Livet er her og nå!


Ukene består av mandager og fredager føles det som ofte. Mandag fordi da er det en ny uke, nye muligheter og en ny arbeidsuke. Fredag for da er det starten på helgen og avslutningen på arbeidsuken for de fleste. Dagene imellom der forsvinner som sand mellom fingrene. Mange av oss teller ned dager til helg. Fredagen kan ikke komme fort nok. Endelig er helgen her og vi skal nyte. Helgen forsvinner på 1-2-3 og BAM så er det ny uke igjen. Ny uke med jobb, hverdagsaktiviteter, skole, stress og tidsklemma. Det lengtes mot helg igjen. Vi er flinke til å nyte, oppleve og fylle helgene med mye kos og glede. Men hva med alle dagene imellom? Det er ganske trist å la dagene bare forsvinne og lengte mot noe der fremme hele tiden.

Kjenner du deg igjen?
Jeg snakker her av erfaring. Det er snart 9år(!) siden jeg ble mamma for første gang. Hvor er de årene blitt av? Jo, de har forsvunnet som sanden i et timeglass, men vi har fylt de med mange fine stunder, minner og lærdom. De første årene etter at Pernille kom til verden så var jeg “kontorrotte”. I en periode brukte jeg en time hver vei til jobb, altså 2(!) timer hver eneste dag. Jeg hadde konstant dårlig samvittighet og knapt med tid sammen med henne. Den tiden vi hadde sammen var morgenstell og kveldsstell mer eller mindre. Jeg skjønte fort at dette kan da ikke være livet! En endring måtte til, og det innebar ny jobb nærmere hjemmet med litt kortere dager. Det ga meg mer tid sammen med Pernille, men en jobb jeg ikke hadde passion for. Dagene på jobb ble lange, ukene ble lange og fredagen kom aldri fort nok. 

Det var da jeg bestemte meg for å bli selvstendig. Mitt beste valg♥ Jeg fulgte drømmen min, åpnet min egen butikk og koste meg hver eneste dag på jobb i 6ÅR! Tiden på jobb brukte jeg for å bygge min egen drøm, ikke alle andres. Alle dagene i uken var like spennende, ihvertfall stort sett. Jeg elsket hverdagene på jobb og helgene sammen med familien og venner. Det var da jeg skjønte det. Livet er her og nå, jeg vil ikke vente på helgene. Jeg elsket jobben min, men jo mer butikken vokste jo mindre forenelig var det med familielivet. For å holde alt a jour burde jeg jobbe 12 timers dager, om ikke mer. Så da var jeg tilbake der jeg var som nybakt mamma, forskjellen var bare at jeg hadde nå 2 barn. Altfor lite tid sammen med barna mine, og konstant dårlig samvittighet. En endring måtte til; jeg la ned butikken og ga opp den drømmen♥
Tiden går veldig fort enten jeg vil eller ikke, men jeg nekter å være en del av det hamsterhjulet. Livet er her og nå. Hver dag prøver jeg å nyte til det fulle, hver dag skaper vi nye minner og hver dag vil jeg se tilbake på en fin dag. Jeg vil se tilbake på livet og vite at jeg har hatt et fint liv og vært der for min familie.

Er du ikke fornøyd med livet ditt? Teller du ned dager til helg? Da er det lov å gjøre en endring. Husk at livet er her og NÅ!

Våryr og tid for en forandring!


Hei onsdag! De siste dagene har det virkelig blitt en endring her ute. All snø er borte, solen skinner og det er varmt i luften. Utrolig deilig å kjenne at nå går det riktig vei. Man blir jo helt våryr!

Når det blir vår ute så våkner virkelig min trang til å forandre her hjemme. Det er ikke så store forandringene som skal til. Ofte holder det med å bytte til ny farge på tekstiler og litt stæsj. Kan du tippe hvilken farge som har flyttet inn her nå? Jeg falt helt for denne krukken i blå-turkis og bare måtte ha den. Nå er den fylt med en trollhassel og påske-egg. Jeg klarer ikke å se meg mett på denne blåfargen mot veggfargen vi har i stuen. For en utrolig perfekt match!


Nå skal jeg lage meg litt lunsj og ringe en dame som vil vite mer om det å jobbe hjemmefra. Teamet vokser og vi er blitt en så fin gjeng. Slikt gir meg energi og glede♥
 

(Protein) VAFFEL søndag!

Denne søndagen altså❤ Jeg trodde det å flytte klokka frem skulle gjøre denne dagen kort, men nei da.

