UUUÆÆÆÆÆÆWWWWWW!!!!


UÆÆÆÆÆÆWWWWW! Har dere hatt mange barn på døra, eller kanskje dere er ute på vift? Her har ungene fått pynte huset etter alle kunstens regler. Jeg fant ut at vi hadde mye mer pynt enn jeg trodde. Allerede før vi fikk barn shoppet jeg inn litt, og hvert år har samlingen økt.

Ungene har fått godis i bøtta si, de har kledd seg ut og energien har vært på topp:) Jeg elsker å se gleden i øynene deres. Og spenningen er til å føle på. Veslemor skjønner ikke stort annet enn at hun skal være heks og få godis i bøtta. Så herlig!


Eldstejenta er en perfeksjonist akkurat som meg. Se hvordan hun har lagt ut de små gresskarene på fatet. #pirkearbeid

UÆÆÆÆÆÆWWWWWWW!

Jeg angrer ikke at jeg turte!!!


God ettermiddag fra Drømmeverden♥

Nå er nok en uke over i Drømmeverden og jeg kan stenge døren med et smil om munnen. Lørdager er en av de beste dagene å jobbe. Mange blide kunder med bedre tid enn vanlig. Da storkoser jeg meg på jobb:)

 Det er siste dagen i oktober og jeg ser tilbake på denne måneden med et stort smil♥  2.oktober åpnet vi i nye lokaler og idag avslutter vi måneden. Økningen har vært kjempebra og jeg må klype meg i armen! Fortsetter det slik så vil Drømmeverden bestå i mange, mange år. Min drøm, min butikk og min arbeidsplass. For det har jeg vært ærlig om før jeg flyttet: blir det ikke bra butikk så stenger jeg dørene. Kundene bestemmer:) 

Tusen tusen takk for alle de utrolig hyggelige kommentarene fra dere. Vi blir overøst med komplimenter for butikken og sortimentet. Selv ELSKER jeg stilen og alle varene, men man kan ikke garatere for at kundene også gjør det. Til uken kommer det påfyll av masse varer og MASSE nytt. Nå kan julen bare komme♥


Hjemme venter 2 spente barn som skal feire Halloween. Huset ble speed-pyntet av de to (og pappaen) idag tidlig med Halloween effekter. Vet ikke hvem som var mest ivrig jeg:) De mente at mamma ikke vil like pynten?.tihi? Kansje ikke en favoritt, men jeg digger Halloween! Håper alle åpner dørene for de håpefull. Selv skal jeg hamstre godis etter jobb og blir det ikke borte så kan alltids vi nye det selv:)

God Halloween Lørdag til deg!

Dekk et høstbord!


Hei fine lesere! Jeg føler det er bare mandager og fredager hver uke. Denne uken har flydd av sted som alle andre uker. Dagene har gått med til trening, jobb og møter 3 kvelder på rad. Sofaen har desverre ikke fått sin daglige pleie:) 

Høsten er tiden for innekos, god mat og stemning. Kanskje du skal be inn til en sammenkomst denne helgen? Jeg dekket et nytt bord i uken her om dagen som jeg vi dele med dere. Bladene plukket jeg på en løpetur før jobb, enkelt og greit. Lykter, lysestaker og alt annet stæsj finnes i butikken min. Jeg har jo den beste jobben♥

Ikveld er det tid for Mammakveld for alle mammaene i klassen til Pernille. Koselig å møtes på andre arenaer enn skolen:)

Lag en fin fredagskveld!

Halloween er kommet for å bli!


Halloween er rett rundt hjørnet, enten vi liker det eller ikke. Jeg husker da jeg var ung og gikk på høyskolen, ved siden av skolen jobbet jeg i bokhandel. Mulig jeg er den eneste som solgte masse bøker uten å ha lest en eneste en selv. Man kan selge alt bare man setter seg inn i det, jeg leste bokanmeldelsene:) Uansett, da var det ganske mange negative kunder som mumlet rundt det her med Halloween. Dette amerikanske tullet som handelsstanden startet i Norge! 

