-Lørdag, beach bar og noe godt i glasset-


Hei og hopp! Da var endelig arbeidsuken over for denne frua også. 6 dagers uke hvor jeg har jobbet så og si butikkens alle åpne timer, i tillegg til kveldstimene med kontor og nettbutikk-arbeid. Nå skal jeg ta meg en velfortjent helg og legge bort macen. Ihvertfall resten av dagen idag, og mye av morgendagen. Gleder meg til familietid med mine gull♥

Hjemme er krukker, vaser og lysholdere fylt med sand og skjell. Det er så sommerlig det. I butikken har jeg alt man trenger til nettopp dette. Kjekt! Og dere, se de søte glassunderlagene som ser ut som små paller. Perfekte til sommerens prosecco eller drinker. Koster bare 115,- for 4stykker. Sjekk de ut HER!


Jeg ville bare innom for å ønske dere en fortsatt fin lørdag. Lag deg noe god mat og fyll opp glasset med noe godt. Det har du fortjent! Selv skal jeg tilbringe tiden i ganske vannrett stilling kjenner jeg. 
 

Akkurat slik det skal være!!


Fredagen er her og den er så velkommen! I skrivende stund sitter jeg i sofaen på kjøkkenet og venter på at pizzaen skal bli klar. Hjemmelaget pizza er så godt! Og mannen lager verdens beste kjøttboller til topping, proppfull av hvitløk. Nam! Kanskje ikke det beste med tanke på at det er arbeidsdag for meg imorgen. Pytt pytt.

Kjøkkenet har fått en skikkelig touch av blått nå. Puter, pledd, telysholdere og blått service fra Greengate i hyllene. Jeg er blitt veldig glad i miksen med treverk, lin, blått og sølv. Røft og klassisk sammen. Kjøkkenet vårt er hvitt både når det kommer til innredning og vegger så litt farger gjør seg veldig her inne. 


Pute Paisley // Pute mønstret // Pute denim // Pledd
 

Nå lukter det nydelig og pizzaen kaller. Gleder meg til mat i magen, og et glass rødt til.

Nyt fredag kjære dere!

Nå er det tid for Rosa!


Hei Onsdag! Ute skinner solen og gir en ekstra energi. Desverre er det litt for kaldt ute med den kalde vinden. Jeg er klar for sommer og sol, den kommer nok etterhvert. Endelig var tiden inne for å ha rosa i stua igjen. Jeg elsker jo rosa, men liker den best i stua fra april til august. Sommerfeeling der altså:)

Krukker, lykter og vaser er fylt opp med sand, skjell og annet sommerlig pynt. Det er så lite som skal til. Sammen med rosa puter, rosa lys og rosa telysholdere ble det så delikat. Mitt nye rottingfat er mye større enn det jeg hadde tidligere og med hvit flat bunn var det så perfekt! Finnes i to størrelser HER.  

Santê glassunderlag // Bonheur Lykt // Fresco vinkjøler/
 

Det blir mange arbeidstimer for tiden så ikveld skal jeg slenge meg på sofaen og fortsette å se på Suits. Har du sett den serien? Jisess, jeg er helt avhengig og jeg ser jo sjeldent på noe. Godt med litt ro og la tankene fly, ikke tenke jobb hele døgnet:) Men først er det duket for sesongens siste turntrening med minstemann. Hun synes det er så stas å fly rundt i Askepott ballerinadrakten sin. Selv om hun helst vil gjøre som hun selv vil… 

Klem til deg♥

Det har gått 5 år, vil du være med på reisen videre?


Det har gått 5år, tenk det. 5år siden jeg hoppet i det og åpnet min egen butikk. Min Drømmeverden. Veien har vært lang, men alikevel kort. Tiden har flydd av sted selv om mye har skjedd. Butikken har hatt 4 forskjellige adresser, fra 30kvm til 200kvm+. Mange produkter har blitt solgt over disk, mange leverandører er blitt testet ut, noen bomkjøp har det blitt, men mest av alt gode varer som har solgt. Selv har jeg overlevd et husbyggerprosjekt og et svangerskap med etterfulgt permisjon innimellom disse årene. Det har vært mange tøffe tak, tunge stunder, våkennetter, frustrasjon og nervepirrende perioder iløpet av disse årene. Selv om det alt i alt har vært fine år. Det er tøft å drive noe eget og ikke minst starte opp noe nytt hvor man må skape en etterspørsel som man ikke vet om finnes der. 