Vi våknet til ferdig kaffe og frokost idag, storesnupp hadde fikset. Så flink og god den jenta der! Ungene var ute og rullet på sparkesykkelen litt over kl.09. Og siden var vi ute hele dagen. Løpetur i sola, vasking av bilen, vasking av vinduer og vaffelsteking i sola er noe av det jeg har gjort idag❤

 

Og dere, jeg testet ut noe nytt idag. Protein vafler! Jeg tok alt på slump for å teste, og de ble så gode! Ny favoritt, faktisk smakte de veldig likt vanlig vafler. Jeg kjenner på meg at disse skal jeg lage flere ganger fremover. Vil du ha oppskrift?

Protein vafler: gir 5-6 plater

❤ 3 egg ❤ 2 måleskjeer forever ultra vanilje ❤ 1ts bakepulver ❤ 1ts fiberhusk ❤ 1dl melk ❤ mandelmel (tilpass til en fin røre)

Ultra protein pulveret bruker jeg mer eller mindre daglig. Ikke bare er det god på smak, men det har så mange bruksområder. Jeg bruker det til en rask Shake etter trening, i protein smoothie bowl til frokost eller kvelds, smoothie, til kaker og bakst, pannekaker og nå til vafler. Et must å ha i skuffen med andre ord! En livsstilsendring trenger ikke å være vanskelig eller kjip. For hvem fikk ikke lyst på denne vaffelen? Mmmm❤

Håper søndagen deres har vært like fin! Nå er jeg klar for en ny uke!

(Ultra shake finnes i nettbutikken HER, vanilje eller sjokolade smak) 

Mitt HVORFOR her i livet<3


God morgen Lørdag! Wow, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg om samfunnet vårt. Jeg synes jo det er litt på villspor, og det er godt å se at flere synes det samme. Nå er det opp til hver og en av oss å gjøre noe med det, for å skape det livet som passer oss. Vi er ikke verdensmestere eller maskiner noen av oss. Spesielt vi mammaer får en dobbel rolle. Ikke bare skal vi prestere på jobb, men vi skal også fungere som mamma for våre barn. Vår viktigste jobb sett fra mine øyne. I tillegg så har vi en husholdning å drifte, kanskje ikke bare alene men uansett. Jeg liker å se på familien som et AS, det er mye som kan ordnes, fikses og adminsitrere for å få det til å gå rundt. Enten man er alene eller man er to.

På en måte så er jeg glad for at kroppen min sa stopp i sommer, det var som om et stort skilt ble satt opp foran meg med ordet: STOPP! Det var rett og slett min utvei ut fra noe jeg hadde tullet meg inn i. Jeg var blitt en del av det samfunnet som er helt fucka. Ikke hadde jeg tid til ungene mine, meg selv, familien, venner eller hjemmet vårt. Utenifra kunne nok det meste se ganske på stell ut. Jeg flyttet om og stæsjet her hjemme, det så fresh og nytt ut. Alt på stell. Men denne jobben gjorde jeg på toppen av alt annet. Hvorfor? Fordi det solgte og det var jeg avhengig av. Aller mest hadde jeg lyst til å pakke kofferten og reise til varmere strøk. Glemme hele butikken. Jeg hadde mistet lidenskapen og mitt hvorfor. Skal man drive noe eget og lykkes med det så må man være målrettte. For å kunne være målrettet må man ha et hvorfor.

Mitt hvorfor her i livet er barna og familien min♥ Det er ikke penger, ny bil, feriehus, dyre reiser, dyre vesker osv. Selvfølgelig ønsker jeg meg alt det, men det er ikke en drivkraft for meg. Jeg ønsker at jeg skal kunne være tilstedet mest mulig for barna mine og familien min, ha overskudd til de og være en god mamma. Butikken min var ikke forenelig med mitt hvorfor. Mitt hvorfor blir sterkere og sterkere! Det siste halvåret har jeg hatt mer tid sammen med barna mine enn tidligere. Vi har knyttet enda sterkere bånd og jeg føler jeg kjenner de enda bedre. Det er ikke det at jeg var totalt fraværende før, men tiden sammen før var på en måte mer tilmålt. Nå styrer jeg dagene mer etter barna og familien min. 

