Helt på tampen!

Jeg vil bare titte innom idag for å ønske alle mine fine lesere 

GODT NYTT ÅR♥

2014 har på mange plan vært et flott år. Mye har skjedd med småjentene mine, de vokser til. Skole for Pernille og barnehagestart for Marielle. Selv har jeg kommet meg gjennom enorme ryggsmerter/prolaps til en god form. Butikken har vokst enormt i 2014, moro etter bare 4år. Mye hardt arbeid har gitt resultater. Jeg fikk avtale med Nettavisen på bloggen min, utrolig stas. Ja, jeg kan ramse opp i det uendelige:)

Tross i et godt år gleder jeg meg veldig til et nytt år. Det er noe med blanke ark og et helt ubrukt år foran oss. Jeg har satt meg klare mål for butikken, dere kan glede dere! Når jeg ser hvilket effekt masse hardt arbeid gir så gir det meg energi til å gi enda mer. Nye ideer og spalter er allerede planlagt for bloggen. Jeg ønsker å vise litt mer enn bare interiør her inne. Har du ønsker/tips så del med meg! Når det kommer til hjemmet vårt har jeg allerede nye planer der, både ute og inne. Dere skal få være med på ferden. Og kanskje det blir bryllup i 2015 også, den som følger med får se:)

Dagen tilbringes i bryllup. Dette blir en fin nyttårsaften.

Lenge leve kjærligheten♥

Nyttårsklem fra Margit

-Jul i Stua-

God kveld til dere♥

En deilig juleferie har vært avbrutt av et par arbeidsdager nå. Helt ok med et lite avbrekk. Butikken er nå ryddet, stæsjet, og julen er tatt bort fra hyllene. Noe julevarer er igjen, nå på salg. Godt så lenge det varte, men deilig å få litt nytt i hyllene. Ekstra moro er det å se så mange kunder innom på disse romjulsdagene. Jeg som var redd jeg skulle bli alene på jobb nærmest:) 

Her hjemme får julen bli litt til. Herremin som jeg koser meg med alle lysene, den lune atmosfærer og juletre. Til helgen er det nok på tide å få julen vekk. Godt å rydde opp før det nye året starter for fult på mandag igjen. Når hiver dere ut julen?

Jeg har så mange planer for interiøret her hjemme allerede! Faktisk tror jeg en ommøblering står på planen allerede til helgen. Det er noen ting jeg bare må teste ut. Har jeg først fått noe for meg så må det prøves ut. Litt nytt interiør og kanskje en ny farge må inn når julen går ut. Det blir alltid så tomt i huset etter jul. Ønsker meg lamper i vinduene i stuen. Det slår meg hvert år hvor koselig det er med julestjerne/adventsstake i vinduene. Ja, nye lamper skal testes ut:)

Imorgen gifter en venninne seg med sin fine mann. Gleder meg til å få ta del i deres dag♥  Selskapet skal holdes på toppen av Verdens største hoppbakke, Vikersund bakken. Tenk det blir spesielt når klokken blir 24.00. Se utover et hav av fyrverkeri. Anne Kat som har kakebakeri i min butikk har laget en nydelig bryllupskake. Jeg fikk et lite glimt av noen detaljer idag.  Kamera lades nå, det skal med:) 

Jeg får køye!

Margit

-Rim i skjegget-

God søndag♥

Jeg vil bare titte innom for å si hei og fortsatt god jul. Vi koser oss veldig med juleferie i heimen. Dagene går med til kos, Tv titting, familiehygge, leking, utelek og spising. Akkurat slik juleferien skal være:) Det er så kos å se hvordan jentene våre leker sammen. Tross i 4 års alderforskjell får lillesøster være med på leken. Hun begynner å skjønne mye, prate og bidra med sitt. Og hun ser så opp til storesøster! *herlig*

Jeg for min del har akkurat gjennomført ukas 6 treningsøkt. Ja, det synes jeg det er lov å være fornøyd med! I juleferien er det godt å oppretteholde treningen. Man har gjerne tid og mulighet, innimellom alle selskapene og sofaslitingen:) Jeg for min del har senket skuldrene etter en tøff desember måned i butikken og har langfri. Hvis man er mye bortreist i julen anbefaler jeg å pakke med treningstøy og ta seg en løpetur. Løpe kan man gjøre overalt, på fjellet som i syden. Trening gir meg energi og det trenger jeg hele tiden i min hektiske hverdag. Uten trening og god struktur hadde jeg ikke kunnet ha så mange baller i luften på en gang:)

Skal du løpe ute nå som gradene har kommet seg over på minus siden må jeg bare anbefale en vintertights. Jeg har en fra Nike. Under har jeg ullundertøy og en vindjakke over. Med hansker, noe på hodet og gode løpesko er du klar. Hva med å begynne allerede imorgen? 

