Trenger du flere fredager?


God fredag til deg! Mange av dere har fulgt meg fra jeg startet å blogge for 6år siden. Herremin er det så lenge siden? Faktisk er det over 8 år siden, men de første årene blogget jeg helt anonym. Haha! Jeg har ikke tall for hvor mange ganger jeg har skrevet om fredager her på bloggen. Fredag har i mange år vært min favorittdag, starten på helgen og hele helgen foran seg. For ikke å snakke om hvor mange ganger jeg har skrevet på en onsdag eller torsdag at nå er det snart fredag og helg. Til tider følte jeg at jeg levde for fredager, den og helgen kunne ikke komme fort nok. Flere som kjenner seg igjen?

Hverdagen gikk i ett fra mandag til fredag. Jobb, unger, husarbeid, middag, lekser, aktiviteter, mer jobb, og sånn gikk dagene. Da endelig fredagen kom så landet jeg i sofaen som en sekk. Vel og merke etter en lang dag på jobb, mathandling, rydding av huset og mekking av pizza eller lignende. Jeg plantet meg selv i sofaen med bena høyt, gullrekka på TV og frydet meg over at helgen ENDELIG var her. Selvom jeg skulle jobbe lørdag ganske ofte, men det var mer kos enn jobb. Det var nesten som jeg tok et stort åndedrag på mandag morgen, den luften fordelte jeg gjennom uken og gikk nærmest på autopilot. Stadig vekk føltes det som jeg pustet gjennom et sugerør. Så fort fredagen og helgen kom så pustet jeg lettet ut, klappet meg selv på skulderen, krysset av nok en gjennomført uke og slang bena på bordet. ENDELIG FREDAG!


Kjenner du deg igjen?

Altfor mange bruker mer tid på å planlegge ferier og helger enn selve livet. Vi gleder oss til helga, til sommeren, til høstferien, til jul, til vinterferien, til… Er du flink nok til å nyte livet her og nå? Bare ved å surfe rundt på sosiale medier på fredager så ser du et stort antall av type “endelig fredag” innlegg. Jeg var en av de selv. Det er trist. Jobbe meg gjennom uken, nærmest holde pusten og heve glasset høyt på fredag. Ikke visste jeg at dagene som kom og gikk var selve livet. Livet ja, det vi har fått ETT av. Form det slik du vil. Det er flest hverdager så sørg for å nyte de godt. Ikke la mandag være som en altfor bratt oppoverbakke hvor du må bære sykkelen, hvorav tirsdag, onsdag og torsdag fortsetter som en evig lang bakke til toppen. Fredag, lørdag og søndag er en ren nedoverbakke med henda over hodet. 

Create a life with most fridays, saturdays and sundays! Nå bygger jeg meg et liv hvor hver dag skal føles som helg. Jeg vil ikke holde pusten gjennom uken og leve for helgene. Hver dag former jeg slik jeg vil, ihvertfall nesten. En del faste oppgaver som mamma har jeg. Men de føles ikke så “pliktoppfyllende” når resten av uken er så fri. Jeg har flest fredager, lørdager og søndager i mitt liv. Bare fordi jeg la skepsisen til side og grep en mulighet.

Har du behov for flere fredager i ditt liv? Jeg hjelper deg med å starte din egen hjemmebaserte business;) [email protected]

God Fredag you all, det er jo endelig fredag! Haha!

En mulighet man ikke kan la gå fra seg


-Lite visste jeg om hvilken mulighet jeg satt på. Jeg likte produktene og ville kjøpe de inn til innkjøpspris. Venner og kjente ble nysgjerrige og ville også ha disse godsakene. Jeg solgte bra og klarte første nivå på karrierestigen på egenhånd. Ved hjelp av eget salg og team så ble jeg manager på relativt kort tid. Først da skjønte jeg hva jeg drev med og hvilken mulighet jeg satt på- 

