Dette trengte jeg NÅ!

//Sponset behandling//


For en tid tilbake tok jeg en test, den gikk ut på hva jeg ønsket meg akkurat nå, i fremtiden og hva jeg savnet i livet. Denne testen ble en med-faktor for avgjørelsen ift butikken min. Vet dere hva jeg savnet mest i livet og ønsket meg mer av? FRIHET og EGENTID. Det var en aha opplevelse for meg. Har jeg virkelig satt meg såpass på sidelinjen i disse årene? Nå er det på tide å gjøre noe godt for meg selv♥

Green Peel er det hotteste nå for tiden. Eller rødløper behandling som mange kaller det. Green Peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Hva den gjør:

♥bekjemper tidlig aldring ♥opprettholder spensten i huden og strammer opp evt slapp hud ♥styrker og heler acne og urenheter ♥reduserer pigmenter, solskadet hud, porer og ujevn hudtone ♥øker gløden i grå og gusten hud

Akkurat hva jeg trengte! Etter endt behandling føltes huden min ut som babyhud. Og for en glød den ga! Og det finnes ikke noe bedre enn å ligge på en slik benk og bli dullet med. Aase Kristin som jeg var hos er utrolig behagelig, flink og ser deg som person. Hun vet hva hun driver med, og er kosmetisk dermatologisk sykpleier. Se hennes facebook side HER. Og dere; Bestill time nå og benytt den iløpet av uke 26,27 eller 28 så får du 200,- i rabatt på Greenpeel. Send henne en mld på facebook eller på tlf.: 90408055.

 

Hjemme Best!


God kveld! Det har vel aldri vært bedre å komme inn døren hjemme enn idag. Fredag tok jeg med meg jentene ned på campingen. Kristian skulle komme ned på lørdag sammen med Olga (rallybil-berta si:) så vi dro i forveien. Natt til lørdag våknet jeg av en liten jente som hadde kastet opp i senga si. Sengetøy og pysj måtte vaskes, ja og ungen da. Det er kjedelig nok med oppkast i senga hjemme, men på camping er det enda verre… Det ble ikke mye søvn den natta.

Utover dagen på lørdag begynte det å komme begge veier. Hun har egentlig sluttet med bleie, men da kom den fort på igjen! Det var lite aktuelt å reise hjemover, jeg var redd hva som ville skje på vei hjem. Dessuten virket det som hun ble friskere utover kvelden. Natt til lørdag var vi igang igjen. Lille snuppa var så flink og tapper♥

Vaskemaskinen min var så utrolig savnet i helga. Noe av det første jeg gjorde da vi kom hjem var å kjøre igang pressa. Og jentungen fikk en god dusj. Det var tydelig at hun synes det var deilig:) Til vanlig er det kjempedeilig å være på camping, men denne helgen har vært alt annet enn avslappende. Jeg har virkelig savnet hjemmet vårt, og alle hjelpemidler vi kanskje tar for gitt i hverdagen. Men hei! Vi hadde kjempefint vær på lørdag da. Jeg har blitt solbrent på brystet og skuldrene. Siden vesla var syk var vi mye inne, så jeg glemte å smøre meg en gang til utover dagen da jeg fikk sittet litt ute i solen. *Lærepenge!*


Nå har jeg tent lys og koser meg i sofakroken:) Jeg er så glad i corall fargen som spriter opp stuen!

Trist som Faen!


Kjære Bloggleser, kunde, bekjent, venn eller bare nysgjerrig! De siste døgna har vært ganske ville. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få så mange koselige hilsninger her, i butikken, på facebook, instagram eller SMS. Det tok ikke lang tid fra jeg slapp nyheten til telefonen min nærmest glødet. Jeg måtte slå den av for å ha nok strøm til jeg kom meg hjem fra Oslo. Ja, for selvom det kunne virke som jeg hadde rømt landet (ref. lokale medier) så var jeg bare en tur i Oslo.

Mange av dere spør hvorfor, mange lurer og mange synes dette er trist. Ja, det er veldig trist. Det er trist for Åmot og det lokale samfunnet, vi trenger flest mulig butikker for å holde på et levende sentrum. Jeg har skrevet det mange ganger, men det kan ikke gjentas for ofte. Vern om dine favoritter! En kunde sa til meg idag: dette er trist som faen! Ja, det er synd at en så flott butikk blir borte, eller som jeg selv mener så er det Modums flotteste butikk:) Hihi!

Selv er jeg ikke trist, jeg er lykkelig. Jeg er lykkelig over at avgjørelsen endelig ble tatt, etter mange måneder med grubling. Jeg jobbet morgen, formiddag, ettermiddag, kveld og noen ganger natt. Til tider var jeg konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Livet mitt bestod av jobb. Og litt mammarollen. Siden jeg har en mann som jobber borte hver uke kan enhver forestille seg hvor vanskelig dette har vært. Det skal en ending til. Nå skal jeg være mest mamma og mindre på jobb. 

