Ønsker du mer frihet i hverdagen?


Hei fra hjemmekontoret! Her i huset var ungene ute av huset ganske tidlig. Jeg fikk unna styrkeøkt nr 2 denne uken, snakk om bra start. Deretter har jeg fått jobbet en del allerede. Hjemmekontor er så utrolig deilig! Det er mye som skal fordøyes og settes i system etter en slik inspirerende helg. Nå er planene lagt og nye mål satt. Jeg krysser av på to-do lista mi fortløpende her. 

Siden jeg er min egen sjef så har jeg en unik frihet. Jeg var også min egen sjef tidligere da jeg hadde butikken, men på grunn av åpningstidene så betydde det liten frihet. Frihet for meg er å bestemme når og hvor jeg vil jobbe, ja og med hvem. Nå kan jeg legge opp dagene mine etter med selv og familien. Minstemann kan ha fri fra barnehagen når hun eller jeg føler for det, jeg er hjemme når skolejenta kommer hjem med bussen og jeg kan hente tidligere de dagene det er aktiviteter på kveldstid. Jeg kan heller ta igjen litt arbeid etter deres leggetid, istedenfor å se på TV eller sosiale medier. De gangene det er planleggingsdag, foreldresamtaler, lege/tannlege time osv så trenger jeg ikke å sette hele verden i bevegelse for å få det til. For ikke å snakke om syke barn dager, det var et mareritt tidligere. Heldigvis er vi alle lite syke. *bank i bordet*

Denne friheten verdsetter jeg så høyt. Tiden hvor ungene er små går altfor fort og jeg vil nyte denne tiden. Jeg vil vite at jeg var her 100%. Dette er nok den største grunnen for at vi er mange småbarnsmammaer som jobber med Forever. Vi har alle kjent på tidsklemma med små barn. Veldig mange velger å bli forhandler mens de er gravide eller hjemme i mammapermisjon. En ekstrainntekt kan hjelpe på for å utsette barnehage start eller slippe å komme tilbake i jobben etter endt mammaperm. Vi er også mange som har begynt ved siden av en annen jobb, bygget oss opp og deretter satset fult. Felles for oss alle er at vi ønsker friheten til å styre jobben vår etter livet istedenfor livet etter jobben (slik mange lever idag). 
Jeg får en del spørsmål om hvordan man blir forhandler, hva kreves, hvor mye tid tar det og kan jeg jobbe fult med dette?

Jeg åpner nå opp for å utvide teamet mitt. Nå fremover har jeg mulighet til hjelpe, coache og veilede 3 stykker. Ønsker du å jobbe hvor du vil, når du vil og med hvem du vil? Har du ekstra stå på vilje og liker å jobbe mot mål? Er du glad i mennesker og liker å hjelpe? Har du sans for helse og velvære? 

Hvis du vil ha mer info, lurer på om dette kan være noe for deg eller bare er nysgjerrig så send en mail: [email protected] Det er helt uforpliktende! Kanskje vi skal jobbe sammen:)

Helt sinnsykt!

WOW! Jeg er vel hjemme etter en helg i Gøteborg sammen med mange gode kollegaer, både gamle og nye bekjentskaper. Fredag startet med New Manager day, en dag hvor jeg og flere managere ble feiret fra A til Å. (Tror det første bildet av meg sier sitt) Jeg gir meg nesten over! Snakk om å bli satt pris på. Lørdag og søndag var det Scandinavia Gathering som er det største eventet Forever holder for oss forhandlere i Skandinavia.

Bilder fra min snap i helgen, det ble mer bilder der og på telefon enn kamera. Snap: drommeverden

Det må være tidenes firmafest! Jeg har ikke sett på maken. Fantastiske forelesere, masse inspirasjon, feiringer, dansere, show, god mat og drikke. Alt var så gjennomført og profesjonelt! Jeg har hørt at Forever er gode på å lage istand dette, men jeg måtte oppleve det selv først for å virkelig forstå. Hele helgen har vi vært flere tusen forhandlere samlet og alt gikk så smooth. Alle er blitt feiret for den jobben de gjør, snakk om å bli verdsatt! Hvert år kan vi kvalifisere oss for denne turen, hvor vi får inngang, hotell og lommepenger spandert. Det er digg å få slik påskjønnelse. Gjør man en god jobb så får man det spandert, gjør man lite eller ingenting så må man betale turen selv. Rett og slett rettferdig. 
Nå jobber jeg og teamet på for å kvalifisere oss til Summer Party. En stor fest som holdes på slottet til Forever. Her er det også mulighet for å få inngang, hotell og lommepenger. Målene og planen er klar så jeg vet at vi skal klare det:) Vil du bli med i teamet og bli med på kvalifiseringen så er det ikke for sent enda. ([email protected]) Dette blir gøy!:) 
 

Hard work pays off!