Ikveld er jeg alene hjemme. Juhu! Da blir det litt jobbing, dilling i heimen og kanskje en film på tv. 

Bilder fra vårt julehjem kommer♥

Klem fra denne kanten

-XMAS TABLE-

God første juledag♥

Vi hadde en fin julaften igår. God mat, ungene koste seg, julenissen kom og pakker ble åpnet. Til tider litt midt kaos i stuen under pakkeåpningen, men det er sånn det skal være med mange små:) Veslemor var så sliten når hun nærmet seg slutten på sine gaver at hun frivillig tok på seg Ludvig pysjen. Og sovnet idet jeg la henne i sengen♥

Pernille fikk skøyter til jul og de måtte testes idag. Hun tok det ganske fort og synes det var så moro. Neste gang må mammaen også gå på skøyter. Iiiikkkk! Har ikke hatt skøyter på bena siden jeg var tenåring, men jeg må prøve. Det var mange kalde ute idag så det ble en kort tur. Alikevel dristet jeg meg ut på en løpetur rett før middag. Litt rim i skjegget gjør ikke noe:) Det var en frisk tur, men så deilig å klarne hodet og la tankene fly.

Restemiddag er fortært, Flåklypa har rullet på skjermen og sofaen er inntatt. Jeg elsker julen♥ Det beste må være at det fortsatt er mange fine juledager igjen.

Fortsatt fin jul tll deg og dine♥

Margit

Vårt julekjøkken 2014


Tenk nå er dagen her♥

Dagen startet tidlig med julestrømpe og barneTV, akkurat slik det var da jeg var liten. Tusle rundt i pysjen og se på snekker Andersen. Jeg rakk en økt med spinning før jeg tok fatt i dagen. Siden har jeg tilbrakt tiden på kjøkkenet. Ribba står i ovnen og alt tilbehøret er klart. Nissegrøt var godt for liten og stor, restene blir til riskrem. Min absolutte favoritt!

God Jul til deg og dine♥

Klem fra Margit

I tradisjonen tro

God lillejulaften kjære lesere!

Idag er huset vasket, juletreet pyntet og vi er klare for jul. Jentene var med å pyntet treet, en koselig tradisjon. Det ble litt dansing innimellom slaga siden julemusikken stod på for fult. Først var treet kledd i sølv og glitter, men jeg måtte gi etter for de rød kulene. 3 mot 1 funket dårlig:)Nå skal vi starte julen skikkelig. Snart banker det på døren, vi skal kose oss med mølje slik vi pleier lille julaften. Før det blir hovmester´n og alt det vanlige på TV skjermen. Og en smakebit på julekakene. O´du herlige jul♥

Nyt kvelden og juletiden sammen med dine kjære. God jul til deg som titter innom♥

Håper å komme innom imorgen med bilder fra julehuset vårt.

Juleklem fra Margit

-Julekos-

Nå banker snart julen på døren♥

Hvert år lager vi pepperkaker og pepperkakehus. Dette begynte vi med før vi fikk barn, så det er en lang tradisjon. Oppskriften er den samme som mamma bruker, de beste pepperkakene! Det er så koselig å pynte huset sammen med ungene. Her i huset har vi ikke et perfekt pepperkakehus pyntet etter alle kunstens regler. Nei, dette er hjemmelaget, skjevt og pyntet av små barnehender♥

Det er første gang Marielle får vært med skikkelig på pyntingen. Ifjor knuste hun huset:) I år kunne jeg ta på melis og hun plasserte godisen. Og en god del gikk rett i munnen. Haha! Akkurat slik det skal være. Pernile var veldig nøye på hvilke farger hun satte sammen og hvor det ble plassert. Følte meg litt igjen der gitt.

Tenk imorgen er det lille julaften! Gleder meg sånn til jul♥

Klem fra Margit

Jentenes julebord

Fredag var det duket for årets julebord med jentene. Strengt tatt er vi vel damer hele gjengen, men for oss er vi jentegjengen:) Vi samles nærme jul for førjulskos med tapas. I år var det igjen altfor mye god mat, akkurat slik det skal være. Vi tar med en rett hver som er avtalt på forhånd så vi ikke ender opp med det samme alle sammen. En slik kveld er gull verdt! For meg gir det så mye energi og glede. Kose seg sammen, skravle, og ikke minst le. Var nærmest støl i magen dagen etter!

