Takknemlig, klart for noe nytt og Happy new year!


Hei fra fjellheimen! Noen som ser hvor jeg er? (Hint: se bak meg) Tenk at det er siste dagen i 2016. Julen, romjulen og nyttårsaften er snart historie. Vi har hatt en så innmari fin tid. Masse tid sammen, god mat, tid til avslapning, lek og moro. Akkurat slik det skal være! 

2016 har gitt meg mye glede og sorger. Oppoverbakkene har vært bratte, slettene fine og nedoverbakkene tunge. Dette året har jeg lært meg selv å kjenne på både godt og vondt. Tror dette er året jeg har vokst mest på det personlige planet. Jeg har tatt valg som har vært vanskelig, men også veldig viktig. Når alt kommer til alt så er det familie og de rundt meg som betyr mest. Jeg er takknemlig for alt jeg har i livet mitt♥

Når jeg tenker meg om så gjør det ikke noe om vi setter lokk på hele 2016. Det som har vært har vært, nå gjelder det å se fremover. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2017. Nye utfordringer som skal taes tak i. Jeg har mange muligheter og kan forme 2017 akkurat slik jeg vil. Er ikke det fantastisk? Flere som gleder seg til å starte på det nye året?

Vi i familien har opplevd mye fint sammen og minnene er samlet i hjertet♥

Kjære leser; Godt Nytt År til deg! Lag dere en fin kveld og start 2017 med blanke ark!

Glitter og fjas i hallen!


Hei fra fjellheimen! Vi skal nyte romjulen til fjells sammen med venner. Nå er alle juleselskapene unnagjort og vi skal bare senke skuldrene. Ute er det klart, litt kaldt og det kan se ut som solen vil titte imellom. Tror alpinbakken kaller:)

Viser noen bilder fra hallen som er julepyntet. Julen har gått så fort at jeg føler vi ikke har fått nyte pynten hjemme helt ut. Men den står jo der når vi kommer hjem. Det eneste er at da er jeg klar for å starte det nye året uten julepynt. I-landproblemer altså:)


Håper dere nyter romjulen! Bare noen dager igjen i 2017.

Vår jul


Hei romjul! Nå er julaften vel overstått og romjulen godt igang. Vi hadde en så fin julaften, store og små. Hele dagen ble brukt til å se på juleprogrammer på Tv, spise julegrøt, sette ut grøt til nissen og leke. Så var det tid for å dresse seg opp og ta turen til kirken. Julen ringte inn.


Julaften feiret vi hos min bror og svigerinne sammen med familie. Deilig mat og god stemning. Ekstra sats at nissen kom på besøk! Marielle er ikke så glad i nissen og hopper opp på armen min så fort hun ser nissen. Så når første pakke ble ropt opp til henne så var jeg forberedt på å bli med henne bort. Men neida, vesle jenta gikk bort alene. Mammahjerte bobler av sånt♥
Til og med bilde av jentene mine sammen med Nissen! 

Nå bærer det avsted til fjells og 2.dags brunsj-lunsj-middag. Vi begynner tidlig og fortsetter ut dagen. Ingen fare for å legge seg mett der oppe. Jeg fikk lagt inn en joggetur igår, så utrolig deilig! sol og god temperatur. Ta en tur for meg idag om du har mulighet. Anbefales altså!

Fortsatt fin jul til deg♥

-Julaften-


J.U.L.A.F.T.E.N♥ Endelig er dagen her. Ungene nærmest gnistrer. Strømpene var fylt opp med godterier og ny pysj. Og under juletreet ligger det masse pakker, de venter på å bli pakket opp. Ikke bare har nissen vært her i natt, men han har også flyttet inn. En magisk liten dør er satt fast på veggen her, med stige ned og en liten postkasse. Oppi der var det et brev til jentene her. Herremin så utrolig gøy for liten og stor♥

Igår dekket jeg bordet her hjemme for møljelag. Vi skal ikke feire julaften hjemme i år så da måtte jeg bare pynte litt ekstra for lille-julaften. Er så koselig å dekke bord! Til jul bruker jeg å pynte med granbar midt på bordet. Innimellom der legger jeg julekuler eller annet pynt, blomster og telysholdere. Ganske enkelt og stemningsfylt. Kanskje du kan få litt inspirasjon til kveldens bord eller til romjulen.GOD JUL til deg og dine. Nyt noen fredfylte dager og ta vare på hverandre♥

Same Procedure as last year!


Lille julaften♥ Nå er det duket for møljelag her i heimen. Jeg elsker mølje! Flere som spiser det i julen? Vet det er en tradisjon her i Drammens området, men kanskje flere steder og? Bordet er dekket, lysene tent og ungene nybadet. Vi gleder oss til å senke skuldrene helt og ta innover oss julen. 

