Ting er ikke så perfekt som du tror!


Det kan jeg skrive under på… For er det en ting jeg har lært etter å ha drevet butikk i 6år så er det nettopp dette. Jeg har fått komme tett innpå mennesker, både på godt og vondt. Iløpet av disse årene har jeg hatt så mange fine samtaler med kunder, mange av de har blitt mer enn kunder også. Mennesker jeg setter pris på. Men det er ikke de jeg vil snakke om idag, for dette er ekte og ærlige mennesker som ikke lever bak en fasade. Men desverre så er det mange som lever bak en fasade. Vi kjenner vel alle til noen som gjør oss litt ekstra nysgjerrige. De har det så fint og flott her i livet, har fint hus, fin bil, kjærlighetsturer hit og dit, ute og reiser, designklær, shopper, sosiale, morsomt på jobb, baker-leker-ut påtur med barna…. Og ALT blir dokumentert på “skryteboka” (les: facebook). Jeg vil ikke ta alle under en kam, for noen mennesker lever nok drømmelivet. Og jeg er stor fan av drømmelivet, men nå er jo også det individuelt hva som er betegnelsen på det. Vi har ett liv og det synes jeg vi alle skal leve til det full og fylle det med alt som er viktig for oss. 

Det jeg vil ta opp med dere lesere idag er at ting sjelden er så perfekt som det ser ut som. Jeg ble som sagt godt kjent med mange mennesker, og etterhvert sluttet jeg å la meg overraske. Ting var sjelden slik som jeg hadde sett det for meg. Den supermammaen som mange av oss så opp til var sliten, bakte alltid med toro-mix og glemte også å ta med gummibukse på skogdagen. Hun fine fruen som alltid hadde pumps, design veske og en liten hund på armen handlet aldri noe til fullpris, og måtte alltid holde av ting frem til lønningsdag. Jeg har mange historier å velge mellom, og vil dele noen med dere. 

“En kunde var skikkelig missunnelig på nabo familien. De var så flinke til å ta med barna ut på tur, bake og lage fine søndagsmiddager. En søndag ble det lagt ut en slik status og bilder på facebook hvor de bakte boller, var ute på tur og hun laget stek til middag. Den kvelden møttes mennene ute i hagen. Mannen til nabokona uffet seg og gledet seg til mandag med jobb og hverdag igjen. For ungene bare krangler, kjerringa skrek og stemningen var ikke bra. Dette fortalte mannen til kunden min den kvelden og hun fikk seg en tankevekker. På bildene så alt så idyllisk ut. Kunden min fortalte meg også at naboparet gikk fra hverandre 1år etter…”

“En kunde som kjører en ny og fin BMW, en sånn bil som står på min ønskeliste, kom ganske stresset og irritert innom en dag. Hun kom da rett fra NAV. Permisjonen hennes var akkurat ferdig og hun hadde ikke jobb, noe hun visstnok ikke hadde før hun ble gravid heller. Hun visste ikke hvordan de skulle klare seg nå som hun ikke fikk penger og mannen hennes gikk også på NAV. Men det var ikke aktuelt å selge bilen skjønte jeg. Det var viktig å opprettholde statusen..”

Det er skremmende hvor mange som levde i skikkelig dårlige forhold. Kvinner jeg trodde var sunne og spreke hadde spiseforstyrrelser. Mammaer som ikke visste hvor de skulle starte fordi barnet deres var en skikkelig utfordring. Hvor mange som slet økonomisk. Depresjoner og andre psykiske lidelser. Men det de alle hadde til felles var at de hadde et perfekt liv på facebook. 

Det jeg vil frem til er at du ikke må la deg lure av det perfekte liv på sosiale medier! Mange av oss vet at dette ikke er tilfelle, men mange lar seg også lure. Jeg er for at vi skal inspirere og vi trenger ikke dele for mye bak fasaden. I mange år har jeg blogget, og stort sett deler jeg det som er fint. Jeg har ikke et behov for å dele for mye privat. Mitt ønske er å være personlig, men ikke privat. Og jeg har mennesker rundt meg jeg ikke vil utlevere. For min del ønsker jeg å inspirere. Både interiørmessig, men også når det gjelder livet, mammarollen, trening og det å følge drømmen sin. Jeg liker ikke at folk lager seg en så perfekt fasasde det er vanskeklig å leve opp til, det er stort sett ikke den hele og fulle sannheten. For vi er alle mennesker, og det er menneskelig å feile♥
 

Just DID IT!


