-Innkjøpsmesse-

God morgen♥

Jeg er klar for dag 2 på messen etter en fin natt på Royal Christiania Oslo. Tidlig oppe for å få med meg litt trening før frokost. Og herremin for en frokost! Det er sjelden jeg er stappmett etter frokost, ihvertfall ikke hjemme:) 

Jeg knipset noen bilder i farta igår som jeg slenger ut her. Totalt fri for redigering:) Det er mye deilige farger på messen, skikkelig vår og sommer følelse. Det skal bli deilig å få litt farge inn i heimene igjen. Det går mye i pasteller og litt knaller farger. Det som går igjen hos mange er skalaen corall, rosa, orange og blå, turkis og blågrønn. Og selvfølgelig lin, grå og andre dusere farger som vi allerde har i fargepaletten vår.  Jeg har funnet mine favoritter som skal handles idag. Men hva synes dere om årets farge orange?

Is orange the new black?

Ser du noe DU liker?

Etter messen igår møtte jeg Marna/ Komikerfrue og hennes familie på Yaya´s. Utrolig deilig mat! Jeg og Marna var i Thailand sammen i mars og spiste mye god Thai-mat og lærte også å lage noen retter. Jeg synes det var ekstra gøy å spise thaimat igjen igår. Mimre litt:)

God lørdag til deg♥

Margit

-Full oversikt-

God morgen♥

Jeg står på farten her for å komme igang med dagen. Neste stopp er interiømessen på Lillestrøm. Det blir et par dager med inspirasjon, innkjøp og moro. Gleder meg til å bli proppfull av inspirasjon og se hva leverandørene kan tilby denne våren og høsten. For min del er mye av innkjøpene allerede gjort for våren, men litt sommer skal jeg alltid få plass til. Det blir Gøy å se alle nyhetene, og farger! Jeg er så klar for farger nå. 

Flere har spurt om oversiktsbilder av stuen vår etter ommøbleringen. Jeg har knipset noen bilder som viser hvor sofa og spisestue er plassert. Denne gangen er jeg så utrolig fornøyd med valgene jeg har tatt her hjemme. Jeg tar meg selv i å trives litt ekstra i stuen og kjøkkenet. Tidligere føltes stuen litt for åpen og luftig, akkuart som vi manglet litt møbler. Nå er det perfekt♥

Jeg må huke inn vesle trultemor her og få på henne yttertøy. Hun skal i barnehagen og jeg får starte på veien innover.

Kaffe i koppen, radio og en pose med nøtter. Jeg er klar for roadtrip:)

Happy Friday go god helg til deg♥

Margit

-Endelig spisestue-

Hei i snøstormen♥

Dagens treningsøkt ble en løpetur i snøføyka med joggevogna. Marielle sov så søtt langt nedi vogna, godt tullet inn. Jeg derimot løp med snø rett i ansiktet, friskt og godt. På veien var det halvveis brøytet så det ble en skikkelig treningsøkt. Turen ble ekstra langt siden ikke alle veier er brøytet og vogna var ekstra tung på dette føret. Vel hjemme var jeg gjennomsvett og armene dirret. Tungt å pushe en 2-åring+ vogn fremover og oppover. Super start på dagen♥


Mange av dere har etterspurt bilder av spisestua vår etter ommøbleringen. Idag var det endelig fint lys og alt på plass. Jeg har lenge vurdert å flytte spisestuen fra kjøkkenet og inn i stuen. Moro å se om det er en løsning vi liker. Jeg synes spisestue-sofaen kom mer til sin rett her inne, og mot den elegante tapeten. Den har forsvunnet helt tidligere da TV´n stod der og et vitrineslap. Nå har vi endelig spisestue og egen spiseplass på kjøkkenet!

Jeg har savnet to spiseplasser innimellom. Spesielt til jul, selskaper og tilstelninger. Jeg har til nå ikke fått pyntet bordet når vi skal ha selskap før noen timer før. Men nå kan jeg pynte spisestuen klar dagen før om jeg vi, og alikevel ha spisemulighet på kjøkkenet. Det skal jeg få testet ut allerede til helgen. Vi skal feire Marielle på søndag. Idag har jeg handlet inn og fikset det meste til bursdagen. Jeg kommer hjem lørdag kveld fra innkjøpsmesse. Da skal jeg pynte bordet og se hver gang vi møtes samtidig:) 

Nå er det filmtid med jentene mine♥ Litt hverdagskos er ekstra stas. Husk at det er flest hverdager!

