Jeg kan kjenne på stillheten!


God morgen mandag! Hver morning her i huset er full av faste rutiner, en kamp mot klokka og alt avhenger av humøret til barna. Sikkert akkurat det samme som hos alle andre barnefamilier. Men ikke idag, neida. Jeg våknet av mg selv, før klokka, til et helt stille og tomt hus. Barna dro på vinterferie igår. Bare tid til meg selv. Sminke meg uten å ha en 3åring som vil prøve alt, sitte ned å spise frokost, se på God morgen Norge, blogge litt og nyte en varm kopp tea. Noen ganger er det helt Ok med en liten forandring:)

Corall pute// Blomstrete pute// beige pute med tekst

Igår kveld begynte jeg på et prosjekt her hjemme. Moro:) Gleder meg til å vise dere. Nå bærer det på jobb. Idag skal jeg kose meg med å stæsje med alle nyhetene og gjøre om i butikken. Jeg har pyntet med så fine nye puter hjemme her også, V.Å.R!!!  Ikveld skal vi gjøre store endringer i butikken. Håper det blir bra. 
 

Bli med meg inn i Drømmeverden


God morgen og hei søndag! Idag tenkte jeg å ta dere med på jobb. I over 5år har jeg devet Drømmeverden. Etter 3 flyttinger har jeg nå funnet min plass. Et stort lokale med god plass til både interiør, møbler og klær. Her er de herligste skatter samlet, ja rett og slett en Drømmeverden. Nå som våren har inntatt butikken så er det så mye flott å finne av nyheter, farger og freshe produkter!

Dagene i butikken er aldri like. Her blir det en salig blanding av utpakking av varer, lage utstillinger og sette opp varer, servere kaffe, pakke ordre og ikke minst hjelpe kunder som kommer innom. Jeg liker at dagene er så forskjellige:) Det vi ikke har tatt med her er alt det kjedelige som regnskap og kontorarbeid. Velidg mange drømmer om å starte en interiørbutikk, og jeg skjønner dere så godt. Men desverre er det så mye mer bak en butikk som man ikke ser og skjønner før man prøver selv. Jeg har dager hvor jeg knapt rører varer ute i butikken, kun driver med kontor. 
Skjørt// Cardigan// bluse// sko

Lag deg en flott Søndag! 

F.R.I.Y.A.Y- hurra meg rundt og full av energi!


Hei Fredag! Noen som starter vinterferie idag?  For et herlig vær ute da dere. Jeg blir så full av energi, smilet går snart rundt. Tidlig lyst på morningen er bedre enn jeg kunne huske. Det er nesten så man går i hi om vinteren og kommer ut nå som våren titter frem. Jeg får lyst til å gjøre om, sette igang prosjekter og rydde.  Neste uke er jentene mien borte på en miniferie så da skal jeg fikse og ordne i butikken og hjemme. På tide å gjøre om i butikken etter 4måneder med den  samme plasseringen av hyller. Haha! Ja, jeg vet det er ikke helt normalt. Men jeg tror også det er viktig for å skape ny inspirasjon i butikken for kundene. 

Senere skal dere få være med meg på jobb. Det er så mye fint i butikken nå at jeg går spinnvill♥

Jeg ble overrasket av mannen!


Etter 10timer på jobb var det godt å komme hjem igjen. Jeg ble møtt av mannen og to nydusja jenter, klare for senga. Planen va at jeg skulle forte meg hjem fra jobb, hente barna og starte kveldsstellet. Full fart for å rekke å legge de i tiden. Men det slapp jeg for mannen rakk hjem før meg. Det er da jeg kjenner hvor deilig det er å være to. Jeg er gressenke hver uke og til tider kan det bli litt mye for å få kabalen til å gå opp. 

Overraskelser i hverdagen er gull♥

-VÅRYR-


Flere enn meg som blir helt våryre nå for tiden? Solen som skinner, det drypper fra taket, bar bakke mange steder. Det bobler jo av energi inni meg. For ikke å snakke om de lange dagene, endelig er det lyst når man kommer hjem fra jobb. Det har jeg lengtet etter lenge. Om kort tid entrer vi den første vårmåneden, det blir en bra milepæl:)

Kjøkkenet vårt har fått en liten vårlig touch. Frem med lyse tekstiler, tullipaner, gåsunger og perleblomster. Jeg gikk for fargen blå nå, den gir en fin harmoni sammen med alt det duse. Mitt mørkeblåe servise fra Greengate skal frem i hylla sammen med det andre beige. Det gjenstår noen blå detaljer som kommer opp og frem om noen dager, da skal dere få se resten. Spisekroken er klar med to nye blå puter. Jeg satte min elsk på disse, mønster og paisley! 