Selv har jeg opplev skikkelig Halloween det året jeg bodde i USA. Det vi ser her i Norge er ingenting ift over there. Alle butikker var pyntet og bugnet av alt fra godteri, pynt og kostymer. Store varemerker som Oreo, M&M og Reeses laget egne Halloween varianter. Folk pyntet hagene sine med spøkelser, hekser, eddekopp-nett og “fugleskremsler”. Mye av pyntingen var på nivå med julen. Kostymer var det så mye av i butikkene at det var vanskelig å velge. Speningen var til å ta og føle på den siste tiden før Halloween og alle forberedte seg til den store dagen. På skolen snakket vi mye om kostymer og hva vi skulle gjøre denne dagen. Sinnsykt MORO! Da dagen kom gikk jeg rundt fra dør til dør med en stor gjeng venner. Godtebøttene til de vi ringte på døren til var noe av det største jeg har sett. Vi samlet inn mer godteri enn vi noen sinne kunne klare å konsumere:) Vi delte med de mindre barna som ikke hadde orket å gå så lenge. 

I disse dager ser jeg mange diskusjoner på nettet når det komme til denne tradisjonen. “Heller julebukk enn Halloween” fant jeg en tråd på tidligere idag. Altfor mange er skeptiske og vil ikke se noe til denne tradisjonen, som de mener ikke er en tradisjon i Norge. Da må jeg nok skuffe, jeg tror det vi har sett til nå bare er begynnelsen. Når våre barn vokser opp tror jeg det vil ta av enda mer, siden mange av de har fått det inn med morsmelka. Hvorfor ta dette fra barna som synes dette er moro? Jeg er ikke imot julebukk, men jeg sier om Ole Brum: Ja takk til begge deler!

Mine tupper skal få lage hvert sitt gresskar som vi har gjort hvert år. Og i år skal jeg prøve meg på gresskar-pai alá den jeg smakte på i USA. Kostymene er klare og de skal få ta en liten ringe på runde. Er  utelyset slukket hos noen så tar vi selvsagt hensyn til det. 

//Mitt nye fine fat finnes her. //

 

Håper DU vil åpne døren når de små håpefulle ringer på døren din!

Husk at mange av de har gledet seg til dette lenge, forberedt kostyme og telt dager. 

 

Det holdt på å gå galt!


God morgen! Har dere husket å stille klokken? Telefoner og andre tekniske duppedingser stiller seg vel selv, men klokken på kjøkkenet minner meg på at klokken skulle vært en time lengre frem. Det var nære på å bli en skikkelig dårlig morning her i heimen. Jeg fungerer dårlig når det fortsatt er natt og bekmørkt ute. 

Storesøster kom inn på rommet med dukkevogna si og laget et skikkelig leven. Helt i ørska sjekket jeg klokken og den viste 04.30. Ikke aktuelt å stå opp nå! Jeg satte på meg mamma-sinnatryne og ba henne legge seg sammen med babyen sin. Etter litt motstand ble det stille på rommet hennes. 2 minutter etterpå våknet lillesøster. Hun ble pent plassert ved siden av meg i senga og der sovnet vi. Alle våknet kl.08! *Lykke*


LItt Barne-TV tid og kaffe kos så er vi nå klare for frokost. Solen skinner ute og vi skal straks kaste på oss uteklær. Jeg skal benytte meg av Marielles sovetid til å fikse opp her hjemme. En skikkelig hjemme-søndag med andre ord♥

Hvilke planer har dere?

24.10: 2 MND TIL JUL!!!!


