Tropisk hageparty og ett år eldre!


Hei og hopp, og hipp hipp! Snakk om å være sliten i lattermusklene idag a dere! Igår var det duket for tropisk hageparty her i heimen. Undertegnede har bursdag idag så da feiret vi oss inn i dagen min. Noe så perfekt♥ Det ble en god samling med fine mennesker, latteren satt løst og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på så lenge. Eller så høyt for den saks skyld. Marielle kunne nemlig fortelle de idag at hun hørte at vi ledde (hennes valg av ord) høyt igår. Ikke det at ungene var hjemme altså bare så det er sagt. Men de var hos mine foreldre som bor en liten spasertur fra oss. 

Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av det estetiske så en temafest synes jeg var på sin plass. Farger stod i høysetet igår. Planen min var å gjøre enda mer ut av teamet, men tiden gikk litt fra meg siden vi har vært bortreist. Blant annet skulle jeg bestille diverse pynt på ebay slik som en stor oppblåsbar palme og flamingo. Men da jeg tok tak i det så var det for knapp tid for sending. Dette er andre året vi har en hagefest rundt min bursdag så neste år kan det være jeg tar den til the next step:)

Det ble så koselig stemning når det ble mørkt. Masse tente lys, fyr på peisen og lysende flamingoer. Du må tro jentene mine elsker de rosa flamingoene! Vi droppet telt i år siden det var meldt så mye regn, og ommøblerte heller uteplassen vår. Spisebord under taket og sofaen foran peisen. Og sånn blir det stående fremover, for det var jo helt gull! 
Kamera ble glemt da gjestene kom så da ble det bare disse bildene. Men det er kanskje like greit. Hihi:) Tusen tusen takk for alle som kom og feiret dagen sammen med meg♥ Kvelden og natten ble topp! Og jeg vet at mange av gjestene ikke er fult så i farta idag, og det må jo bar bety en ting. En vellykket feiring:)

Å kjenne at man lever❤

Lukten etter regn, ren natur og blomster. Det er lite som kan slå en løpetur i skogen. Da kjenner jeg at jeg lever❤ Ulendt terreng er det beste. Ryggen min er ikke så glad i asfalt og hardt underlag.

Pernille har den siste tiden vært så opptatt av å jogge. Hun kler på seg treningstøy, løper rundt huset og bort til mommo før hun fortsetter med sit ups ol ute i hagen. Mulig hun er "miljøskadet" av sin mor🙈 isåfall så er det en positiv bivirkning av alle mine treningsturer. Aktive barn er sunt❤

Hun ville bli med meg ut på løpetur i skogen så da fikk hun såklart det. Vi dro opp til skogkanten rett ved huset vårt og løp innover. Det gikk ikke like fort som det pleier, men fy sødern så flink hun var! Om hun ble sliten så fikk hun gå. Jeg løp da litt tilbake og tok henne deretter igjen. Da følte hun ikke at hun ble "hengende" etter, og jeg fikk litt mer trening. Vinn-vinn!

Moro å se igjen kunstverket hennes fra hun var ca 4år. Noen klosser på bakken som har ligget slik siden. Mens hun plukket blåbær på veien hjem så kjørte jeg intervaller i en bakke.

Dette fristet til gjentagelse❤

Takk og Farvel!


Åååh du har vært så fin♥ Sommeren til nå har vært veldig bra, og den er på langt nær ferdig. Vi kan ha mange fine uker foran oss fortsatt, faktisk helt ut i september før høsten tar mer over. Men vi har vendt snuta hjem for nå. Det har vært deilig å være bortreist, men en dag må man si takk og farvel også.

Vi hadde noen fantastiske dager i paradiset vårt. Solen skinte fra skyfri himmel og svetten rant. Sånn skikkelig sommer som jeg husker som liten! Når det er varmt til langt utpå kvelden. Jeg husker det så godt som liten på campingen, vi var på stranden hele dagen og dusjet ikke før kvelden. Da fikk vi nesten ikke på oss klærne for det var fortsatt varmt. Ååååh fantastisk! Egentlig ville jeg ikke hjem igjen, men været var ikke meldt så bra fremover alikevel. 

Det var godt å komme hjem for å starte med klesvasken. Vi var nesten ikke innenfor døren her hjemme før jeg satte igang maskinen. Snakk om å være ivrig:) Nå må jeg vente for tørkestativene er smekk fulle. Så fort det er tørt så setter jeg igang igjen. Ungene synes også det var deilig å komme hjem. Det er lenge siden de har sittet så lenge på rommene sine og leke. Litt sånn stille at du må gå å sjekke om at det ikke foregår noe tull:)

Nå får jeg komme meg på veien, Oslo next up:)

Helt Rotløs!!

Åååå senga mi❤ Er det lov å savne den etter 1,5 uke på farten? Jeg er så ekstremt glad i og ikke minst avhengig av senga mi. Eller vår blir vel mer riktig å si. Ryggen min blir helt tulling av å ligge i andre senger, så nå begynner jeg å få skikkelig hjemlengsel.