Forever Living var et selskap jeg ikke hadde hørt om tidligere, men jeg kom over produktene og forelsket meg i de. Jeg visste at dette var produkter jeg ville bruke i lang tid fremover for dette var kvalitet. Både kroppen utvendig og innvendig satte pris på disse produktene. Produktene er aloe vera basert, det vil si at det er mest av aloe vera i produktet (ingrediensen som står oppførst først). Andre produkter jeg har brukt tidligere har vært stort sett vann-basert, altså en dårligere kvalitet. Forever Living er verdens største produsent av Aloe Vera, det har vært deres felt i snart 40år. Jeg valgte å registrere meg som forhandler for å få innkjøpspris, noe alle kan. Men jeg var skeptisk. Jeg var redd for å få et abonnement, måtte kjøpe masse hver måned, invistere masse osv. Økonomien i meg strittet imot:) Derfor satte jeg meg inn i firma, businessen og produktene. Hva var det jeg var så skeptisk til? Jeg bestemmer selv, bestiller selv, får opplæring, får rabatter, store muligheter og de gir kundene 90 dagers fornøydhetsgaranti. Det får du jo ikke engang på apoteket, noe både jeg og andre ser på som trygt og godt. 

I starten solgte jeg produkter og fikk flere faste kunder. Det var helt ok å tjene noen tusen ekstra i måneden ved siden av butikken. Alle som har drevet butikk vet at det er ikke en godt betalt jobb. Hva ville 5000,- ekstra gjøre for deg og din familie? Jeg var fornøyd, og i tillegg fikk jeg hudpleie, hårprodukter, kosttilskudd og velvære produkter til innkjøpspris selv. Etterhvert hjalp jeg flere nye forhandlere igang med sin business, og teamet vokste. Iløpet av kort tid ble jeg manager, altså en leder i teamet. Da så jeg hva dette kunne bli, muligheten var enorm! 

Jeg fortsatte med å selge produkter til mine kunder, veilede teamet mitt og bruke produktene selv. Hele tiden hadde jeg butikken min. Den satte en stopper for å trykke skikkelig på gassen, men jeg var fornøyd med tilværelsen. Jeg var stolt over å ha bygget opp en business i Forever Living ved siden av butikken. Det er mange som ønsker å starte opp som forhandler i teamet mitt, men som klager over at de ikke har tid. Da lukker jeg ørene. Ja, faktisk for det er hva du prioriterer. Velg bort Tv, scrolling på sosiale medier eller annet du bruker tiden din på f.eks på kveldene. Vi har alle like mange timer i døgnet. Det går veldig fint å bygge opp en business ved siden av annen jobb, barn og hus/hjem. 


I hovedsak er det 4 kategorier av forhandlere:

  1. forhandleren som vil kjøpe produkter til innkjøpspris for eget bruk, samt til familien.
  2. forhandleren som vil tjene noen tusen ekstra i måneden ved å bruke produktene selv og anbefale de til kunder, her er altså inntekten basert på kundesalg. 
  3. forhandleren som bruker produktene selv, anbefaler produkter til kunder og hjelper nye forhandlere ved å støtte, veilede og coache de.
  4. forhandleren som bruker produktene selv, anbefaler produkter til kunder, veileder nye forhandlere og hjelper de til å bli ledere. 

Muligheten er der for alle, du må bare ta den! Jeg startet i kategori 1, men beveget meg fort over til neste kategori. Det gjør de fleste for det er vanskelig å ikke anbefale noe du selv liker. Tenk bare på hvor mange ganger du anbefaler noe til bekjente uten å tenke over det (en film, matrett, spisested, butikk osv). Veien blir til mens man går. Tenk om dette er din vei til frihet? Frihet til å styre din egen tid, frihet til å få mer tid med barna og en økonomsk frihet. Eller kanskje det er din mulighet for å tjene litt ekstra hver måned? 

Valget er ditt. Forever Living er i stor vekst, vi trenger flere forhandlere over hele Norge. Over hele verden. Vi skal bli kjent i alle kriker og kroker av dette langstrakte landet. Enten man vil være i kategori 1, 2, 3 eller 4 så er du velkommen til mitt team. Jeg vil veilede deg, støtte deg og hjelpe deg til å bygge den businessen du ønsker. Og på veien skal vi ha mye gøy, latter, glede, feiring og alvor. Livet er for kort til å ikke trives♥

Vil du tjene den samme lønna hver eneste måned i 40 år, eller vil du noe mer? A4 liv kan være vel og bra, men hva om man kunne få noe mer? Send meg en mail om du er nysgjerrig, vil ha mer info eller vil bli en del av teamet [email protected]

Lykken over en ny start!