Hei Mandag! Jeg er ganske fornøyd med at det er en vanlig uke som kommer nå jeg. Misforstå meg rett, vi har storkost oss denne langhelgen i sommer-paradiset vårt. Men uansett hvordan jeg vrir og vender på det så er hverdagen og gode rutiner min beste venn:) Mai måned har mange fine fridager som jeg endelig har kunne dra nytte av. For bare ett år siden så var jeg ganske “låst” i forhold til butikken min så slike røde, inneklemte dager var bare styr. Butikken hadde åpent fredag og lørdagen etter himmelspretten uansett, så en fridag hadde så lite å si. Det ble sjelden en langhelg borte. Nå er jeg FRI til å reise vekk og det er godt. Vi fikk masse sol og jammen fikk vi ikke en god farge på kroppen også. Ha det bra til vinterblek hud:)

Mandagen startet med en treningsøkt som den stort sett gjør. Det er rett og slett den beste starten på uken det. Jeg er helt avhengig av gode treningsrutiner for å ha hodet og kropp på plass. Nå har jeg bygget meg opp igjen fra bunnen og da vil jeg tørre å påstå at treningen har vært en stor del av den prosessen. Jeg er sterkere både psykisk og fysisk enn noen gang. Da jeg hadde butikken så trente jeg mye da også, men det ble ikke helt på samme måte. Det skal sies at uten treningen så hadde jeg ikke taklet så mye stress over så lang tid, for den holdt meg i en fin balanse. Spesielt løpeturene. Jeg løste konflikter, løste problemer, fant svarene, bannet, gråt litt, smilte fra øre til øre og lo. Ja, en skikkelig berg og dalbane tur der altså. Har du en stressende hverdag så anbefaler jeg deg å få inn litt mosjon. Det handler om prioriteringer. Synes du det er vanskelig å få inn gode treningsrutiner? Ja, og kanskje matrutiner? Da kan det være at jeg kan hjelpe deg. Programmet jeg tilbyr til mange av mine kunder på 9 dager har gjort underverker for mange. 9 dager! Ja, tenk det er ikke mange dagene men det er for mange en kjempebra kickstart! C9 har hjulpet mange med en endringer i vanene sine, og mange har fått en livsstilsendring. Ja, for det hjelper lite med disse 9 dagene om man ikke lærer av de og fortsetter endringen. Lurer du på C9? [email protected]

Jeg sitter på masse erfaring og har hjulpet mange i gang, så ikke nøl med å spørre meg om noe. En del kunnskap sitter jeg på også faktisk. Igår begynte jeg å rydde i gamle papirer for å lage et hjemmekontor. Og da kom jeg over eksamenspapirene mine fra Norges Idrettshøyskole. Tenk det er 12år siden!! Og siden den gangen har jeg trent mange fine folk:)

Kom deg ut i skog og mark, få opp pulsen og kjenn at du lever<3
 

Sommergarderobe inspo og mini me´s!


Hei mandag! Jeg startet dagen idag med en god styrkeøkt. Kroppen kjentes tung etter intervall trening igår, og jeg vurderte å skippe treningen. Men når jeg først var igang og ikke minst ferdig så var jeg 10kg lettere og mer klar for en ny uke enn none gang:) Mitt tips: dra deg selv på trening, ikke tenk og bare gjennomfør! Ingen har da angret på en treningsøkt før:)
I helgen ble det shopping på meg og jentene. Vi måtte til byen for å finne brudepikekjoler, så da tok vi det som en tur. Det merkes at jentene begynner å bli større, tålmodigheten øker og vi koser oss på tur. En tur på cafe er obligatorisk, og det er ikke meg imot. Jeg elsker å gå på cafe, ja bylivet generelt liker jeg. Mulig jeg har bosatt meg feil her oppe på landet. Haha! 

Pernille fikk en del klær til bursdagen sin, og noe måtte byttes. Denne jenta begynner å bli stor jente! Så med gavekort, tilgodelapper og bursdagspenger så ble det shopping på jentene. Det ble ingenting på meg, men er det ikke sånn det pleier å være? Da vi kom hjem så ble klærne slengt utover sengene, alt måtte prøves og matches. Nostalgi altså! Jeg kjente meg så igjen! Noe av det morsomste med shopping var jo å prøve det ut hjemme. Jeg husker det som om det var igår. Jentene stilte seg opp gladelig foran kamera, og jeg måtte fint ta bilde av de. Mulig de er litt yrkesskadet av meg?! Uansett, jeg tyenkte å dele noen av bildene med dere. Kanskje antrekkene kan være til inspirasjon for andre jentemammaer? Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg elsker å bli inspirert. 

