Natt til 1.mai

Hei i natten♥ Tenk at nå er vi straks inne i mai måned. Jeg er så klar! Nå er det på høy tid å ordne opp ute, sette ut hagemøbler og etterhvert plate i krukker og bed. Det gledes. Mange av dere har kanskje startet utesesongen allerede?

Natt til 1.mai. Den store partydagen for mange. Selv kan jeg ikke huske sist det var det for meg, det året jeg var russ kanskje? Haha! Nei, nå er det mer som en ekstra fridag for min del. Denne helgen blir ekstra lang for meg. 3 hele fridager, det er luksus. Akkurat nå kom det just in time. Det kjennes på kroppen at det har vært veldig mye jobb i det siste i kobinasjon med små barn, gressenke tilværelsen og alt som hører med her hjemme. Det går i full rulle fra tidlig morgen til sen kveld. Min arbeidsdag er aldri ferdig før kl.22, tidligst. Nå skal jeg samle energi og sette opp en arbeidsplan for meg selv. 

Jeg skal nå dele mer av min hverdag, arbeidsdag, behind the scenes og livet som grunder med dere. Håper dere vil henge med:)

VELKOMMEN MAI!

-Kickin It-

God morgen♥ Min beste start på dagen må være de dagene jeg får svettet fra meg før jeg starter arbeidsdagen. Det er digg å kjenne at man lever, men det er ikke eneste grunnen til at det er en god start. Jeg får startet kroppen skikkelig igang og det gir meg så mye ekstra energi. 

Jeg trenger å samle energi for å få unna alle arbeidsoppgavene mine. Den beste energien får jeg fra trening. Og sunn og næringsrik mat. Frokost er dagens viktigste måltid. Jeg er aller mest glad i frokost i form av youghurt, nøtter og bær. Idag laget jeg min nye favoritt! Vil du prøve?

Vanilje kesam♥ cottage cheese♥ bar♥ valnøtter♥ kokos

Bland 50-50 med vaniljekesam og cottage cheese. Fyll på med bær og valnøtter. Strø litt kokos over. NAM!


Jeg får komme meg ut på tur før jeg skal ned og style butikken ferdig. Igår gikk dagen med til ommøblering og påfyll av nyheter. Utrolig hva jeg får til når jeg bestemmer meg for noe. Alene flyttet jeg om på møbler, utstillinger og skrudde opp hylle. Ha! Hvem trenger en mann? Eller en vaktmester? Nei, jeg er så sta og finner en indre styrke når det gjelder. Som butikkeier må man gjøre mye selv, allle tjenester koster og det gjelder å velge de viktigste utgiftene. Mer om det senere forresten!

Ta fatt på dagen og gjør den fin:)

-Pink Pink Pink-

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i rosa. Det gjelder både innen klær og interiør. Vi nærmer oss mai måned og da er det på høy til å dra frem det rosa. Pasteller, og spesielt rosa er skikkelig sommer for meg. Det er ekstra kos på jobb nå med rosa i sofaen:)

Hvilken er din favoritt farge nå?

Mitt favorittpledd fra Lexington som er supersoft finnes her. Jeg må ha pledd vinter som sommer. 

Etter jobb har jeg endelig fått vært hos frisøren. Nå er jeg lysere og “sparesveisen” fikset. Godt å endelig føle seg litt vel på håret igjen. 

Planen var å gjøre om en del i butikken idag. Mellom slagene prøvde jeg å komme på den perfekte ommøbleringen, men jeg kom ikke langt. Håper jeg funker litt bedre på det området imorgen. Bilder kommer om det blir bra.

Margit

Rekreasjon for en ny uke

Hei mandag♥ Solen skinner, fuglene kvitrer og en glad liten jente danser oppover stien.  Hun stopper opp for å høre på fuglene. Helt stille. Løper videre, stopper oppå en stein og hopper ned. En liten stein, men spennende for en 2åring. Vogna humper oppover den steinete stien, noen steder må vi bære den. Da er det godt vesla liker å gå. Det er ikke bare fantastisk å oppleve naturen sammen med små barn, men også gjennom barns øyne. Steiner er spennende, det er også blader, små kryp, bekker og fugler. 

En tur i skog og mark er rekreasjon for stor og liten. Jeg er så glad det ble en skogtur igår. En lang tur med vesla i vogn hvor hun kunne løpe og kose seg innimellom. Hun ble spesielt opptatt av alle bekkene. Smilte og pekte. 

Perfekt rekreasjon før en ny uke. Frisk luft, samle tankene og kvalitetstid. 