Jeg gleder meg til alt det spennende som venter meg på livets vei fremover nå. Du er velkommen til å følge med:)

Snipp, Snapp, Snute så var eventyret ute!


Det var en gang en liten jente med langt lyst hår og store, blå øyne. Hun var veldig nøye, glad i fine ting og lekte alltid mor, far og barn. I hagen stod det er stor, flott lekestue som hun nærmest bodde i sommer som vinter, innlagt strøm og varme hadde hun også. Hun serverte gjestene sine tea laget av varmt vann fra kaffetrakteren og masse sukker. Så ofte det var mulig ble alle møbler og ting flyttet ut på plenen, lekestua ble vasket og deretter ommøblert. Like fornøyd hver gang:)

Da jenta ble stor møtte hun prinsen sin. Sammen bygget de hus og hun fikk igjen gleden av å innrede, stæsje og ommøblere. Til prinsens glede og frustrasjon. Hun hadde stadig nye prosjekter på gang, sy gardiner, male møbler, innrede rom, male vegger og lage hage. En vakker dag fikk prinsen og prinsessa en vakker datter. Interessen for interiør blomstret opp enda mer. Hun kjøpte, solgte, pusset opp og stylet.

Etter 2 år bestemte prinsen og prinsessa seg for å flytte hjem til hjembygda si. Der bygget de nok et hus og prinsessa brukte mange timer på å tegne, innrede, finne farger, møbler, og innrede hjemmet. Hobbyen for interiør ble en dag til en arbeidsplass. Drømmeverden gaver og interiør ble skapt. Prinsessa jobbet dag og natt for å bygge det opp. Hun startet hjemme i fjøset og under ett år senere så flyttet hun butikken. Deretter gikk det slag i slag. To flyttinger til skulle til før hun hadde butikken hun hadde tegnet for 8år siden. Planen og visjonen var alltid klar! Innimellom all jobbingen fikk prinsen og prinsessa en vakker datter til. Det ble lite tid til barsel permisjon, jobben krevde sitt. Prinsessa koste seg midt oppi alt kaoset, hun elsker å ha mange baller i lufta. Hun skapte sin egen arbeidsplass, skapte et merkenavn, måtte lære seg alt selv, feilet og reiste seg opp igjen.  Det seg være regnskap, markedsføring, salg, nettbutikk, merchandising, styling, kundebehandling. Ja, lista er lang når man driver selv.

Nå er det snart 6år siden butikken i fjøset så dagens lys. Rett etterpå ble nettbutikken skapt. Mye forandrer seg på 6år, også samfunnsmessig. De fleste kjenner til tidsklemma og er en del av den. Flere og flere handler mer og mer på nett. Det er lettvint, har ingen åpningstid og leveringen er kjapp. Desverre ser vi en utvikling som peker denne veien. 

Nå er tiden inne for å lukke et eventyr og starte på et nytt. Drømmeverden butikk er snart historie. Utsalget av lagerførte varer starter idag, og dørene lukkes i slutten av juli. Det har vært mange fine år med mange fine stunder, noen kjipe stunder, mye slit, mye svette og tårer. Alt i alt så er prinsessa selv veldig stolt av hva det kom ut av en liten butikk som startet opp i fjøset. 

Snipp, Snapp, Snute så er eventyret ute♥
-Åpningen av den NYE Drømmeverden var en ren fryd. Livet smilte! –

BLÅ mandag!


Hei mandag og ny uke! Solen er borte fra himmelen og regnet øser ned. Æsj og æsj! Eller egentlig er det samme hva, for jeg er innomhus. Da er det lov å kose seg litt ekstra:)

Våknet idag med en vond hals og skikkelig hovne mandler. Er så irriterende det! Jeg vil ikke få halsbetennelse altså. En god kopp med melk og honning ikveld vil nok gjøre underverker. Tror dere ikke det?:)

Jeg ville bare innom å ønske dere en fin mandag:)
 

Bena på bordet!


God morgen søndag♥ Deilig å komme seg opp tidlig så man får litt ut av dagen. Sånn er det med små barn i hus. De sitter forøvrig å koser seg med film. Litt kosetid før vi må hive oss rundt. Idag skal lille tantegull døpes og jeg får æren av å være fadder. Lille nydelige skapningen♥ Jeg og jentene fikk hilse på henne igjen igår. Pernille fikk holde henne for første gang og hun viste sånn omsorg for henne. Fikk sånn babystemme, pratet, underholdt og koste. Begge jentene nærmest kranglet om hvem som skulle trille henne. Så gode da♥

I stuen har mer corall og sommerlig flyttet inn. Det ble så koselig altså. Og den nye veggfargen kom enda bedre frem. Nå liker jeg stuen vår ekstra mye:)

Nei, nå får jeg lage litt frokost til folket her og starte dagen. Alle skal inn i bunadene sine og jeg må pakke med meg kaken. Jeg har laget pavlova, eller det vil si jeg har laget alle delene så mekker jeg den sammen på stedet. Beste kaken! Idag skal det skeies ut:)

Ta fatt på dagen og lag en fin søndag♥

Tilføy litt energi i heimen!


