Happy New Year!Hei Nyttårsaften og hei fine leser♥

Nå er tiden inne for å takke for året 2015. Et år som jeg ser tilbake på med masse glede og en del tunge stunder. Opp og ned turer er en del av livet, er det ikke? 

2016 skal bli et enda bedre år på alle måter! Er du klar til å bli med? En del endringer vil skje her på bloggen, håper dere vil like det. 

Nå skal vi avgårde og feire nyttår venner, gleder oss!

Happy New Year til deg♥

Takk for NÅ!

God kveld♥ Vi skriver April 2015 på kalenderen og jeg begynte å leke med tanken. En skummel tanke. Jeg hadde jobbet meg opp fra bunnen til en solid grunn, for meg var denne jobben og prosessen en viktig del av det hele. Ville jeg klare det? Kunne jeg klare å skape noe eget, alene? Dette ønsket har lenge ligget i magen og en dag tok jeg sats. Jeg begynte å leke med tanken om at nå var denne prosessen ferdig og jeg var fornøyd med det. Eller var jeg det?

Våren 2015 begynte jeg å bli lei, sliten og irritert. Altfor mange arbeidstimer gikk med til noe som hadde vokst seg opp, men der stoppet det. Businessen var god, men lønna var ræva. Jeg var klar for å få igjen for alle timene. Faktisk tjente jeg dobbelt så mye den dagen jeg var ferdig utdannet økonom og startet i min første jobb som nyutdannet. Jeg lekte med tanken: NÅ er det nok, takk for meg. Jeg kan jobbe i en vanlig jobb 8-16 og tjene dobbelt så mye, om ikke mer. HALLO!? Hvem vil ikke det? Prosessen var i gnag i hodet mitt. Helt til jeg fikk tilbudet om å flytte butikken. Store, fine lokaler i et godt etablert mini-senter. Skal jeg gi meg nå? Det ble mange våkenetter foran PC med budsjetter og kalkyler. Hvor mye må inn for å få det til? Hvor stort varelager må jeg ha? Spørsmålene var mange. Tilslutt sa det bare PANG. Jeg måtte prøve det ut, ellers ville jeg angre. 

På tampen av 2010 startet jeg Drømmeverden interiør. En drøm som jeg hadde hatt veldig lenge. På tampen av 2015 har jeg fått til noe jeg ikke hadde den fjerneste anelse om! 5 år tok det meg, og 3 flyttinger. Hver gang til nye lokaler med dobbel størrelse. Jeg har gått fra 30kvm til 200+kvm. De 3 siste månedene har vært helt sinnsyke. Varer flyr ut både i butikk og nettbutikk. Paller på paller med varer kommer inn, mer enn jeg noensinne har kjøpt inn. Omløpshastigheten på varene har aldri vært kjappere. Idag fikk jeg tallene for desember og jeg holdt på å svime av! Og enda har vi igjen årets siste omsetningsdag.

Jeg har ikke klart dette alene. Dette hadde ikke gått uten alle DERE. Lojale kunder. Vi i Drømmeverden jobber hele tiden med å tilby den beste kundeservicen, de beste varene, den beste inspirasjonen og den beste atmosfæren. Men vet dere hva? 2016 skal vi ROCKE! Det er ingen grunn til å legge seg nedpå å hvile nå, vi kan alltid bli enda bedre. Om man lener seg bakpå og tenker at dette er bra nok så vil man tape. Da vil toget passere før man aner.

Jeg har planene klare for 2016. Vi skal få en enda bedre butikk, større utvalg, den beste nettbutikken og den beste handleopplevelsen! 

Tusen tusen takk for 2015! Dere er BEST!

 

Are you R.E.A.D.Y?


