Fysen på noe godt?

Håper uken har startet bra♥ Jeg var glad for å være tilbake på jobb igjen. Nå gjelder det å få unna det siste før det skal være stengt i mange dager. Mange av dere har kanskje startet påskeferien? Det skal bli godt med ferie når den tid kommer. Skikkelig fjellpåske med ski, appelsin, kvikk-lunsj, bålkos og spill. Et must på tur er kakao, jeg er skikkelig svak for det!

Ikveld var jeg så fysen etter trening at jeg nesten dumpet hodet nedi påske-egget. Det var nære på! Men jeg får stålsette meg å vente litt til. Jeg har bestemt meg for å skeie skikkelig ut en dag i påsken:) Men ikveld var det bare å se hva vi hadde i skapet og lage seg noe godt. Valget falt på kakao. Mmmm? Jeg laget en sunnere variant fri for sukker, og karbohydrat vennlig. Vil du teste?

1dl fløte♥ 1dl vann♥ 1dl H-melk♥ 1ss sukrin♥ 2ss kakao/ 2ruter mørk sjokolade (minimum 70% kakao)

Rør alt sammen og kok opp. Hell opp i en romslig kopp. Pisk en 1/3L kartong fløte til krem og legg litt på toppen. NYT!

Tid for Frikjent på TV. Herremin jeg digger den serien. Flere som ser på?

Margitklem♥

Palmesøndag

Å du deilige søndagskveld♥ Har du husket å stille klokken frem idag? Hvis ikke er det jammen på tide.

Hvordan er det mulig at en dag som i utgangspunktet mister en time føles så lang? Jo, man står opp grytidlig og har ingen planer!

Denne søndagen har vært en utrolig lang og innholdsrik dag. Faktisk har hele helgen vært lang og gitt meg rom for å samle energi. Nesten synd jeg har en mini arbeidsuke foran meg, det er lenge siden jeg har følt meg så opplagt for ny uke. Uansett, nå vet jeg hva jeg skal gjøre en annen helg jeg trenger å samle energi og er sliten. Minst mulig planer!

Jeg og ungene hadde påskeverkested mens mannen pisket sammen vaffelrøre. Det er så deilig med åpen stue og kjøkken løsning. Vi satt ved spisestuebordet og mannen på kjøkkenet, full kontroll:) Jeg slang deretter sammen en liten røre fri for hvetemel også, tok det vi hadde og slumpet sammen. De ble så GODE! En liten finpuss på oppskriften så skal jeg dele den med dere. Enkle og sunne, hva mer kan en ønske seg?

En grå og regntung dag ble til en solrik søndag med påskestemning. Perfekt med en løpetur i solskinnet♥ 

Velkommen Mandag! Er du klar for påskeferie?

Margitklem

-Den timen-


God morgen♥ Her er morningen godt igang. To jenter som våknet altfor tidlig idag. Først trodde jeg klokken var 07, men det var helt til jeg rakk å summe meg. Klokken var jo egentlig bare 6(!). Det var lite jeg klarte å lokke de med så da var det bare å stå opp- gjesp! Prinsesse Sophia på Netflix, frukt og levende lys. Og kaffe til meg. Akkurat slik vi liker det.

En kopp til med kaffe så er vi der. Idag skal jeg lage deilig påskefrokost og dekke bordet fint. Det er koselig å gjør det lile ekstra. Flere som skal gjøre litt ekstra ut av søndagsfrokosten? Deretter får vi se hva dagen bringer. Ingen planer!

Lag deg en fin Palmesøndag♥

Reality check!

Et døgn fylt med hotell, champagne, høye hæler, sushi, fingermat, goodiebags, kjendiser, bloggere, samarbeidspartnere og ansatte i Nettavisen. For en fest! Heldige meg som fikk ta del i side 2/nettavisen sitt 10års jubileum. Ganske langt fra min hverdag som mamma, husfru, grûnder og kone. Det er lite i mitt liv som kan sammenlignes med et slikt luksusliv.

Jeg kom hjem til klesvask, husvask og matlaging. To blide jenter som kastet seg rundt halsen min og ropte mamma! Nok en gang kan jeg si: borte bra, hjemme best. Jeg er så lykkelig der jeg er i livet mitt nå. Turbo-mamma med mange jern i ilden. Hus på landet, en mann med stor M, 2 fine jenter og en jobb jeg elsker. Nei takk til et liv som Diva. Eller litt diva er lov da. Ihvertfall en gang innimellom:)


Lørdagen vår kan beskrives med ett ord: laidback. Jeg tror dette må ha vært den lengste lørdagen på lenge. Tidlig oppe, tidlig ut i solen og mange timer foran oss. Ungene elsker å være ute, jeg og mannen liker oss i solveggen. Kaffe, kvikk-lunsj, dryppende vann fra taket og barn som skrattler. Lykke. 