Det meste av det vi kjøpte kan brukes sammen på kryss og tvers. Jeg liker å handle fornuftig og ha flere kombinasjonsmuligheter. Det skal sies at alt er valgt av jentene selv, så jeg er egentlig ganske imponert.  En grei “regel” er å holde seg til en fargeskala, da er det enklere at ting matcher. Begge jentene våre er ganske besvisste på akkurat dette. Mulig de har fått det inn med morsmelka? Jeg er ikke bare interiørgal, men også veldig opptatt av farger og sammensetninger. Tings kal harmonere. Noe av det jeg synes er ganske fiffig er å se hva de velger av farger: rosa og corall. Akkurat mine favoritter også! Det må være noe med genene:)Marielle lekte seg foran kamera og det er så gøy å se. Hun “poset” i vei og jeg knipset. Da er det ekstra gøy å ta bilder av barna. 

Ønsker deg en fortsatt fin mandag og kickstart uken om du ikke allerede har gjort det!:)

-Mammapermisjon-


Tenk at det er 9år siden jeg ble mamma for første gang. Min lykkeligste dag i livet, selve vendepunktet. Jeg velger å dele livet i to; livet før og etter barn. Jeg visste ikke at man kunne overøses med så mye kjærlighet på en og samme gang, hvor kom den kjærlighetsbølgen fra? Jeg har valgt å kalle denne kjærligheten for mammahjerte. For som jeg har sagt mange ganger tidligere: “Å få barn er som å leve med hjertet utenfor kroppen”.


Mai 2008 ble jeg mamma for første gang, og det påfølgende året ble en av mine lykkeligste år her i livet. Et helt år sammen med babyen min lå foran meg! Jeg koste meg hjemme, trillet turer, dro på shopping og småturer hit og dit. Jeg og Pernille var alene hjemme hele uken siden Kristian jobbet borte, så vi styrte tiden vår helt selv. Husker jeg dro på Ikea kl.19 og kom hjem mange timer etterpå en gang. Pernille var da bitteliten, hadde ingen rutiner og sov i vogna si. For en frihet! Pernille var med meg overalt, enten det var til tannlegen, trening, frisør, negltime, møter osv. Det var liksom meg og henne:) Vi koste oss like mye hjemme som ute blant folk. Hun sov ganske mye så interessen min for interiør blomstret veldig dette året, jeg pusset opp møbler, sydde gardiner, malte, snekret og lot kreativiteten vokse frem. Året hjemme i mammapermisjon var fantastisk, men gikk ganske fort. Mai 2009 var det tilbake til jobb igjen, og Kristian tok over roret hjemme. Overgangen fra hjemmetilværelse til full jobb er rett og slett pervers. Jeg storkoste meg på jobben min hos Parfums Christian Dior, som var selve drømmejobben♥ Men tiden sammen med Pernille ble knapp, nærmest redusert til å bli helgemamma. Den perioden Kristian var hjemme i pappapermisjon synes jeg det var greit å jobbe for da visste jeg at de to koste seg hjemme. Men da tid for barnehage kom ble jeg ganske satt ut av spill. Pernille storkoste seg i barnehagen og vi hadde verdens fineste barnehageansatte, men jeg måtte levere henne ganske tidlig for å rekke jobb. Desverre rakk jeg ikke å hente henne i bhg selv så vi hadde en nabodame som stilte som “hentevakt”. Det ga meg som mamma en time før levering og en time etter henting sammen med Pernille, stort sett den tiden hun var sliten, trøtt, sulten og grinete. Det rev i mammahjerte♥ Da det nærmet seg juletider så ble jeg lagt inn på sykehuset med ekstreme smerter i magen. De trodde det var blindtarmen. Etter mange undersøkelser av meg så fant de ikke noe konkret, men jeg måtte bli natten over for observasjon. Den kvelden hadde jeg en lang samtale med en lege. Hun kom frem til årsaken og ga meg følgende råd: si opp jobben din! En 1-åring, en mann som jobber borte, en krevende jobb med kjørevei og “hentevakt” i bhg gjorde meg syk. Jeg hadde lenge ønsket meg mer tid sammen med Pernille, dårlig samvittighet hadde bygget seg opp og jeg var konstant i konflikt med klokka. Den kvelden støvsugde jeg Finn for ledige jobber, jeg visste at hun hadde rett. Men uansett hva jeg fant så var det litt reisevei og lange dager. Jeg søkte etter en mulighet jeg ikke fant, en fleksibel jobb, muligheten for å jobbe hjemmefra, muligheten til å jobbe på kveldstid da Pernille sov og jeg uansett bare satt alene hjemme…. Men jeg fant ikke det jeg lette etter.