Nå er jeg klar for mandag og ny uke. Jeg kan nesten ikke vente med å lage en enda bedre uke enn forrige. Og hei! Vi nærmer oss mai måned. Hurra:)

-Min venninnes kjøkken-

God søndagskveld♥ Håper deres søndag har vært fin! Jeg har hatt den mest avslappende søndagen på lenge. Ingen planer og ingenting nyttig er blitt gjort. Innimellom er det helt nødvendig med slike dager når jeg har så mange baller i luften ellers. Bare masse kos med barna♥

For kort tid siden var jeg på jentekveld hos en venninne. Dere husker kanskje den tøffe planken hun serverte mat på? Den kan du se her. Jeg fikk lov å ta bilder av det fine kjøkkenet de har. De har nylig pusset opp og valgte et grått kjøkken fra Ikea. Ved spiseplassen har de en panelvegg som er beiset. Den skaper en koselig og lun stemning. Bordet og stolene er gamle møbler som er malt og trukket om. Lysekronen setter prikken over i´en. Tallerkenhyllen er fylt med Greengate servise fra Drømmeverden:)

Håper dere liker å titte innom andres hjem for å få litt inspirasjon? Jeg ELSKER ihvertfall det og kan aldri få for mye inspirasjon. Nesten så vi skulle bygget en gang til før vi er ferdig:) Haha! Nei, tror mannen synes 2 ganger holder.

En liten tur innom sofaen nå så er jeg snart klar for en ny uke. Mye som skal skje denne uken, og med en dag mindre så blir det travle dager. I like it!

-Margit-

-Moteshow-

Ikveld er jeg innom en liten tur for å ønske dere en fin kveld og vise dere noen bilder fra dagens moteshow. Jeg tok mange bilder, men kvaliteten ble ikke helt som ønsket. Tror jeg stilte inn kamera feil. Men antrekkene er så fine at jeg bare MÅ vise dere. Og modellene var så flinke. Det er så mye fint tøy i butikken min nå, her er en bitteliten del av det:

Mannen overrasket med å komme hjem tidlig idag. Møtte meg på jobb for å se om jeg trengte hjelp til noe♥ 

Middag inntatt og jeg sovnet sittende i stolen:) For en uke. Nå er jeg klar for en fridag, men først en god natts søvn.

Nattaklem

Me, myself & I

Endelig fredag kveld♥ Denne kvelden er mer etterlengtet enn jeg kan huske. Det kjennes på kroppen at uken som gressenke går mot slutten. I tilegg har det vært en innholdsrik uke på jobb, mye som skal på plass og vårslepp i Åmot denne helgen. Takk for alle tilbakemeldinger fra dere på innleggene mine de siste dagene. Godt vi er flere i samme båt når det kommer til å sette pris på kveldene♥

Jeg har vært så lur! Middag med to små er sjelden en avslappende, koselig stund. Glass som velter, mamma må tørke opp, lille som går fra bordet, mas om mer drikke, jeg liker ikke sånn og sånn, vil ikke spise. Ja, dere som har små kjenner dere kanskje igjen? Så idag spiste jeg bare halve middagen min sammen med barna, kun for å døyve sulten, og resten har jeg KOST meg med nå. Lompe-pizza og et glass rødt, for ikke å snakke om kald pepsi-max. For en glede♥

Idag lagde jeg og vesla lompe-pizza. Perfekt for de små, enkelt og ikke minst kjapt. Jentene ville ha pølse og ost, jeg ville ha kyllingfilet fra igår (bruk av restemat=klapp på skulderen) sammen med tomat, sopp og løk. Alle fornøyde:)

Den lille hjelperen min. Tror det ble like mange pølsebiter i munne som på pizzaen:)

Tre uker siden jeg har fått sett gullrekka. Det er skikkelig fredags-feeling det. NÅ er jeg klar!

Håper å se mange av dere imorgen? Vårslepp i Åmot sentrum med Olabil-løp for barna, bruktbilsalg på stadion, masse bra tilbud i butikken og moteshow/danseoppvisning på terrassen til Drømmeverden kl.14. Og Anne Kat har bakt SÅ mye godt til kaffebaren. Jeg skal ihvertfall skeie ut imorgen:) NAM! 

