-Dagens møtested; en perle!


Dagens møtested ser ganske ok ut, eller? Hjemmet til min sponsor og veileder er en skikkelig perle. Tenk å våkne opp til denne utsikten hver dag, tasse ut på trappa og nyte dagens første kaffekopp. Jeg har alltid hatt en crush for havutsikt. Måker, båter, blank speilflate, stillheten og noe vakkert å hvile øyene på- altså♥

Drømme Drømme….

Jeg og Marielle kjørte Pernille til cheerleading summer camp idag tidlig før vi tok turen til Son. Marielle har vært her noen gang nå og det var uaktuelt at jeg skulle dra alene. Hun elsker å være med meg til Torun! Det forstår jeg veldig godt, for her blir hun vartet opp som en prinsesse. Og hun løper fritt rundt i hagen, så mye å se på og oppdage. Lykken ble komplett da hun fikk bade i jazzucien ute, mens vi andre hadde møte.
Jeg har den dyktigste, rauseste, snilleste og mest inspirerende sponsoren! Og jeg elsker å jobbe med mennesker som utfordrer, viser vei og støtter meg. Det er viktig for å lykkes. Jeg lærte en gang at skal man lykkes så må man jobbe med mennesker som er bedre enn deg selv, jeg er glad for at jeg valgte den beste sponsoren:) Grunderlivet er ikke alltid en dans på roser. Da jeg startet interiørbutikken min så hadde jeg ikke å spørre, veilede eller hjelpe meg. Jeg måtte finne ut av det meste selv, og det ga meg mange våkennetter. Det var ensomt og jeg visste aldri om det jeg gjorde var rette veien. Nå som jeg har min egen business under paraplyen Forever Living så er jeg ikke alene lenger. Jeg har en sponsor, på lik linje som alle andre også har. En sponsor skal lære opp, veilede, coache og hjelpe på veien. Det er en fantastisk måte å jobbe på, jeg har alltid noe å ringe om jeg står fast:)

Jeg er så heldig å få jobbe sammen med mange flotte mennesker, og jeg er sponsor og upline til en herlig gjeng. En av de jeg er sponsor til var med meg idag til Son. Mer kunnskap er kommet på plass og nye mål er satt. Nå gleder jeg meg til reisen videre. Det å hjelpe andre igang med sin business, dele av min kunnskap og følge de på veien er fantastisk!

 

-Redd for å drømme-


Når ble vi det egentlig? Barn drømmer, de tillater seg å drømme. Noen ganger går drømmene over i ville fantastier, men de tørr ihvertfall. På et punkt i livet så slutter disse drømmene, de blir lagt lokk på og gjemt bort. Jeg vet ikke når dette skjer, men mulig det skjer når man blir voksen. Mulig det er på det punktet vi går fra å være drømmer til realist. Voksenrollen er full av bekymringer og viktige valg. 

Hvorfor stopper vi voksne oss fra å drømme stort? Jeg er en drømmer, det har jeg alltid vært. Men jeg realiserer en del av drømmene mine også. Ihvertfall de realistiske drømmene. Man skal ikke være redd for de store drømmene, gå for de! Livet er for kort til å legge lokk på drømmene sine. Hvis du ikke realiserer noen av de så lever du ikke, du bare eksisterer. La dette livet telle og gjør det du drømmer om. Jeg snakker ikke om å være uansvarlig eller gjøre noe veldig drastisk. Men lytt til den indre stemmen din. Magefølelsen. For den er en blanding av dine erfaringer. Jeg har fulgt magefølelsen hele livet og hittil har det gitt meg så mye, og mange opplevelser. 
Hvorfor er vi redde for å drømme stort og sikte høyt? Er det fordi vi er redde for å bli skuffet? Å feile? Redd for hva andre tenker? Jeg har levd etter mottoet: det er bedre å angre på noe du gjorde, enn noe du ikke gjorde. Jeg vil ikke sitte på gjerdet og tenke hva om………… Det er livet for kort til.

