Sneak Peak på nye Drømmeverden!


God morgen Onsdag! En god natts søvn har gjort godt for kroppen. Igår la jeg meg i nyvasket sengetøy, det må være noe av det beste som finnes! Har jeg fortalt at den siste uken har ikke bare vært mye jobb og kaos på jobb, men her hjemme hadde minstemor omgangssyken og deretter mannen. Som om det ikke var nok med flytting, 2 foreldremøter, treninger og andre aktiviterer. Gudskjelov var ikke vesla så veldig rammet, jeg liker ikke når de små er syke. Da føler jeg meg så ubrukelig og rådløs. Heller meg selv enn barna. Vel, nå er sykdom vasket ut av huset. Håper jeg ihvertfall! 

Mannen er tilbake på jobb, barna på høstferie og jeg jobber non stop i butikken. Fy så grisefin den blir! Viser her noen snik bilder av en halvferdig butikk.


Nei, det gjør seg ikke selv. Jeg får dusje av meg løpeturen og kommer meg på jobb. En veldig lang dag venter, idag får vi over 800kg med Riviera Maison varer. Det er LYKKE det. WEEEEEE!

Ønsker deg en fin fin onsdag!

Klare SJØL!


God kveld i de mange hjem! Det er lite som kan slå godstolen med puff, et pledd og en kopp varm tea akkurat nå. Jo, det måtte kanskje vært litt fotmassasje kanskje. Kroppen er støl fra topp til tå, bena såre og hodet slutter snart å virke. Det skulle bare mangle når det kverner 1000-vis av tanker non stop. Hele butikken  er flyttet, varer som møbler. FOR en jobb! Den nye butikken er også godt igang med å komme seg opp. 

Jeg er så sinnsykt stolt av team Drømmeverden, venninner og meg selv. Vi har flyttet butikk, demontert, montert, snekkert og pakket ut. Og ikke minst skubba møbler med den styrken vi har. Her snakker vi GIRLPOWER delux! Selv har jeg gjort ting jeg ikke trodde jeg kunne. Vi har bygget prøverom, masse hyller til interiør, utstillingsmøbler, disk og ja, i det hele tatt. 


Bilder fra Dag 2 av flyttingen. Titt innom imorgen så ser du mer fremgang:)

Drømmeverden er i ferd med å bli min Drømmeverden♥

På Flyttefot!


Jeg titter fort innom her før ferden går ned i butikken igjen. Denne helgen har vi flyttet nesten hele butikken, varer og innredning. Det er girlpower det!!!! De neste dagene nå skal vi plassere, style, montere og pakke opp mengder med nye varer. Jeg kan ikke si annet enn at NYE DRØMMEVERDEN blir kjempeLEKKER!! Nå tar jeg butikken til nye høyder, et er det ingen tvil om. 

Jeg skal se om jeg rekker å ta bilder underveis og dele med dere, men timene nå er dyrebare. Følg med på snap: Drommeverden. Der deler jeg litt av porsessen:)

-B R I C K WALL-


Happy Fredag! Mange som er klare for fredag og helg? Ukas beste dag:)

Her blir det alt annet enn en vanlig fredag med gullrekkka, god mat og bena på bordet. Idag skal jeg male det nye lokale etter jobb. Eller heter det etter jobb når man flytter seg fra det ene butikklokale til det andre? Vel, jobb blir det ihvertfall på meg. Imorgen etter stengetid starter selve flyttingen og det vil pågå noene dager. Barna skal på høstferie og jeg skal jobbe non stop. Nå er jeg kjempeklar!

Mange spør om murveggen vi har mellom stue og kjøkken. Den er laget av gammel murstein fra en låve. Sementen er av en veldig lys variant, murer´n måtte bestille denne. Jeg visste godt hva jeg ville ha og han klødde seg i hodet:) Resulatet ble supert synes vi. Nå drømmer jeg om en peis laget i samme stil. *Hint hint Kristian*


 

God HELG til deg!!!

Klem fra denne kanten

Når livet tar slutt!


Vi har kanskje tenkt tanken mange ganger, men bare skøvet det fra oss. Jeg har også det, men tenkt at det skjer ikke meg. Det var helt til nå. Det føles som at livet er slutt.