Selv har jeg vokst mye på disse årene. Det er mye mere verdt enn min bachelor grad i økonomi. For unansett hva fremtiden bringer så har jeg gått en lang vei som ingen utdanning kan gi meg. Nå er det faktisk lov å være fornøyd over egn innsats. Men jeg hviler ikke på laubæra for det, for det er ikke noe hvilehjem å være grûnder. Jeg bretter opp ermene og er klar for å ri den neste stormen som måtte komme min vei!

Jeg søker nå etter en ekstrahjelp. Er du god på salg og kundebehandling og har en stor interresse for interiør og klær så kan du være den rette. I første omgang er det snakk om 1-2 lørdager i måneden samt noen ettermiddager i uken. Og du må kunne jobbe noe i sommer. Send søknad og CV til [email protected]

Tusen tusen takk til alle kundene våre som besøker butikken i Åmot, eller som handler i nettbutikken. Uten dere ville jeg ikke kommet dit jeg er idag. Vi har plass til enda flere, alle er hjertelig velkomne♥

Vi feirer torsdag- fredag og lørdag så det er verdt å følge med!

Helt om natten, helt om dagen!


God morgen♥ Morgenstund har gull i munnen, men kanskje ikke idag. Sent i seng og grytidlig opp er ikke helt min greie, gjesp! Eldstemann ble syk igår hun kastet opp på skolen. I en alder av snart 8år så er det faktisk første gang hun kaster opp, tenk det. Hver gang har hun sluppet unna, men ikke denne gangen altså. Stakars lille slet med å få sove rundt midnatt så da ble det sent på meg. Idag er hun i langt bedre form, og mini er som vanlig i full fres. Helt om natten, helt om dagen! #måhakaffe

Jeg får hive meg rundt her og få mini i barnehagen. Tror det skal bli godt med litt fred for storesøster. Marielle har funnet frem legekofferten og skal fikse på Pernille. Hun vil hjelpe, trøste og fikse, men jeg tror nok er nok for storesøster også♥

Vase RM // Tøyserviett Lexington// 
 

Ønsker deg en fin dag!

På tide med en kickstart?

//Annonselink//


Vi ser det hvert år. Januar måned kommer og nyttårsforsettene står i kø, ja det samme gjør det på treningssentrene. Jeg begynte å jobbe som instruktør for 10år siden og det var alltid så moro å ha timer på nyåret. Timene var stappfulle og mange ganger var det venteliste. Etter 1-2 måneder så var mange falt av lasset desverre og når påsken var over så var det nesten bare de gamle traverne som kom tilbake. De som trente jevnt gjennom hele året. Mange setter seg for høye mål, starter med full iver og fullstendig uten kart og kompass. For er det noe jeg har lært etter flere år i denne bransjen så er det at folk trenger en konkret plan. Både når det kommer til kosthold og trening så trenger de fleste et program å følge. Dersom resultatene uteblir så faller de aller fleste av lasset også…

Siden august har jeg jobbet mye med et program som kalles F.I.T. og veiledet mange fornøyde kunder. Det består av en pakke som heter C9, F1 og F2, tilsammen utgjør dette en plan på 69 dager. C9 er programmet som på 9 dager skal hjelpe deg med å kickstarte din reise mot en sunnere og smalere deg. Her legger man grunnlaget for en sunnere livsstil. Det er enkelt å følge siden et komplett trening og kostholdsprogram står godt beskrevet i heftet som følger med. 

Jeg har selv testet C9 to ganger og er like fornøyd begge gangene. De første dagene var tunge og jeg hadde hodepine. Vondt skal vondt fordrives heter det vel? Siste gangen jeg gjennomførte C9 var rett etter jul, så da var det rett og slett som å vaske ut jula. Slitsomt de første dagene, men herremin så deilig etterpå. Jeg har aldri følt meg så energisk, frisk og ren før! Ikke bare føltes det godt, men som en liten bonus så mistet jeg 5kg og mange cm på kroppen. Etter disse 9 dagene så fortsatte jeg på F1. Mer muskler og styrke! Alt i alt så var jeg superfornøyd:)

Det er fortsatt en liten stund til sommer og sol, så hvorfor ikke komme igang nå? Jeg hjelper deg gjerne på veien. Ønsker du å bestille eller få mer info så kontakt meg: [email protected] eller kjøp det HER.