Så kom igjen, drøm stort! Reach for the stars. Det er eneste måten og leve et liv du innerst inne elsker♥

Det er revolusjonerende!

Hei mandag! Noen av dere som har lest det nyeste Costume? Der kan dere lese om Infinite, en revolusjonerende hudpleie serie. Den kombinerer det beste fra både naturen og vitenskapen. Og tilbyr huden pleie fra innsiden og ut.

4 GRUNNER TIL Å BRUKE INFINITE:

1. Skreddersydd for huden i ansiktet. Hydrating cleanser er en lett, fuktgivende og mild lotion rengjørings-lotion med nøye utvalgte ingredienser tilpasset huden i ansiktet. Med bl.a aloe vera og solsikkeolje får du en sunn silkeglatt følelse, som beskytter og pleier. 

2. Et startskudd for hudpleien. Firming serum tilfører masse fukt og aktive ingredienser som arbeider med å forbedre hudkvaliteten mer enn noe annet produkt i hudpleierutinen din. Fuktgivende, mykgjørende og absorberende. 

3. Tilskudd for hudens byggestener. Kosttilskuddet collagen complex betsår av bl.a hydrolysert marint kollagen, en variant av de samme proteinene som bygger opp huden din. Kroppens egen produksjon av kollagen avtar med alderen, men dette tilskuddet bidrar til hudens normale kollagendannelse. 

4. En hjelper i natten. Til hudtyper som trenger ekstra omsorg, eller deg som bare vil ta ekstra vare på huden din; restoring creme. Det er en rik nattkrem som inneholder mer næring og virkningsfulle ingredienser enn dagkrem, og pleier og restituerer huden din mens du sover. 


Selv har jeg testet denne serien i 2,5 uker nå og må si jeg er forelsket! Huden min kjennes så babysoft ut♥ Hudtonen min er blitt jevnere og jeg har fått en ny glød. I tillegg så er huden min fastere og strammere, noe som ikke er så dumt når man er passert 30 og litt til. Det anbefales å starte med forebyggende hudpleie når man er passert 25år, noe jeg ikke har gjort. Men nå er jeg igang og har ingen plan om å slutte! Infinite har flyttet inn på mitt bad♥

Infinite har ikke bare vært i Costume den siste tiden, men også i Tara. Bloggeren Emilie Tømmerberg har skrevet om serien HER. Den er altså overlat for tiden og har tatt oss med storm. Hovedlageret ble tomt 2 ganger siden lansering for det ble solgt mer enn først antatt. Jeg anbefaler serien på det varmeste♥

Infinte finnes HER. Og det er 90 dagers fornøydhetsgaranti på den, enten er du fornøyd eller så får du pengene tilbake. Jeg har selv brukt mye penger på produkter opp igjen for å finne ting jeg liker, og aldri har jeg opplevd å få en fornødhetsgaranti. Det er helt rått!

//Reklame for egen butikk//

Vær mentalt tilstede!

Første skoledag for Pernille, jeg husker dagen som det var igår. Nå har det seg slik at det var ikke akkurat igår hun startet på skolen, det er allerede gått 3(!) år. Nå har hun akkurat avsluttet 3.klasse, og har sommerferie. Dette skoleåret har gått fort akkurat som andre år, men samtidig har det gått saktere. Hvorfor? Jeg har mentalt vært tilstede. Det er stor forskjell på å være tilstede og mentalt tilstede. 

Jeg tok et valg for ett år siden, og la ned butikken min. Det var et kjipt og skikkelig vanskelig valg å ta. Butikken hadde jeg startet opp fra bunnen av, sett den vokse og på mange måter så var det min baby nr.3. Og ikke minst min drøm. Men når jobben tærer deg i alle ender så må en endring til. Siden det var min butikk, jeg som jobbet mest og styrte den så var det ikke så mange muligheter for andre endringer enn å legge den ned. Jeg ville ikke bare eie og ikke drive den. Alt i alt så var det absolutt det mest riktige valget jeg kunne ta.