For å lykkes med Forever så må man ha et sterkt hvorfor. Barna mine er et sterkt hvorfor for meg. Jeg vil ikke miste mer dyrebar tid sammen med de. Det er nå de er små og den tiden får jeg ikke igjen. Jeg jobber for at vi skal kunne ha den friheten vi ønsker i hverdagen, både når det kommer til tid og penger. Jentene mine trenger en mamma som er der når de trenger meg. Siden mannen min jobber borte på ukedager så skal jeg fungere som to foreldre, eller alenemor om du vil. Derfor ønsker jeg en jobb som lar meg jobbe når jeg vil. Javel, så er det ikke A4, men samfunnet er ikke laget for A4 lenger. Jeg styrer min egen hverdag og tilpasser jobben etter livet. Ikke livet etter jobben. 
Det er fortsatt en lang vei å gå, men mitt hvorfor er sterkt! Vi er flere småbarnsmammaer i teamet som ønsker det samme. Vi har fått barn for å kunne være sammen med de. Så en jobb man kan styre selv er gull verdt. Tidsklemma kjenner jo alle til, og den er bare slitsom. Jeg heier på mammaer som tar tak i livet sitt og gjør noe med det♥

Har du et HVORFOR?


Er du klar for å hoppe ned fra gjerdet og ta tak i livet ditt? Ønsker du deg frihet i hverdagen? Har du en jobb du ikke brenner for og når lønna kommer så hopper du ikke i taket? Ønsker du å tjene litt ekstra i måneden? Vil du bli med i et team av andre fantastiske damer? Ja da anbefaler jeg deg å sende meg en mail for mer info [email protected] Det er lov å være nysgjerrig og høre mer:)

 

Sitter her alene…


God Kveld! Nå sitter jeg alene i stua og får med meg Senkveld. Flere som gjør det samme, eller har dere sovnet alt? Mannen har køya, og ungene sover også såklart. Det er utrolig deilig å sitte her helt alene. Pysj, tøfler, pledd og macen i fanget. Skrivekløa kommer gjerne snikende på da:)

Gårdsdagen gikk med til Låvesalg og deretter forestilling på skolen. Elevene hadde satt opp en musikal som vi foreldre fikk se. Herremin så flinke! Og mammahjerte mitt boblet jo nesten over♥ Hva skjer med oss etter at vi blir mammaer? Jeg har alltid vært følsom, men etter jeg ble mamma så skal det ingenting til før begeret nesten renner over. Herlig følelse da♥

Ikveld har vi spist hjemmelaget pizza, som så mange andre fredager. Men mannen har kjøpt seg pizzasten. Vi fikk bunnen ganske sprø, men den hevet så mye og ble en solig pizza. Neste gang må vi teste ut noe nytt, for vi øsnker tynn bunn. Sånn italiensk. Flere som har slik sten og vil komme med tips? Så kan jeg lage ett innlegg til dere etterhvert. Men vi trenger litt mer trening først. Og den vaskejobben etterpå da, for stenen blir jo ikke så fin. Den skal bare vaskes med vann, interresant… føler den ikke blir helt ren på en måte. Alle tips mottas med takk:)

Nei, jeg blir skravlete av å sitte her alene. haha! Jeg får runde av og stikke innom igjen imorgen. 

God Natt!

Samfunnet vårt er helt fucka!


Jeg er så dritlei! Forbanna! Nå må samfunnet snart snu og vi må våkne opp! For hva skjer med samfunnet? Hva skjer med oss? Hvor er vi på vei?

For noen måneder siden så valgte jeg å dele med dere og alle rundt meg at jeg møtte veggen i sommer. Det var skummelt å vise sin svake side, men det var så riktig. Siden da har jeg blitt kontaktet av så mange flotte mennesker som vil takke meg, fortelle sin historie og søke råd. Jeg er så utrolig takknemlig for at dere kommer bort til meg om dere ser meg eller sender meg mail eller melding. For en ting kan jeg si dere: vi er mange i samme båt, og den båten begynner å bli full! Hvor mange er det plass til før den båten synker?

Jeg har kommet frem til en ting. Samfunnet vårt er på feil vei og fullstendig fucka! Det forventes for mye av oss på alle plan. Alle som har kontaktet meg har en ting til felles: vi er småbarnsmammaer. Livet som mamma er helt fantastisk, men også en stor utfordring. For hvem klarer å sjonglere full jobb, mammarollen, husarbeid og alt som hører med uten å bli sliten? Og midt oppi alt som kreves av oss så skal vi se oss selv og ta vare på oss selv. På samme plan så skal vi være lykkelige. Håpløst spør du meg!

I sommer var jeg lei av å være misfornøyd. Jeg kvittet meg med det som stjelte meg og begynte å ta hensyn til meg selv. I flere år var jeg lei av å ha for lite tid til barn, familie, venner, hjem og meg selv. Jeg hadde alt jeg ønsket meg og litt til så det var ingen grunn for å ikke kjenne på lykke. Jeg la ned butikken min, livsverket mitt, min store drøm. Livet blir ikke bedre av å være misfornøyd, og ting blir heller ikke bedre før du selv tar tak. Avgjørelsen var tøff, men helt klart riktig. Skal man opprettholde lykke så må du våge å gå inn i det ukjente, det hverdagslige og kjente blir fort kjedelig.

