-Himmelblått så langt øye kan se-


God kveld og hei sommer! For et vær vi har her. Jeg får det såvidt med meg da jeg ser terrassen utenfor butikken min bader i sol. Hver gang jeg serverer kaffe og godbiter til kundene som koser seg der ute så kjenner jeg på varmen. Og helt ærlig drømmer jeg meg litt bort. Så går jeg inn igjen og fortsetter med mitt. Det er lov å holde på tanken og håpe at den himmelblå himmelen viser seg også neste uke. Da er det ferie på meg. *glede seg*

Himmelblått er blitt en favoritt hos meg. Det frisker opp i ethvert hjem. Selv om min absolutte favoritt er rosa så kommer himmelblått hakk i hel. I helgen dekket jeg et enkelt bord til meg og mannen. Vi ventet med middagen til barna var lagt, de fikk egen middag tidligere på dagen såklart. Det er deilig å gjøre det innimellom så man kan nyte et måltid i fred og ro. Biff stod på menyen og det er ikke jentenes favoritt. Like greit å vente. Himmelblått, beige og rotting er så fint sammen!


Linker her: Kjøkkenhåndkle Lexington// Serviett Lexington// Rottingbrikke RM// Vinglass RM// Champagnekjøler RM


 

Jentene er endelig i seng. Kveldene er så lyse og vi tilbringer ettermiddagene ute, da er det vanskelig å få de i seng.Løpe ute i hagen barføtt og leke.  Å minner! Nå skal jeg få meg en økt på spinningsykkelen med terrassedøren oppe. Tror det kan bli en svett økt. Deilig!

Nyt sommerkvelden, svett eller ikke:)

Margit

Pappa slo meg!

En gråtkvalt liten kropp. Tårene renner. Hun strekker armene opp til pappa. Han trøster så godt han kan. Frem med kos og smokk, tryggheten selv. Pappa slo meg, kommer det mellom gråt, snørr og hikst. 

En liten 2-åring som har lært seg å snakke i setninger. Ikke fullstendige setninger. Pappa slo meg, som da betyr pappa jeg slo meg. En setning som kan vekke stor oppsikt i dagens samfunn. Både på godt og vondt. Lille jenta vår prøver bare å ordlegge seg så vi skal forstå henne. Den ene gangen blir det pappa slo meg, den andre kan det være mamma slo meg, eller Pæmille slo meg. Vi forstår hva hun vil. Opp på armen, litt trøst og kanskje et plaster. Plaster er veldig viktig. Helst rosa!

Desverre er dette hverdagen for mange barn. Vold i hjemmet, gjerne fra de som står de nær. Jeg blir uvel og kvalm av tanken. Tenk at voksne mennesker kan påføre en liten uskyldig kropp vondt. De kan ikke forsvare seg. Bare ta imot. Jeg får vondt i mammahjerte mitt bare en av jente får et skrubbsår. Heller meg enn dem! Klamrer de til meg, koser på ryggen, vugger frem og tilbake, synger favorittsangen og nusser de på kinnet. Det er jo slik det skal være!

Nå går vi mot sommerferie, noen har allerde begynt. For de fleste betyr det hygge med familien, utflukter, is, sol, strand og kos. Tid sammen. For noen barn betyr det redsel, krangling og vold. Hele dager med foreldre som ikke ønsker barnets beste. I noen tilfeller blir de etterlatt på egenhånd. Fyll og bråk. Sommeren er høytid for alkohol. Sol. sommer og fri. 

-Alle skulle hatt en storesøster til å trøste-

La oss sammen følge litt ekstra med i sommer. Ser vi noe som ikke er greit så meld fra. Ikke la barn være offer for voksnes dårlige handlinger!

Jeg utfordrer deg til å si fra! Del gjerne innlegget for å minne andre på det samme. Sammen er vi sterke!

Klem fra Mamma-Margit

Sunday is funday!


Or RUNday!

Søndag er den perfekte dagen for trening. For min del betyr søndag fridag og da har jeg bedre tid til annet enn jobb. På hverdager klarer jeg stort sett å få inn en treningsøkt, men det krever struktur og planlegging. Søndag har vi stort sett ingen store planer og jeg kan ta den løpeturen når det passer seg. Morgen, midt på dagen eller kvelden. De siste 2 årene har jeg vært skikkelig flink til å få til en langkjøring, nesten uten unntak. 

Tidligere hadde jeg et litt annet syn på søndag. Det var dagen for hvile og siste dagen før en ny uke. Oftest var det lettere å heller vente til mandag og skape en ny start da. Hadde vi igjen godteri fra lørdag så dyttet jeg gjerne innpå dette på kvelden, det var jo tross alt en ny start dagen etter. Flere som kjenner seg igjen?Nå som jeg har kommet meg inn i denne fine rytmen så kan jeg ikke se for meg noe annet. Faktisk blir jeg sur om jeg ikke får min Sunday Runday:) 

Litt styrke i hagen avsluttes med litt moro. En kan ikke ta seg selv for høytidlig!