Familien og meg selv har fått nyte godt av denne avgjørelsen. Dette året har vært tøft, men samtidig et av de beste årene i mitt liv♥ Jeg har lært meg selv å kjenne, på godt og vondt. Jeg har bygget meg opp til å bli sterkere enn før, både fysisk og mentalt. Og jeg har lært barna mine å kjenne mer enn før. To dager i uken har Pernille kommet hjem til lunsj, hjelp til leksene og tid alene sammen med meg. Vi har hatt de gode samtalene, som mange glemmer eller ikke har tid til i en hektisk hverdag. Hun har fått unna lekser så hun kan ha leksefri de andre dagene. Det har gitt rom for tid til cheerleading, og mer fritid. 
Jeg er så takknemlig for at jeg hoppet av hamsterhjulet for ett år siden. Eller det vil si jeg tryna skikkelig og rulla ut av hamsterhjulet, nærmest livløs. Det tvang meg til å gjøre en endring. Jeg visste ikke at en endring ville ha så mye å si for meg og mine. Det er deilig å kjenne at jeg har overskudd, glede og er lykkelig innerst inne i magen:) Det unner jeg alle. Nå bygger jeg opp en business hjemmefra, hjelper andre mennesker med en bedre helse og hjelper andre med å se at det finnes muligheter om man vil ha en endring. Barna mine er viktigst og de trenger meg på alle plan, både fysisk og mentalt. 


Lever du i hamsterhjulet og kjenner at du vil eller bør gjøre en endring? Da vil jeg gjerne høre fra deg, det kan være muligheten jeg sitter på også er noe for deg. Ting blir ikke bedre før du selv foretar deg en endring. [email protected]

Temafest: Rio De Janeiro!


Hei og hopp! Denne helgen har vært helt magisk, magisk med stor M! Fredag dro jeg og en kollega til Gøteborg hvor Forever Living skulle holde sitt årlige Summerparty. Hvert år kjører de på med et tema, og i år var tema Rio De Janeiro. Er det noen som lager temafest som inspirerer så er det de. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Hvor enn jeg snudde meg var det detaljer som viste til tema. Summerparty holdes i parken utenfor slottet vårt, altså hovedkontoret vårt der alt administreres fra. Parken var fylt opp med mange store telt hvor det ble avholdt forelesninger, faglig påfyll er gull verdt. I tillegg hadde de satt opp paviljonger som var fylt opp med sofaer, puter, planter og stæsj. Jeg ble så inspirert, og har lyst til å lage temafest selv:)

Midt i parken hadde de laget en STRAND! Altså.. det er bare det kuleste! Tiki Tiki bar, solstoler, tønner med Brasil-flagg, og fargerike vimpler. Her kunne man nyte en drink i en solstol og drømme seg til sydligere strøk…


På kvelden kom det et stort Carneval-tog gjennom hele parken. Det var musikk, trommer og dansere. Snakk om å lage stemning da! Etterpå entret de scenen og underholdt der. Lørdagskvelden var preget av musikk, salsa og heftige rytmer:)Jeg hadde en magisk tur til Gøteborg, en mini-husmorferie. Vi bodde på Gothia Tower som er et flott hotell på andre siden av veien for Liseberg, altså midt i smørøyet. Jeg har kvalifisert meg til denne turen. Det vil si at jeg har fått hotell, frokost-lunsj-middag, summerparty, kurs, og hele pakka spandert av Forever Living. De er ikke bare flinke på å lage temafester, men de er også det mest gavmilde selskapet. Det er ikke bare forhandlere som har jobbet en stund som kvalifiserer seg, nye forhandlere har like stor mulighet til det. Det eneste vi må gjøre er å gjøre jobben. Jeg har drevet egen business i en del år nå, interiør butikken min, og måtte betale for både kurs, turer og sommerfester selv. Så det å kunne nå drive egen business og kunne kvalifisere meg til slike turer verdsetter jeg høyt! Bare fordi jeg gjør jobben min. Og jeg vet at mange som er ansatt i bedrifter ikke får slike flotte turer spandert selvom de gjør en god jobb. De er heldige om de får en flaske vin og God Sommer!


