Når a mor selv har fått luft under vingene!

                                                                                                                                                                                                                 Sponset opphold


Denne helgen kan skrives inn i minneboka. For ei fantastisk helg! Jeg har vært på innkjøp i Oslo fra torsdag til lørdag. Det var duket for Oslo Design Fair (en lukket interiørmesse for bransjen) og itillegg besøkte jeg noen leverandører rundt i Oslo og hadde noen møter. Greit å legge alt til en tur. Jeg overnattet på Royal Christiania Hotell som ligger rett ved Oslo S. Dette hotellet pleier jeg å bruke fordi det ligger så sentralt, har treningsrom og den beste frokosten!

Jeg elsker følelsen av å bo i Oslo. Tidlig i ungdommen planla jeg å studere og bo i Oslo. Desverre ble det ikke slik, men vi bodde 7år rett på utsiden av Oslo. Derfor er det deilig å innimellom få følelsen av å være Oslo-borger:) Haha, jeg vet det er sært, men sant. Alt er så tilgjengelig overalt. I helgen har jeg toget frem og tilbake hit og dit, kjøpt meg en kaffe on the go, møtt fine folk for et møte, spist middag ute… Ja, et typisk liv som jeg ikke har til vanlig. Det er nok derfor det er så deilig innimellom. Er det ikke slik at vi drømmer om det vi ikke har? Etter noen dager er det fantastisk å sette snuta hjemover til familien min og alt det trygge og vante. Borte bra, men hjemme best.

På fredag kom jeg til hotellet mitt for å skifte før jeg skulle videre. Det dundret musikk i resepsjonen og bassen var til å føle på. Jeg hoppet inn i heisen og på vei oppover så jeg rett ned på en sinnsyk fest! Dansefoten begynte å bevege seg og jeg hadde så lyst til å gå inn dit. Men nei, ikke alene. Jeg gikk av i etasjen over festen og der var det en terrasse med sofa, og utsikt til festen. Perfekt! Musikken var akkurat i min gate, bassen dundret, masse lys, ja det var helt syyykt! Og da disse romfarerne entret scenen så trodde jeg dansegulvet skulle lette:)

Tusen takk for en deilig, etterlengtet og helt vilt opphold Royal Christiania♥ Vi sees snart igjen!

Trening og Frokost- en perfekt start!

sponset overnatting


God Lørdag dere♥ Tredje og siste dag her i Oslo står for tur. jeg har hatt noen spennende dager med innkjøp, messe, møter og mye kos. Jeg tok en rolig kveld igår hjemme hos Marna (Komikerfrue) med litt cava og skravling. Mammaen hennes og søsteren var også der, ja nå har jeg vel snart møtt hele slekta hennes. Flotte mennesker!

Idag startet jeg dagen med en treningsøkt, samme som igår. Jeg er mest glad i hotell som har treningsrom, slippe å lete opp et treningssenter i nærheten. Jeg har ofte ligget på Clarion Hotel Royal Christiania, de har et kjempefint treningsrom! Det finnes ikke noe bedre enn å trene for deretter å ta en deilig dusj og tusle ned til frokost. Frokosten ja, den er virkelig noe for seg selv her. De har ALT, og litt til. Delikat, friskt og et stort utvalg. Hotellfrokost er noe av det beste jeg vet om, plukke akkurat det man vil. Men jeg liker at de har sunn og frisk mat. Altfor mange steder har overflod av bacon, pølser og egg som svømmer i fett. Nei takk! 

-Only Hot People Sweat- 

Jeg skal pakke med meg kofferten min og komme meg til Lillestrøm for siste dag på messe. Mange spennende innkjøp idag:)

Herlig lørdag♥

Messetid og innkjøp!


God morgen fra Oslo♥ Da er første dag med innkjøp på Oslo Design Fair unnagjort, idag venter en ny dag. Jeg har brukt tiden på å suge til meg inspirasjon og sjekke ut nye merker. Det er så mye fint å velge i at jeg nesten går i spinn! Det gjelder å holde budsjettet tett til brystet så jeg ikke går spinnvill:) Hei dere, kom gjerne med ønsker og tips til hva jeg skal ta inn av varer og merker. I´m listening! Drømmeverden er jo her for dere, husk det.

Idag skal jeg i en del møter og innkjøp rundt om i Oslo. Først ut er Minus som er blitt en stor klesleverandør hos oss. Mye fint, gode snitt, fine priser og kvalitet. Kan vi be om mer? Jeg skal møte en venninne først som skal bli med på innkjøp. Hun er også en blogg-ambassadør for Minus. Hun har vært å se på 4-stjerners middag denne uken, kanskje du vet hvem jeg skal møte? Jeg gleder meg ihvertfall til å skrave og catche opp:)


Ønsker deg en fin fredag! Hei, det er FREDAG!!!

Husk at vi har en fin deal på møbler i butikken nå og i tillegg kjører vi Ta 3 betal for 2 på hele butikken denne helgen. Besøk mine fine ansatte som holder fortet mens jeg er på vift!:)

Er du på utkikk etter nye Møbler? SE HIT!