Klem fra Margit

-Marble Art-

God morgen til deg♥

Morgendagen fløy forbi i en fei. Vi startet den med å sove helt til halv ni, begge jentene og jeg. Det skal sies at eldstemann har vannkopper og lillemor var nok sliten etter feiring dagen før. Det var godt for alle å sove ut, men HALLO jeg var short med ihvertfall 2 timer hele dagen. Jobb, middag, trening og litt TV var det jeg rakk. Så idag stod vi opp tidlig og er back to normal. Jeg har fått trent, jobbet litt og vasket klær. Vi stresser ikke ut døren idag heller siden Pernille ikke skal på skolen. Litt tid til Barne-TV før dagen sarter helt. *hverdagslykke*


Ny favoritt har flyttet inn i garderoben min. En tøff kjole som jeg skal bruke både til hverdags og fest. Det er bare å bytte på tilbehøret. Januar betyr at vårklærne allerede er på plass eller på vei inn i butikkene. Det er så deilig med nytt og gjerne litt nye farger. Jakke i mintgrønn er til å spise opp- hurra for lysere tider:)

Kjole // Cardigan

En kopp til med kaffe så får vi komme oss avgårde, jobben kaller:)

Margit

-Full rotering-

God søndag?

Denne uken har det skjedd mye på hjemmebane. Møblene her fått en fullstendig rotering. Nå kan jeg si meg ferdig med ommøbleringen. Det har tatt noen dager, men det gjelder å ikke skremme mannen helt. Vi har fått en ny sofakrok, her stod det en skjenk og lenestoler tidligere. Rett ovenfor sofagruppe står nå TV´n. Mannen synes det var tipp topp med mørk vegg bak TV´n. Godt han ble glad for noe også:)

Jeg er så utrolig fornøyd med at vi valgte kvadratisk stue da vi tegnet huset. Det gir så mange muligheter for ommøblering. Og jeg ELSKER jo endringer i heimen! Ved å flytte på møbler skaper du nye miljøer og uttrykk uten at det koster deg noen ting. I tillegg har jeg så mange muligheter siden jeg valgte å kjøpe 2stk sofa og 2stk lenestoler i samme serie. De kan settes sammen på mange måter. Se forskjellige sammensetninger her her her her

Noen som ser at jeg har fått opp en flott lampe? Den har ligget på vent i 1,5år. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvordan vi skulle løse det med takpunkter, og siden jeg flytter om så ofte var det en utfordring. Nå har jeg fått en skinne så jeg kan flytte lampa i takt med flyttingen. Nå er også gardiner kommet opp. Disse tilhører kjøkkenet og skal tilbake bare jeg finner noen til stua. Det tar tid å bo seg til:) 


Idag fyller bestemor 80ÅR- hipp hurra! Nå blir det selskap for store og små. Krysser fingrene for at  minstemor ikke blir bilsyk. Jeg er beredt med skift, håndklær, papir, platposer og i det hele tatt. 

Tusen takk for alle gratulasjoner til Marielle. Det er ikke stort hun skjønner av dette. Hun var en ivrig hjelper på kjøkkenbenken da vi bakte kake. Og da hun fikk gaver hoppet hun opp og ned og ropte: “bippi, bippi!” Hun skal feires med stort selskap neste helg:)

Jeg får flytte den svette kroppen min inn i dusjen så vi kommer oss avgårde. Gjør dette til en fin søndag♥

Margit

Gratulerer. lille gull!

 

 

-noen timer gammel-

17.januar for 2 år siden kom en liten, livlig jente til verden, 3 uker før termin. Fødselen gikk over 2 døgn og var et sant mareritt. Aldri før har jeg hatt slike smerter, vært så utmattet og klar for å gi opp. Har du lest om de kvinnene som har lyst til å gå fra fødselen og blåse i hele greia? Vel, jeg var en av de! Det sies at da er den fødende kvinnen klar for å presse ut ungen. Hun kom ut tilslutt da legen dro frem tanga. Jeg fant et ekstra gir jeg ikke visste at jeg hadde. Her skulle det ingen tang til:)

