den utrolig kjekk, men se så vakker den er og da! Jeg er så superfornøyd. Endelig kan jeg ha grytekluter rett ved stekeovnene og oppvaskhåndklær rett ved vasket. Og minstemor er like begeistret. Utrolig kjekk å henge i den og turne. Jeg håper og tror at det er moro noen dager før hun går lei:) 

Dekorstangen finnes her

Imorgen skal jeg i ilden igjen, styrketrening skal testes ut. Ryggen kjennes så mye bedre og er klar for nye utfordringer nå. Treningen forrige uke gikk over all forventning, deilig å være tilbake:) 

Ønsker deg en fin tirsdag♥

Klem fra Margit

-Det nye babyrommet-

God søndagskveld♥

Det var så deilig å komme hjem, selv om jeg kom hjem midt på natten. Deilig å se mannen og de to fine jentene mine. Det er deilig med et avbrekk fra hverdagen og komme seg litt bort. Da er det enda bedre å komme hjem igjen. Resten av helgen har jeg brukt sammen med min lille familie. Ja, også vaskemaskinen da. Det hoper seg opp etter noen dager borte.

Endelig er babyrommet ferdig. Eller, det er kanskje litt feil å kalle det et babyrom siden jentungen fyller 2år i januar? Når jeg tenker meg om er hun fortsatt mamma og pappas lille baby:) Ihvertfall litt til. Rommet har jeg ikke innredet sånn typisk prinsesserom med rosa, rosa, rosa og prinsessefinesser. Storesøster er en typisk prinsesse jente så hun har fått lyserosa vegg, rosa/lilla lysekrone, rosa seng osv. Men lillesøster er en tøff jente som ikke er redd og finnes ikke jålete. Jeg valgte et tema med stjerner og søte rådyr. Rommet er malt i fargen bomull med en vegg i marrakesh. Gardinene sydde jeg og mamma til Pernille før hun ble født, gøy å kunne bruke de en gang til. Rommet er ikke helt ferdig innredet, men det som mangler kommer etterhvert som jeg finner det. 

Stoler, bord og teppe fra Drømmeverden// hylle med knagger // veggdekor // taklampe // bordlampe // boklist // rullgardin og DRØM bokstaver fra Princess

Vi satte inn en enkel rammeseng på rommet før Marielle var født. Tenkte det var kjekt når hun skulle mates om natten eller var urolig, kunne jeg sove der inne. Sengen ble lite brukt siden hun sov hele natten fra hun var 3mnd. Før det sov hun ikke hos oss. Men nå derimot er sengen populær! Jeg har laget en liten kosekrok i sengen med mange puter og teppe, samt en boklist med bøker over. Noen mer skal opp på den andre veggen over sengen, vet bare ikke helt hva enda. Boklisten er satt i høyde slik at hun kan ta ned bøkene selv. Det er stor stas!

Jeg er klar for ny arbeidsuke og gressenke tilværelse. Håper du er klar for mandag!:)

Klem fra Margit

In heaven

God morgen♥

Jeg ville bare innom og ønske dere god morgen. Hver gang jeg er ute å reiser så savner jeg badet hjemme. Det er noe eget med å ha alt på et sted. Og savnet til mannen og de to små er stort. Liker ikke være borte fra de. Det er ikke stort jeg rekker å oppdatere her når jeg er på reise, men jeg må jo si hei:) Innkjøp av Riviera Maison er som å være in heaven! Så gøy å ha noe å glede seg til på nyåret, og utover våren. Men først skal vi nyte den beste tiden på året. Nemlig julen og ventetiden.

I butikken pakkes det ut varer så pappen bokstavelig talt flyr. Det bugner av varer der, må anbefale alle som har mulighet til å ta turen innom om å gjøre det. Det er så mye fint der nå. Tenk at jeg snart har drevet i 4år nå. Da må det feires:)

Håper å komme innom med spennende bilder ikveld:)

Klem fra Margit

 

-Amsterdam next-


God kveld til deg♥

Jeg har ikke forsvunnet helt inn i julebobla og blitt der, bare nesten:) Imorgen tidlig, eller nærmest i natt, setter jeg snuta mot Amsterdam. Innkjøp av Riviera Maison for vår/sommer skal gjøres. Gleder meg! Jeg er i skikkelig julemodus for tiden så det blir rart med vår/sommer varer. Kamera er med, men det er ikke stort jeg kan vise av nyhetene for er det noe som blir kopiert i rekordfart for tiden så er det RM. Ikke så rart når man leverer gang på gang og designer det fineste. Det er hardt å ligge på toppen.

Men dere. Jeg har mange innom her hver dag. Veldig mange legger ikke igjen spor etter seg, men jeg vet at dere er innom:) Det setter jeg så stor pris på. Da vil jeg spørre dere: hva vil dere se mer av? Hva liker dere at jeg blogger om? Noe dere savner? Hjelp meg gjerne med å finne gode innlegg!:) Legg igjen noe under her, eller send mail [email protected]

Nattaklem fra Margit

-Jul på kjøkkenet-

God Tirsdag til deg♥

Idag startet dagen helt perfekt! Mannen har startet med sin føste friuke så da ble det pådekket frokostbord med levende lys. Vanligvis står jeg halvveis påkledd ved kjøkkenbenken og smører frokost til jentene og nistepakker, alt for å rekke bussen som går altfor tidlig. Det hjelper å være to i hverdagen, gud for en luksus! Etter frokost ble det en gåtur i skikkelig speed-tempo på meg. Du vet når bena går i kjapt tempo, armene svinger og blikket er helt stivt fremover? Sånn rett før du jogger. Jeg har så lyst til å jogge at det gjør helt vondt. Men jeg får høre på fagfolk og ta det i et stigende tempo så jeg får ryggen på plass igjen. Jeg vil ikke få de ryggsmertene en gang til!

Kjøkkenet vårt er pyntet litt til jul. Juletekstilene er så fiiiine! Gleder meg til å få opp adventsstjerne, adventsstaker og julepynt. 

Alt av interiør finner du her

Fortsatt fin ettermiddag og kveld til deg♥

Klem fra Margit

Se på min lille Teddy…

Hurra for mandag og en fin ukestart♥

Jeg startet dagen hos kiropraktor. Har jeg sagt at ryggen er mye mye bedre? Ja, nesten tilbake til der jeg var. FOR en lettelse! Jeg var redd dette skulle bli langvarig, men neida. Nå er det bare opptreningen igjen for å komme tilbake til godformen:) Jeg er klar! Har uken deres startet bra?

Nå er teddy det hotteste på motefronten. Jeg har forelsket meg i denne stilige teddyvesten med høy hals. Og det beste av alt må jo være at den er såååå myk. Og den er god og varm siden den er laget av ull. Liker liker liker!

Teddy Vest// Swing skjørt// Ankelstøvlett bianco

La det swinge la det rocken roll!

 

Imorgen skal jeg se om jeg rekker å ta bilder i dagslyset på kjøkkenet. Det er så koselig med julegardinene:)

Hepp og god kveld fra Margit