Jeg er målrettet, har store ambisjoner og vil så mye. En indre kraft gir meg styrke til å gjennomføre de målene jeg setter meg. Ihvertfall stort sett. Det kan både være negativt og positivt. For jeg har opplevd begge sidene. De sier at hard work pays off, men det er ikke alltid positivt. Etter 6 år som butikkeier og driver av Drømmeverden så møtte jeg veggen. Jeg kan vel si at hard work paid off i stor grad, men ikke slik jeg ønsket. Det kostet meg mer enn det smakte for å si det sånn. 

Jeg vat at mange kjører seg selv altfor hardt og møter veggen selvom de ikke driver selvstendig. Det er ofte store krav, deadlines og dårlig lederskap som er med på å skape denne trenden. For man vil jo ikke skuffe sjefen og ledelsen? Jeg kan fortelle deg en hemmelighet: ingen takker deg den dagen du ligger nede. De er mer interissert i når du kommer tilbake, og om de må erstatte deg i mellomtiden. Så igjen: hard work pays off.

Det er en annen og mer positiv måte å se hard work pays off på, og det er å få anerkjennelse etter å ha gjort en god jobb. Får du det i jobben din? De fleste får desverre ikke det, annet enn en klapp på skulderen og bra jobba! Hvis man er ekstra heldig så får man en flaske vin eller en blomst. Men da er sjefen jammen god:) Jeg synes altfor mange ansatte blir tatt for gitt. Det er greit at man skal levere og gjøre en god jobb, man får jo tross alt betalt for det. Men en liten påskjønnelse når man gjør en bra jobb, gjør noe ekstra eller når nye mål hadde vært på sin plass. Det gir mer enn det koster. Alle liker å bli satt pris på! 

For meg var det nytt å bli feiret og hedret slik jeg har blitt i Forever. Jeg husker et av mine første eventer jeg dro på hvor jeg skulle opp på scenen og få min diplom, pin, blomster og stående applaus. Det var langt utenfor min komfortsone, men likevel så kult! Og ikke minst så uventet. Jeg dro hjem med et stort smil om munnen og en giv etter å gjøre en enda bedre jobb. Og der har dere nøkkelen kjære ledere: gi ansatte litt ekstra og de gir dobbelt tilbake! 

Igår var også en slik dag. Jeg og over 70 andre fra hele skandiniva har jobbet oss opp til manager nivå. Det ligger mye jobb bak, men når jobben er så morsom så har reisen dit vært så spennende. Vi ble feiret med brask og bram fra morgen til kveld. Jeg har aldri opplevd makan! Jeg har bare en ting å si: Hard work pays off. Og denne gangen på den riktige måten som gir meg et stort smil om munnen:) 
Lag deg en fin lørdag. Nå skal vi skikkelig igang med Scandinavian Gathering! Flere tusen forhandlere fra hele skandinavia samles. Vi skal høre på dyktige forelesere, bl.a topp-forhandleren i UK. Ikveld er det dinnerparty hvor tema er Hollywood classic. Woho!

On the top of the world!


Hei fra toppen av Gøteborg! Med utsikt ut over Gøteborg fra 27.etasje så kan man vel ikke ha det bedre? Føles som jeg er på toppen av byen her. Mulig jeg er det også? Uansett Gothia Tower hotell er helt amazing. Idag har jeg testet ut gymmen her og det lover bra. Det er ikke mange hoteller som har god boltreplass, bra med utstyr og utsikt ut over byen. Ofte er det jo et lite rom med en tredemølle og litt vekter. Frokosten var enorm! Bare synd man ikke orker å spise så altfor mye. Ville gjerne testet alt:)

Idag er det feiring som står på planen. Jeg er kjempespent for jeg vet jo ikke hva jeg går til. Det eneste jeg vet er at jeg og mange flere skal bli feiret som managere. Nå er vi en del av ledergruppen. Stas! Kamera er med så skal prøve å få tatt litt bilder. Ikveld er det mingel og party party. Hørte rykter om fri bar. Hihi! Det er ikke noen vits i å ta den helt ute for det er mye på programmet imorgen og søndag også. Kjedelig å ikke få med seg det. Men noen glass vin er lov:)
Ønsker deg en fin fredag og fin helg! Jeg må løpe av sted og se hva denne dagen bringer♥

Våren sniker seg inn!