Here we GO again!


God Morgen! Tiden flyr fortere enn noen gang. Daglige gjøremål, aktiviteter, jobb og små barn gjør sitt. Flere som kjenner seg igjen? Nå skal jeg ha 2 dager litt utenom det vanlige. Rutiner og hverdag er en favoritt, men litt uvanlige dager er velkommen innimellom. Nå er det snart jul igjen——neida, joda! Nå reiser jeg ned til Amsterdam og showrommet til Riviera Maison. Jippi!!

Sommerkolleksjonen er i butikk nå så kom å ta en titt, eller sjekk ut nettbutikken vår

Bildene er fra showrommet til RM som viser sommerkolleksjonen:)

 

En helg inn i minnebøkene!


Hei Mandag! Håper helgen har vært fin. Noen som kan skrive blå-mandag idag? Det kunne jeg fort gjort siden vi har hatt en heldundrende helg på Storefjell, noe denne kroppen ikke er vant med. Men jeg er godt uthvilt og klar for en ny uke! Vanligvis har jeg lakenskrekk og kommer meg altfor sent i seng hver dag, men igår la jeg meg 09.30 og det var så verdt det idag. Tommel opp!

Hele helgen har vært fantastisk! Snakk om jubileumshelg med stor J. Jobben til mannen feiret 30år og det feiret vi alle til langt ut i de sene nattetimer. Deilig mat, drikke og underholdning. Lørdag skinte solen fra skyfri himmel. Grillmat, kald drikke og live musikk ute. Årets beste afterski (og eneste for min del:) Prikken over ién må ha vært jubileumsmiddagen. Bjarne Brøndbo var konferansier og han kan jammen meg mye mer enn å bare synge. Flott mann som ledet showet! Jubelen ble stor da hele DDE endret scenen kl.23.00. Full fres og jehg tror samtlige folk hoppet opp og ned:)Håper dere har hatt en strålende helg og starter uken med det største smilet:)

Babyen min er Borte!


Minstemann i familien har plutselig blitt så stor. Hun skravler som en foss, elsker å underholde oss andre og er meget meget bestemt. Selvom det er nesten 5år mellom jentene våre så leker de bedre sammen enn noen gang. Lillesøster får lov til å leke med barbie dukker titt og ofte sammen med storesøster. Da får hun fri innpass på rommet og det er stor stas. Stor aldersforskjell er altså ingen hindring:)

Deler noen bilder med dere fra gårsdagens underholdning ved bordet under kveldsmaten. Rart det er vanskelig å holde maska:) 

 

På vei til Oslo!


God Morgen! Jeg er på vei ut døren for en lang og spennende dag. Starter dagen med en deilig styrkeøkt før jeg skal sette meg i bilen og sette snuta mot Oslo. Kaffekoppen skal fylles opp og musikken spilles på full guffe. Det er det beste med å kjøre helt alene. Dagen vil by på kurs, møter, innkjøp og kanskje litt shopping:) Vi skal på hotelltur til helgen og antrekkene er som vanlig ikke i boks. “Dress to impress” er koden for lørdag kveld. Jeg fikk tips om å møte opp i silkenattkjole….haha! Skulle tatt seg ut!

Igår kveld fikk jeg endelig tittet gjennom flere av bladene mine. Jeg har et lass av interiørblader, flere av de nye er knapt nok åpnet. Jeg har aldri tid til å lese blader lenger. Det er faktisk noe jeg savner. Flere som kjenner seg igjen? Til helga skal jeg pakke med meg et par nye blader. Da SKAL jeg ta meg tid. Krysser fingrene for rom med badekar. Lese blad og ligge i badekaret er ikke hverdagslig her i huset♥


En ny magasin holder har flyttet inn hos hos. Her skal jeg samle mine nyeste blader så jeg fort kan se hvilken som venter på å få litt kvalitetstid med meg:) Du finner magasin holderen HER. 

Happy Onsdag til deg!