Føler meg ikke en dag eldre:)


God kveld fra denne kanten! For en uke jeg er i ferd med å avslutte. I flere dager nå har vi pakket, ryddet, bært og sjauet. Drømmeverden butikk er nå stengt, pakket og flyttet til nettbutikk-lageret. Jeg er så glad hver gang jeg skal i gang med en jobb som jeg ikke vet hva innebærer. Butikken har jeg flyttet 3 ganger, den ene gangen verre enn den andre. Denne gangen er det værst for jeg skal ikke inn i et nytt butikk-lokale som gjør at man gleder seg. Nå er bare jobben kjedelig og noe man bare må gjøre. Vel, nok syting fra meg. Nå er jobben gjort og jeg skal ALDRI ALDRI gjøre det igjen! *Lover*

Igår hadde jeg bursdag. En slik dag har hittil bare sklidd forbi for min del. Men ikke i år. Jeg og mannen ba inn en stor vennegjeng til hagefest. Den aller første festen i dette huset, det er nå 4år siden vi flyttet inn. Det er skammelig det! En god kombo av å aldri ha tid til noe og  en hage og uteområde som ikke har vært ferdig. Nå er det meste ferdig ute her og jeg har bestemt meg for å ta livet tilbake. Første steget var å feire bursdag for det er verdt å feire:)

Vi satte opp stort telt på uteplassen og laget et stort langbord. Mannens gode gamle anlegg ble tørket støv av. Husker jeg hatet å ha de store høyttalerne i stua for sånn ca 14 år siden… Det eneste de egnet seg til var å ha lysestaker på:) Bålpanne og fyr på utepeisen holdt oss varme utover nattetimene. Ja, og mulig inntaket også. Jeg var så heldig å få så utrolig mye fint! Når jeg får penger til shopping (står høyt på ønskelista mi for tiden) , lilla treningstopp (som matcher de nye skoa mine), mørk sjokolade som jeg elsker, rød- hvit- og spurdle vin, blomster som jeg er ekstra svak for og ny brødkniv til campingen så vet man at vennene mine kjenner meg. Jeg er heldig!

Mannen mente dette bør bli en årlig tradisjon. Vi får se hva ÆU Pairén (meg) får til neste år. Hihi.

Tusen takk for en uforglemmelig kveld♥

Denne var kreativ:)

Easy like Monday Morning!


Fuglene kvitrer, solen varmer og stillheten kan man ta og føle på. Jeg slenger meg ned i soafen med bena oppi og en varm kopp kaffe i hånda. En mer behagelig start på dagen skal man lete lenge etter. Det lukter sommer ute, gresset er nyklippet. Solen varmer opp leggene mine. Det er sommer det! 

Jentene våre var på en liten mini-ferie i to dager hos besteforeldrene. Akkurat nok til at Kristian fikk gravd og gjort alt klart til den nye garasjen han skal sette opp, og jeg fikk ryddet og ordnet for de siste dagene som Drømmeverden skulle være åpent. Det var deilig å få morningene for seg selv, i fullstendig stillhet. Når livet er temmelig hektisk til vanlig så er dette ren lykke på jord♥


♥Ta vare på de små øyeblikkene♥

Derfor gruet jeg meg!


God morgen onsdag! Vi er godt igang med siste uken for Drømmeverden. Lørdag kl.16 stenger vi dørene for godt. Da er Drømmeverden butikk historie. Min Drømmeverden. 

Jeg gruet meg til å slippe nyheten om at butikken skulle stenge. Det var mange løse tanker. Ikke bare gruet jeg meg til å slippe nyheten, men desto mer til å stå og selge ut. Se at Drømmeverden min sakte men sikkert svinner hen. Tankene var mange, og jeg drøyet tiden. Jeg måtte være 110% sikker før jeg bestemte meg. Så kom dagen, jeg var klar! Blogginnlegget var ferdig skrevet flere dager i forveien. Jeg trykket på publiser og lot det stå til. Telefonen min nærmest glødet. Mange hyggelige meldinger fra fjerne og nære. Kjempekoselig!