Er det ikke rart hvor mye setter pris på en ny start? Enten det gjelder en ny sesong, ny jobb, nytt år, ny uke, ny måned, ny livsstil…ja listen er lang. Jeg er også fan av en ny start. Men jeg er også fan av å leve her og nå og ikke alltid vente på den nye starten.

Da kroppen min sa stopp ifjor sommer så tok det ikke så lang tid for meg å finne ut hva jeg ville endre på. Eller hva jeg måtte endre på. Jeg var utslitt etter å ha jobbet mer enn de fleste gjør, over lang tid. Butikken min tok all min tid og litt til, og sammen med rollen som mamma, kone, venninne, inrtuktør og MARGIT så ble det rett og slett for mye. Drømmeverden måtte legges ned. Mitt livsverk. Det var trist, men det var min mulighet for en ny start. Jeg hadde vært sliten lenge og det tæret ikke bare på meg, men også de rundt meg. Tro meg! (mer om det en annen gang….) Min utvei var nå, min mulighet for en ny start var NÅ. På kort tid bestemte jeg meg og prosessen med å legge ned startet. 

Siden butikken ble lagt ned ifjor sommer så har nettbutikken bestått. Det har ikke vært den store driften, men den har vært der. Hengt over meg som en tung bør. Ønsket mitt var å beholde den og bygge videre på den når jeg kom til meg selv igjen. For jeg var ikke 100% ferdig med Drømmeverden interiør. Men veien blir til mens man går. Nå er jeg sikker, helt sikker. Om kort tid legger jeg ned hele butikkdriften, og det føles godt. Jeg er ferdig. På min vei mot en bedre helse så har noe nytt dukket opp. En bedre mulighet, noe større. Det har hele tiden ligget der, men jeg var ikke helt klar da jeg drev butikken. Det var min nye start!

Deler noen bilder med dere fra den fineste butikken jeg vet om♥ Jeg fulgte drømmen min, fikk den butikken jeg drømte om og har fått en erfaring mer verdt enn min bachelor! Nå er det tid for noe nytt. For etter regn så kommer sol:)

Tar du vare på det viktigste du har?


Spiller du på lag med kroppen din? Lytter du til den, fyller på riktig drivstoff og gir nok hvile? 

Jeg snakker nærmest daglig med folk som klager over at de er så trøtte og slitne. Kroppen hangler og magen er vrang. Det er faktisk ikke normalt å føle seg sliten, trøtt eller fysen hele tiden. Da får ikke kroppen det optimale, rett og slett. En ting er de som havner i kategorien utbrent, men det er en helt annen sak. Jeg snakker her om mennesker som ikke orker noe ekstra, havner på sofaen så fort de kommer hjem og sovner foran TV tidligere enn vanlig. Vi kan se på kroppen vår som en minibank, daglig må vi fylle på for å kunne ha noe å ta ut.

Den siste tiden har jeg blitt mer opptatt av helse enn noen gang. Kroppen vår er ganske magisk om vi behandler den riktig. Jeg har selv kjent hvordan det er  være på bunnen og hvor bra kroppen min har hatt av å bli tatt ekstra godt vare på. Regelmessig trening, kosttilskudd, ren mat, frisk luft og nok hvile har vært min medisin♥ Tidligere pleide jeg ikke å ta kosttilskudd, jeg mente selv at jeg fikk nok via maten jeg spiste. Desverre er ikke det tilfelle. Vi får ikke nok via maten vi spiser. Det er bare å fylle opp lagrene!

Får du i deg 5 om dagen? Det er norske helsemyndigheters minste anbefaling om hvor mye grønt og frukt du skal spise hver dag. 1 enhet er det du får plass til i en håndfull. I tillegg da så er det 4 fulle never til, med variert innhold. Dette er et minimum. Får du i deg 5 fulle håndfuller med frukt og grønt hver eneste dag? De færreste av oss gjør det. 85% av får ikke i seg 5 om dagen. Og når det kommer til ungene våre så får bare 1 av 20 i seg anbefalt mengde. Dette synes jeg er skremmende! Når det gjelder frukt og grønt så er det to viktige betrakninger: 1.de færreste får i seg anbefalt mengde 2.frukt og grønt har ikke det næringsinnholdet det burde hatt- spesielt ikke i vinterhalvåret. 