Denimblå pute-RM // Paisley pute// Mønstret pute


Vi avsluttet dagen vår her i heimen med turnoppvisning. Det var to stykk slitne jenter som gikk til sengs:) Ikveld er det movie-tid for meg. Kan nesten ikke huske sist. Viktig å koble av litt innimellom.

 

-Working from home-


Hei Onsdag og lillelørdag! Hva skal du bruke dagen til? Her i huset var ungene ute av huset tidlig som vanlig og jeg har fått jobbet en del allerede. Hjemmekontor er så digg! Ting krysses fortløpende fra to-do lista mi og skuldrene senkes i tankt med at lista blir mindre. Innen arbeidsdagen er over så svever jeg vel på en rosa sky. Haha! 

Jeg er så heldig å få styre min egen hverdag. Det er virkelig en god grunn for å starte sin egen business. I tillegg til å få styre min egen hverdag så får jeg det beste fra TO verdener. Det er 5år siden jeg fulgte drømmen min og åpnet Drømmeverden, butikken min som bugner av det fineste inne interiør og klær. Her får jeg utviklet min kreativitet og sans for interiør. En annen stor del av meg er helse og trening. Jeg har vært opptatt av sunn mat og trening så lenge jeg kan huske. Idag får jeg jobbe med kvalitetsprodukter innen skjønnhet, velvære og trening. For ikke å snakke om at jeg er så heldig å få være leder for et fantastisk team. Jeg er med å utvikle nye ledere. Kanskje min neste leder er deg?

Tusen takk for alle fine kommentarer, delinger og tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det er godt vi er flere som føler at samfunnet er på feil vei. Det er jo utrolig hva man kan få til med gode skjønnhetsprodukter, trening og riktig mat. Også så mye sunnere a gitt:)


Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe hjemmefra, være din egen sjef og bli min neste leder? Jeg har oppskriften så heng deg på. Send meg gjerne en uforpliktende mail for mer info: [email protected]

Jeg sender en energiklem til hver og en av dere!
 

Skal barna våre vokse opp i et slikt samfunn?


Jeg er mamma til to små jenter. Det er den viktigste jobben jeg har her på denne jord. Hver dag menger jeg meg med pene ting i butikken min, puter i regnbuens farger, trendy klær og alt som glitrer og klirrer. Jeg lever av å selge pene ting, men det er ikke det vikgste når fakta kommer på bordet. Min viktigste jobb er å trøste, pleie, skape trygghet, gi omsorg og skape en best mulig barndom for mine små. Jeg skal oppdra de til å bli sterke, selvstendige, omsorgsfulle og trygge jenter. Hver dag får de høre hvor flotte jenter de er!

Jeg gjør det beste jeg kan for å skape trygge jenter, både på seg selv og andre. Men selv om jeg gjør mitt beste så er jeg bekymret for de. Jeg vet at det vil komme en periode i livet hvor de ikke vil høre på meg, den alderen hvor mamma er det teiteste. Vi har vel alle vært dere engang? Innen den tid så håper jeg at jeg at vi har skapt jenter som er trygge på seg selv, og ikke lar seg påvirke for mye av de rundt og samfunnet forøvrig. Hvorfor? For idag er jeg bekymret for retningen samfunnet tar veien. Skal barna våre vokse opp i et så fucka samfunn?? Beklager ordbruken, men jeg har ikke ord… 

Da jeg var tenåring gikk vi jentene kledd ganske likt. Flere enn meg som husker miss sixty bukse, buffalo sko, leggings, pique tskjorte og college genser? Eller hva med buske med skjørt utenpå? Jisess… Vi var kledd likt, men alikevel var vi så ulike. Det kan man ikke alltid si om dagens unge. Store lepper, store pupper, hair extensions, lange vipper, lange negler, solbrun hud… ja listen kan bare fortsette. Ikke nok med at klesstilen er det samme, men de skal jammen meg se like ut også! Og hver gang de tar en selfie så lager de duckface.