Jan 2013 ble jeg mamma på nytt. Mammahjerte vokste seg dobbelt så stort♥ Denne gangen ble permisjonen litt mer hekstisk enn den første. Pernille var da 4år og skulle kjøres til og fra bhg, følges opp, lekes med og kjøres til aktiviteter. Jeg hadde ikke den friheten som med førstemann, men sånn er det med flere barn. Vi koste oss med trilleturer, gulvlek, kafebesøk, shopping, barseltreff og babykos. Men det var en bakside i mammapermisjonen som ingen så. Jeg hadde startet min egen butikk 3år tidligere og den krevde sitt, til tross for permisjon. Jeg hadde flinke ansatte som tok seg av den daglige driften av butikken i åpningstiden, men all adminstrasjon og kontorarbeid lå på meg. Så med en baby på armen jobbet jeg med nettbutikken, besvarte mailer, første regnskap, bestilte varer, var ute på innkjøp, dro på innkjøpsmesse osv. Ja, faktisk var Marielle på sin første innkjøpsmesse bare 9 dager gammel. Det gikk veldig fint å styre en butikk, bare jeg var strukturert og brukte tiden fornuftig. Men det gikk utover tiden jeg hadde sammen med babyen min. Jeg var ganske tidlig ut i jobb igjen 1 dag i uken og noen lørdager, det var stort sett kos og jeg fikk utsatt permisjonen litt. Det største problemet med egen butikk kom da permisjonen til både Kristian og meg var over. Siden Marielle er født i januar og det er ett hovedopptak til barnehage så fikk vi ikke bhg-plass før august. Det var 8 tøffe måneder. Jeg hadde da en butikk som trengte meg, permisjonen var ferdig og ingen plass i bhg. Samtidig så ville jeg gjerne ha mer tid sammen med babyen min for denne gangen hadde tiden gått fra meg. Vi fikk hjelp fra familie så jeg kunne jobbe noen dager i uken. Ingen heldig situasjon, men det var beste løsning. 


Idag vet jeg om en mulighet som jeg kunne ønske jeg hadde visst om tidligere. Network marketing. Muligheten til å jobbe hjemmefra, og sette sine egne arbeidstider. Akkurat hva jeg så etter da min første permisjon var ferdig, men jeg visste ikke hva dette var eller kunne gi. Idag vet jeg bedre, jeg bygger min egen business under paraplyen Forever Living. Mange av mine kollegaer startet å bygge opp sin egen business mens de var i mammapermisjon. De startet i det små med å bruke produktene til seg selv, babyen og resten av familien. Basert på deres egen erfaring solgte de produkter til andre og deretter startet med å bygge opp en solid business. For denne jobben er perfekt å kombinere med mammarollen! Da permisjonen var ved veis ende så hadde de en solid inntekt så de kunne forlenge permisjonen sin, uten å tape på det økonomisk. Og mange dro aldri tilbake til den jobben de hadde, de ønsket heller denne friheten denne jobben kan gi. Jeg vet jo selv hvor vanskelig det kan være å måtte gå hjemme mange måneder etter endt permisjon mens man venter på barnehagestart. En annen sak er jo at mange mammaer ønsker ikke å sende en 1-åring i barnehagen, da er det perfekt å jobbe hjemmefra. Tenk å kunne jobbe hjemmefra, ha babyen sin hjemme et år ekstra og kunne gi barnet en deltidsplass når den tid kommer! Denne muligheten ligger der for alle som vil gripe den. Jeg skulle ønske jeg kjente til dette da jeg selv var i mammapermisjon♥

Går du hjemme i mammaperm eller venter du barn? Jeg trenger absolutt flere småbarnsmammaer i teamet mitt! Ta kontakt for mer info, kanskje dette er den muligheten du ser etter? ♥ [email protected]

Vår feiring og dagen derpå!