Har du også dumpet ned i en god sofa, eller er du ute å rocker på dansegulvet kanksje? Ikveld smakte godstolen ekstra godt. Mannen er ute på vift så jeg nyter tiden helt alene. Jeg innrømmer det gjerne: en dag alene med to aktive barn kan slite ut en gråstein. Ihvertfall når dagen blir tilbragt på?…

Ja, jeg er nesten flau over å innrømme hva vi har brukt lørdagen til. Shopping! Og ikke hvor som helst, men på Sandvika Storsenter. At det går an! Jeg ville gjerne ha en skikkelig jentedag med jentene mine og spurte om storesøster hadde noen ønske. Shopping og kafè ønsket hun. Akkurat hva mammaen også liker:) Jeg elsker shopping, men er ikke så veldig begeistret for kjøpesenter. Masse folk, de samme butikkene på alle sentrene, kø for å parkere, kør for å betale, sjelden den gode servicen?.ja listen er lang. Men siden vi alikevel skulle vært på en lekebutikk med godt utvalg så måtte vi til byen. Jeg har ikke vært på Sandvika siden før jul ifjor og tenkte at dit kunne vi dra. Haha!! 

For et kaos! Også med to barn på slep da! Vi fikk handlet det vi skulle på lekebutikken, julekjoler til snuppene og noen julegaver faktisk. Jeg må få unna julegaver innen 1.des ihvertfall så det er bare å begynne. Etter det er det bare jobb for min del, og julekos. Resten av gavene regner jeg med å finne i de lokale butikkene som jeg bruker så langt det lar seg gjøre. Mulig jeg tar meg en tur til Oslo før jul, bare for å se på de julepyntede gatene. Men senter håper jeg at jeg slipper. 


I stua vår har det flyttet inn en del nyheter fra Drømmeverden. Ta gjerne en titt i nettbutikken, de ligger det masse nytt! Sjekk Her.

God Helg videre dere♥

Åpningsfest!


Jeg er Målløs! For en fantastisk fest det ble igår. Åpningsfesten i Drømmeverden ble avholdt fra 18-21 igår og det var masse folk innom på de timene. Tusen takk til alle som tok turen for å feire, se på butikken, handle og mingle. For meg gikk tiden kjempefort og jeg haddde NULL kontroll. Det er ikke så greit for en kontroll-freak som meg, men denne gangen var det en god følelse:) Det betyr bare at det gikk unna og mange var innom.

Jeg tenkte på å dra frem kamera når det gikk mot slutten (det var urutinert av meg), men jeg stresset så veldig rett før start. Vi serverte deilig kake fra VakreKaker/ Kafe 2.etg, sprudlende i glasset og frukt. Den røde løperen var ute, noe som mange synes var stas å gå på:) Min sponsor i Forever Living, Torun, holdt et kort foredrag om farger og stil. Supert med et slikt bidrag. Og kunder handlet som bare det! Alt i alt er jeg super fornøyd med kvelden og gleder mge allerede til fortsettelsen♥

En av mine ansatte: Marianne! Hun har forøvrig på seg en lekkert bluse fra butikken. Me want!!!
Imorgen har jeg fri-Lørdag og skal tilbringe dagen sammen med mine små snupper. Hva dagen vil bringe blir spennende, men kose oss skal vi♥

Black Gold


Å du herlige cup of Black Gold♥ Igår ble jeg ferdig med programmet C9 hvor jeg både trener og spiser etter en fastsatt plan. Det innebar også å holde meg unna kaffe i 9 dager, samt masse andre “laster”. Det har gått veldig fint, men kaffe har vært et savn. Ikke nødvendigvis smaken eller at det er oppkvikkende, men mer kosen. Jeg forbinder kaffe med kos! Det er det jeg koser meg med på morningen, en kopp på jobb, ute på møter, på besøk, etter middag eller mens ungene bader. På denne tiden av året er det ekstra kos, godt å ha noe å varme seg på♥

Dagen idag har jeg gledet meg veldig til, endelig kaffe! Jeg hadde ikke lyst på kaffe idag tidlig, men tok en god kopp tea. Etter trening svingte jeg innom butikken min for å kose meg med den beste latten jeg vet om! Å du herlige black gold♥ Den smaken var det verdt å vente på. Mmmmmm?
Det er greit å holde seg unna slike laster i korte perioder, men det varer ikke så lenge. Nå skal jeg kose meg med kaffe, men med måte:) 3 kopper om dagen er maks.