Reklame for Drømmeverden


Så fort vi bikker over til et nytt år så kommer trangen til å forandre hjemme, pynte opp med lysere farger og ta en skikkelig vår-rengjøring. Ihverfall har jeg det slik, og jeg er vel ikke den eneste? Her om dagen startet jeg på en NY liste (ja, jeg elsker lister!) for hva som må fikses, gjøres ferdig og forandres på her hjemme. Jeg har så lyst til å male stuen vår, nå er jeg i tenkeboksen. Jeg er veldig glad i den lyse fargen vi har, men en forandring er sjelden feil. Noen nye systemer skal inn her, spesielt på barnerommene. Gjestebadet skal oppgraderes (bare stæsjet da) og jeg håper stellebordet snart kan kastes ut. Ett nytt møbel er bestilt til huset også. Mer om dette en annen gang:)

Jeg skravler meg bort her, over til overskriften. Siden jeg vet at mange ønsker å fikse opp hjemme så har jeg laget en god deal til dere. Ved kjøp av møbler hos Drømmeverden så gir vi deg et gavekort på interiørartikler. Hvor gøy er det ikke å kunne ta med seg masse fint av interiør GRATIS når man kjøper møbler! Vi fører alt av møbler fra Riviera Maison og Artwood bl.a.

Møbel Avtale 28.Jan-13.Feb:

For hver 5000,- du kjøper Møbler for gir vi deg et Gavekort på 500,- som kan brukes på interiørartikler. 


Imorgen reiser jeg avgårde til Oslo. Diverse møter, innkjøp og annen business står for tur. 3 dager hvor jeg bare skal jobbe og tenke på meg selv, nesten. Fantastisk! 

 

 

Tankefull!


God morgen fine leser♥ Nå er det en uke siden jeg postet noe her, en uke som har gått utrolig fort. Takk til de som har etterlyst meg:)

Uken har vært fylt av tanker. Hodet koker over, det er ikke plass til mer nå. Mange tanker som skal tenkes ferdig, mange uferdige tanker. Jeg er så takknemlig for alt jeg har i livet mitt. Livet mitt er beriket av mye bra og jeg har det bra på alle plan. Men alikevel vil jeg noe mer. Vanskelig å forklare. Noen som skjønner? En dag fyker av sted, vi skriver snart bare mandager og fredager for tiden flyr, sommer-høst-jul-vinter-vår. Ja, årene flyr fort. derfor vil jeg det beste ut av den tiden jeg har fått tildelt. Som dere skjønner så er hodet mitt fylt, jeg analyserer og finner løsninger.

Jeg har lenge tenkt på en endring her inne. Til tider føler jeg meg litt lei og lite inspirert til å bare vise interiør og hus bilder. Jeg ELSKER interiør, misforstå meg rett. Og det blir det mye av også fremover. Men det vil komme mye annet spennende her også. Dere skal få bli bedre kjent med meg, mitt liv og mine hobbyer. Og masse bra tips og ideer! En god dose inspirasjon på flere plan. Og en ærlighet dere ikke har sett her før. For livet er ikke bare en dans på roser♥

Jeg GLEDER meg stort! Planene er lagt sammen med personer som inspirerer meg og gir meg en superstyrke!

Mitt favorittfat for tiden! Og når sommeren kommer så skal det jammen meg få flytte ut på terrassen. Perfekt at det nå er på SALG. Du finner det HER.

Titt innom senere for en spennende nyhet:)

En skikkelig FROST prinsesse!


Hun har telt ned dager, eller jeg har gjort det for henne. Men hver dag kom spørsmålet: jeg bursdag dag? Hun var klar i talen når det kom til hva hun ønsket seg: Elsa, Anna og dotteri (les: godteri:) Kaken hadde hun også helt klar for seg for den skulle være Elsa, Anna og GLITTER! Meget bestemt hun her:)

Endelig var dagen her og vi skulle feire Marielle 3år. Vi startet dagen med gaver, sang og muffins med tent lys. Hun lyste om kapp med lyset. Senere på dagen fikk vi besøk av den nærmeste familien til pølsefest (hennes livrett nr.1) og kaker. Hun fikk så mye fint og alt falt i smak. Marielle har tydelige ansiktsutrykk som er ubetalelige. Hver nye gave hun åpnet og hun lyste opp, tydelig å se at det falt i smak. Lille skjønne♥


Jeg har så store planer for bloggen fremover. Men først må en del på plass først. Ja, og for ikke å snakke om nettet her hjemme. Dette innlegget startet jeg på igår kveld. Jeg brukte mange timer bare på å laste opp bilder. Og ikveld har jeg brukt over en time på resten. Nettet er så tregt!! Imorgen må jeg kontakte nettleverandør for dette går ikke:/ Gleder meg så til å være fult tilbake på bloggen med mye spennende!

Klem herfra

 

Sjefen har bursdag!


God morgen! Her i huset startet vi dagen tidlig med sang, muffins og pakker. Veslemor i huset fyller 3år!