Nyheten var sluppet, dagen gikk forbi og jeg var klar for å møte kundene. Jeg tok meg selv i å smile. En etter en kom de kundene. Ord som “dette er så trist”, “fineste butikken blir borte” og “vi kommer til å savne butikken” fløy forbi. Jeg smilte og fortalte at dette er ikke trist, jeg er lettet. Avgjørelsen er tatt, og jeg gleder meg til å ta tilbake livet mitt. Dugnadsarbeidet er over. Ja, for det er det jeg kaller det. Det å drive butikk er og blir en livsstil. Man er konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Arbeidstimene er mange og timeslønna dårlig, altså mange dugnadstimer. Det er på sett og vis ok det om det er hva man ønsker og det passer med familiesituasjonen. For min del ble det for mye med to små og en mann som jobber borte hele uken. 
Jeg er enig med mange av kundene mine. Den fineste butikken er snart historie♥ *STOLT*

De siste dagene har jeg jobbet med å tømme lageret og få alt opp i butikken, ryddet butikken og satt ned prosentene som vil vare ut uken. 30-50% på det som er igjen. Resten vil bli solgt ut i nettbutikken. Det tømmes fort disse dagene så er det noe du ønsker deg så vær snar:)

Og dere som ikke kan besøke butikken bør ta en tur i nettbutikken, masse varer er satt ned!!!

The sky is BLUE!


God morgen fredag! Eller formiddag blir vel det mest riktige. Men ferie er ferie.. Jeg vil bare innom for å vise dere noen bilder av de fineste putene jeg vet om. Denne deilige himmelblå fargen får jeg aldri nok av! Bildene er fra en leilighet vi stylet for salg. Og sjekk den fine sofaen fra Ikea med lysblått trekk a dere. Ønsker meg til campingen:)

Putene kan du nå få 30% på i vår nettbutikk HER.Resten av gjengen står og tripper her. Vi skal fiske krabber i havna. Moro for unga og koselig for de voksne. 

Fin fin fredag til deg og dine!
 

Vi TØMMER butikken!

Sengegavel som vi selger for 4500,- (før 5500,-)

God morgen Torsdag! Det er knapt 3 uker siden jeg annonserte at Drømmeverden butikken skal stenge dørene. Ikke visste jeg at det skulle bli 3 flotte uker når det kommer til butikkdrift, ei heller når det kommer til meg. På denne tiden har vi solgt like mye varer som i desember måned, selveste julehandel måneden! Og er det noe vi butikk-eiere liker så er det høye omsetningstall og full fart. Jeg var bekymret for utsalget. Rekker vi å tømme butikken nok før den stenger? Svaret er nok ja. 

Det er fortsatt mye fint igjen. Så det er store muligheter for å gjøre gode kupp. Om alt går etter planen så stenger vi etter uke 29. Nå er det første mann til mølla! Vi kjører 50% på alt vi har igjen av klær og sko, det er en del igjen, men litt utplukket på størrelser. Alle puter vi har på lager får du nå 30% på (ikke Lexington). Resten av butikken ligger på 20%, det er mye basic varer som det sjeldent er salg på ellers. 

4 stk Heaven spisestoler selges for 10.000,- (før 3698,- pr stk)

Anbefaler deg å ta en tur:)

Jeg har fått livet i gave!


Jeg tar meg selv i å smile. Smilet sitter løst. Kroppen er avslappet der jeg sitter ute i solen. Jentene leker på trampolina, hopper opp og ned, og små hyler. Kvalitetstid hjemme sammen med mine små, på en helt vanlig ukedag. Det er lenge siden. Desverre. Men det skal det bli en endring på nå. Mammahjerte gløder. Jeg kjenner at avgjørelsen jeg har tatt er helt riktig. Sånn helt inni hjerterota.

Tiden med barna er dyrebar. Veldig dyrebar. Og sårt etterlengtet. Jeg kan stille meg spørsmål om hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Men det skal jeg ikke. Jeg skal ikke angre på noe jeg har gjort, eller ikke gjort. Valget er tatt nå og det er bedre sent enn aldri. Jeg har hatt en kjempefin reise i 6 år. Lærdommen sitter jeg igjen med, den er enorm. Og alle de gode minnene. Jeg stenger dørene på et eventyr i livet mitt om kort tid, og hvem vet hva livet har å by på etter dette?

For meg har livet og livets reise så vidt begynt. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Jeg gleder meg til å ta for meg av livets goder. Det føles som at jeg har fått livet i gave på nytt. Tenk det! Bare følelesen er verdt mer enn alt. Jeg tror det er sunt med endringer i livet innimellom. Det er lett å gå i samme sporet, år ut og år inn. Føler du for en forandring? Gjør noe med det. 

Jeg tar et skritt tilbake for å finne tilbake til livet♥