Her søker jeg inspirasjon!


Hei igjen! For en helg! Jeg er så stappfull av inspirasjon at jeg nesten spinner rundt. Det må ned på papiret for at jeg skal kunne lande noe av det. Mye er notert og det er gull verdt. Vi trenger alle å samle inspirasjon og energi på en elle annen måte. For meg så får jeg det på eventer. Jeg får samle inpirasjon fra mange forskjellige mennesker, og gjøre det om til mitt. Man skjønner at hodet er fult og det jobber på når man ikke får sove på kvelden:)

Da jeg drev butikken så jobbet jeg hardt med å holde på motivasjonen og få inspirasjon. Det å drive alene er kjempetøft! Jeg for min del savnet noen å drøfte med, søke motivasjon hos og bli inspirert av. Det var ensomt. Til tross for mange gode kollegaer i bransjen som ga motivasjon og inspirasjon, så ble det noe annet. Jeg var alene i hverdagen. 

I network marketing er arbeidet basert på teamwork selvom vi er selvstendige. Det passer meg perfekt! Jeg har mitt team i hverdagen og crosslines (andre team) på eventer og andre sammenhenger. Vi har så mye å lære av hverandre og det er verdt mer enn gull. Etter denne helgen har jeg lært masse av de som har gått veien før meg. Det er ingen vits i å finne opp kruttet to ganger:)

Ledermøte, god mat, inspirasjon, tips, latter, hotell og husmorferie! 
 

Halloween er kommet for å bli, ihvertfall her i huset:)

God kveld! Det nærmer seg slutten av oktober og det betyr Halloween. Moro for ungene, ja og kanskje oss voksne også. Jeg ble helfrelst i Halloween etter at jeg bodde et år i USA da jeg var 17år. Der var samtlige butikker gjort om til en Halloween-fest, herremin så mye duppedingser og stæsj de produserte over there. Alle store godteri og kake produsenter laget en egen variant kun for denne happeningen. For ikke å snakke om folks hager og inngangspartier. Husker en dag vi kjørte rundt i byen bare for å se på utstillinger i butikkvinduer, og folks hager/ inngangspartier. Det var så mye å se på og mange hadde tatt helt av. De samme laget nærmest en landsby i hagen til jul:)

Her i heimen skjærer vi alltid ut gresskar til å sette på trappa. Så koselig! Vi ventet idag til pappaen var hjemme så vi kunne gjøre det sammen. Begge jentene var like ivrige. De tegnet litt hver på gresskaret, men Pernille måtte sjekke at lillesøster klarte å tegne en trekant før hun fikk lov til å tegne på gresskaret. Bittelitt nøye kan du si:) Lurer på hvem hun har det fra…. Midt i hele seansen forsvant plutselig mannen, han snek seg opp på loftet. Tilbake kom han med en stor eske full av Halloween stæsj som vi har samlet iløpet av mange år. Han synes jeg skikkelig teit da jeg pyntet leiligheten vår på Strømmen for 12år siden. “Halloween er noe tull vi har adoptert fra Usa, bare for at handelsstand skal tjene penger.”  Vel, kjære jeg vet ikke hvem som er mest ivrig av oss. Haha!


Her i huset er det to jenter som gleder seg til å kle seg ut og ta en runde. Jeg håper at alle der ute vil ta imot alle de små som gleder seg til denne dagen, uavhengig av sine synspunkter på Halloween. Det er kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Ønsker man ikke besøk så slå av utelyset. Men la de små få en best mulig opplevelse♥

FALL-ing in Love….


Åååå! Jeg har ønsket meg en pelsjakke lenge nå. Hvor fine er ikke de? Synes de piffer opp ethvert antrekk, enten det er kjole, skjørt eller bukse. Man blir straks litt mer pyntet. Jeg har blitt så glad i denne beige pelsjakken. Ikke bare er den fin og har en utrolig fin farge. Men det beste av alt er jo at den varmer. Jeg liker ikke å fryse, noe jeg lett gjør på denne tiden av året. Min nye favoritt♥ Finne Her.

FALL-ing in Love…Nå har jeg bakt noe som jeg tror blir bra. Det lukter ihvertfall godt her hjemme. Gleder meg til å smake og dele med dere om det blir godkjent.

Jeg får raske på og bli ferdig her før jeg skal hente ungene tidlig. Tirsdag er cheerleading dag for Pernille så da gjelder det å få i de litt mat før vi vender snuta mot Hokksund. Det er så moro å følge henne dit for de er så flinke. Stolt mamma:)
 

 

Bare 2 måneder igjen!