Igår kjøpte jeg meg nytt kamera. Jeg elsker det allerede! Bildene får så klare fine farger og jeg har lært en hel masse. Scandinavian photo i Oslo er bare å anbefale om du skal ha nytt utstyr. Etter påske skal jeg inn igjen og hente en linse til som jeg har bestilt og få et kurs i foto. Det gledes!

Mannen er ute og mekker bil. Her blir det film og mulig jeg ommøblerer- igjen. Kanskje jeg venter til imorgen. Bilder kommer ihvertfall.

Margitklem

Klar for Party og åpen snap

Sitter på toget inn til Oslo. Tryggest det, skulle ikke tro Ola nordmann hadde sett snø før? Det kommer som kastet på hver gang, uansett hvor mye værmeldingene roper ut om det. Det kommer snø, så vær beredt. 

Beredt ja. Nå er jeg klar for å feire Nettavisen/side 2 sitt 10års jubileum. Gleder meg, og er spent. Jeg reiser jo alene. Vil du være med? Nå har jeg åpnet snappen slik at alle som vil kan følge meg. Det vil bli en blanding av hverdagsliv, trening, butikkdrift, interiør, styling og det som faller seg inn. Ikveld blir det noen smakebiter fra festen. Legg gjerne til drommeverden.

Deler noen bilder fra butikken. De er tatt rett før jeg dro derfra istad. Masse fine vårvarer som er i butikk nå. Tross snøen utye:)

Vi snappes!

Husmor Pampering!

Hei i luken!

Lillelørdag og greier alt, håper uken så langt har vært bra? For min del har timene bare løpt av sted, og det gledes at veldig mange av planene mine for uken er vel gjennomført. Jeg tror det er påskeferien som er i sikte som biter meg litt i rompa. mye skal på plass før jeg kan ta ferie og da gjelder det å ligge foran skjema. I år gleder jeg meg ekstra til ferie, det skal bli deilig å koble av jobben og bare være sammen med familie og venner. Tiden fra jul til nå har bare forsvunnet, trekk pusten og heng deg på. #den følelsen.

Ikveld har husmor spa stått på planen. Eller brannslukking vil jeg kalle det. Med 2 små, butikk og altfor få timer i døgnet så blir det lite tid til egenpleie. Jeg er ikke desverre ikke priviligert med full pampering i salong, den luksusen lar jeg andre ta seg av. (skulle ønske det var meg men..) Men at jeg ikke lærer snart! Alltid i siste liten og dagen før det gjeder. Mor skal på jubileumsfest imorgen. Nettavisen/side2 fyller 10år og det skal feires. Gleder meg til å møte mange i side2, bloggere og ansatte. Tjohoo!

Jeg ELSKER håndklærne fra Lexington. Har du ikke testet de? Da må jeg bare få anbefale de. Kjempekvalitet, de kan vaskes og vaskes år etter år. Og det viktigste av alt de er myke og tørker faktisk kroppen. Jeg kan ikke fordra håndklær som ikke trekker til seg fuktighet. Stort utvalg her.

Nei, på tide å skrubbe av seg dette klisset i ansiktet og slukke duftlysene. Dette har jeg ikke tid til. Kofferten skal pakkes og jeg har en del mail å sende. #back2reality

Margitklem♥

-Slike dager-

En liten tur innom bare for å ønske mine fine lesere en fin kveld og god natt♥

Denne uken blir hektisk, mye som skal på plass. Dagen idag gikk opp i røyk. Akkurat ferdig med papirarbeid så nå er det tid for Frikjent. Ukas høydepunkt på skjermen:)

Margitklem♥

 

HJEM- helt herlig

Sunday is Funday!

Ja, det skal være helt sikkert. FOR en dag! Vi kom oss ut av pysjen og fikk litt frisk luft i lungene. Mor selv fikk renset tankene og løst en del verdenspoblemer med en løpeøkt også, langkjøring er topp. Jeg får aldri klarnet hodet så bra som når jeg løper. Ren terapi, helt gratis!

Noe som ikke er gratis er kino. Det skal sies at vi nesten aldri er på kino, men idag fikk jeg lurt med mannen. Eller en liten rettelse, det var faktisk hans ide. Jeg holdt på å dette av stolen! Tror vi har vært på kino 3 ganger på 13år? 