Hallingtuppa mi♥ Pernille er så fin i Hallingbunaden som jeg brukte da jeg var liten. Forskjellen fra nå og da jeg brukte den er at nå har så og si alle bunad. Jeg hatet den bunaden! Da jeg var liten så var det fåtallet som hadde bunad så jeg fikk så mye oppmerksomhet. Alle ville se, ta bilde og kjenne på bunaden min. Alt jeg ville var å få ny sommerkjole slik som alle andre. Gøy å se hvordan tiden forandrer seg. Pernille GLEDER seg til å bruke denne, og mammaen er så stolt♥

Dagen vår igår var så fin. Vi startet dagen nærmest før fuglene feis med frokost og stelletid. Det tar litt tid å få alle ferdig pyntet, piknikkurven fylt opp og alle inn i bilen. Barnetoget er et av høydepunktene for liten og stor. Etterfulgt av is, pølser og leker på skolen. Ungene løp rundt og koste seg, mens vi voksne rakk å nyte en varm kopp kaffe. Til en forandring. Det merkes at ungene begynner å bli eldre. Da alle var godt fornøyd så rakk vi en time på sofaen hjemme før russetoget. Litt godt å slenge bena høyt. Russetoget blir jo bare dårligere og dårligere. Eller er det meg som begynner å bli gammel? På 1-2-3 så var det over og 80% av russen satt enten på taket av en bil eller løp rundt… Det virker som alle forslag er kommet på bordet rett før toget går i bakrus. Blæææh!


Idag fikk Marielle være hjemme sammen med meg, det er fordelen med å velge arbeidstid og sted selv. Hun var sliten etter flere dager med feiring av bursdag og 17.mai. Det tar på for en liten kropp. Hun fikk ta dagen med ro med leking på rommet sitt, puslespill, se film og hjelpe meg litt med pakking av ordre. Min lille assistent:) 

Ny Feiring: 17.mai!


Hipp Hipp Hurra!!

Da henger 3 bunader klare og en dress. Ungene er spente, bordet er dekket, kjøleskapet er fylt av godsaker og vi er klare for å komme oss ut i toget. Først venter 17.mai toget på skolen etterfulgt av leker, is og gøy. Når det er ferdig på skolen så rekker vi hjemom en liten pust i bakken før det er duket for russetog. Jeg har som vanlig ingen forventninger til akkurat det, men ungene synes det er ekstra stas. Også ser vi så mange kjente i sentrum:)

I ettermiddag blir det spekemat her hjemme, kjenner jeg får vann i munnen allerede. Kanskje noe av det beste som finnes! De månedene jeg gikk gravid med jentene var ganske tøffe kan du si. Til dessert blir det både kake, is og jordbær. En god blanding og noe for enhver. Bordet dekket jeg klart igår. Min 3 borddekking på under en uke. Kan bli dreven av dette! Pynten har jeg kjøpt litt her og der, men søstrene grene, nille og princess dekker vel det meste mener jeg. 


Vi her i Villa Drømmeverden ønsker dere en fantastisk fin 17.mai. Senk skuldrene, la barn være barn og spis is!
 

Feiring i 3 dager!


God morgen! Idag skal det bli godt med en vanlig dag uten feiring:) Pernille har nå blitt feiret i 3 dager, skal det være så skal det være. Først en feiring med oss i familien her hjemme med spill, godis og kos. Søndag var det duket for storfamilien på besøk, en dag med full rulle. Vi stuer inn folk i alle kriker og kroker. Og igår mandag var det tid for bursdag med alle jentene i klassen.

Pernille er helt over prinsesse-fasen. Hun ville gjerne ha rosa pynt, men ikke bare rosa. Det må være litt sånn stor-jente bursdag fikk jeg beskjed om. Det ble en blanding av rosa, sølv og gull. Pernille ble veldig fornøyd, og ingenting er bedre enn det. Jeg har kjøpt rimelig stæsj på Nille og en del hadde jeg fra før. På bordet pyntet jeg med popcorn og godis. Det falt veldig i smak:)

Det er så herlig å se hvilken fin gjeng disse jentene er. De snakker fint til hverandre, leker, deler, støtter og trøster. Jeg håper det fortsetter i årene fremover. For da gleder jeg meg allerede nå til å be de hjem til oss for russe-frokost<3 Kristian bygger ny garasje til oss med ganske stor 2.etasje. Perfekt for ungdommen etterhvert, jeg vil gjerne ha de her hjemme istedenfor gatelangs. 