Hei Fredag, og snart sofatid♥ Ingenting frister vel mer idag enn å krølle seg opp i sofaen? Fy for et grisevær. Vel, jeg har stått inne på jobb i hele dag, men man blir nesten litt humørsyk av mindre. Sol sol kom til meg. Apropo sol, jeg ønsker meg så inderlig en reise til sydligere strøk akkurat nå. Ferie, ingen planer, senke skuldrene, sol og god mat. Det hadde vært noe nå det. Desverre står ikke det på planen, så snap og bilder på facebook fra sydligere strøk er ikke velkommen min vei kjenner jeg:) *misunnelig*

Er det bare meg eller er det så lekkert med litt knæsje farger nå? Jeg blir så glad av knall rosa og corall, favoritter hos meg. Det lyser opp en ellers så lys og enkel palett som det er i mange hjem rundt om i Norges land. Den mønstrete puten i rosa, corall og orange er så lekker! Finnes HER. I denne sofaen er den kombinert med en mørkerosa pute som finne HER.

Bildene er fra et hus vi stylet for salg. Slenger med noen bilder av badet og kjøkkenet også jeg. Det ligger ute for salg, ligger i Mælumenga for de som lurer. 
Nå gleder jeg meg til å komme hjem fra jobb og lage hjemmelagde burgere. Nam! Jeg og mannen skal kose oss alene for ungene overnatter hos naboen, i min gamle lekestue faktisk. Moro for unga! Imorgen braker det løs med moteshow og Sommerstart Lørdag i Åmot, håper å se deg!

Lag en fin fredag!
 

Tiden renner ut som sanden i et timeglass…

Timene flyter ut som sanden i et timeglass. Tviholder på den siste sanden som er igjen. Den sklir ut mellom fingrene. Dagene, timene, minuttene og ja ukene passerer så altfor fort. Tiden løper fra meg. Det som blir gjort idag skulle vært gjort igår. Man jobber seg mot en deadline, en siste stopp. Jeg liker ikke å føle meg presset. Deadline. Skal hele livet bestå av et tidspress og en deadline?

Jeg jobber mye. Den siste tiden har jeg ikke klart å roe ned, heller ikke nyte øyeblikkene. Hodet koker. Jeg har lovet meg selv at nå må det en forandring til. Jeg må velge, men tiden løper fra meg. Den må stoppe, bare for en liten stund. Gi meg tid.

Tusen takk til alle lesere her på bloggen og alle kundene i butikken min som spør om jeg har sluttet å blogge. Svaret er nei. Jeg kommer sterkere tilbake, det er på tide å ta livet tilbake. Øyeblikkene skal nytes. Nok er nok.

Den siste måneden har jeg hatt 5 boligstylinger i tillegg til å drive butikken. Dette har vært full styling av tomme boliger som skal selges, altså mye jobb. Men herremin så moro det er, og det gir energi. Energi er viktig! Kvelder har gått med til jobb, da blir det lite tid til å være kreativ og bruke tid her på bloggen. Jeg elsker å blogge og formidle så det må en forandring til.

Livet skal leves til det fulle. Dagene skal nytes og gjøre en glad. Livet leker. 

-Ikke visste jeg at tiden som gikk var selve livet-
 

Jeg har flyttet!


Hei fredag og snart helg! For et deilig sommervær vi har nå. Kveldene nytes ute for min del, jeg har flyttet ut. Etter at ungene er lagt og jeg kan hente meg inn etter en travel dag. Det finnes nesten ikke noe bedre enn å sitte ute og kjenne på varmen, høre på fuglene og nyte noe kaldt. Jeg er så glad i sofaen vi har ute, spesielt å krype opp i hjørnet er deilig! De siste årene har jeg brukt corall-rosa puter og stæsj her ute. I år har jeg oppgradert med litt mørkeblått også. Jeg er glad i den maritime stilen, men føler at det ikke passer å kjøre den fult ut her hos oss. Nå fant jeg en fin overgang med den rosa og blå puten. Perfekt!!

Marienblå pute her // Happy Hamptons rosa pute her// 

Noen timer til i butikken idag før jeg og Anne Marie skal ut på befaring. To nye leiligheter som skal styles. Vi er så glade og takknemlige for at oppdragene kommer som perler på en snor. Dette er gøy!:)

Happy Fredag til dere alle!!