Å herremin dere! Om bare 2 måneder så sitter vi der. Gode og mette etter julemiddagen og stua full av gavepapir. Dagens koseligste og mest stemningsfulle dag for min del! Fra morgen til kveld koser vi oss her i heimen. Hele dagen kjører vi snegletempo, ihvertfall første delen. For vi kan jo prøve å la ting gå i sneglefart når middagen er over og vi er klare for pakker. Da er ungene så utålmodige at de nesten sprekker:)

Nå har jeg tittet gjennom fjorårets julebilder og jeg tok meg selv i å smile. Gode minner! Det er noe med hele stemningen og det lyser nesten ut av bildene. Marielle var nesten 3år ifjor og mer med enn noen gang, ekstra moro. Hun ventet på nissen, ville pakke opp alle pakkene selv og snakket generelt mye om jul. I år er hun nesten 4år og har allerede begynt å telle ned. Ekstra stas med en storesøster som kan forklare og mimre sammen med henne♥

Da er det bare å starte nedtellingen til 1.advent. Vi er klare!

En god mandagsstart!


Hei mandag! Jeg er så klar for en ny uke. En rolig helg med mye familiekos er lagt bak oss, og det gir energi til en ny uke. Jeg vet at mange starter litt på nytt hver mandag. Helgens utskeielser skal trimmes vekk og den sunne maten skal frem igjen, Noen som kjenner seg igjen?:) 

Den beste starten på uken, eller hver dag, er en god frokost. Jeg bytter på flere varianter. Men en safe start når vi har dårlig tid er protein smoothie. Rask å lage og kan også bli med i bilen. Jeg blander protein pulver, soyamel og bær. Noen ganger tilsetter jeg avocado eller banan også. Jeg tar litt det vi har i kjøleskapet og freser det sammen i maskinen. Voila!

God mandag og sørg for en fin start på uken!
 

Skikkelig cozy!


Idag har det vært skikkelig kaldt og rufsete! Jeg fikk tvunget meg ut på en løpetur selvom det fristet ingenting. Men da jeg først var ute, småvåt i ansiktet og pustet inn den crispy lufta så var det mer enn ok. Faktisk koste jeg meg og kroppen føltes lett og iform. Tanken på å komme hjem til en varm dusj ga meg 5.giret. Jentene var ute en tur sammen med pappaen sin mens jeg løp, men de lengtet fort inn igjen:)

Vi har tuslet rundt i deilige koseklær idag, lekt og ryddet litt. Godt med slike avslappende søndager uten mål og mening. Da får alle hentet seg inn igjen og samlet energi for en ny uke. Vi foreldre er ofte så opptatt av å finne på noe med barna hele tiden, inkludert meg selv. Men innimellom så vil barna gjøre ingenting annet enn å leke. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å tenke at det er greit. Hverdagen er stressende nok som den er, og vi trenger alle å hente oss inn igjen. 

Lexington pute// Lexington pledd// RM aviskurv// hurricane // 

Jeg elsker de nye tekstilene fra Lexington. Nydelig farge på pleddet! Og det er så innmari mykt, vi krangler om det her hjemme:) Her har stearinlysene vært tent i hele dag og tøflene blitt flittig brukt. Det gir hvilepuls det! Tenk at levende lys kan skape så mye stemning og følelser. Jeg hadde ikke klart meg uten♥

Søndag slik vi liker det!


Hei søndag! Vi har startet dagen akkurat slik en søndag skal være. Tente lys, pysj, kaffe, sitte tett sammen og se julefilm. Ja, jeg tuller ikke! Vi snurret igang årets første julefilm. Jeg begynner å komme litt i modus allerede, og jeg elsker det. Butikkene fylles opp av julekuler og julemarsipan, og forberedelsene er igang så smått her hjemme. Jeg rett og slett ELSKER julen, men desverre har den bestått av jobb, jobb, jobb og litt for mye stress for min del de siste årene. Julen er en av de hyggeligste tidene i en interiørbutikk, men når jeg ser tilbake på alt annet jeg måtte droppe så er det ikke verdt det. Denne førjulstiden skal jeg nyte♥

Igår ryddet vi bort siste rest av sommeren her ute. Møbler er satt på låven og de siste blomstene er kastet. Vi er klare for vinteren. Jeg startet også et nytt prosjekt her hjemme. Det kribler litt i magen, gleder meg til å vise dere etterhvert! Bare håper jeg klarer å gjennomføre det, for det vil bety mye:) Våte og kalde etter mange arbeidstimer ute så trakk vi inn i varmen. Jeg og jentene laget vafler, det er altfor lenge siden sist. Med god hjelp fra de små så ble det vaffelfest. 


Ute regner og blåser det. På planen idag står en løpetur. Følelsen av å løpe ute i regn og deretter komme inn i varmen er deilig! Resten av dagen skal brukes på lek og ordne på rommet til storesøster, hun har fått nytt stort klesskap. Gleder meg til ordren:) Og dagens middag? Jepp, ribbe og medisterkaker etter mannens ønske. Ikke meg imot, julemor som jeg er. Testmiddag nr.1 i år. 

God Søndag!

Min reise har begynt!