Hei torsdag! Hvor blir det av vinteren egentlig? Det er både kaldt, glatt og bittelitt snø ute. Men det er ikke mye å skryte av. Jeg kunne ønske meg masse snø som lavet ned og gjorde at vi kunne ake og gå på ski. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er helt Northug på ski. Men det er jammen meg bedre med snø enn sånn det er ute nå. Utrolig kjedelig for ungene. Uansett nå skulle ikke dette handle om været. 

Siden det er lite som minner om vinter ute så kjenner jeg at jeg tiltrekkes mer mot våren nå. Lette og friske tekstiler og farger. Er det flere som kjenner det? Jeg fant noen lyserosa puter som jeg bare måtte ha. De matchet de mønstrete putene jeg hadde fra før (de er fra Drømmeverden). Det kunne jo ikke matchet bedre enn dette! Og den rosa lykten min kom så fint frem. Har noen igjen av den i nettbutikken på salg HER. Egentlig tenkte jeg å vente til nærmere påske med å ta frem de rosa detaljene, men nå vet jeg ikke om jeg klarer å sette det bort igjen…

Har du sneket inn litt vår detaljer i heimen? Jeg må kjøpe meg en bukett med tulipaner igjen kjenner jeg. Elsker tulipaner på denne tiden♥

God torsdag til deg!

Vil du være med til Gøteborg?


Er det lov å glede seg ihjel når man skal på tur til Gøteborg i helgen? Jeg gjør ihvertfall det. Ikke bare skal jeg til en storby, men jeg skal også reise uten mann og barn. Det vil si full me-time, noe som skal bli veldig godt nå. Etter en ganske tøff høst så skal det bli deilig å få lufte seg litt:)

Jeg skal bo på Gothia Tower Hotell i Gøteborg. Ser det ikke helt amazing ut? Det er et 5-stjerners hotell med utsikt over Liseberg og Gøteborg. Baren i 24.etasje har panoramutsikt over Gøteborg. Det ser også ut til å ha fint treningsrom (viktig!) og spa. Nå skal jeg ikke være så mye på hotellet, men jeg elsker fine hoteller. Grunnen til at jeg skal dit er fordi Forever arrangerer Scandinavian Gathering 2017. Her samles forhandlere fra hele Skandinavia til foredrag, treninger, mingling, middag og party. Årets kick off 2017! På slike arrangementer spares det aldri på noe. Jeg gleder meg til å oppleve dette, og se hva de overrasker oss med.
Vet du hva det beste er? Jeg har kvalifisert meg til denne turen, så den får jeg spandert av Forever. I starten så tenkte jeg at jeg ikke klarte å jobbe meg opp til dette. Men jobben er jo så gøy, så da har det nesten gått av seg selv. Det er enklere å jobbe seg opp mot noe når man har et mål. Jeg er veldig målbevisst så når jeg setter meg mål så går jeg all in og det gir resultater. Vil du være med å kvalifisere deg til neste tur? Jeg ser etter nettopp deg, og kan veilede og hjelpe deg. Løypa har jeg gått opp før deg, det er bare å følge de. ([email protected])Antrekkene er i boks og snart pakket i kofferten. Det skal bli så godt med en liten husmorferie. Jeg elsker å være med barna mine og kjenner at det stikker litt i magen når jeg tenker på at jeg ikke ser de på noen dager. Men jeg vet at både jeg og de har godt av dette. 
Du kan følge meg på snap hele helga: drommeverden

Alle gode ting er 3, eller?


Hei Tirsdag! 15 grader i kjølehjørnet er ikke innafor. Kanskje ikke så rart jeg synes det var noe feil. Igår fikk jeg besøk av reperatør for 3.gang på de 4 årene vi har hatt kjølehjørnet vårt. For ca 1år siden stoppet det helt, deretter stoppet det for andre gang, og i helgen synes jeg det ikke virket så kaldt som det pleier. Vel, 15 grader er vel ikke mye å skryte av. Good bye kylling og karbonadedeig!

Fordelen med en jevn strøm av reperasjoner må være at jeg får ryddet og vasket inni det. Utrolig mye vi samler opp og sparer på når vi alikevel har plass. Jeg virkelig elsker å ha kjølehjørne og vil ikke bytte til vanlig kjøleskap. Det er ingen problem å ha selskaper, handle inn til jul eller alltid ha mye kald drikke. Ulempen er når du må tømme det helt… Men dere, er vi bare uheldig eller er det flere som opplever at kjølehjørnet ikke varer så lenge? Vårt er fra Norcool.