Om kort tid starter det en ny kvalifisering for vinterpartyet vårt, og etterhvert summerparty. Kunne du tenke deg å bli med meg til Gøteborg neste gang? Du har like stor mulighet til å kvalifisere deg som det jeg har. Det eneste valget du må ta er valget om å bli forhandler, og spør du meg så er det et enkelt og risikofritt valg. Kontakt meg så får vi deg igang:) [email protected]

Livet er best ute!


ÅÅÅÅ! Endelig er solen tilbake. Jeg hadde nesten begynt å miste troen på sommermåneden juni. Nå har vi hatt litt for mye regn. Så sol jeg har ventet på deg. Apropo regn, det er så klinete og vått i skogen nå. Regner med det tørker opp nå. Jeg tok en løpetur i lunsjen idag. Ja, faktisk i skogen der jeg møtte kuene sist. Heldigvis møtte jeg ikke på de denne gangen, men jeg så sporene i gjørma så de var sikkert ikke så langt unna. Jeg var litt småredd da jeg løp oppover, men hadde bestemt meg for å snu o, jeg møtte på de. Men jeg fikk fullført:) Det er noe eget med å løpe i skogen. Stillheten, lukten, ujevnt terreng. Åååå♥ Livet er best ute.


Vel hjemme tok jeg en kjapp dusj og hoppet inn i bikinien. Hjemmekontor ute i solen er helt innafor. Jeg liker at jeg kan trekke meg ut når solen skinner og nyte de strålene vi får. Det er ikke alltid like lett å jobbe ved macen når solen skinner, men jeg har lært mine triks:) Idag var det dagen for telefonsamtaler også, og de kan lett taes fra solsenga. Livet er best ute, og jeg nyter♥


Om kort tid skal jeg hente mini i barnehagen for da rekker vi hjem og skifte og spise litt. Det er duket for nok en sommeravslutning. Iløpet av 1,5 uke er vi gjennom 4 avslutninger og 4 bursdager. Juni er måneden for kakebaking, avslutninger og matfat. Det er helt greit i år for jeg koser meg med det. Og ungene elsker det!

Ha en fin onsdag!
 

Når fritiden blir stress!


“Noe er galt når vi løper til turn med en fiskekake i den ene hånda og ungen i den andre. De har dårlig tid, skolen er slutt og barna skal rekke turn. Ingen har rukket hjemom, og alle er sultne. Vi lurer på om det er dette som er fritiden? Er det dette som er “familiens kjernetid”? Vi pålegger oss i dag et stort press for å være med på ulike aktiviteter. Barn skal drive med idrett, kunst, musikk etc. Jo flere aktiviteter, desto større status. Noen barn har opp til seks ulike fritidsaktiviteter hver uke. Når skole, SFO og jobb er ferdig, handler det derfor om å få barna rundt på på alt med det det innebærer av levering, henting, kaste i seg mat, komme hjem, gjøre lekser og stupe i seng. Dagen er overstått, og logistikken vel gjennomført denne dagen også! ” kilde: BT.no 

Jeg kom over denne artikkelen for noen dager siden og den traff meg rett i hjertet. Den dårlige samvittigheten vokste inni meg. Dette var som å lese om meg selv, tidligere. Da jeg drev butikken. Jeg løp fra jobb i siste liten for å rekke barnehage og SFO, vi spiste på veien og skiftet når vi kom frem. Andre dager rakk vi hjemom i 20min. På den tiden skulle barn skiftes på og noe kjapt spises. Nå hadde ikke mine barn så mange aktiviteter, men en aktivitet hver. I tillegg så hadde jeg mine aktiviteter, møter og jobb. De dagene vi ikke hadde noe så koste jeg meg, eller vi. Tid til de gode samtalene, spise god og sunn mat, holde tempoet nede.


