Høsttrening i boks!

Sponset Innlegg

Høsten er her og det begynner å bli skarpere i luften. Været viser seg fra sin beste side i disse dager, men det blir veldig snart kjøligere. Da gjelder det å ha en god treningsjakke og lange tights. Shortsen kan legges på hylla for nå. Jeg elsker å løpe ute i all slags vær. Til og med i kuldegrader og snø. Det gjelder bare å kle seg etter forholdene. Akkurat nå står en ny løpejakke på ønskelista, sammen med litt nye farger. Jeg har akkurat kjøpt meg nye lilla sko som vil passe perfekt til denne lilla jakken. Min ønskeliste ser slik ut nå:

Alt har jeg funnet i nettbutikken til Gymgrossisten. Perfekt at Cuponation har en eklusiv kode som varer ut uke 36. Få 300,- i rabatt på kjøp over 1000,- hos Gymgrossisten. Det er jo en super deal! Jeg bestiller hjem ønskelista mi med engang. Har du sjekket ut Cuponation tidligere? Der finner du så mange bra rabattkoder for netthandel. Det lønner seg å sjekke de ut før du taster hjem noe. Alt fra hotell, klær, trening, leker ja i det hele tatt hele segmentet av nettbutikker. Sjekk ut Cuponation.


 

Jeg drar til fjells med mine. Kosebua vår er solgt så den må tømmes og gjøres klart for en ny familie. Litt leit, men samtidig ok. Akkurat nå er det ok med alt vi blir ferdige med. Så kan jeg konsentrere meg 100% med den nye butikken min. Jeg har en sånn ro i magen nå, alt er bestilt og bestemt. Drømmeverden kommer til å bli den fineste butikken, det er det ingen tvil om.

Klargjøring til høsten er det kanskje flere som skal idag? Jeg begynner med å klikke hjem litt nytt høst-treningstøy:)

FIN SØNDAG!

Fra Sengekanten?..

God morgen lørdag! Og hei fra sengekanten. Riktignok ligger jeg ikke i sengen vår, men på hotell i Oslo. Jeg måtte bare vise noen bilder fra soverommet vårt med nyoppredd seng og noen nye småting. Nå er det interiørmesse og jeg bobler snart over av inspirasjon og glede!

Dagen igår var så fin. Jeg dro tidlig inn til messa og fikk gjort unna mange innkjøp. Det kommer så utrolig mye fint inne interiør, klær og tilbehør fremover at jeg bare tripper. Den nye butikken min blir AMAZING! Denne gangen tror jeg ikke at jeg skal dele så mye innkjøpsbilder med dere, heller holde kortene tett inntil brystet. Jeg legger så utrolig mye tanker og engasjement i innkjøpene at jeg vil ikke gi det fra meg til noen andre. Desverre er det mange andre i bransjen som lett lar seg rive med. Planleggingen med den nye butikken er ganske klar i hodet mitt. Alt fra plassering til utsillinger er tenkt ut. Håper det blir som jeg håper og ser for meg. Jeg kan nesten ikke vente!!!

Etter messa mått ejeg klarne hodet mitt. Det ble en skikkelig styrkeøkt her på hotellet før jeg fikset meg og spiste middag ute. Det var utrolig merkelig, men fint på samme tid. Ganske artig og se på menneskene rundt. Jeg trives i mitt eget selskap. Egentlig skulle jeg ut med en god venninne, men hun ble syk desverre. Kvelden tilbragte jeg i senga med Senkveld på TV. Noen ganger er det deilig å bare roe ned, være alene og ikke ta hensyn til noen andre. Jeg trenger ihvertfall det innimellom slagene:)


Nå venter en løpetur før jeg skal nyte en deilig hotellfrokost. Det beste med å være på hotell! Flere skatter skal sankes inn til Drømmeverden også, så det er bare å komme igang.

Fin Lørdag til deg!

 

Dager og nett går i ett-


Jeg føler at jeg løper rundt som ei hodeløs høne for tiden! Kombonasjonen med skolestart, lekser, aktiviteter, barnehage, husarbeid, og alt det vanlige her i heimen sammen  med alt som skal gjøres og planlegges med den nye butikken er ikke bare bare. Jeg prøver å holde hodet over vann! Sommerfugler og mange tanker rundt det å åpne en mye større butikk tar opp mye av tankene mine for tiden. Har jeg bestilt ditt, planlgat datt og fikset det? Jeg trenger en ny liste kjenner jeg:)

Det er så mye spennende som pågår for tiden! Dagene går snart i ett med nettene. Jeg skal forresten på innkjøpsmesse om et par dager. Mer varer skal bestilles til butikken, og kanksje noen nye merker? Storgleder meg! Dere skal få være med på prosessen.