Vi skriver snart 2016 på kalenderen og jula er på hell for denne gang. Jula som er den fineste og koseligste høytiden vi har, synes jeg. Det er så mange tradisjoner og følelser forbundet med jula. Mange av tradisjonene er forbundet med mat og søtsaker. Det finnes vel ingen annen høytid hvor vi spiser så mye som vi gjør disse juledagene? Jeg kjenner at jeg gleder meg til lille julaften og de kommende dagene, for da er det greit å spise og spise. Hver dag er det et juleselskap som innebærer mat, god drikke, dessert og tilslutt kaker. Når vi kommer til 3.juedag, ja da er jeg klar for en forandring. Stappmett og uvel. Men som jeg pleier å si det er ikke det man spiser mellom jul og nyttår som teller, men det du putter i deg fra nyttår til jul:)

Nå gleder jeg meg til nytt år og nye muligheter. På lik linje med at jeg vasker ut jula her hjemme så ønsker jeg å vaske ut jula av kroppen. I januar skal jeg ta en ny runde med C9 og deretter Fit 1 og Fit 2, totalt blir det et program på 69dager. Jeg gleder meg til å komme igang!  I høst tok jeg en runde med C9, den kan du lese om her.

Hallo 2016, jeg er så klar for deg!

Vil du vite mer eller bestille? Kontakt meg på [email protected]


Tirsdag 5.januar er du hjertelig velkommen til en infokveld. Her får du vite det du trenger om programmet, jeg viser noen enkle treningsøvelser som kan gjøres hjemme og vi serverer litt diverse smaksprøver. Sees vi? Ta en titt på arrangementet her og meld deg gjerne på!

Are You READY??

 

 

 

 

Litt Kjøkkenprat!

Hei fra Kjøkkenet! Benkene er vasket, oppvasket tatt og ryddet bort. Jeg må fikse på kjøkkenet før jeg kan ta kvelden hver dag, det er så kjedelig å stå opp til rotetete benker og oppvask. Det beste er å bare hive seg over jobben så blir det koseligere når man står opp:)

Det har vært fantastisk med flere dager sammenhengende fridager. Jeg trengte det nå etter en sinnsyk høst og jul på jobb. Det har vært veldig mye jobb, men fy så utrolig moro! Salget i butikken har økt veldig veldig mye siden flytting og nettbutikken gjør det også bra. Ingenting er bedre enn det. Med økt salg gir det også mye mere jobb. Mer jobb enn jeg klarer. Jeg pleier aldri å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg komme med ett. Utfordringen til meg selv er hvordan jeg skal løse dette på best mulig måte. Jeg er bare en person som ikke har hverken flere timer enn andre eller kan klone meg selv. Det er mye jobb å styre butikk, nettbutikk, facebook, blogg, mail og instagram. Tilslutt så vil det ikke gå rundt og noen av delene vil bli halvveis. De siste mnd har jeg følt at jeg kun driver med brannslukking. Jeg må se hva som gir penger i kassa og hva jeg må trappe ned på. Kunder forventer at det skal svares på alle kanalene, og til enhver tid. Noen kanaler må prioriteres og andre ikke. Jeg må legge hodet i bløt og snøre sammen nøstet:)Nok kjøkkenprat for idag. Velkommen tilbake:)

 

-Tablesetting for Xmas-


I julen beveger vi oss ofte fra bordsetting til bordsetting. Vi feirer lille julaften, julaften, 1.dag, 2.dag, juleselskaper og nyttår. Utrolig hyggelig å samle forskjellige mennesker til forskjellige menyer. Masse god mat og drikke, gode samtaler og masse hygge. Noen jeg setter ekstra stor pris på i julen er borddekkingen. Jeg elsker å dandere, pynte og ikke minst planlegge. Veldig ofte bruker jeg granbar eller annet midt på bordet sammen med levende lys og stæsj. Til min manns store fortvilelse. Han mener vi ikke har plass til maten og knapt nok asjettene. Haha! Han har rett, men det er jo så fint♥