Jentene kom hit etter skolen igår. Helt perfekt for oss å få det til etter skolen istedenfor på en lørdag eller søndag nå i mai, hvor mange er så opptatt. Så lenge jeg har den muligheten så gjør jeg gjerne det. Marielle var veldig spent før jentene kom. Hun fikk være med på festen og det var stort!
Tenk imorgen er det nok en dag med feiring. Nå dekker jeg bordet på nytt igjen, 17.mai it is! 

9år har gått…❤

Hipp hipp hurra for Pernille vår idag💞 9 år er gått siden jeg ble mamma for første gang. 9år!! Tiden går fort, men jeg kan ikke si hvor ble tiden av? For på mange måter så føles det som en evighet siden når jeg ser på gamle bilder. Og et annet liv. Så mye har skjedd på disse årene. Vi har flyttet fra Flateby og skapt oss et nytt liv her i Åmot. Nytt hus har vi bygd og et barn til har vi fått. Jeg har startet butikk, bygd den opp og lagt den ned. Pernille har startet på skolen og begynner snart i 4 klasse😱 Men jeg har ikke blitt noe eldre, bare mer erfaringer på rompa.

Jeg er så takknemlig for å få være mammaen din Pernille💞 Du er omsorgsfull som få, storhjertet og snill. Sprekere enn mora di noensinne har vært der du turner rundt. Araber, stå på henda, ned i bru, og gudene vet hva alt heter. Marielle er heldig som har en storesøster som passer på, leker og koser💞 Du er klok, står på og vil komme langt her i livet. Mammahjerte bobler over💞

Bli med meg ut!


Er det bare jeg som savner sommerværet? Det var jo så innmari deilig i helgen, en forsmak på sommeren. Håper jeg. I år ønsker jeg meg en lang, varm og fin sommer. Så vi kan flytte ut og nyte sommeren her ute. Jo mer vi gjør her ute jo mer elsker jeg plassen♥

Vi har laget en “lounge” under tak. Her er det skygge på soldager, så perfekt å slenge seg nedpå om solen steiker for mye. Også har vi deilig kveldssol der så man kan nyte de siste strålene. Denne kroken er perfekt til deilige sommerkvelder. Hellene varmes opp på dagen og gir en utrolig deilig varme på kvelden. Med masse puter og pledd så er dette en skikkelig kosekrok. Vi skal henge en varmeovn i taket over sofaen så blir det virkelig deilig der!

På den andre delen av terrassen har vi et stort, grovt trebord laget av bestefar. Vi har beiset det i fargen drivved. Nå gjenstår det bare å finne de perfekte stolene til bordet. Jeg har lyst på noen i rotting, men det er så mange i velge i. Jeg fant noen med regulerbar rygg her om dagen, men jeg vet ikke helt. Synes de er kjekke, men synes de ikke var så fine som noen andre jeg har sett. I-lands problemer altså. Tips meg gjerne hva dere synes!:) Ved siden av bordet har jeg satt inn disken til butikken min. Så koselig! Den fungerer supert som utekjøkken, og avlastningsbord. I helgen plantet jeg litt krydderurter og salat. Mulig det blir mer. En mini kjøkkenhage. I hjørnet av muren har vi laget en peis. Så utrolig koselig♥


Det å forme en hage tar virkelig tid og mye tanker. Men herremin så deilig det er når ting kommer på plass og vi trives så godt! Vi er ihvertfall på riktig vei♥

En liten smakebit….


God morgen mandag! Jeg stikker bare innom en kjapp tur her på vei ut døren. Igår våknet vi jo til øsende regnvær, en sterk kontrast fra dagen før. Men utover dagen kom solen tilbake så jeg fikk knipset litt bilder til dere. Håper de ble bra for jeg har ikke rukket å se på alle enda. En liten smakebit får du her, og resten ikveld. Vi satte opp denne muren ifjor og jeg er så storfornøyd. Den luner plassen vår og i hjørnet har vi laget en peis. 

Håper solen titter frem og lager en fin dag!