Tenk at vi kan bli så avhengig. Så tilgjengelige, men alikevel så opptatte. Tanken gjør meg skamfull. Hele livet hviler i vår lune hånd. Vi opplever, deler og holder oss oppdatert. Det er slik vi holder kontakt med omverden. Da jeg var mindre kunne jeg telefonnummeret til mange, til de som betydde noe. Idag kan jeg knapt et nummer, sett bort fra mitt eget og mannens. Trist! Vi tok opp telefon og ringte familie og venner. Nå sender vi en FB melding. 

Igår våknet jeg med en beskjed på telefon. Oppdateringen var klar og jeg trykket ok. Etter en god stund var den ferdig oppdatert og kun noen steg igjen før den var ferdig. Vel, det var siste gang jeg hadde kontakt med omverden. Iphone min er helt låst. To hele dager uten telefon kjennes på kroppen. Jeg blir stresset av å ikke kunne ringe noen om noe skulle skje, dele med omverden, sjekke mail og alle andre faste ting. Jeg lever av å være på sosiale medier med butikken min, det stresser meg nå. Men alt i alt har jeg sikkert veldig godt av det. Naturlig detox kaller jeg det:)


Jeg føler meg naken uten telefon. Faktisk føles det som at livet har tatt slutt! Jeg har fått tips om en siste ting jeg skal teste ut, ellers blir det ny telefon.

Klikker liker om du er like avhengig som meg?

Nattaklem fra hun som ikke engang har vekkerklokke lenger!

Siste rest-


For et herlig og varmt vær det har vært idag♥ Dette må vel være siste rest av sommeren? Selv har jeg ikke fått vært ute i solen idag, men det gjør ingeting. Det fine været gjør noe med humøret til folk og da er det helt ok og veldig hyggelig å jobbe i butikken. Blide mennesker er noe av det beste jeg vet! Jeg kan ikke fordra grinete og negative mennesker. Smil til verden og verden smiler til deg:) 

Mann og barn har vært på fotballcup idag. Pernille har spilt sin første cup! Mammahjerte er stolt og skulle gjerne vært der, men jeg får være med neste gang. Det har vrimlet av fotball jenter og gutter i Åmot idag. Moro med så mye liv og røre i Åmot! Også så heldige med været. Det er jo bare noen dager siden det regnet hunder og katter ute. 

Vet dere, nå  er det bare 1uke (!!!) igjen til jeg stenger dørene i Drømmeverden. Dette har jeg planlagt og jobbet så lenge med at jeg nesten ikke kan tro at det snart er der. Om under 2 uker har jeg en dobbelt så stor butikk! Stappfull av masse griselekkert og nye varer. Snart er drømmebutikken min en realitet, den absolutte DRØMMEVERDEN!!!

Nyt Lørdagen videre dere♥

Det nærmer seg?.FLYTTESALG!


God morgen til deg♥ Jeg er kjempeklar for en ny dag på jobb idag. Det er litt over en uke til jeg skal stenge dørene til butikken og starte flyttingen til nytt og større lokale. Og dere, den nye butikken blir griselekker! Den fineste butikken i mils omkrets kommer det til å bli. Neida, jeg er ikke beskjeden nå:) Vi har masse fine varer inne nå også og jeg stortrives i butikken slik den er, men det er noe eget når man vet at man skal flytte.

Både jeg og kroppen min gruer oss til flytting. Herremin for en jobb det blir, tør ikke tenke på det nå engang:) Og det er her dere kommer inn! Jeg har satt ned masse varer i butikken fra idag av. Velkommen til å handle masse lekkert til en fin pris:)


Her er en liten sneak peak på hva som kommer til Drømmeverden den nye butikken♥

Fin Torsdag til deg!

Slått Ut!


God kveld! Her har dagen og kvelden gått med til jobb for min del. Mange nyheter er lagt ut i nettbutikken, det merkes at det er høst på alle plan. Lysene har vært tent og jeg har nippet til en kopp tea. Høstfølelse! Jeg har sjekket ordre som skal leveres til det nye lokale, her tar jeg ingen sjanser. Selv om man ber om en leveringsdato så er det ingen selvfølge at det blir fulgt. Hittil har 3 leveringer allerede kommet, selv om det er 2 uker igjen. Men det er bedre med for tidlig levering eller ingen levering til åpningen:)

Men dere, jeg våknet idag med en litt stiv skulder. Begge skuldrene mine har vært srive den siste uken, så det var ikke noe nytt. Før jobb ble det en styrkeøkt, en skikkelig god økt også. Det var så deilig å føle at man i utgangspunktet var litt sånn jeg-orker-ikke-trene-mood også endte det opp med en digg økt! Men iløpet av ettermiddagen har skulderen og nakken min blitt helt stiv. Så ille at jeg nesten ikke klarer å holde armen høyere enn skulderen. Snakk om å bli helt slått ut av spill!!! 