Golden Forest hurricane S// Golden Forest hurricane M// kubbelys-RM // 

Mannen fikset granbar til meg fra skogen bak huset. Disse klippet jeg opp i lange lengder og la på langs bortover bordet. Deretter plasserte jeg telysholdere, lysestaker og julekuler litt her og der som det passet. Min nye lykt som her fungerer som vase er så lekkert! Liker at det er noe nytt, ikke bare klart glass. Den store bruker jeg her til blomster og den mindre til lys. Jeg kjøpte røde roser og brukte granbar rundt. Det er jul det! I år har jeg en del detaljer i gyllent, før har det alltid vært sølv. Serviset mitt som jeg begynte å få deler til allerede som 16åring er Porsgunn Porselen sitt Bondeservise. Det er gullkant på servise så derfor passet det ekstra med gylne detaljer. Servise brukes bare til jul så det er blitt mitt juleservise:)

Fortsatt fin jul til deg!

Klem fra stappmett

 

 

Julekjøkkenet vårt!


God morgen♥ Vi er tidlig på´n idag, som alle andre dager. Slik er livet med små barn. Litt kos i sofaen med barne-Tv og kaffe for min del. Ungene har fått litt i skåla si, det er jo tross akt lørdag. Ja, de har fått med seg at det er lørdag midt oppi juleferien. Jeg selv klarer nesten ikke å holde styr på dagene:)

Idag viser jeg bilder fra julekjøkkenet vårt. Jeg har tatt bort noe av de vanlige pyntetingene der inne og byttet det ut med noe rødt. Vi har aller mest rødt på kjøkkenet, jeg liker miksen av hvitt og rødt. Litt landlig nostalgi♥ Noen røde tekstiler, litt rødt i hylla med servise og granbar så er man der. Ja, også noen juleblomster. Jeg elsker å bruke blomster i interiøret. 


Rødt kjøkkenhåndkle-Lexington// Beige og rødt servise- Greengate// Brødboks// Tørkerullholder // Rottingkurv// (Annonselinker)

Vi skal i tradisjon tro i 2.juledags selskap til Nesbyen- dette har vært hvert år fra jeg kan huske. Koselig med tradisjoner!

Nyt 2.juledag og skap fine minner♥

(Neste del av julekjøkkenet kommer senere)

Julaften 2015


Åååå god 1.juledag! Vi hadde en så utrolig fin julaften igår. Akkurat etter tradisjonene. Dagen startet med julestrømpe, jule-Tv og en kaffe i sofakroken. Deretter gikk det slag i slag med julefrokost, 3 nøtter til Askepott og litt lek. Julegrøt kl.12 må til og i tradisjon tro fikk også nissen på låven en skål fra ungene:) Det er så koselig å feire denne dagen med barn. Jeg lever dagen litt gjennom de. Da jeg var liten ELSKET jeg julaften så utrolig mye, etterhvert som jeg ble større ble ikke spenningen like stor selv om det fortsatt var en fin dag. Når jeg fikk barn så fikk jeg oppleve den samme spenningen gjennom de♥

                                                                                                                   -The Chef-

                                                                                                -Julenissen dukket også opp-
Maten ble godt mottatt, ungene klarte nesten ikke å sitte ved bordet, nissen kom og ungene fikk så utrolig mye fint. Det gjorde vi også. Klær måtte prøves, leker måtte taes i bruk og nytt Sofia sengetøy måtte testes ut på gulvet:) Akkurat slik det skal være!

Håper du og dine har en fin jul♥

Lille Julaften


Hei i Natten! Her er alt som det pleier. Jeg styrer på til langt på kveld dagen før dagen. Vi har i tradisjon tro spist mølje på lille julaften. Også har vi såklart sett på kvelden før kvelden og hovmester´n. Da er alt som det pleier. Så fort gjestene var dratt og alle mine var i seng så starter mor med sitt. Jeg jobber så bra på kvelden, skikkelig nattemenneske. Flere som har det slik?