For en tid tilbake gikk jeg over til en ny såpe her hjemme. Den er kjempemild, lukter godt og erstatter så og si alle vaskemidlene her hjemme. For den kan brukes til husvask, klesvask, bilvask, oppvask (ikke maskin) osv. Jeg har testet den på vindusvask etter anbefaling fra andre, og det er det råeste jeg har sett. Så igår dro jeg frem såpen for å vaske glasshyllene i kjølehjørnet. Snakk om å skinne!

Info om såpenForever Aloe MPD 2XUltra er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2XUltra er et allrengjøringsmiddel som virkelig gir grunn til navnet. Forever Aloe MPD 2XUltra er uten fosfor, og de aktive stoffene, tensider, som inngår er lett biologisk nedbrytbare. Det fører til at negativ miljøpåvirkning minsker. Den inneholder dessuten mild Aloe vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Inneholder ingen optiske blekemidler. Nye Forever Aloe MPD 2XUltra er dessuten dobbelt så konsentrert som vår tidligere MPD. Det gjør at du sparer emballasje og dermed også minsker miljøpåvirkningen. Finnes HER!

Da får vi bare krysse fingrene for at alle gode ting er 3!

All you need is wifi and a dream!


Nå er det litt over et år siden jeg registrerte meg som forhandler av Forever Living. I utgangspunktet gjorde jeg det for å kjøpe produktene til redusert pris for jeg hadde noen favoritter, og tenkte at dette skal være en del av min hverdag i lang tid. Det tok ikke lang tid før jeg solgte en del produkter til venner, familie og mennesker rundt meg. Ikke fordi jeg pushet det på de, men de ville vite mer om produktene jeg brukte og så min entusiasme. Etterhvert så veiledet og coachet jeg andre som ville starte opp. På kort tid krøp jeg oppover karrierestigen. Det var moro, det ga meg energi, bedre økonomi og det tok ikke opp masse av tiden min. Jeg bygget opp en business i Forever på kort tid ved siden av butikken min. Jeg var min egen sjef, men også en del av et fantastisk team.

Jeg jobbet som helse- og karriere veileder ved siden av butikken. Desverre stjal butikken mer og mer av tiden min, og den stjal energien min istedenfor å gi meg energi. Forever ga meg en stor karrieremulighet, men jeg var stuck i hamsterhjulet med butikken min, jeg fikk ikke utfoldet meg nok. Det er ikke bare å si opp som butikkeier, det innebærer en stor avgjørelse. Kroppen min sa stopp og den avgjørelsen ble dermed enklere å ta (du kan lese hvorfor HER)

Veien min videre blir spennende. Jeg står nå i et veiskille hvor jeg kan ta den veien jeg vil. Den gangen jeg registrerte meg som forhandler så så jeg en karrieremulighet også. Jobben gir meg en frihet jeg har lengtet etter. Jeg kan jobbe når og fra hvor jeg vil, for ikke å snakke om med hvem jeg vil. Det er en jobb som passer med kroppen min, min familie, og livet vårt. I tillegg så ønsker jeg, i likhet med de fleste andre, en økonomisk frihet. Det er jo ganske trist å gå rundt i livet å drømme, istedenfor å legge en plan og jobbe seg mot den drømmen.

Jeg er heldig som får hjelpe mennesker med å bedre hverdagen og helsen sin. Mange ganger så er det ikke så mye som skal til. Trening, riktig kosthold og ikke minst tilskudd kan gjøre så utrolig mye. Får man litt ekstra velvære på toppen der så blir livet komplett:) I tillegg så veileder jeg mange ut av hamsterhjulet. Enten det er snakk om å tjene noen ekstra tusen i måneden, en heltidsjobb eller karriere. Mulighetene er der, du må bare gripe den♥
Tenker du at du er klar til å gripe en ny mulighet eller er nysgjerrig? Send meg en mail så kan jeg gi deg mer info. [email protected] Du trenger bare wifi. Mye av opplæringen, veiledningen og oppfølgingen skjer via nettet så bosted er ikke vesentlig. Har du drømmen din klar så kan jeg hjelpe deg med å legge en plan for å nå den drømmen. Livet er for kort til å ikke leves!

Mammapoeng i fleng!

Hei mandag og ny uke! Helgen har jeg brukt til å samle mammapoeng i fleng. Lørdag var det duket for jentedag med mine to små. Marielle fikk penger til bursdagen sin og de brant i lomma:) Så da ble det en liten shoppingtur hvor lekebutikken skulle utforskes. Deretter koste vi oss på cafe. Jentene mine vokser så fort. Utrolig koselig å sitte på cafe og skravle med de. Høre hvordan de tenker, føler og deres meninger. 