Senga mi kaller. Jeg må smøre meg inn med heat lotion og ty til smertestillende. Krysser fingrene for en bedre skulder imorgen. Da skal jeg nemlig pleie meg selv litt:)

Over og ut!

En prinsesse verdig!


God morgen tirsdag♥ jeg er kjempeklar for en ny dag! Mandagen gikk unna før jeg rakk å titte innom her, og da kvelden kom krøp jeg i seng tidlig. Etter en treningsøkt så skrek kroppen etter å komme seg i seng. Jeg var fysisk og psykisk sliten. Det er mye som skjer om dagen og hodet går på høygir hele dagen. Jeg planlegger flyttingen av butikken, lager to do lister, sjekker status fra leverandører osv. Alt skal være på stell og være PERFEKT når nye Drømmeverden åpner:)

Da vi bygget huset hadde jeg planene klare for Pernille sitt rom. Hun er en prinsesse helt til fingertuppene, og det skal hun også få være. Hun var 4år da vi planla rommet hennes så hun hadde sterke meninger som skulle taes med i betraktningene. Etter et par timer i en tapet butikk fant hun favoritt tapeten sin. Jeg elsket den også da, og liker den minst like godt idag. Dus rosa sommerfugl tapet med skimmer♥ Jeg kjøpte en gammel seng på loppis og malte den i en dus rosa som matcher tapeten. I butikken min på den tiden solgte jeg en lysekrone i rosa og lilla. Den ønset hun seg lenge, og da rommet var ferdig fikk hun den i gave. Rommet er holdt i hvitt med noen rosa elementer. Ikke for barslig, søtt eller kjedelig etter vår smak. Hun vil ikke endre noe der inne etter 2,5år♥


Jeg får drikke opp kaffen og vekke mine små håpefulle. En ny dag med skole, barnehage og jobb kaller:)

GOOOOOOD TIRSDAG!

Pent, men helt ubrukelig!


God søndag fine folk♥ For ganske lenge siden flytte jeg spiesbordet vår ut i stua vår. Jeg ønsket å ha en egen spisestue i tillegg til spiseplass på kjøkkenet. Tidligere hadde vi bare spisestue på kjøkkenet. Bordet vi satte inn på kjøkkenet er et gammelt bord med vakre detaljer. Dette skulle bare stå her i en overgang til nytt bord. Vel, det er 8mnd siden. Midlertidig der altså:) Bordet er kjempeflott, men bena er løse og hele bordet risetr bare du ser på det. Shaky shaky! Jeg har hele denne tiden ønsket meg et bord fra Riviera Maison, men det har tatt tid å spare. Nå har jeg funnet et annet bord jeg også liker, så vi får se hvilken av de jeg velger. Flott blir det uansett og jeg gleder meg til å få en spiseplass som også fungerer. Ikke bare ser pen ut:)


Idag har vi hatt skikkelig familie dag. Over 2 timer i svømmehallen med jentene var gull. Gøy å se hvor trygge de er i vannet begge to. Eldstemann er mer under vann enn over og minstemor er skikkelig tøffing som hopper fra kanten og dykker under. Det ble en slapp ettermiddag, rart hvordan svømming tar på. Jeg fikk løpt meg en tur alene. Godt for kropp og sjel. Det er blitt omkjøringsvei her hvor vi bor. Det betyr mye mer trafikk enn hva vi er vant med, her er det vanligvis veldig stille på landet. Det er så synd at folk ikke tar hensyn til oss som ferdes langs veien. Opptil flere ganger opplevde jeg biler som passerte meg veldig velig nære. Neste tur tar jeg med meg en spiker i hånda. Haha! Skal vi se hvem som ler sist:) Neida. Joda.
Jeg er kjempeklar for nest siste uke i Drømmeverden på Tommy´s. Håper å se deg? Butikken er full av nyheter og salgsvarer!

Søndagsklem!