Det er helt forferdelig å føle at livet står på hodet! Når man ikke strekker til noe sted, hverken hjemme eller på jobb. Alt var en kamp med klokka. Vi stresset avsted på morningen, stresset ut av bhg for å rekke SFO eller motsatt, stresset avsted på aktiviteter, stresset med å spise, stresset med å rekke et eller annet som i bunn og grunn ikke var så viktig! Jeg husker så godt når 2-åringen spurte meg: “mamma, har vi liten tid nå?” Snakk om å møte seg selv i døra!

For hva sitter vi igjen med av kvalitetstid? Kanskje et par timer på ettermiddagen? For morningen gikk med til å rekke skole, bhg og jobb. For meg var det ikke verdt det. Jeg vil at barna mine skal få gode opplevelser og tid sammen som familie. Jeg har vokst opp med familiemiddag hver dag, og det er noe jeg selv verdsetter høyt. Siden Kristian jobber borte hele uken så synes jeg det er ekstra viktig at jeg og barna spiser sammen. Vi holder på famile-tradisjonen, og skaper et bånd. Det er her de gode samtalene finner sted. 

Det siste året har vært spesielt for meg. Sommeren 2016 bestemte jeg meg for å legge ned butikken min, og med den forsvant også stress, bekymringer og tidsklemma. Det var rett og slett ikke verdt det. Ungene er små en gang, og jeg vil være tilstede så mye som mulig. Det er fortsatt mange år igjen at jeg kan nyte at de fortsatt vil være sammen med meg:) Det siste året har Pernille fått testet ut Cheerleading, noe som ikke var så lett å gjennomføre da jeg hadde butikken. Hun trener 2 ganger i uken, og med litt kjørevei så hadde det blitt for mye stress. Det er helt utrolig hva hun har lært på bare ett år og hun elsker det! Mammahjerte bobler selvfølgelig over♥

Frihet er noe jeg verdsetter høyere enn noe annet. Muligheten til å følge opp barna mine, bestemme egne arbeidstider og jobbe hjemmefra. Det er det jeg jobber mot. Vi er mange mammaer i teamet med det samme målet: Frihet! Jeg heier på oss! Vi lever i et samfunn som har STRESS som mellomnavn og TIDSKLEMMA som etternavn. Jeg vil ikke være en del av det lenger. Det hamsterhjulet hoppet jeg av for 1 år siden, og skal ikke tilbake. 

En viktig faktor for suksess!


Hei mandag! En av mine favorittdager! Jeg blir bare mer og mer glad i mandager, noe jeg ikke var tidligere. Nå ligger en hel ubrukt uke foran oss. det er opp til oss selv hva vi gjør ut av den.

Make some goals- Organize your week- Stay focused!

Jeg starter uken med å legge en plan for uken, eller fullføre planen min blir mer riktig. For jeg begynner allerede på søndag og legger en grov-plan for uken. Og i løpet av mandagen finpusses den. Jeg legger inn mine mål for uken, hva jeg skal gjøre og deler det opp i dagene. Alt fra jobb, trening, handling av mat, middagsplan, bursdager, møter, aktiviteter for barna osv. Da vet jeg hva jeg skal og jeg synes jeg selv får mye mer ut av uken. Og ikke minst så får jeg gjort mye mer. Dette begynte jeg med da jeg drev butikken og stress var mitt mellomnavn:) For å få kabalen til å gå opp var jeg nødt til å planlegge og det ble mer struktur i hverdagen. Mange lurte på hvordan jeg fikk tid til å trene så mye den gangen også. Vel, det handler om å organisere, planlegge og ikke minst prioritere. Du får tid til det du vil, bare du legger en plan. Og ikke minst holde den planen. Jeg mener det er en viktig faktor for suksess!