Livet vårt ble igjen satt på hodet med en liten krabat i heimen. Tre var blitt til fire og nye rutiner skulle innføres. Det sies at en er som ingen og to er som ti. Vel, det kan jeg og mannen skrive under på. Ihvertfall innimellom. To små er dobbel glede, men også dobbel jobb. Er det ikke den ene så er det den andre. Mannen sier at nå er søvn og matro oppskrytt. Skjønner ikke hva han mener:)

Det er utrolig moro å se hvor forskjellig jentene våre er. Marielle er en livlig, meget bestemt skravlehøne. Hun har pratet fra hun var 9mnd, i ett sett:) Til å begynne med var ikke så mye forståelig, men nå har hun et bredt spekter av ord. Idag startet hun dagen med et nytt ord: “Aan a!” (Faen a). Jeg måpte og ba henne gjenta hva hun sa. Det gjorde hun såklart. Jeg måtte da spørre om hun sa Faen. Ja, svarte hun med et smil. Det er da man kunne ønske at man klarte å la være og flire i slike situasjoner. Hun var så klar på hva hun sa:) Det skal sies at hun mistet kostebrettet i gulvet og da kom utbruddet. 

♥GRATULERER MED 2 ÅRS DAGEN MARIELLE♥

-Å være mamma betyr at du er noens klippe her i livet-


Igår var jeg og mannen på en etterlengtet DATE. Amazing wannabees fra Modum hadde show i flotte Drammens teater. Herremin for et show! Vi toppet kvelden med deilig middag. Vi bare nøt kvelden og tiden med hverandre. Og ikke minst middagsro:) Spise uten at noen trenger noe, har sølt, ikke vil sitte på stolen sin eller ikke vil spise. 

Fortsatt fin helg til deg og dine♥

Margit

-Lønn for strevet-

Da fikk jeg lurt mannen til å hjelpe meg med ommøblering i heimen:)

Jeg bakte knekkebrød og satte de i ovnen mens vi gjorde om. Vi løftet, skubbet, synset og støvsugde. Mannen var mest opptatt av å støvsuge TV´n, merkelig nok:) Nå er det meste flyttet om hjemme i stua og kjøkkenet. Ikveld fyker spisestua ut fra kjøkkenet. Vi må ta det litt i puljer.

Etter endt arbeid ble det deilige knekkebrød og ost. Jeg lager knekkebrød uten mel, bare frø/nøtter. De blir så sprø og gode, kanskje jeg burde dele oppskrift med dere? Jeg må bake nye om noen dager for her går de unna.

Flere nye bilder skal jeg ta når flyttingen er ferdig. 

God torsdag kveld til deg♥

 

-På Flyttefot-

Hei og hopp♥

Ja, jeg er interiørgal og elsker å gjøre om i heimen. Kanskje til mannens store fortvilelse. Han henger med så godt han kan. Jeg har flyttet om mye her i heimen, men stort sett innebærer det ikke så altfor store forandringer. Men idag, da er dagen skal jeg love dere! Nå skal det meste flyttes rundt på og jeg er så ivrig!

I skrivende stund har jeg faktisk 3 elektrikkere på besøk. Og her sitter jeg midt i hele flokken og blogger:) Nå skal takpunkter opp både på kjøkken og stue. Og litt annet småplukk. Da vi bygget for 2 år siden var jeg ikke sikker på hvor og hvordan lamper vi skulle ha. Mye av møblene var ikke planlagt heller så da er det ikke lett å bestemme seg. Idag er det fortsatt ikke lett å bestemme seg, og tro meg jeg har tenkt og tenkt. Problemet er jo at jeg flytter både sofa, spisestue, lenestoler og skjenker rundt ettersom jeg får nye ideer. Og da blir takpunktene feil uansett. Etter en prat med elektrikker (som er oppriktig oppgitt over meg?hihi) har vi kommet frem til en enkel og smart løsning. Jeg skal vise dere når det er ferdig installert. Når man bygger hus er det kjedelig å lage mange hull i taket så elektrikker la bare rør oppe på loftet som vi nå skal koble til. da blir det å borre hull i taket?..iiiikkk! 