Nå kaller jobben. Jeg må hive meg rundt her.

 

Slik ble jeg kvitt SØTSUGET!

inneholder annonselenker


God morgen tirsdag! Jeg har slitt litt med bloggen de siste dagene. Bildene har blitt lastet opp, men vist som error. Når ting ikke fungerer som det skal så blir jeg rådløs. Har ikke tid til sånt tull:)

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 3 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

Tidlig i Sommer begynte jeg å drikke Argi+ og Aloe Vera Gel. Jeg ønsket å teste det ut av andre grunner og hadde ingen som helst anelse om hva det ville gjøre for meg. Ikke nok med at Argi+ gir meg masse energi og overskudd og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Jeg merket ikke noe til dette de første ukene. Plutselig reagerte jeg på at søtsuget mitt var borte for 2 uker siden, da hadde jeg vært helt uten søtsug en uke allerede. Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg gjorde ikke noe efford selv engang, det bare var sånn. Nå er det 3 uker siden jeg har spist godteri og det til tross for at jeg har kjøpt masse smågodt i Sverige og hatt min månedtlige uke. Vanligvis er jeg helt maniac når jeg har veka. Dette er jo bare moro!
Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer overskudd, energi, bort med søtsug og en glad mage? Helsen og kroppen vår er viktig for å fungere i en travel hverdag. Jeg hadde ikke blitt forhandler og brukt tid på forever om jeg ikke var så fornøyd. Tid har jeg ikke nok av til å sløse bort på tull. Argi+ finner du her og Aloe Vera Gel finner du her. Jeg bruker boksen Vital 5 for da får jeg disse og mer til i en og samme pakke, finnes her.

Gjør noe godt for din helse! Tirsdagklem fra denne kanten

Bryllupslørdag!


Hei Lørdag!
Idag er en lykkens dag. En av mine ansatte, eller tidligere blir det jo siden hun nå har begynt i en annen jobb, skal gifte seg. Vi stiller mannsterke fra Drømmeverden. Hun er veldig spesiell for meg siden vi har jobbet sammen i tykt og tynt i over 2 år. På den veien har hun vokst fra å være en liten knopp til en fult utsprunget blomst. For en progresjon hun har hatt! Det føles nesten som at det er datteren min som skal gifte seg. Tonje-mor jeg er så glad i deg♥ *husk å ta med klinex*

Her hjemme holder jeg på for fult. Jeg rydder, kaster, gjør om og styler. Denne helgen er jeg alene hjemme for mannen har tatt med seg jentene på campingen. Kjenner jeg er litt misunnelig på de. ENDELIG er det sol og strandvær der. Vi hadde ikke for mye av det i sommer. Men jeg skal kose meg i bryllup:) 

Rommet til Marielle står for tur, så jeg får hive meg rundt. Altfor mye baby-leker som skal bort der inne. Jeg rekker litt til før jeg må få på meg finstasen. 

Fin fin lørdag til deg♥

Og dere, jeg viser litt av prosessen her hjemme og litt annet på min snapstory: drommeverden. Legg meg til da vel:)

 

Slik får du hotellfølelsen!


Hvor mange ønsker ikke å få følelsen av hotell og luksus i hverdagen? Det var et av kriteriene mine da jeg skulle innrede soverommet vårt. Allerede da vi satte oss ned og tegnet huset var det den følelsen jeg ville ha frem. Soverommet vårt skulle ligge i enden av huset med walk-in garderobe og eget bad. Slik ble det også:)

Det er ikke så mye som skal til for å skape den rette hotell følelsen på soverommet. Jeg har samlet de viktigste punktene som jeg vil dele med deg:

♥Sengegavel er med på å skape en herksapelig seng og skape en fin ramme på sengen. Her er det mye å velge i. Alt fra stoppet gavel i stoff/skinn, en gammel tredør, palle-gavel, snekret gavel eller bruk fantasien:) 

♥Gardiner er med på å skape et rom. Tykke, lange gardiner gir en følelse av luksus. Velg gjerne stoffer som lin, velour eller silke.

♥Tapet og valg av farge er med på å skape rommet. Dekk gjerne en vegg i rommet med tapet for å skape litt liv og mal resten av veggene. Tapet med metalleffekt gir litt glam til rommet. Blomstrete tapet gjør rommet mer romantisk. Selv liker jeg jordfarger blandet med litt metall.