Så hva betyr dette for oss? Mange lever i dag med alvorlige brister i ulike næringsemner, noe som har en alvorlig konsekvens. Nemlig helsa vår! Vi har en helse og det er det viktigste vi har. Gi kroppen det den trenger. Det å kjenne på overskudd, glede og få være frisk er gull verdt. Heldigvis er det mange ting vi kan bidra med selv. Er man ikke i stand til å ta vare på seg selv så kan man heller ikke ta vare på andre♥

Mine daglige favoritter:

Aloe vera gel: ren aloe vera, hele 96% av innholdet er aloe vera. Jeg drikker denne for en glad mage hver dag. I tillegg så er den proppfull av gode næringsstoffer!

Forever Daily: gir deg dagsbehovet for 12 viktige vitaminer og 8 mineraler, samt vår egen frukt- og grønnsaksblanding som gir deg en miks av 20 ulike frukter, bær og grønnsaker. Aloe Vera Gel, lykopen og koenzym Q10 er noen av de andre ingrediensene. En multivitamintablett som virkelig lever opp til sitt navn!

Argi+ : innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin og gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre. Bidrar til: immunsystemets normale funksjon, å redusere trøtthet og utmattelse, normal muskelfunksjon, normal dannelse av røde blodceller, normal energiomsetning 

Arctic Sea: Kosttilskudd med et omega-3-innhold spesielt tilpasset for å etterligne en kost rik på fisk og skalldyr. Inneholder en balansert kombinasjon av omega-3-fettsyrene DHA og EPA

-Snowday-

Hei fra snøfylte Spone! Idag våknet vi til et hvitkledd landskap. Tidligere i år ville jeg blitt veldig glad for dette, men ikke nå. Ikke i slutten av april… Uansett dagen startet litt sånn type forvirret med hvor er vinterskoene, hvor er hansker, vi har sommerdekk på begge bilene og har bussen vinterdekk? Kristian kom seg heller ingen steder idag tidlig så jeg sendte han bort til bussen sammen med Pernille, med oppgaven om å sjekke om bussen hadde vinterdekk. Hønemor da vettu:) Han synes det så ut til å være vinterdekk, men spurte sjåføren for å være sikker. Hvor sjåføren svarte: “Jeg er ikke helt sikker, er det noe spesielt du tenker på?” Altså, det må jo bare være dagens!! Er vi virkelig kommet så feil ut at sjåføren ikke tar ansvar for å sjekke det? Jeg mener, han er vel ansvarlig om uhellet skulle være ute? Her oppe på landet kom det ikke bare litt snø heller. Faktisk snør det fortsatt.

Jeg og lillemor har kost oss hjemme idag. Lek og jobb i skjønn forening. Kristian ble også hjemme frem til lunsj, da begynte det å smelte på veien her. Det er på slike dager jeg er ekstra fornøyd med å kunne jobbe hjemmefra. Ingen sjef jeg må ringe å be om nåde, ingen butikk jeg MÅ åpne eller dårlig samvittighet. Et møte med ei i teamet ble til et skype møte, Marielle har hjulpet med å pakke ordre og jeg har jobbet på Macén litt av og på ettersom hva Marielle gjør. Jobber jeg smart så trenger det ikke ta mye tid, det er det som er så perfekt. Mange av mine kollegaer bygger seg en business under paraplyen Forever mens de er hjemme med små barn. De starter gjerne opp mens de er i permisjon og bygger opp en business så de kan utsette barnehagestart uten at det går utover det økonomiske.  Perfekt <3


Til tross for snøvær så kan jeg ikke la være å smile. Dagen har vært både effektiv og fin til nå. Etter middag så har Marielle ytret at hun vil bake. Kanskje vi skal være litt crazy idag og bake. Ja, det gjør vi!

Håper du koser deg like mye, enten du er inne eller ute i snøværet. Eller kanskje det er sol der du bor?