Fredagsklem fra Margit♥

-Noen morninger altså og vår nye sofakrok-

Når dagen starter dårslig så kan det bare bli bedre, ikke sant? Jeg våknet før klokken idag, allikevel jobbet klokken imot oss idag. Det kan ha noe med at Pernille ikke vill ha på antrekket jeg hadde lagt frem for hun ville ha kjole, Marielle ville heller leke med storesøsters Askepott-barbie enn å bli skiftet på og jeg var nesten tom for kaffe. Akkurat nok til å lage 1,5kopp, men jeg fant det først ut da jeg hadde fylt opp med masse vann i kaffetraktern. Pokker! Jeg må ha kaffe, men etter mye styr ble det en kopp med morning-gold. Pernille fikk ha på seg kjole og Marielle fikk leke med Askepott mens jeg skiftet på henne. Noen ganger er det greit å gi etter. Jeg velger mine kamper:)

Vi løp til bussen og rakk den med grei margin. Puh! Vi reddet inn dagen. Flere som har noen morninger som er mer utfordrende enn andre? Akkurat nå teller jeg ned timer til mannen kommer hjem, imorgen kveld. Nok en uke som gressenke med jobb, skole og barnehage er straks reddet i havn♥


Ukens 4 treningsøkt er lagt bak meg. Igår tok jeg treningsfri for ryggen min sa nesten takk for seg. Jeg tok muskelavslappende og la meg vannrett igår kveld, det så ut til å redde ryggen denne gangen. En styrkeøkt tilpasset min rygg så ut til å gjøre underverker for meg idag. Da krysser jeg fingrene.

For noen uker siden flyttet vi den ene sofaen inn på kjøkkenet. Da gjenstår det en sofa og to stoler i stua som tilsammen lager en god sofakrok. Nå bruker vi stolene mer enn før. Mulig det er fordi TV´n står rett fremfor de:) Det er perfekt å ha en firkantet stue samt stoler og sofaer i samme serie. Det gir meg mange muligheter til å flytte om. 

Corall pute// Mønstret corall pute// corall lykt// 

Imorgen er det moteshow på terrassen til butikken min Drømmeverden kl.14. Sees vi?

God helg da dere♥

Jeg har bildet av et kjempefint kjøkken liggende som jeg har fått lov til å se vise dere. Klikk innom senere for å se.

Margitklem♥

Min kveld er hellig!

Middagen er ferdig inntatt, det er nesten like mye mat på gulvet som på bordet. Ungene tripper etter å få gå fra bordet. Storesøster og lillesøster tar hver sin asjett som de setter på benken over oppvaskmaskinen. En kjapp vask av hender og munn før de fyker avgårde. Mer lek og moro. Jeg rydder av bordet og koster opp maten på gulvet. Lager meg en kopp kaffe og går ut til jentene. Solen varmer i ansiktet. Latteren sitter løst hos de små, så godt å se søskenkjærligheten mellom de. Vi leker og leker. Hverdagslykke♥

Det nærmer seg Barne-Tv tid, men først skal små kropper dusjes. Hver sin Elsa nattpysj og de er klare. Barne-Tv og kveldsmat, stillheten senker seg. Jeg sniker meg inn på vaskerommet og setter på dagens maskin. Bretter en haug med klær og rydder bort. Det er fortsatt stille i stua og maten er spist opp. Perfekt. Oppvasken står fortsatt på benken og kjelene på ovnen. Jeg rydder kjøkkenet, tar opp brød og middag til dagen etter. Tiden er inne for kos. Jeg setter meg i sofaen med en jente i hver armkrok og ser siste del av Barne-Tv med mine.  Klokken nærmer seg 19, leggetid for vesla. Natta til storesøster, tannpuss, lese bok og synge sang. Vi sier natta. Tid for lesing med storesøster. Hun er blitt så flink! Tannpuss, flette håret og en fin samtale med store jenta mi. 

Klokken er halv åtte og min kveld starter♥ Det er da jeg stort sett har tid til dere fine lesere. Noen kvelder må jeg løpe fra det ene rommet til det andre: lillesøster hadde ikke sovnet alikevel, storesøster vil ha vann, må fortelle meg noe, tisse. Ja, dere kjenner dere kanskje igjen? Det er da jeg har kortest lunte og må telle til 10. Når tiden er inne og min kveld starter så er tålmodigheten min borte. Sånn plutselig! Jeg har aldri satt mer pris på kveldene som etter jeg fikk barn. Ingen å ta hensyn til, ingen som trenger hjelp, ingen som vil ha min oppmerksomhet, ingen ditt og datt. Vi mammaer trenger litt me-time. Tid for å samle tankene, senke tempo og slenge bena høyt. 