Kjøkkenet her i Villa Drømmeverden er pyntet opp med rødt til julen, tradisjon er tradisjon. Jeg har alltid hatt litt rødt på kjøkkenet og ikke så mye i stuen. Men i år er det mer rødt i hele huset. Skal ta dere med på en rød jakt tenkte jeg. Til og med rødt på soverommet i år. Woho!:) Jeg setter frem rødt servise, røde tekstiler og røde lys på kjøkkenet. Ikke så mye nisser og julepynt egentlig. Ja, og julegardiner da. Nå har vi hatt jul her inne i hele desember og som jeg har kost meg. 


Hvitt, rotting, lin, rødt, ruter og svibler hånd i hånd. Jeg ELSKER det! Idag viser jeg kun den ene delen av kjøkkenet. Og tro meg jeg har tatt så mye bilder her hjemme idag. Jeg skal dele med dere i hele romjulen. Nå ankommer straks gjestene og vi skal spise oss mette og gode. Ja, og se på Grevinnen og Hovmesteren. Same procedure as last year♥

God lille julaften til deg. Ta vare på hverandre i julen♥

It´s Christmas Time!


Da starter juleferien i Villa Drømmeverden! Jeg er helt ajour med alt både på jobb og privaten. *Klapp på skuldra* Nå skal vi senke skuldrene, legge bort vekkeklokka og nyte tiden sammen. Og kjenner jeg oss rett så blir det mye god mat, drikke og kos. Nå skal jeg og mannen hente ungene så de også kan starte juleferien sin. Idag har vi jobbet side om side her hjemme med hjemmekontor. 

Nå kicker vi igang den beste tiden på året. Kan nesten ikke vente. Å jul med din glede♥

Tid til å nyte julen!


Julen er i ferd med å senke seg her i Villa Drømmeverden. Kakene er i boks, juletreet er pyntet, julekortene er sendt, gavene er pakket inn og det er bare 2 dager igjen på skolen for Pernille. Alt er på stell og det er ikke lille julaften før om noen dager, den er ny for meg. Jeg vet jeg har gjentatt meg selv snart i hele desember, men jeg nyter førjulen til de grader!

Julen har også gitt meg tid til å tenke og reflektere over ting. Et år går fort og det føles nesten ut som julen ifjor bare var for noen uker siden. Jeg får vondt i magen. Tempoet på både meg og til varene som fløy ut av butikken min ifjor var ekstremt høyt. Jeg jobbet fra tidlig om morningen (vi snakker i 06-draget) til sene kvelden i hele desember. Før butikken åpnet pakket jeg ordre i nettbutikken og etter at jeg kom hjem fra butikken så svarte jeg på mail osv. Totalt hadde jeg 1 fridag til å få unna julegavene på. Tallene ga meg rus for å holde koken oppe.

Når jeg tenker tilbake på de siste årene og juletiden så blir jeg uvel. Rett og slett kvalm. For all del alt var tilsynelatende på stell da også, for det er slik jeg er. Jeg bakte et kakeslag på kvelden i ny og ne. Julekortene ble bestilt i hu og hast midt på natta. Vi bakte pepperkaker sammen etter jobb en lørdag og pyntet de før jeg skulle på jobb igjen søndag. Så lenge jeg planla alt til punkt og prikke for meg og familien så gitt det akkurat. Og ingen merket at alt ble skviset inn der JEG hadde litt ledig tid. Alt vi måtte og “burde” gjøre før jul rakk vi akkurat. Men nøt jeg det? Jeg kan si at det gjorde jeg ikke. For alt dette kom oppå alt annet stress jeg hadde på jobben. For meg ble det mer en plikt å skulle krysse av tingene på julelista mi. Jeg holdt pusten frem til lille julaften kl.18, for da gjenstod det bare å handle inn maten til jula etter jobb, levere de siste julekortene, pynte juletre og forberede maten til julaften. Jeg landet litt utpå julaften, sank sammen som en potetsekk. Å jul med din glede!

I år kan jeg med hånden på hjertet si at jeg STORKOSER meg og jeg er tilstedet for meg selv og familien min. Denne uken har vi hatt juleverksted, pakket inn pakker sammen, tegnet med de nye tusjene fra julekalenderen, lest eventyr og bakt. Bare fordi vi hadde ekstra tid. Jeg elsker julen og endelig kan jeg også nyte den igjen. Det har vært et viktig verdivalg for meg. 

Jeg håper du nyter førjulstiden og ikke ser på den som stress. Da kan jeg anbefale deg å se om du lever livet ditt slik du ønsker♥

Jula skal være rød!

Hei Mandagskveld!