 

Skikkelig Blinkskudd!


God kveld! Når dagene er fulle og går i ett så blir det lite tid til blogging. Desverre for jeg er så glad i å skrive, inspirere, reflektere og ta bilder. Jeg får prøve å rydde mer plass i kalenderen fremover:)

Igår var det duket for utdrikningslaget til min kommende svigerinne. Vi startet tidlig med frokost før vi dro på pistol skyting. Herremin det var både nytt og så utrolig gøy. Skikkelig skummelt de første skuddene, men når den verste nervøsiteten la seg så ble det gøy. Det er virkelig ikke en sport å tulle med, det er lite jeg har mer respekt for. Men holder man seg til sikkerhetsreglene så går det bra. Det gjelder å holde konsentrasjonen på topp og skuldrene lave. Det var ekstra gøy at jeg traff så bra på skiva som jeg gjorde! *Bittelitt stolt*

Det gjelder det samme her som ellers i livet når man vil oppnå noe. Keep your eyes on the goal! 

Ønsker deg en fin kveld videre og en god start på uka♥

ST. REGIS- luksus fra topp til tå-


God morgen onsdag! Idag er det ny arbeidsuke for veldig mange etter påskeferien, ihvertfall for oss med barn som hadde plandag igår. Jeg synes det er godt med ferie, men hverdagene er ikke så dumme de heller. Tilbake til rutiner, jobb og aktiviteter. Overgangen kan jo være brå, men men. Her i huset får vesla en litt forsiktig start. Jeg bruker morningen på å jobbe litt fra macen og drikke kaffen min i stillhet. Så får hun komme tuslende når hun våkner. Det er fordelen med å ikke skulle være på en bestemt arbeidsplass tidlig. 

Jeg lovte dere noen bilder fra hotellet jeg bodde på i Dubai. Det er det flotteste hotellet jeg har vært på! Så gjennomført, vakkert, små detaljer og lukseriøst. Resepsjonsområdet var helt amazing! Jeg begynner med å vise dere bilder fra rommet. Et stort rom med egen garderobe og et kjempestort flott bad. Den ene kvelden hadde vi i teamet en liten feiring på rommet. Vi var over 25stk der, og det gikk fint:) Rommet hadde egen butler-knapp, sånn hvis man skulle trenge noe. Han kom med 25 glass den kvelden vi skulle skåle i champagne. Da beklaget han seg for at vi ikke hadde 25stk glass på rommet fra før. Altså hvem har 25stk glass på et hotell rom? Servicen var helt utrolig og proff ut i fingertuppene. Litt utenfor min hverdag kan man si:)

Badet var stort og utrolig flott. Sjekk det badekaret da! Desverre rakk jeg ikke å teste det ut, timeplanen gikk i ett. På hver side var det innredning og vask. Til høyre var det egen dør inn til dusjen og til venstre var det egen dør til toalett. Marmor all over♥Utrolig stas å få bo på et slikt hotell! Det var ansatte som vartet oss opp på alle kanter. Enten det var til frokosten, ved bassenget eller på vei inn på hotellet. Til tider følte jeg meg litt som i filmen Pretty Woman. Haha! (Bortsett fra at jeg var ikke der med en rik mann da) St.Regis kan absolutt anbefales om du ønsker luksus, service og et helt uforglemmelig opphold♥

Jeg har ikke ord!

Hei langfredag! Og hei fra campingen! Vi tar påskeferien her i år. Egentlig er vi fjellmennesker når det kommer til påsken, men siden den er så sen i år så tok vi sjansen. Nå er alt klart for kommende sommer sesong;) Idag skinner solen også!!!

Nå som jeg er hjemme fra Dubai og tilbake til gamle tralter så virker hele turen så surrealistisk. Tenk hva jeg fikk oppleve!! Hele turen var en opplevelse og luksusreise fra A til Å. Jeg bodde på det fineste hotellet, dere skal få bilder en annen dag. Bare det å være i Dubai er fantastisk, alt er så flott og "uekte". Nei jeg må klype meg i armen og tenke på hvor utrolig heldig jeg er. Eller heldig er nok ikke rette ordet for slike turer betalt av Forever ligger det mye jobb bak. Men med denne motivasjonen så gjør man jobben sin også! Flere firma burde tenke slik.