Adlinks: Printed tights Nike (utsolgt, samme her) // Nike pro V-neck (annen farge her) // Favoritt løpesko her


Vi kom hjem fra campingen tidlig idag. Jentene forsvant i bursdag, noe som ga meg rom for å jobbe litt. Siste innspurt før ferie denne uken. Huset er vasket klart til ferie og snart alt av tøy. Mannen vasket alle 3 bilene (Olga fikk seg også en omgang idag). Rallybilen altså. En hel sandkasse er nå støvsuget jeg ut av bilen. Livet med barn. Ukens 6 og siste treningsøkt er tilbakelagt. Kvelden avsluttet vi med en biffmiddag for to etter at jentene var i seng. Ganske ok å spise hele måltidet sittende. Ingen som veltet et glass, manglet noe eller løp fra bordet før vi var ferdig. 

En søndag helt etter min smak!

Margit

 

Avslapningshelg!


Hei lørdag og helg! Denne helgen føltes så etterlengtet. Noen travle uker er lagt bak meg med ekstra mye jobb, møter, avslutninger, fiksing hjemme og klargjøring til ferie. Det er ikke lite som skal legges til rette når man skal ta litt ferie. Som selvstendig næringsdrivende er det mye som skal på plass og gjøres ferdig før man kan koble av litt. Ihverfall om man ikke skal ha et berg av jobb når man kommer hjem. Heldigvis er det mange andre samarbeidspartnere som tar ferie på samme tid så det renner ihvertfall ikke inn med hundrevis av mail. Nå har jeg 1 uke igjen med jobb før jeg skal koble av i 2 uker. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kun var ansatt, men jeg vet at det er bare nå jeg ønsker det:)

Har dere en fin helg så langt? Jeg kobler av med familien min. 2 late dager med lek, is, sol og bare tid sammen. Og bena høyt når man trenger det. Eller slenge seg ned på sofaen. Her i huset er vi så glad i sofaen på kjøkkenet. Der er det plass for hvile. 


Rosa lexingtonpute// hvit pute platinum// hvitt pledd Riviera Maison// strikket beige pute// Lexington logopute


Vi skal kose oss med sommerens beste mat: reker og hvitvin. Mmmm. Vann i munnen! 

Lag deg en fin lørdagskveld! Margit

Sier du fra?


Da jeg var i Oslo sist ble jeg stoppet av en svensk jente på gaten. Jeg var akkuart kommet meg ut fra parkeringshuset og lokalisert meg. Hun prikket meg på skulderen. Unnskyld! Du har en lapp som henger utenfor. Jepp, merkelappen hang utenfor. Jeg hadde skiftet til skjørt i bilen siden solen endelig viste seg fra sin beste side. Først ble jeg litt småflau og takket henne. Hun smilte til meg og ønsket meg en fin dag. Jeg var allerede litt ute å kjøre følelesmessig for jeg var på vei til et spennende møte. Etter at hun forsvant bortover gaten så fikk jeg summet meg. Så utrolig snilt gjort! Tenk om jeg hadde dukket opp i det møte med merkelappen på rompa. Det skal sies at merkelappene/prislappen til Timo skjørtene er ikke rent liten heller:/

Takk for at du sa fra! Ville du gjort det samme? Jeg er ikke god nok til dette selv. Det er forskjell på om det er ei god venninne eller en fremmed på gata. Noen ganger er det kanskje bare enklere og lettere å bare snu ryggen til og late som ingenting. Sier du fra om en busemann henger utenfor nesa? Mat mellom tenna? Buksesmekken oppe? 

 Jeg er dårlig på det. Men så takknemlig når noen gjør det. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å si fra. La oss sammen bli flinkere. Er du med?


Jeg jobber lang dag idag. Det er mye å ta tak i på jobb og mange tanker for tiden. Om alt går som jeg ønsker så har jeg en super duper hemmelighet å komme med snart. Det har vært noe jeg har båret på lenge nok nå, jeg må snart lette på lokket. Et spennende møte etter jobb kan være den siste brikke i spillet:)

Over og ut! Margit

-Foodporn-


Noen ganger snakker maten til deg! Se denne herlige kombinasjoenen av farger. Jeg tror ingen mat har blitt så mye fotografert før som denne. Sånn er det når en gjeng med bloggere er på fotokurs:)

Dagen igår var så fin. Jeg tok toget inn til Oslo for å kunne jobbe litt på veien. Noen ganger er det deilig å slippe å ha med bilen, ihvertfall når man kjører alene. Kontor på toget funker det og. Første møte var innkjøp av vår 2016 klær. Ja, det er lenge til, og jeg gleder meg allerede til de flotte fargene og snittene! Men først kommer høstnyhetene, og etter å ha bli minnet på alle de fine plaggene der så er det bare å glede seg. Kjapt innom på et annet møte før fotokurs stod for tur.