Det sies at veien blir til mens man går. Jeg lærer noe nytt hver dag nå, både om meg selv og om livet generelt. Og hver gang jeg tør å strekke foten litt utenfor komfortsonen så kribler det litt ekstra i magen. Fantastisk deilig følelse! Jeg har også tatt et veldig viktig og verdifult valg i forhold til meg selv. Min reise har så vidt begynt og jeg gleder meg til å se hvor det ender. Et steg av gangen, en fot foran den andre. Det gjelder å ikke snuble og fomle for mye. Men det som ikke tar livet av meg gjør meg bare sterkere♥

Fredag og mannen er endelig hjemme etter 10 dager. Godt å ha han hjemme! Men helt ærlig så kunne jeg likegodt sittet alene ikveld for han har snorket i en god stund allerede. Hva er det med mannfolk og sofa-soving? Haha:)

Tusen tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg er veldig fornøyd med valget selv♥

Jeg valgte barna mine!


Livet består av valg. Vi er ganske små når vi må ta de første valgene. Hva skal du ha på brødskiva? Skal vi bade eller dra på kino? Vil du være kjæresten min? Hva skal du bli når du blir stor? Noen valg er lette, mens andre valg er vanskelige. Innimellom har vi også valg som kan gi store konsekvenser. Jeg er ikke noe glad i å ta tøffe valg, til tider er jeg skikkelig Ole Brum. Ja takk begge deler. Men magefølelsen min har jeg fulgt hele livet. Det er en følelse basert på erfaringer du har gjort tidligere i livet. Altså livets erfaring:)

Hele livet har jeg vært skikkelig Ole Brum. Det er vanskelig å velge noe fremfor det andre, spesielt om begge deler er av interesse. For 6 år siden fulgte jeg drømmen min og starten Drømmeverden. I utgangspunktet skulle det være en nettbutikk med en liten gårdsbutikk/showrom. Med tiden så ekspanderte den mer og mer. Jeg elsket å se hvilken vei butikken tok, koste meg med hvert skritt. Step by step. Den gikk fra å være en Drømmeverden til å bli en Drømmeverden. Arbeidstimene økte i takt med ekspanderingen. Det siste året kunne jeg nærmest ha flyttet inn der for å få nok timer til å holde meg ajour. 

Samvittigheten rev og slet i meg. Jeg ville være mer på hjemmebane, samtidig så ville jeg jobbe mer for å holde tritt. Det ble en evig kamp med klokka. Ofte var jeg hjemme, men jeg var ikke tilstede. Ugjorte arbeidsoppgaver, kreative løsninger, hendelser på jobb, ting jeg måtte huske, mailer jeg måtte besvare, telefoner og henvendelser. Alt dette var med på å la tankene mine fly. Jeg tok med jobben hjem. 

Jeg visste klart og tydelig hvem og hva som er mest viktig i livet mitt. Barna mine. De vokser så fort og trenger meg. Og jeg trenger de. Butikken min stod mitt hjerte nær, mitt tredje barn. Det var tøft å ta valget og gi slipp, men jeg visste hva som var riktig valg. Denne gangen kunne jeg ikke være Ole Brum. Det hadde jeg vært og det fungerte dårlig i praksis. Jeg fulgte magefølelsen min og angrer ikke. 

Nå er jeg mamma med stor M♥ til de fineste små-snuppene jeg vet om♥

Takk for at du leste og følger meg på veien etter butikken….

Du er din egen lykkesmed


Mandag! Jeg liker mandager. Starten på en ny uke, med alle de mulighetene som ligger foran meg. Deilig å starte uken med en tidlig styrkeøkt før det ble hjemmekontor. For mange er mandager ikke velkomne, altfor lenge til helg igjen. Jeg synes det er trist om man bare går å venter på at helgen skal komme. Vi tilbringer store deler av livet på jobb så da kan kanskje en forandring være innafor. 

Som grûnder kan jeg skape min egen hverdag, det er verdt mer enn noe annet! Alle dager er like velkomne, mandag som fredag. Og ingen dager er like. Det gjør hverdagen ekstra spennende. Det er jo hverdager vi har flest av så de må prioriteres. Jeg opplever så mange mennesker som teller ned til helg, hver uke. Er ikke det litt trist å tenke på? Lag hver dag til den beste, og lev i nuet. Jeg vet med meg selv at jeg har rushet meg avgårde. Gledet meg til jul, deretter påske, sommerferien, til ungene blir eldre, bursdagen min, sydenturen, hotellturen osv. Selvfølgelig skal man glede seg til jul, men ikke la det ta helt overhånd. Nå er jeg mye flinkere til å nyte hver dag, stresse litt ned og tenke på hva som er viktig her i livet. Hverdagene♥

En stor del av min jobb består i å veilede andre mennesker slik at de kan få den hverdagen de ønsker og drømmer om. En hverdag ut av tidsklemma, for idag styrer den altfor mange familie. Jeg har selv kjent den godt under huden og merket hva den kan gjøre med en. I jobben velger vi selv hvor og når vi skal jobbe. Frihet! Jeg har sett hva denne jobben gjør personlig og økonomisk for så mange mennesker. Det gjør meg stolt!

Vil du vite mer? Jeg har nå muligheten til å veilede noen flere i høst. Er du ute etter en forandring så kan dette kanskje være noe for deg. Mail til [email protected]

Lumières tealight // Corall lykt

Nå slenger jeg meg ned på sofaen for å få med meg farmen. Intriger, galskap og litt hygge:) 

God kveld til deg!