Hun har telt ned dager hele uken og bare ventet på søndag. Litt usikker på om hun helt forstår hva bursdag er, men hun vet hva som skal til. Hun skulle ha pølser, kake og godteri:) Ja, og Elsa og Anna bursdag. Vi venter huset fult litt senere idag så jeg tror hun kommer til å legge seg både mett og fornøyd. 

Babyen min har virkelig vokst seg til å bli en stor jente. Hun er MEGET bestemt, en skikkelig tullehøne, har mange gode klemmer og sjarmerer de fleste. Hun sprer rundt seg med klemmer og “gla i deg”. Vi smelter hver gang♥

Vi er kjempeglad i deg Marielle♥

Slik gjør du hjemmet koselig etter julen


Så fort julen er ute av huset blir det veldig rent og tomt i hjemmet. Jeg er en av de som synes det er så trist å pakke ned julen, det er jo så lunt med all julepynten og lysene. Men når alt er pakket bort så er det nesten litt godt at det blir så lyst, og det er bare å glede seg til desember igjen. 

For å skape litt mer liv i hjemmet og gjøre det lunt så har jeg noen tips til dere!

  • Tilfør en farge du liker og synes passer tiden vi er i. Jeg elsker rosa og alle dens toner, men blått er også en favoritt her hjemme. Hjemme har vi en base av lin, hvitt, treverk og rotting. Da passer det perfekt med en farge som skaper litt liv. 
  • Bruk tekstiler og lek med de. Bland forskjellige stoffer slik som strikk, linstoff, mønster, skinn og pels. Det skaper en god miks. Ikke vær redd for å bruke mange puter, det gjør det lunt.
  • Fyll på med blomster, ekte eller falske. Gjerne i samme farge som du har tilført i form av puter osv.
  • Lys, lys, lys. Tenn lys og sett en ny lampe i vinduet om det ble veldig mørkt uten adventsstaken:)


Hortensia som lever evig! Finnes HER

Lykke til!

 

 

Hodepine, kaffetørst og hvilepuls!


Du vet du er avhengig av kaffe når hodepinen banker på døren i 11-tiden. Det kjennes som at pannelappen skal trykke seg ned i øya. Og det verker fra tinningen og ned i nakken. Du har mest lyst til å ta den kaffekoppen i håp om å få vekk smerten. Men det er det ikke snakk om! 

Dag 1 på Change 9 er ved veis ende. Kroppen kvitter seg med allskens shit etter jula og det merkes. Dundrende hodepine er et bevis på at alt jeg tilfører kroppen til vanlig ikke er det beste. Faktisk så får det meg til å tenke mer over hva som puttes i munnen. Hva godt gjør kaffe, sukker, salt osv for kroppen om det er slik den reagerer når det kuttes ut? 

Dag 1 og 2 på Change 9 innebærer lite mat. Dette for at alle produktene skal kunne gjøre jobben sin, og kroppen skal nullstilles. Jeg har ikke vært plaget med noen sult idag. Knasket bittelitt fra frilista og drukket masse vann. Jeg kjenner meg litt trøtt nå ikveld, men det er helt innafor. Gleder meg til reisen videre:)
Change 9 er supert for alle som vil kickstarte kroppen mot en sunnere og smalere seg. Jeg er igang, bli med du også da. Sjekk ut her, eller send en mail til [email protected]

Bli den beste utgaven av deg selv NÅ!


Hei mandag med nye muligheter♥ Idag GRIPER jeg muligheten mer enn noen gang. Starten på noe nytt, starten på prosjekt MEG. Jeg legger bak meg en tøff høst og jul. Tiden fra høstferien til jul føltes som en lang uke. Jeg har hatt altfor mye jobb og prosjekter på en og samme tid, noe som resulterer i en sliten kropp. Det kjentes både fysisk og psykisk. Juleferien brukte jeg på å tenke, analysere og finne svar. Jeg har kommet frem til at jeg skal sette meg selv mer i førersetet og ta vare på meg selv. Gjør man ikke det selv så gjør heller ingen andre det.

Det siste halvåret har jeg vært flink til å trene og spise sunt, men stress har vært en stor faktor også. Det var først da julen ringtes inn at kroppen min sa stopp og jeg kunne kjenne hvor sliten jeg var etter en hektisk periode. Jeg koste meg med julegodt, god mat og altfor mye pepsi-max. Nå er jeg hektet igjen, sødern og. Jeg som var blitt så flink. Resultatet etter julen er dårlig med energi, noen kilo ekstra og en tung kropp. Men NÅ er det nok! Idag tar jeg grep og starter på min FIT reise. Først skal jeg kickstarte kroppen med et 9 dagers program. Rett og slett for å restarte kroppen, nullstille den. Det skal bli godt å vaske ut jula en gang for alle♥

Vil du også bli med? JA!! Jeg viser vei og du kan følge på, tenk så moro å være flere:) Send meg en mail på [email protected] så forteller jeg mer:)


 

#Getforeverfit2016

Vi er en STOR gjeng som starter opp i Norge og scandinavia den 13.januar. Bli med du også! Tett oppfølging, egen facebook side, egen PT, og masse inspirasjon er en del av pakka. WoooHO!! Bli den beste utgaven av deg selv:)