Det er fantastisk å få være mamma, da kan jeg sette ekstra stor pris på kveldene mine♥ Hverdagen kan være hekstisk, men det gjelder å nyte de små øyeblikkene. Det er de som er selve livet!

Lag deg en deilig kveld. Her er det Kardashian på Tv og jeg ligger nærmest i vannrett stilling. Vel fortjent♥

Min kveld er hellig, hva med din?

Imorgen viser jeg mer av den nye sofakroken, kom på at det har jeg ikke gjort. Må gjøre det nå før jeg gjør om igjen:)

Margitklem♥

Lever jeg et Drømmeliv?


Idag vil jeg ta opp et tema som har surret i hodet mitt en stund nå. Mange er innom her daglig og finner inspirasjon, leser om “mitt liv” eller bare lar seg underholde. Jeg er en av mange bloggere som lesere titter innom daglig eller en gang innimellom. Mange har en fast liste med blogger de titter innom og lar seg inspirere, underholde eller drømme seg vekk i. 

Jeg lar meg selv inspirere av andre blogger og mange ganger drømme jeg meg bort. Innimellom kjenner jeg også litt på den misunnelsen som kommer snikende. Mange viser nye antrekk, ferieturer, fine biler, veltrente kropper, hygge med familien, hvite smil, perfekt hår og i det hele tatt. Men jeg er voksen nok til å skjønne at dette ikke alltid er “the real life” og lar meg ikke hige etter den perfekte fasaden. Dette gjelder ikke bare på bloggene, men også i sosiale media generelt. Men hva med de som ikke klarer å se forskjell på en slik fasade og det faktiske livet?

Mange blogger om det perfekte livet rett og slett for å inspirere. Den usminkede sannheten er ikke alltid så tnterressant. Vi liker å la oss inspirer for å ha noe å jobbe mot, eller se noe vi ønsker oss. Se bare på Norges største blogger Caroline Berg Eriksen. Jeg tenker at det er ikke for ingenting at hun er mest lest, hun inspirerer mange! Skandaler, åpenhet og ærlighet selger det også for all del. Men det er ikke alle som vil brette ut det mest private på sosiale media. Det er forksjell på å være ærlig og privat.

Det var da jeg funderte litt dette tema at jeg satte meg selv og denne bloggen litt i perspektiv. Hvordan oppfatter leserne meg? Jeg viser sjelden eller aldri frem rot. Det skal sies at det er ikke mye rot hos oss, men noe hverdagsrot er det. Når jeg styler og tar bilder her hjemme blir det til at jeg ordner, rydder litt og flytter på ting så det blir bra nok for bilder. Jeg blir sjelden eller aldri inspirert av å se andres rot derfor ønsker jeg ikke å vise det her heller. Det er tross alt en interiørblogg. Litt på lik linje som et interiørblad. 

Jeg håper ikke at dere lesere tror og oppfatter meg og mitt liv som et “fasade liv”.  Denne bloggen er en veldig liten del av meg, og også mitt fristed. Drømmeverden er min lille rosa boble hvor jeg kan vise interiør og litt av min hverdag. Jeg har også en tøff hverdag, småbarn med de utfordringene som følger med, de daglige konfliktene, en utfordrende jobb, en kropp med vond rygg og i det hele tatt. Ja, for ikke å snakke om en ettervekst som skulle vært farget for lengst, men som jeg ikke har hatt tid til å prioritere:)

For meg lever jeg drømmelivet. Hvorfor? Fordi jeg er fornøyd med det jeg har oppnådd, det jeg har i livet og der jeg er akkurat nå. Jeg har to flotte jenter, en mann, en sunn kropp, hus, bil og en arbeidsplass jeg har skapt selv. I tillegg har jeg en super familie og en fin gjeng med venner som jeg desverre ikke har nok tid til å være sammen med, men sånn er det vel for de fleste i denne fasen av livet. Riktignok ønsker jeg meg mer penger, mer fritid, ny bil og ferieturer, men det er ikke så viktig her i livet. Jeg synes alle skal gå i seg selv og se på hva du har og hva du har oppnådd. Vær stolt av deg selv og ikke prøv å være noen annen. Bli inspirert av blogger, andre mennesker, magasiner osv men ikke la det trykke deg ned. Vi trenger alle forbilder og mål å strekke oss etter, men ikke vær misfornøyd der du er. DU er bra nok♥

Jeg håper dette innlegget kan vise at du skal ikke tro på alt du leser på nettet og ta alt på sosiale media med en klype salt. Synes du dette er et viktig tema? Vær så snill å del. Sharing is caring♥