♥Nattbord er et must synes jeg. Det er med på å skape litt liv rundt sengen. Her kan du plassere pene lamper, fotorammer og annet stæsj. 

♥Lamper på hver side av sengen er både pent og praktisk. Heng lampene på veggen eller sett de på nattbordet. Velg lamper med litt størrelse for å gjøre rommet herskapelig.

♥Tekstiler er med på å myke opp sengen og gi farge til rommet. Fyll sengen med mange puter, og sengeteppe. Re opp sengen hver dag for den rette følelsen. Det er ikke like delikat å legge seg i en uoppredd seng. Tilsett puter med farge for å forandre rommet på en rimelig måte. F.eks lysere farger på sommeren og mørkere farger på høst/vinter. 

Håper dette var noen tips på veien til ditt Drømmesoverom♥

Jeg hopper til køys!

Noen som ønsker seg ei kosebu?

Den utrolig koselige kosebua vår som vi bygget på og pusset opp i vinter skal snart få nye eiere. Håper jeg ihvertfall. Vi har lagt den ut for salg så får vi se. Her har vi kost oss masse altså. Etter at jeg malte og pusset den opp ble den så lun og fin. Elsker drivved fargen på veggene. Faktisk så er innlegget jeg skrev om denne bua og oppussingen en et av de mest leste innleggene mine. Det ble delt på side2 også. Det er moro at dere liker sånn enkel oppussing. For om det går slik jeg ønsker så skal vi bygge ny kosebu og da blir det mye mer tips og sånn hytte-stil blogging på meg. Gleder meg allerede!! 

Finn annonsen finner dere her om dere er interrissert. Vil dere gjøre meg en tjeneste? Del Del Del med dine venner på facebook! Sikkert noen som ønsker seg en slik bu:)


Tilbake til gode rutiner!


God morgen onsdag og skolestart! Selv om jeg allerede har jobbet noen uker nå så føles det som en ny start idag. Eldstemann begynner i 2.klasse og skoleferien er over. Barna har vært litt i barnahage og SFO de siste ukene, men stort sett har de blitt levert senere enn vanlig. Sånn sett er jeg heldig som driver butikk. Jeg MÅ ikke være på jobb veldig tidlig, men kan gjøre papirarbeidet på kveldene istedet. Ihvertfall for en periode. Men nå kjenner jeg at det er helt ok å komme tilbake til de gode rutinene og hverdagen. Nå starter dagen tidlig for alle og jeg får tid til å gjøre litt i butikken før den åpner. Ingen barneTV kos eller sene frokoster mer. Det blir forbeholdt helgene. Det er viktig å skille på hverdager og helg/ferie. Da setter barna mer pris på det ekstra♥

Jeg starter dagen min med en sunn og næringsrik frokost. Cottage cheese med bær og nøtter, kaffe, aloe vera gel og Argi+. Jeg skrev litt mer om hva Argi+ er og hva det gjør for meg i et annet innlegg her.  I hele sommer har jeg testet ut dette kosttilskuddet fordi jeg var nysgjerrig. Ved gjentatte ganger har jeg fortalt dere at jeg tester ut noe spennende, at jeg har funnet noe som gir meg masse energi og at dere skulle få vite om noe spennende veldig snart. Jeg vil ikke anbefale noe jeg ikke kan gå god for selv og derfor ville jeg teste det ut over 1mnd før jeg fortalte. Dette er heller ikke en annonse som jeg får betalt for å skrive, bare en 100% ærlig mening fra meg. Argi+ gir meg masse energi og overskudd, noe de fleste av oss kanskje også trenger litt ekstra av i hverdagen? Anbefaler alle å prøve ut dette! Ganske nylig ble jeg selv forhandler, selv om jeg egentlig ikke har tiden til noe mer.  Men når jeg har falt for noe så ønsker jeg å tilby dette til mine lesere og kunder. Du finner Argi+ her.
Jeg får komme meg avgårde på trening. Styrke står på planen idag, juhuuuu! 

Hipp Hipp Hurra for den beste pappaen min idag! Ikveld skal vi feire:)

Håper du får en fin onsdag og er kommet tilbake til dine rutiner:)

Reker i det fri!


Noe av det beste jeg vet på sommeren er å frotse i reker! Jeg får nesten ikke servert noe bedre enn det på en deilig sommerdag. Ja, for det må være på en dag hvor solen skinner. Slik som idag:) Og aller helst skal det være ferske reker, ikke de fra frysedisken.