Neste år går turen til USA. Da fyller Forever 40år og tar oss med "hjem". Jeg tør ikke engang å tenke på hvor sinnsykt det blir! Kvalifiseringen starter 1.mai og jeg er så klar for å sette igang. En del av jobben min er å veilede og hjelpe andre i teamet mot sitt mål. Jeg når ikke mine mål uten å hjelpe andre mot sine mål. Det kalles teamwork. Jeg er kjempeklar for å sette igang. Honey, we're going home❤

Et knippe med ledere i teamet. Flotte damer som kombinerer mamma- og grunder-rollen.

Forever arrangerte beach party på stranden ved "seilet". Nedtelling med laser på selve seilet og logoen som rullet nedover hele. Det er slik de ekstraordinære gjør;)

Jeg er klar for å oppleve nye eventyr med Forever. For dette er noe man ikke vil gå glipp av. Sitter du på gjerdet og venter? Nå er tiden for å bli med og bli en del av teamet. For vi skal til USA! Send meg en Mail da vel, [email protected]

Livets kontraster


Livet er fult av kontraster!

Fra varmen i Dubai til kulden i Norge. Fra skyskrapere til norsk natur. Fra husmorferie til mammarollen. Den ene uken er jeg på luksusferie i Dubai og uken etter er det påskeferie sammen med familien. Livet er fult av kontraster, og jeg elsker det. Jeg tror på at vi mennesker trenger kontraster og endringer i livet for å være lykkelige. Det samme gamle blir fort kjedelig. 

For min del er det viktig å la hver dag telle. Jeg har fått et liv og det skal jeg gjøre det beste ut av. Livet er rett og slett for kort til å ikke trives. Vi kan ikke sitte å vente på neste ferie, neste helg eller neste sommer. Hva med all tiden imellom? Hvis du kjenner at du bruker mye tid på å vente på neste ferie, neste helg eller neste reise så kan det være en fordel å se om en endring kan være en mulighet. Jeg vet at jeg blir en lykkeligere og bedre person av å ha disse kontrastene i livet mitt♥
Idag kikker påsken inn for oss her i Villa Drømmeverden og det skal bli koselig for liten og stor. Tid sammen med familien min skal nytes♥ Og innimellom slagene skal jeg jobbe litt, ikke fordi jeg må men fordi jeg vil. Og når jobben ikke føles ut som en jobb så vet jeg at jeg har valgt riktig:)

GOD PÅSKE!

 

-Ørken Safari-


Nå er jeg vel hjemme igjen etter en uke med luksusferie i Dubai♥ Jeg er ganske målløs, takknemlig og bruker tiden nå på å fordøye alle inntrykk. Dubai er fantastisk, en liten eventyrverden. I tillegg så har vi i Forever opplevd så utrolig mye spennende som jeg skal dele med dere fremover. Tenk å få være en del av dette. Et selskap som ikke sparer på noe, sender oss på luksusferie og overgår seg selv. Alt dette bare fordi man gjør jobben sin. Får du slik oppmerksomhet av jobben din, eller får du det velkjente klappet på skulderen?

Noe av det råeste vi opplevde i Dubai var ørken safari. Sanddynene som lå der helt urørt, vi kjørte opp og ned i sandynene, balanserte på “høyryggen” og jeg trodde vi skulle velte et par ganger. Det var helt til jeg forstod og fikk fortalt av sjåføren at de får ikke lov å kjøre akkurat hvor de vil og at dette er helt trygt. De må ha eget sertifikat for å kunne kjøre i ørkenen. Adrenalinkick uten sidestykke! 

Etter en kjøretur blant sanddynene så kom vi til en åpen plass hvor campen lå. Her fikk vi henna-tatovering, kunne ri på kameler, røyke vannpipe, deilig grillmat og et sinnsykt show når mørket kom. Magedanser, flammer, disko og fyrverkeri. Ikke bare var det utrolig rått å kjøre ørken-safari, men middag ute i ørken med show kan ikke beskrives. En helt spesiell stemning. 
Anbefales på det sterkeste for de av dere som får mulighet!