Tenk at det snart er jul da dere. Denne førjulstiden har vært så fin samtidig som den har gått så fort. Jeg har kost meg hver dag med noe julerelatert. Ikveld pakket vi inn julegavene her hjemme. Pernille pakket inn gaver fra seg selv og fra oss, helt alene. Hallo, hvor ble den lille jenta mi av? En liten reality check der for mor selv. Veslemor Marielle hjalp meg med å klippe bånd og sette på tape. Perfekt team der altså. Hver alder har sin sjarm. Nå er det ekstra kos med baking, innpakking, lage juleting, pynte juletre og mye mer siden jeg får så god hjelp. Det er ekstra julekos♥

Igår kveld pyntet vi juletreet i stua. Så nå kan julen bare komme. Jeg nyter utsikten av det flotte treet vårt. Håper det aldri må kastes ut. (joda, jeg vet jeg blir lei i januar). Og lukten er jo bare det beste. ELSKER lukten av juletre, derfor forblir det ekte tre her i huset. Selvom interiørentuiasten i meg skriker at falsk-juletre er så fiiiint! 

I år har jeg ekstra mye rødt i interiøret her hjemme. Det gleder mannen ekstra, håper jeg!? Han mener julen skal være rød, men lurer på om han egentlig har sett det? Det er ikke mye han får med seg av dill og dall her hjemme, men om jeg flytter TV´n. Ja, da våkner han til ja. Hoho:)Nå skal jeg slenge meg ned i stolen her blandt alle putene mine. Lykke! Julefilm står på planen ikveld. Jeg tyvstarter litt på jula jeg. Tror ikke mannen blir så lei seg om jeg ser en av filmene uten han. Eller hva Kristian? Vi har fortsatt mange filmer igjen kjære♥

Julestemning i Oslo


God kveld søndag! Da har vi den siste uken vært gjennom to juletrefester, juleavslutning cheerleading. julelunsj, jentenes julebord, bursdag, låvesalg og tilslutt Putti Plutti Pott. Jeg sitter helt kaputt i sofaen etter denne uken og er egentlig klar for senga, men må jo ha med meg finalen i Farmen! Heia Laila:)

Igår hadde vi en kjempefin dag i Oslo. Vi startet dagen med Putti Plutti Pott, da kom virkelig julestemningen. Begge jentene satt helt stille og så på med store øyne. Og sang med. Etterpå beveget vi oss til Karl Johan, tittet litt i butikker og spiste middag. Jeg bare må en tur innom Steen & Strøm i julen. Fantastisk senter som gir meg god stemning. Husker så godt den julen jeg jobbet på standen til Dior, julekos! 

Marielle digger den snakkende Elgen:)
Vi måtte innom Vinter Wonderland igjen på Karl Johan. Både store og små liker seg her, mye forskjellige å se på. Og smake:) Julestemning som er perfekt for en jule-entuiast  som meg:)

Nå er jeg klar for en ny uke med litt mindre på planen♥

Slik kommer man seg gjennom julestria!


Hei og hå! Er du en av de som nesten ikke puster med magen i desember? Det er måneden for julebord, juleshopping, julebaking, julefester, avslutninger, juleverksted osv. For de fleste så går dagene i ett fra morgen til kveld, det gjelder å holde pusten og henge med i svingene. Eller, det å holde pusten er ikke noe jeg anbefaler, men jeg vet mange føler det slik. Når dagen er over så lander man på sofaen eller i senga med et dunk. Noen som kjenner seg igjen? Jeg ELSKER desmber selvom man skal rekke over mye. Hver dag prøver jeg å nyte og legge alt til rette for at det skal gå så smertefritt som mulig. Det kreves mye av oss, og kanskje litt ekstra av oss mammaer/damer for å holde alt på stell?

For 1,5 år siden kjøpte jeg min første boks med Argi+ og jeg kjente med engang at dette var akkurat det jeg trengte. Ikke bare i julen, men året gjennom. Jeg har valgt å kalle den “husmorspeed på boks”, for det er nettopp det den er. Jeg merket med engang at jeg ikke hadde den “down” perioden rett etter jobb, du vet når du er tung i kroppen og vil bare legge deg litt ned på sofaen? Søvnen min ble bedre om natten. Jeg våknet lettere i kroppen og trengte ikke slumre 4 ganger før jeg stod opp. Og jeg presterte bedre på trening. Alt i alt ga den meg mer overskudd. Nettopp det de fleste av oss trenger akkurat nå!
Argi+ er et kosttilskudd med vitaminer og L-arginin. Anbefaler deg å google L-arginin, så skjønner du hva jeg mener:) Argi+ er et av de produktene jeg selger mest av og en av mine favoritter selv. Ikke så rart siden den gjør hverdagen min bedre? Du kan lese mer eller bestille Argi+ HER. Eller send en mail [email protected] Det er 90dagers fornøydhetsgaranti så hvorfor ikke prøve?

På en uke har vi 2 juletrefester, cheerleading avslutning, bursdag, julelunsj, låvesalg og julebord. Tar meg en ekstra dose Argi+ jeg. SKÅL!