Tenk, nå er sommeren skikkelig her. Endelig, sier jeg. Det er fantastisk deilig å kjenne at solen varmer kroppen. Jeg skulle gjerne hatt mer sol da jeg hadde ferie, for nå er jeg stort sett inne på dagtid. Men det er godt å ha døren åpen til butikken og kjenne at varmen siger inn. På ettermiddagen spiser vi middagen ute. Akkuart slik det skal være♥

Måtte det vare evig!

Dere, jeg er så spent på hvordan den nye butikken blir jeg! Nå sitter jeg med tegninger og “innreder” den nye butikken. Plasserer hyller, disk, møbler, klær og osv. Jeg tror og VET at dette blir griselekkert! Butikken vil inneholde mye mer enn den gjør idag, gleder meg til å vis dere. Jeg skal ta dere med på flyttelasset:) det vil komme bilder fra den tomme butikken og frem til den er stylet, innredet og klar for åpningsfest. Er du klar til å bli med? Om alt går etter planen så begynner jeg så smått om 1 måned. Juhuuuuu!

Imorgen er det tilbake til the real life på alle måter. 2.klasse står for tur for Pernille, og rutiner skal innarbeides igjen. Det skal bli hardt, men utrolig godt!

Det BESTE i livet er GRATIS!


En av de fineste dagene i sommerferien! Mine to små jenter, mannen og meg ut på tur. Vi skulle opptage hva naturen hadde å by på. Den hemmelige skogen, skjær, strand, skjell, flo og fjære. I sekken hadde vi med drikke og noe å knaske på. Været var grått, men det hjelper ikke å legge seg ned å grine over været. Da er det perfekt med en slik tur♥

Jentene hoppet fra stein til stein, stilte spørsmål og plukket skjell. Pernille fikk klatre på det høyeste fjellet sammen med pappa mens Marielle plukket skjell med meg. Vi kastet stein i vannet og fant pene steiner til å ta med hjem. En liten rast med mat og drikke før turen gikk hjemover, gjennom den hemmelige skogen. Pernille sankker om denne dagen fortsatt, 3 uker etterpå.
I disse dager begynnner mange barn på skolen igjen, etter en lang sommerferie. Jeg har lest mye de siste dagene om at lærerene ikke skal spørre elevene om hva de har gjort i sommerferien. Dette for å ungå at noen barn føler seg utenfor. Alle har ikke vært på lange reiser, noen har bare vært hjemme. Etter 8 uker ferie så skal man ikke snakke om hva man har gjort denne tiden? La barna fortelle. Vi må lære de å spørre andre, bry seg om hva andre har gjort. Det er da vanlig å spørre noen man ikke har sett på lenge om hva de jobber med nå, hva har du gjort siden vi så hverandre sist? 

Våre barn har hverken vært i syden eller utenlands, ja om ikke Sverige teller da:) Men jeg vet at de har hatt en kjempefin sommer! De har opplevd andre ting, vært masse sammen med hverandre og sine foreldre, og andre personer som betyr noe for de. Det er vi voksne som er opptatt av turer og andre materielle ting, ikke barna. Lærerne kan evetuelt spørre om hva er det morsomste eller beste du har gjort i sommer, istedenfor å fokusere på hva og hvor de har vært. 

Barn må også lære å kjenne på følelser også. Vi kan ikke sy puter under armene på de. La barn fortelle og andre drømme seg bort eller la seg inspirere. Jeg var aldri i syden eller i et fly før jeg hadde passert 17år. Det var noe jeg alltid ønsket meg da andre fortalte i klasserommet. Da jeg fikk mulighet til å søke om et år som utvekslingsstudent i USA så slo jeg til. Det ble et år jeg opplevde utrolig mye! Alt fra cruise i Caribbean til ishockey i Toronto. Jeg drømte, ble inspirert og satte meg et mål da jeg var yngre. Det er sunt å ønske seg noe♥

Desverre er det alltid noen som begynner på skolen igjen med en klump i magen. De som ikke ønsker å være der, eller noe annet sted. Sommerferien var kanskje fylt med vold, alkohol og andre triste ting. Forhåpentligvis vil slike triste skjebner bli fanget opp og få den hjelpen de trenger for et fullverdig liv. Alle fortjener å bli overøst med kjærlighet♥

Min oppordring: la de barna som ønsker fortelle og la første skoledag bli en gledens dag! Husk: det BESTE i livet er GRATIS♥
 

DEL om du VIL med de du bryr deg om!