Dagene går snart i ett for min del. Lange dager på jobb, mye å gjøre og juleforberedelser på hjemmebane. Butikken nærmest “tømmes” nå før jul. Ja, jeg er helt overveldet. Jeg valgte i år og ta en skikkelig sjanse med å handle inn interiør, klær og julevarer til jeg nærmest ble kvalm. Og tenk nå er kjempestore deler av det borte. Varetellingen i år kommer til å bli en lek! (forøvrig det kjedeligste jeg vet). Den siste uken har vi hatt en omsetningen tilnærmet en vanlig måned, bare i butikk. Dette har jeg jobbet så hardt for i 4 år nå. Tenk at så mange liker konseptet mitt. *klype seg i armen*

Imorgen er siste arbeidsdag i butikken for min del. Nettbutikken har døgnåpent og jeg blir sittende bak spakene der frem til julaften, men da tar jeg helt fri. Kroppen verker, kaldsvetter og korsryggen er stiv. Tror den prøevr å snakke til meg, men jeg må holde ut noen timer til. En tur til kiropraktor imorgen så holder ryggen litt til tenker jeg. Nå skal det bli godt med jueferie. Gleder meg til julefreden senker seg over Villa Drømmeverden.

Natta klem fra

Margit♥

En tankevekker

God Morgen Fredag♥

Hva venter vi på? Klarer vi å leve i nuet?

Jeg fikk noe å tenke på her om dagen da jeg og storegull hadde kosedag. Det var så koselig det! Desverre altfor sjelden jeg og Pernille får tid alene, stort sett er vesla med oss. Vi hadde en fin samtale i bilen og mammehjerte sprakk nesten av stolthet! Hun er så liten, men alikevel så stor og klok. Vi hørte på julemusikk og hun ville ha meg til å oversette siden hun ikke kan så mye engelsk enda. Den ene sangen handlet om juletiden og advent. Hun undret seg om hva advent egentlig var, jeg forklarte at det var ventetiden frem til jul. Hun mente at med adventskalender så teller vi ned dager og venter på julaften. Da kom spørsmålet: Men mamme hvis vi venter på julaften hele advent, hva venter vi på resten av året da? Jeg ble ordknapp..

Ja, hva venter vi på resten av året? Om kort tid venter vi på lysere tider og våren, deretter sommer og ferie, så høst, deretter jul.. slik går året. Venter vi alltid på noe nytt, noe bedre, noe lysere, noe koseligere, en reise, en ferie, en fest, lønning, en ny baby, et bryllup. Jeg føler at vi ikke er så flinke til å leve i nuet for vi er alltid på vei et sted. Er du enig? 

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg. Nå skal jeg bli flinkere til å glede meg over her og nå. Selvfølgelig skal jeg gelde meg til noe jeg skal i nærmeste fremtid, det må være lov. En gulrot i andre enden er bare sunt! Men ta vare på øyeblikkene som skjer rett foran nesa på deg. Kanskje noe for enhver å tenke over i en ellers så stresset verden?

Kjøkkenhylla har fått litt rødt påfyll av Greengate servise og en cookie jar//Riviera Maison  med pepperkaker

De siste dagene har jeg stresset meg gjennom arbeidsdagene. Det koker på jobb:) Tross i det har jeg satt av tid med jentene og familien min♥

Ikveld er det julebord med venninnegjengen. Det skal bli godt med litt venninne-påfyll etter noen uker som nesten bare har bestått av jobb, meg og mitt.

Ta vare på øyeblikkene!

Klem fra Margit

All wrapped up!


God kveld fininger♥

Finnes det noe bedre enn å tulle seg inn i en stor, deilig jakke? Jeg ELSKER kombinasjonen strømper, skjørt, chunky knit og skjerf. Ny favoritt er jakken i teddy-stoff. Ikke bare er den trendy, men den er så soft og varm. Nå som det også blir kaldere finnes det ikke noe verre enn å fryse- jeg er en skikkelig frysepinne:)

Testet ut ny hyperwarm løpetights fra Nike idag. Jeg liker så godt å løpe ute på vinteren, men pleier å bli så kald på lårene. Det svir når jeg dusjer etterpå. Noen som kjenner seg igjen? Det slipper jeg nå, den tightsen gjorde underverker. Jippi! Jeg og minstemor hadde en koselig løpetur med joggevogna idag tidlig. Hun så både traktor, kuer og sauer:)

På tide å stupe ned i godstolen etter nok en lang arbeidsdag. Imorgen har jeg fridag, da skal hele to do lista for jul gjennomføres. Haha! 

Skjerf Timo // Teddyjakke Timo

klem fra Margit