Jeg synes foto begynner å bli mer og mer moro! Veldig mange nye triks og info fikk jeg, og gjentagelse av mye av det jeg kan. Nå gjelder bare å praktisere og lære seg alt jeg nå har lært. Herremin dette er så moro! Etter at jeg kjøpte meg nytt kamera i våres har interressen virkelig satt skudd. Utstyret har en del å si, men det er det tekniske som må læres og sitte. Fikk en bok som skal leses i sommer:)


Behind the scenes når mange bloggers samles:)

Ønsker deg en fin lillelørdag:)

Margit

Oslo next!

God morgen til deg! Her er frokosten akkurat inntatt og jeg er klar for å vende nesen mot Oslo. Der blir det innkjøp, møter og fotokurs. Gleder meg virkelig til fotokurs med side2 gjengen, alt jeg kan lære er gull verdt. Det er moro med foto!

Jeg får fylle opp kaffekoppen og komme meg avgårde. Håper jeg slipper unna den verste køen. Hvis du vil følge meg idag så legg meg til på snap: drommeverden heter jeg der. 

Takk til alle som deler og tagger mulige ansatte på innlegget mitt igår. Håper det kommer mange bra søknader:)
Alle de fine rosa detaljene finner dere her.

Ønsker deg en super tirsdag! Og St.Hans, noen skal feire idag?

Vil du bli en del av Team Drømmeverden?

Har du lyst til å jobbe med interiør og mote? Da bør du lese videre!

Drømmeverden klær, interiør og kaffebar trenger nye ekstrahjelper/vikarer. Det er ikke fastsatt hvor mye eller noen faste vakter per idag, men det er store muligheter for det. I all hovedsak er det snakk om noen timer ettermiddag, lørdager og ferier. I tillegg trenger vi hjelp i sommer. 

Vi leter etter deg som har kunden i fokus, er serviceminded og har et godt humør. Du har stor arbeidskapasitet, tar initiativ og er fleksibel. God sans for ordren og er ikke redd for å ta en runde med kluten. Siden vi driver nettbutikk i tillegg til en fysisk butikk verdsettes gode datakunnskaper.

Høres dette ut som det kan være noe for deg? Send en søknad og CV til [email protected] eller kom innom med den i vår butikk:) 

Frist for å søke er fredag 26.juni.

Det blomstrer!


God kveld til deg. Nå var det helt ubeskrivelig fantastisk å sette seg ned. Jeg har vært i aktivitet i hele dag. 

Endelig ble det tid og anledning til å fikse opp litt ute. Tidligere denne uken fikk jeg ordnet sofaen vår på terrassen, og ryddet opp ute. Idag ble det en tur til hagesenteret for å kjøpe blomster. For ikke å snakke om noe nytt grønt til de store krukkene ved inngangsdøren. De andre døde i vinter og har stått til skam frem til nå. Jeg gremmes! Planen har vært å komme seg avgårde før, men siden det er et stykke å kjøre den ene eller andre veien for å kjøpe uteplanter så har det bare blitt med tanken. Tiden strekker ikke til.

Jeg, mamma og jentene har kost oss max med planting og fiksing. Pernille er så flink og villig til å hjelpe til. Hun ville ha egne oppgaver og ente opp med å skure hellene ute fri for fugledrit. Så flink:) Det ble så ryddig, pent og innbydende ute. Jeg blir så glad når det blir pent rundt meg. Ja, jeg vet jeg er interiørgal. Men indre lykke skal man ikke kimse av.

En fin dag sammen med de beste i verden. De vokser så fort, så jeg tviholder på tiden vi har sammen <3

Har dere hatt en fin sommerdag?

Klem

Nyter stillheten #livet på landet


God søndag morgen!

Kan du høre stillheten? Noe av det beste med å bo her på landet må være stillheten. Fuglene kvitrer og sauene breker i det fjerne. Ingen støy, biler eller mennesker som prater. Bena på bordet, en kaffe i hånda og macen i fanget. Slik er min morning. Snart skal jeg bort til mamma og pappa på frokost. #luksus. Begge jentene har sovet der, i min gamle dukkestue. Da koser de seg stort. Fniser og gjør seg til:) 

Dagen startet tidlig for min del. Før kl.07 spratt jeg opp, og la ut på dagens løpetur. Helt stille. Ikke en bil å se, ingen mennesker eller hunder som bjeffet langs veiene. Bare meg, stillheten og tankene mine. Jeg tenker aller best når jeg løper. Da er jeg kreativ, løser problemer og tenker tankene mine fult ut. Rekreasjon for meg! 

Jeg og jentene skal bare kose oss idag. En dag uten planer er godt innimellom. Mannen dro tidlig for å kjøre rally. Vi vurderte å bli med, men jeg kjenner at jeg trenger en dag hjemme. Lek, kos, planting og kankje en is eller to står på planen:)

Lag deg en fin søndag!

Jeg titter innom med noe spennende senere.