Jeg er bekymret som mamma. Hvor skal det ende? Det er nærmest blitt akseptert at unge jenter fikser på alt. Flere store bloggere er åpne om alt de har fikset på og skriver gjerne om sine platiske operasjoner. Desverre er mange av leserne deres unge jenter som lett lar seg påvirke. Om deres store forbilde fikser på seg selv, hvorfor skal ikke de kunne gjøre det samme? Det er trist å se at bloggere som ligger høyt oppe på blogglisten og når ut til mange ufarliggjører dette. De har faktisk et ansvar. Jeg som mamma gruer meg til mine døtre blir gamle nok til å surfe på nettet selv….

Klem fra en bekymret mamma som håper samfunnet vil snu♥ 

Monday Bliss og Mamma Hero!


Noen dager altså! Endelig satte jeg rompa ned i sofaen, nesten så det verker i bena. For en dag! Jeg startet dagen tidligere enn ellers så jeg var ferdig stelt før jeg vekket jentene. Vi skulle tidlig avgårde. Marielle hadde første dag på stor avdeling idag. Lille jenta mi som ikke er så liten lenger…. snufs. Deretter skulle jeg på konferanse-time før jobb. Alt måtte unna før 08.45. Og hva skjer? Bilen vil ikke starte!! Godt jeg skulle starte den ekstra tidlig så den skulle bli varm til avreise. Takket være en kjapp pappa som hjalp meg med bilen så kom vi oss avgårde på avtalt tidspunkt. Hiv og hoi:)

Noen dager går ikke alt på skinner, men det ordner seg stort sett. Vi har fått gjennomført dagen med skole, barnehage, jobb, turntrening, step og styrke timen min og en kveld med litt slitne barn med kort lunte. Jeg klapper meg selv på skulderen og må si: vel gjennomført.

Husk at vi mammaer er Heroes uansett! 

-Sonya Skin Care Collection-

Reklame for egen butikk


Hudpleie har vært en viktig del av mine morgen og kveldsrutiner i mange år. Husker jeg kjøpte min første renseserie da jeg var 14år, for penger jeg hadde tjent selv:) Jeg elsker følelsen av renhet, og en god lukt er viktig. Etterhvert som jeg har blitt eldre og fått mer kunnskap er det også viktig at produktene er rene. 

Siden oktober har jeg brukt serien Sonya Skin Care Collection. Den er aloe vera basert, itillegg til at den inneholder jojoba, agurk og ekstrakt av hvit te. Serien har gitt meg en mykere hud og er veldig fuktgivende. Dette er første vinteren jeg ikke har flasset på nesa! Jeg er så utrolig glad i lukta på denne serien, en god blanding av friskt, rent og luksus. Serumet i denne pakken er et kapittel for seg, aldri har jeg fått så silkemyk hud. Innimellom bruker jeg det også i tuppene på håret mitt, ekstra luksus. 

Det viktigste og beste for meg er at jeg er blitt kvitt mye av den urene huden min. I sommer hadde jeg mange store kviser som bare innehold væske. De føltes betente og var utrolig dype. Forferdelig! Ikke bare var de vonde, men også lite hyggelig med tanke på at jeg har passert 30år…. Nå har jeg kun hatt noen små-kviser i ny og ne. Jeg drikker aloe vera, renser med aloe vera besert hudpleie og sminker meg med aloe vera basert sminke. Pakken inneholder 5 produkter og kommer i en fin gave-eske. Prisen er utrolig fin for hele settet! Finnes HER. Hvert produkt kan også kjøpes hver for seg. 

Gi deg selv litt Luksus!
 

Noe av det mest irriterende jeg vet om!


Noe som har irritert meg lenge, men som jeg ikke har gjort noe med. Rett og slett for jeg har ventet på den rette løsningen. Nå tror jeg at jeg har funnet den. Jeg kan ikke fordra den haugen med papirer som alltid havner på kjøkkenøya. Hver gang det er vaskedag her i heimen så rydder jeg den vekk og sorterer papirene der de skal. I tillegg så salmes det post igjennom uken som mannen skal ta seg av når han kommer hjem. Det er også papirer jeg må huske å fylle ut ift skolen og barnehagen, regninger som må legges inn, og diverse annet. Flere som har en slik haug på benken, eller andre steder?

Jeg lånte med meg denne organiser-saken som akkurat kom inn i butikken min. Nå tror jeg den jammen meg jeg må kjøpe den. Her  skal alle papirene samles i de to “skuffene” og slike små saker samles i den lille kurven under tavla. Det er også perfekt å henge forkle her! Og som den liste-dama jeg er så passer det perfekt med en huske-tavle. Amen!


Denne fantastiske saken finnes HER! Gjør deg selv en tjeneste og få orden i papirene du også:)

-Over ut fra Listedama-