Planen var å se Askepott, men den var utsolgt. Urutt, sier du? Jepp, vi er ikke kino-vant. Vi kastet oss over neste film for kino skulle vi på. Valget falt på barnefilmen Hjem. Den synes både jeg, mannen og begge jentene falt veldig i smak. Den var underholdene, glad, litt trist, fengende og søt. Hell i uhell der altså!

Marielle er 2 år og vi var spente på om det ville gå bra med henne. Hun satt stille og var så konsentrert gjennom nesten hele filmen. Popcorn og juice gjorde susen:) Mot slutten begynte hun å bli litt utålmodig. 1,5time var perfekt. Pernille derimot kunne gjerne vært lenger:)

Litt om filmen:

Romvesener søker tilflukt på jorden. De gjemmer seg fra sine fiender!

Når jorda blir tatt over av den altfor selvsikre og utenomjordiske rasen bøffer på leting etter et nytt sted å kalle hjem, blir alle mennesker raskt flyttet mens alle bøffene blir satt til å omorganisere planeten. Men når en ressurssterk jente, Tipp, klarer å unngå å bli fanget, finner hun seg selv utilsiktet medskyldig med en forvist bøff kalt Oi. De to flyktningene skjønner raskt at det er mye mer på spill enn intergalaktiske relasjoner når de legger ut på deres livs reise.

Husk at det er fri frakt i nettbutikken frem til kl.08.00 imorgen. (ordre over 500,-)
Margitklem♥♥

-Sunday is Funday med fri frakt i nettbutikken-

God søndag fine deg♥

En meget avslappende morgen i Villa Drømmeverden. Vi tusler rundt i pysjen, tegner, bygger lego og ser sport på tv. Akkurat slik en søndag skal være. Været her er grått og trist, da er det ekstra tungt å komme igang. Egentlig burde vi ta en tur ut også, få litt frisk luft. Tror jammen meg det blir en joggetur litt senere idag. Ja, det skal jeg få til. 

Hva er dine planer for dagen? Idag er det perfekt vær for nettshopping dere. Jeg kjører fri frakt i nettbutikken idag. (på ordre over 500,-) Drømmeverden interiør finner du her. Dette gjelder frem til mandag morgen kl.08.00. Husk: Sunday is Funday:)

Bildene viser vårens nyheter fra Greengate. Det er et stort utvalg av Greengate i nettbutikken. Miks og match♥

Margitklem♥

-Banana Oatmeal Cookies-

Har du noen brune bananer i kjøleskapet? Selv synes jeg bananene blir brune før jeg i det hele tatt får vurdert om jeg skal spise de. Det skal sies at jeg har 2 jenter, ja og en mann, som er glad i bananer. Men alikevel?. Brune og bløte blir de. Nå har jeg funnet ut hva de bør brukes til. For vi kaster da ikke mat!

Her om dagen fikk jeg det for meg at nå måtte de bananene brukes til noe. Ja, før de tok bena fatt selv og løp ut av kjøleskapet. Det eneste jeg kom på var banankake som vi bakte da jeg var liten. Å, minner! På let etter denne kaken i kokeboken min så kom jeg over en oppskrift jeg hadde skrevet ned for en stund siden. Mener jeg fikk den da jeg bodde i USA. Banana Oatmeal Cookies! Disse falt i smak hos jentene mine og meg. Et sunnere alternativ til kjeks. Vil du teste?

Oppskrift: 4 modne bananer♥ 4dl havregryn♥ 1dl olje♥ 2dl kokosmasse♥ 1/2 ts salt♥ 1ts kanel ♥1ts vaniljesukker Stevia♥ 1dl sesammel♥ 1/2ts kardemomme

Mos bananene med f.eks en stavmikser. Tilsett olje og krydder, deretter rør inn havregryn, kokosmasse og sesammel. Lag passe store kuler som klapper flate. Oppskriften ga 24 cookies. Stek de i på 175 grader midt i ovnene. Ca 15 minutter.

Mitt favoritt kjøkkenhåndkle i himmelblå fra Lexington finner du her.

Hva med å lage de til lørdagsfrokosten? Deilig med bær til, eller spis de med brunost eller syltetøy. Gjerne når de fortsatt er varme. NAM♥


Over og ut fra sofaen! Du vet det har vært en travel dag på jobb når bena verker og lunsjen ble først inntatt klokken 14.30. High Five!

Liker du dette innlegget? Del det gjerne med dine venner på facebook.