Ikveld blir det bæring, skubbing og flytting av møbler i heimen. Så dette er siste gang dere ser spisestuen stående på dette stedet. Ihvertfall på de første ukene:) Jeg må bare finne en måte å få med meg mannen på denne flyttingen. Ellers blir det tungt. *tenke tenke*

Ja, jeg er interiørgal og I LOVE IT♥ 

Tusen takk for ønsker fra dere til hva jeg skal blogge om. Bare å fortsette å komme med ønsker. Det er jo dere jeg blogger for:)

Ivrig klem fra Margit

Vil du bestemme?

Hei og hå!

Idag har jeg lyst til å bruke de fine leserene mine for alt de er verdt:) Som blogger kan man innimellom føle seg litt tom, usikker, forvirret, lite kreativ og kanskje litt “alene”. Kanskje også kalt bloggesperre. Jeg er kommet til et punkt hvor jeg vil noe mer og gi mer av meg selv. Bloggen her startet som en hobby for min interiør-interresse og bygging av vårt drømmehjem. Som eier av interiørbutikken Drømmeverden ble det også navnet på bloggen, enkelt og greit. Jeg har mye å dele med dere på interiørfronten, både hjemmefra og på jobben. Men noen ganger føler jeg at jeg går i et spor og ikke kommer meg helt ut av det. Akkurat nå har jeg noen prosjekter her hjemme jeg vil dele med dere, og nye varer kommer på løpende bånd inn i butikken. De må selvfølgelig blogges om:)

Idag bruker jeg allerede mye tid på bloggen. Planlegging, Styling, ta bilder, skrive?ja det tar mye mer tid enn man tror. Jeg har funnet ut de siste månedene at jeg blir mer og mer glad i å blogge, og liker at det er en del av hverdagen min. Egentlig ønsker jeg å gi enda mer av meg selv på bloggen og bruke mer tid på den. Men da trenger jeg dere lesere. 

Hva vil du lese om og se bilder av her på bloggen?

Bloggen vil fortsatt være en interiørblogg i all hovedsak. Noe du ønsker/savner/har tips om ift interiør? I tillegg til å drive butikken er jeg jo småbarnsmamma, husmor, kjæreste, over gjennomsnittet opptatt av trening og kosthold, glad i å lage mat/bake, glad i mote og ellers en livsnyter med støv på hjernen. Tidligere har jeg blitt spurt om jeg vil dele mer om butikkdrift og trening. Er det noe? 

Fyr løs i kommentarfeltet kjære dere! (eller send en mail til [email protected] om du heller vil det)

Tips til faste spalter, tema, uke-innlegg så kom med det også.

Jeg er klar:) 

Margit

(klærne på bildene er på salg by the way)

-Vinterkledd-

Har dere hatt en fin helg? Jeg synes det akkurat var fredag og helgestart. 

Så deilig å se masse snø ute. Jeg hadde egentlig gitt opp håpet om skikkelig vinter, men endelig kom det. Jentene har lekt ute i snøen og kost seg. Faktisk fikk vesla ski igår og de ble testet ut idag. Ikke så langt hun kom, men hun ville ikke ta de av seg. Jeg synes hun er flink til å ikke være fylt 2 år engang. Eller hun fyller 2 år til lørdag. Tenk det, tiden går så altfor fort! Husker veldig godt dagen vi kom hjem fra sykehuset. Det var nesten 30 minus ute og masse snø. Vi var så bekymret for å ta med oss den lille bylten ut fra sykehuset siden det var så kaldt. Lille skatten vår♥

Det er ikke bare landskapet ute som er kledd i vinter. Her hjemme er også hjemmet vårt vinterkledd. Litt blått har inntatt stuen også, det er så fint sammen med jordtonene. En liten touch av treverk og metaller så er vi der. Jeg elsker miksen av fint mot røft! Egentlig fikk sofakroken en følelse av cottage. Det er perfekt nå som det er innesesong og kose-seg-inne-vær. Det nye tilskuddet i putesamlingen er en rutet ullpute i blått og brunt. Passet perfekt! 

Rutet ullpute // mørkeblå volangpute // Blomstret shimmerpute

Etter en skikkelig avslappende søndag er jeg klar for en ny uke. Det har vært deilig å lade batteriene skikkelig. Formen har ikke vært helt der idag. Skikkelig tiltaksløs, men det er lov innimellom. Stort sett går det i 110 både hjemme og på jobb. Tidlig kvelden idag så er jeg nok der imorgen:)

Søndagsklem fra Margit