Siden vinteren uteblir så kjøpte vi skøyter til Marielle på vei hjem. Jubelen stod i taket da jeg overrasket de med tur til skøytebanen før vi dro hjem. Små barn, små gleder. Neste gang må jeg teste mine skøyter også. Tror det er 20år siden sist…. Kan bli farlig. Det var to slitne jenter etter en slik dag. Søndag tok vi en liten tur på skøytebanen igjen. De ville vise pappa. Deretter tilbragt vi nesten 3 timer i svømmehallen. Jeg er ikke så veldig fan av svømmehaller, men hva gjør man ikke for barna…? Jeg fikk faktisk svømt 1000m, så da ble jeg fornøyd også:) Begge jentene er så trygge i vannet. Hopper, kjører sklie, dykker og er ikke redd for vann. Godt å se og ikke minst se fremgangen for hver gang vi er i svømmehallen. 

Helgen har med andre ord vært en tid for å samle opp poeng på mammakontoen. Ikke at den var så tom fra før av, men jeg skal dra bort hele neste helg. Så da er jeg godt rustet for en Margit helg. Jeg skal fortelle dere mer om den. Herremin som jeg gleder meg!

Vi skal komme oss ut døren her og reise til helsestasjonen. Marielle er jo nå 4år så da er det tid for 4års kontroll. Lille store jenta mi!

Sitter du fast i hamsterhjulet?

DON´T LIVE THEIR LIFE. LIVE YOUR LIFE!

Etter endt videregående så går veien videre til høyskolen, ihvertfall for de fleste. Dette er forventet av deg. Uten utdanning kommer du ingen vei sies det. Som nyutdannet så er neste steg på stigen å få seg en fast jobb. Når man får seg jobb så kan du ta opp lån og kjøpe deg et sted å bo, og etterhvert stifte familie. Det er da det hele starter, du entrer hamsterhjulet. Hjulet går og du starter å løpe, inn i evigheten. Årene går og du skjønner ikke hvor tiden blir av. Livet i hjulet kan være preget av lek og moro, så lenge alt er under kontroll. Men det kan også virke mot sin hensikt. Hvis jaget etter å løpe fortere enn de andre oppstår og du kommer ut av kontroll. Vi lever i et samfunn som er preget av at vi skal prestere høyt på jobb, fritid, familie, hjem og ikke minst for deg selv. 

Jeg levde et liv jeg elsket med drømmejobben, familie, hus og venner. Hamsterhjulet mitt hadde et godt driv. Men en dag datt jeg ut av hjulet mitt, bokstavelig talt. Jeg hadde det moro og farten var høy, men jeg hadde ikke kontroll. Det er da jeg fikk erfare hvilken fart mitt hjul hadde, og at denne farten hadde gjort meg veldig sliten. Det er først når man tillater seg å kjenne etter at man kjenner hvor sliten man er. Jeg fikk en kraftig smell og lærepenge, men dette har også gitt meg en av de største oppdagelsene i livet. Jeg oppdaget at livet i det hamsterhjulet ikke var så lukrativt. Det var rett og slett uutholdelig.

Altfor mange av oss lever livet i hamsterhjulet akkurat slik samfunnet, vi selv eller de rundt oss forventer. Eller fordi vi ikke kjenner etter hva vi egentlig vil. Tiden løper fra oss og vi bare følger det vante, for sånn har det alltid vært. Dette er normalen, og slik det er i dagens samfunn. Vi streber etter å være en del av dette hamsterhjulet og enda flere finner ut at det var kanskje ikke lykken allikevel. Det å leve sitt liv etter hva andre skal mene om oss blir slitsomt i lengden. Det er jo ikke de andre som skal betale våre regninger eller lage middagen hjemme hos oss. Men om du kunne tillate deg å drømme og realisere drømmene dine, hva da? En stor del av befolkningen er ikke tilfreds i jobben vi har idag, men frykten for å bytte jobb eller følge drømmen vår er for stor. 

Tør du å stoppe opp og kjenne etter hvordan du har det i ditt hamsterhjul? Finn ut hvordan du har det i ditt hjul, vær ærlig med deg selv og kjenn på dine behov. Vi har så mange muligheter vi kan gripe om vi bare tør å kjenne etter. Jeg har fått en ny mulighet. Eller et nytt liv som jeg velger å kalle det. Jeg hadde en mulighet som lå foran øynene mine, men som jeg ikke hadde tid til å ta fatt i. Helt til nå. Nå har jeg endelig muligheten til å velge farten på hjulet selv, løpe fort når jeg vil, ta en pause, rett og slett hoppe av hjulet når jeg trenger det. For hamsterhjulet forsvinner ikke, det er bare opp til meg å bestemme♥