Rød saus er laget av solbærsaft fra hagen, strømpene henger klare, gavene er pent plassert under treet og nå skal jeg dekke ferdig bordet. Da kan jeg våkne i morgen til et ryddig hus hvor det meste er på stell. Selve julemiddagen står igjen, men den tar jeg litt innimellom all kosen imorgen. Mye lager seg jo selv:) 


Denne sofaen på kjøkkenet har ikke fått mye oppmerksomhet i det siste. I julen skal jeg kose meg her med en ny bok jeg har fått. Jeg leser så og si aldri bøker, faktisk så kan jeg ikke huske sist. Tiden strekker aldri til for slike ting. Men nå, ja da skal jeg:)

God jul til deg og dine!

 

 

Nå har je vaska gølvet og vi har pønta tre!


Hei på bitte-lille-julaften! Noe av det koseligste med julen er juletre. Jeg ELSKER juletre med masse lys og fin pynt. Det er så koselig å sette på juletre på morningen når det fortsatt er mørkt ute. Stemning♥ Igår pynta vi treet vårt. Små og store bidrar med sitt. Julemusikk, gløgg og pepperkaker må være med. Begge jentene fikk sette på stjernen på toppen, hver sin tur. Jeg har ønsket meg kunstig juletre innimellom. De er så perfekte og da kunne vi pyntet det tidlig i desember. Men ingenting slår lukten av granbar! Så her i huset har vi en ordentlig edelgran:)


En 12 timers arbeidsdag er over. Jeg koser meg sånn på jobb at dagen fyker unna i en fei. Det samme gjør varene i butikken. Det er så gøy at så mange ønsker seg gaver fra Drømmeverden! Helt i ekstase jeg. Fantastisk!
Nå har jeg vasket gulvene i huset her. Så da kan man vel si seg klar til å feire jul. Bare en liten arbeidsdag igjen.

Jeg har knipset bilder av julekjøkkenet mitt. Titt innom senere så deler jeg de med dere.

 

 

Voksesmerter og TrollKrem!


Flere kvelder de siste ukene har Marielle våknet med urolige ben og smerter. Hun er så lei seg, og nesten utrøstelig. Au mamma, Au! Jeg har tatt henne på fanget, trøstet, og spurt hva det er. Først trodde jeg hun hadde drømt, men hun peker på bena sine. Da gjenkjenner jeg det, dette er akkurat som storesøster. Mange netter har jeg sittet å massert bena og ofte gitt storesøster smertestillende. Marielle får jeg knapt nok i smertestillende så det utelukker seg selv. Den første kvelden jeg sitter slik å masserer husker jeg hva min sponsor fortalte meg i sommer. Trollkremen! Jeg løper inn på badet etter Heat lotion, en aloe vera basert krem for vondter og verker. Jeg bruker den selv ofte på korsryggen, skuldre og nakke. Fantastisk!

Jeg masserer inn bena til Marielle med Heat lotion, eller Trollkrem som jeg og barna kaller det. Hun ligger på ryggen i senga si, jeg masserer og etter kort tid sovner hun. Det blir med den ene gangen den natta. Neste natt hun våkner med voksesmerter så gjør jeg akkurat det samme. Tredje natta hun våkner så spør hun selv etter kremen. Dette er nærmest luksus, jeg må opp kun en gang per natt. På den tiden Pernille hadde samme type voksesmerter fløy jeg oppe hver time. 

Rart vi kaller det Trollkrem?

(Annonselink) Kunne du tenke deg å prøve den ut på dine barn? Eller på dine egne vondter og smerter? Eller mot kalde føtter? Aloe Heat lotion finnes HER, eller kom innom meg i butikken min. 


Nå er det siste innpurt i butikken. Kjempemoro med denne julehandelen som går over all forventning! Butikken nærmest tømmes nå før jul. Etter jobb idag kunne jeg krysse av julemat-handelen og pynting av juletre. Nå skal jeg pakke inn de siste gavene. Ja, da er vi jammen meg klare for jul her i huset. Gleder meg stort♥