Har jeg angret? Ikke en dag har jeg angret. Selvfølgelig savner jeg butikken min, men ikke jobben som lå bak. Og når en dør lukkes så åpnes en annen. Idag får jeg hjelpe mange mennesker med deres helseplager, få en sunnere hverdag, skape sin egen lykke og suksess. For vi er vår egen lykke smed i bunn og grunn. Arbeidet mitt fletter jeg inn i hverdagen vår så jeg har tid til mine barn, familie, hjem og meg selv. Jeg jobber hjemmefra og har skapt min egen lykke.

If it does´t make you smile, change it!


kontakt meg [email protected] om du vil jobbe med meg, vi trenger flere forhandlere!

Pass på å bruke profesjonell hjelp!!!

sponset behandling//

Det drypper fra takrennene og asfalten begynner å bli bar! Åååå, våren er i anmarsj og det gjør meg så glad. Når det går mot lysere tider så skjer det noe med meg. Jeg får cravings for lysere hår, pastell fargede klær og småsko. Flere som kjenner seg igjen?

For en stund siden så var veldig klar for å lysne hårbunnen, den har vært ganske mørk i vinter. Desverre så ble resultatet alt annet enn pent. Jeg endte opp med GULT hår, og krisen var et faktum. Helt rådvill så tok jeg kontakt med Anita på hendrix Hair i Drammen. Hun har tidligere både klippet og farget meg, og jeg vet hva hun står for. Hun er helt rå på hårfarge, hun har en stolthet til yrket sitt som er unikt og kan sitt fag. Etter et par timer kunne jeg gå derfra med lysere hår og ikke et snev av noe gult. 

Mitt tips til dere! Ikke stol på at alle kan faget sitt, det er uerfarne folk også i denne bransje. Bruk en frisør du kjenner fra før, har fått referanse på eller som er en del av en profesjonell salong. Anita på Hendrix Hair i Drammen kan jeg anbefale på det varmeste. Hun er ikke bare flink i faget sitt, men også en varm og god person. Bestill gjerne time HER

Jeg klippet meg ganske kort for noen måneder siden. Nå er jeg usikker på om jeg skal klippe meg igjen, eller spare til lengre hår. Klarer ikke helt å bestemme meg. Håret mitt har ihvertfall vokst fortere enn noen gang. Det er gøy da! Ingen tvil om at det har mye å si hva du putter i kroppen, det gir virkning på hud, hår og negler. Spennende:)

Jeg er klar for våren og varmere tider! 


Legger ved et bilde av meg med gult hår på vei til Drammen. Jisess! Dette var skikkelig ille.

 

Vlog: en skikkelig kickstart!

Hei og hopp og God morgen!

Jeg får veldig mange spørsmål om programmet mitt C9 som jeg nylig har gjennomført. Takket være disse 9 dagene med fokus på gode rutiner, ren mat, trening og kosttilskudd så har jeg fått den siste boosten jeg trengte. Jeg rett og slett digger dette programmet! Nå som disse 9 dagene er vel gjennomført så har jeg gått videre på neste program F15 (mer om det senere). Vi mennesker har som oftest behov for å følge en plan for å oppnå målene våre, ellers fomler vi rundt i blinde og gjør litt av alt. 

AUJReTP7Y44

Jeg har laget en video for å gi deg mer info om C9. Den kan du se

For å sikre deg et C9 program så kan du maile med på: [email protected] eller sjekk nettbutikken min HER.

 

Hva er lykke? Er du lykkelig?


Gratulerer alle nordmenn! Norge er nå kåret til verdens lykkeligste land. Hva tenker dere om det? Vi skårer høyt på faktorer som regnes som viktige for folks lykke: omsorg, frihet, sjenerøsitet, ærlighet, helse, inntekt og godt styresett.

Men hva er lykke? Det finnes like mange betegnelser på lykke som det er mennesker. Vi alle har nok vår egen mening om hva lykke er, men noen fellesbetegnelser er det. Jeg merker på hele kroppen når jeg er lykkelig. En indre lykke er viktig, da vil du også vise utvendig at du er lykkelig. Det finnes kortvarig lykke og langvarig lykke. Da jeg var liten ble jeg lykkelig av å få en is, ny tegnebok, ny sykkel, dra på badeland eller ande “smågleder”. Etterhvert som man blir eldre så forandres lykken litt. Jeg kunne bli lykkelig av å få et nytt antrekk, men også av spesielle opplevelser. Små barn, små gleder.