Jeg mener at skal man komme noe vei, utrette det man drømmer om og nå mål her i livet så er planlegging en viktig faktor. Og handlingskraft! En annen ting som jeg anser som viktig er å være et hestehode foran og vite hva som kommer. Vit hva du skal gjøre når du er ferdig med en ting. Det er god planlegging på sitt beste. 

Jeg har mine mål klare. Innerst inne så skremmer de meg, men målene må bety noe for at det skal være noe å strekke seg etter. Jeg liker å jobbe etter mål, og utfordre meg selv. Et liv uten mål og drømmer blir for meg kjedelig. Hver uke kan inneholde mål, store som små. Liker du å jobbe mot mål?
 

He´s Back!


Goooo Morgen! Flere enn meg som fikk med seg at William kom tilbake i Skam igår? Snakk om at lykken er komplett da dere. Haha!! Jeg elsket sesongen med Noora og William, og siden da har jeg sett på sporadisk. Ved en tilfeldighet switcha jeg innom Nrk ikveld idet ungene hadde lagt seg. For en surprise! Nå er det verdt å begynne å se igjen altså. #ikkevoksen haha!
Men dere, igår tidlig tok jeg meg en løpetur i skogen. Plutselig møtte jeg på en flokk med kuer og kalver. Jeg ble redd, men listet meg forbi de. Deretter løp jeg til toppen og kom på at jeg måtte jo forbi de igjen på vei ned. Pulsen var meget høy! Men jeg kom meg forbi igjen og løp videre. Jeg innså at jeg er ganske redd kuer ja. Vel hjemme så spurte jeg Kristian og en kompis om kuer kan være farlige og om jeg burde være så redd som jeg er. De begge to sykler mye og har møtt på en del kuer. Da kunne kompisen fortelle om en fyr her i bygda som ble angrepet av ei ku da han var på joggetur. Samme området som jeg jobber i.  Neida, så da så. Jeg har kommet frem til at jeg får finne meg ei ny løype. Kuer altså!
Idag er det Summer Open for Pernille, Cheerleading oppvisning. Stas å se de ute på matta, de begynner å bli så flinke nå. Det er bare 2-3 oppvisninger i året så da er det ekstra stas. Marielle og jeg skal rett i bade-bursdag etterpå. Vil tro det er ei som er sliten ikveld:) Jeg har lyst til å bytte ut putene i stua i helga. Nå må rosa inn igjen. Favoritt!

Lag dere en fin fin lørdag! Og du, fikk du ikke med deg Skam så ta en titt på nettet, eller Nrk. ♥

Vanilje Protein Pannekaker….Mmmmmm!


Det nærmer seg helg og for de fleste betyr det mer tid til frokost og gode måltider med familien. Her i huset har vi fått en ny favoritt; vanilje pannekaker. Ikke bare er de gode, men de er også sunne og stappfulle av proteiner. Disse kan spises med bær, syltetøy eller hva med sjokolade-saus… Testet de ut med cottage cheese, bær og litt nøtter på også, det var ikke så dumt. Bare la fantasien bestemme:)

Oppskrift for 1 person:

2 egg ♥ 1 scoop Vanilje Ultra shake ♥ 1/2 ts bakepulver ♥ Røres sammen og stekes i stekepanne. Mmmmm…… Proteinbomber! 

Ultra Shake finne HER.
Idag ble det en ekstra styrkeøkt på meg. Planen var en løpetur, men regnet høljer ned. I utgangspunktet så liker jeg å løpe i regnet, luften er da så ren og lukten nydelig. Men siden det har kommet mye nedbør de siste dagene så er det veldig vått i skogen, så da prøver jeg heller imorgen eller i helgen. Nå er bena skikkelig sure og armene tunge, det ble en bra økt med andre ord. Protein pannekaker står nå på menyen til lunsj før jeg må fortsette her. Ting gjør seg ikke selv:)

1 av 4 sommeravslutninger (på en uke) står nå for tur idag. Det er bare å hoppe i det. Juni= sommeravslutninger:)