Håper å se deg på Åpningsfesten til Drømmeverden imorgen kl.18-21? Velkommen!

 

The Aspen House= høstmys!


God tirsdag kveld dere♥ Jeg kjenner jeg gleder meg over høsten med den crispe luften, friske fargene på trærne og litt rim på bakken på morningen. Ja, jeg småfryser når jeg går ut døren tidlig på morgenen, men det er litt kos også. Nå er det helt greit å kubbe seg til inne med tente lys, masse puter, pledd, skinn og noe varmt i koppen. Om kort tid blir det mer rim på trærne, det er noe av det vakreste som finnes! Men jeg er ikke helt klar for snø enda.

The Aspen House serien fra Riviera Maison traff meg rett i hjertet. Det er skikkelig høst og vinter for meg! Lekre lykter i tre og sølv, brun-beige tekstiler, pels, og kos. En skikkelig Cottage stil. Jeg får lyst til å slå meg ned her og nyte en varm kakao med masse krem. Tulle pelspleddet rundt meg og bare nyte. DET er høsten for meg♥


Bildene tok jeg på showrommet til Riviera Maison da jeg var der på innkjøp i April. Endelig er dette å finne i Drømmeverden, nå har jeg ventet lenge. Finner du noe du liker også? Og dere, jeg skal til Nederland igjen om et par uker. Da er det innkjøp av vår/sommer 16.

Nå venter et webinar før jeg skal treffe puta. Mini sov dårlig i ntt så jeg sitter her og gjesper:)

 

Livsgnist!

Det er så deilig å kunne smile igjen♥ Kroppen er full av energi og livet smiler. Prosessen med flytting av butikken min og alle endringene det har dratt  med seg har tatt på mer enn jeg har villet innrømme. Både for meg selv og de rundt meg. Konstant sliten, kort lunte og irritert er verken sjarmerende eller hyggelig å ha i hus. Alle dager gikk i ett, mandag som søndag. På slutten av prosessen gikk jeg på autopilot. Da den nye butikken åpnet følte jeg meg ferdig og fornøyd. Det var helt til jeg startet jobben med å rydde og vaske ned gamle lokale?.puuh! Nå har jeg fått arbeidet meg inn et par uker i det nye lokale og det kommer seg.

Sist mandag begynte jeg på programmet C9 fra Forever Living. Det er et 9 dagers program for å kickstarte kroppen mot en sunnere og smale deg. Og vaske ut gammel moro. Mange mente jeg var gal som begynte på et slikt program når jeg akkurat var ferdig med flytteprosessen. Nå må du slappe av og kose deg! Jeg skal innrømme at jeg ble litt i tvil selv, ble det for tøft? Idag er jeg så indelig glad for at jeg begynte og har snart fullført, siste dag imorgen. Kroppen er deilig uthvilt og full av energi. Ingen kaffe, pepsimax, søtsaker, kaker, salt, melk, brød, eller ferdig mat. Til vanlig så har jeg et veldig sunt kosthold, men noen små endringer kan man alltids ha. Nå føler jeg meg så ren og kvikk innvendig. Jeg er rett og slett en bedre utgave av meg selv. Perfekt for både meg og de rundt meg♥

Jeg har fått livsgnisten tilbake♥

Trenger du en endring, en ny start eller ønsker en kickstart? Send meg en mail på [email protected] så kan jeg gi deg mer info om C9, eller stikk innom meg på jobb. Jeg har C9 på lager.

Kickin it!