Det var først da jeg ble voksen at jeg kunne kjenne mer på langvarig lykke. Jeg kunne kjenne på en indre lykke da utdanningen var vel gjennomført, ny jobb, flytte inn i nytt hus og kjøpe ny bil. Dette er nok noe de fleste kan kjenne seg igjen i. Men min største lykke må ha vært da jeg ble mamma for første gang, og igjen da jeg ble mamma for andre gang. Mammalykke! Det er ikke noe som kan sammenlignes med den lykken der♥
Men hva er lykke? Er det mye penger, fin bil, stort hus og alt man trenger? Det er klart at når man har et trygt sted å bo, en bil å komme seg fra a til b og penger nok til å leve så er man fornøyd. Men det er ikke det viktigste her i livet. Nei, skikkelig lykke for meg er å bli akseptert, respektert, være en del av noe, ha det trygt og få anerkjennelse for det man gjør. Vi mennesker trenger mennesker (sitat: Noora:) 

Jobben vår er en stor del av livet vårt og er en viktig faktor for at vi skal være lykkelige. Det er her vi tilbringer mesteparten av tiden vår. Vi må jobbe for å tjene til livets opphold, men jobben skal også gi oss en glede, en mening, gi oss annerkjennesle for det vi bidrar med og være en del av noe. Kan du se deg selv i speilet og si at jobben din gjør deg lykkelig? Hvis svaret er ja, så er du heldig. Hvis svaret er nei, så bør du tenke over hva er det som mangler, hva kan jeg gjøre annerledes eller er det på tide å ta tak i egen lykke og finne en annen jobb? Jeg vet ikke, for svaret sitter du på selv. Det eneste jeg vet er at vi har ett liv her og nå som må nytes til det fulle♥

Den største lykken for meg er å få være tilstede nå mens barna mine er små. Jeg føler at jeg har “brukt opp” noen år allerede med de da jeg jobbet på som verst med butikken min. Gudskjelov stoppet jeg i tide så jeg slipper å se tilbake på livet og tenke at jeg nesten aldri var der. Nå legger jeg opp dagene mine selv, etter mine egne og barnas behov. Jeg har mulighet til å hjelpe eldstejenta med lekser, være hjemme når hun kommer med bussen og ha den gode samtalen etter skolen. Minstejenta får starte dagen slow med litt kos og barne-Tv, jeg kan hente henne tildig i bhg og hun kan ha fri når det er behov for det eller vi bare har lyst. Siden mannen jobber borte og barna legger seg tidlig så kan jeg jobbe på kvelden når de sover og jeg er alene hjemme uansett. Min store lykke er å kunne tilpasse jobben etter livet vårt og ikke livet etter jobben♥ 


Har du en jobb som ikke gjør deg lykkelig? Har du liten tid med barna dine? Drømmer du om mer frihet? Jeg utvider teamet mitt og har noen få plasser igjen. Send meg en mail for mer info: [email protected]

 

-Tropical Dream-


God mandag! Har dere startet uken bra? Eller er det mange blåmandager der ute kanskje? Jeg for min del er allerede ferdig trent, dusjet og har allerede fått unna noen timer bak macen. Deilig å komme igang tidlig og få den beste starten på uken. 

Jeg har fått mer og mer sansen for å starte hverdagene med en digg smoothie. Dette er et fullverdig måltid fordi jeg propper den full av gode byggesteiner. Jeg velger å kalle min en protein smoothie for den inne holder ikke bare frukt/bær, men noe som metter litt mer. Slike måltider er gull verdt både fordi du kan proppe den full av alt kroppen din trenger, det er raskt å lage og den er super å ta med seg på vei ut døra. Morningen kan jo være veldig stressende. Og det beste med å starte dagen slik er at jeg føler meg ekstra sunn!

Nå som det går mot lysere tider så merker jeg at det er ekstra deilig å lage en frisk sak, jeg har kalt den Tropical Dream: ♥1dl Aloe vera gel ♥1pk forever fiber ♥1pk Argi+ stick ♥fryst frukt av ananas, mango og papaya ♥1 mål Forever Ultra vanilje, proteinpulver  (mye av dette kan bestilles HER)

Vi våknet til snø ute idag, men nå skinner solen. Fantastisk! mest lyst til å komme meg ut, men det får bli senere idag. 

Jeg ønsker deg en fantastisk fin mandag videre!