Vi dro rett til campingen fra danskebåten. Midt på natta kom vi hit, så gårdsdagen ble litt så som så. Det merkes når barn får lite søvn. Ja, det merkes på oss voksne også;) Vi tok livet med ro, solen skinte og dagen brukte vi på stranda. Etterpå ble jeg så rastløs at jeg måtte ut å løpe. Fant en ny løperute, Weee! Små gleder, så nå gledes det til mange fine turer.

Litt mer tid her i paradiset vårt før vi vender snuta hjem. Gleder meg så mye til å dusje på badet vårt igjen! Og ikke minst pakke ut. Jeg er dårlig på å bo i koffert. Men vet du hva jeg gleder meg nesten mest til? Vaske klær! Jepp, du leste riktig. Det er ikke det at jeg liker så godt selve vaske jobben. Men lukten av nyvasket tøy er så digg og det å få unna skittentøy er digg. Nå begynner vi å få en del så det skal bli godt å bli kvitt det🙈

Det er godt å være bortreist, men hjemmet vårt er best❤ egentlig ganske godt å kjenne på den følelsen innimellom, det gjør at jeg setter mye større pris på det vi har. Noe man fort glemmer i hverdagen.

Nyt sommeren videre☀

-Sunny Beaches-


Sunny Beaches altså! Ok, vi kan ikke skryte på oss altfor mye sol og strandvær her i Danmark. Men alt i alt så må vi være fornøyd. Danmark er et blåseland, sånn er det bare. Vi har hatt noen dager med deilig sol og det gjør godt. Men som jeg sa til de andre her på huset: hva forventer vi egentlig med flere, store vindmøller ute på odden her? Jepp, en del blåsevær må det da være.

Jeg snublet nærmest over denne T-shirten fra Ganni i en butikk da vi var ute på utflukt. Lucky me! Jeg har siklet på den en stund og vurdert å bestille den hjem i posten. Men nå slipper jeg det♥ Liker hvordan den er så lett og tynn i stoffet. Jeg er ikke så glad i tykke t-shirts…. Ny favoritt her altså:)
Nå er det pakking av bilen, ryddling av huset og vask som gjenstår. Idag reiser vi hjemover igjen. Men først venter en dag i Ålborg før vi skal på båten. Gleder meg til å se nok en by her i Danmark. Utrolig hva vi har fått til på en uke. En fantastisk fin uke med gode venner og fine barn er ved veis ende. Sommerminner!
 

Skal du til Legoland? Gjør det samme som oss for å unngå mye folk!!!


Altså, aldri en Danmarkstur uten Legoland! Jeg husker selv da jeg var her som liten og ble så imponert over alt som var bygget i lego. Så fasinerende å se båter, biler og fly som kjører rundt. Alt er så ekte og levende. Bilen som kjører rundt i Amsterdam, kjører inn på ferja, den krysser vannet og bilen kjører av på andre siden. Fasinerende!
Jeg tror vi voksne koste oss like mye som barna. Ikke bare er så og si alt bygget i lego, men parken er veldig oversiktlig og pent bygget opp. Det er noe å se på overlat, spisesteder på rekke og rad, og god tilgang på toaletter. Alt i alt likte jeg parken veldig godt, tydelig at her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jeg MÅ bare tipse dere om noe! Vi var veldig usikre på om vi skulle dra hit eller ikke. Dette pågrunn av at det er fellesferie og tanken på køer overlat ga oss nærmest angst. Jeg takler køer og mye folk veldig dårlig, det er lite som stresser meg mer enn det. Og det er desverre mye dårlig oppførsel blandt voksne og det irriterer meg grønn. Men igår gjorde vi noe lurt! Det var meldt masse regn og torden denne dagen så vi hadde planer om å dra idag. Men vi våknet til sol og sjekket YR, det var plutselig meldt bedre vær enn først meldt. Så vi hev oss rundt og dro til Legoland, superlurt! Det var lite køer og generelt lite folk. Hurra! Vi koste oss i 8 timer og de gikk unna i en fei. 


Det er deilig å være norsk i Danmark:)

Det er deilig å være norsk i Danmark!


Nå har vi allerede vært noen dager i Danmark, og jeg kan skrive under på det! Vi har leid et hus rett ved stranden så idag tuslet vi ned til stranden etter frokost. Det var deilig sol, blå himmel og langgrunt så langt øye kan se. Stranden her er fantastisk fin, snakk om følelsen av syden. Vi bor i Ebeltoft, en liten perle ved kysten av Danmark. Super skjønn by, deilig strand og kort vei til mange parker. 

Idag har vi hatt en fantastisk dag! Steikende sol fra tidlig til sent. Barna bygde en hel landsby på stranden og badet. Siden vi nærmest bor på stranda så tok vi lunsjen der nede. Utrolig deilig og ikke minst kjekt å bo så nærme. Vi gikk ikke opp før det var middagstid, og da ble det grilling og middag ute. En helt perfekt dag altså♥Vi har fortsatt en del dager igjen her og de skal nytes:)

Er det slutt?


Helt fra jeg var liten har jeg drømt om hvordan livet skal bli når jeg blir stor. Jeg har tegnet, skrevet og drømt. Kreativiteten har alltid vært der. Helt fra jeg kunne skrive har jeg ført en form for dagbok. Alt fra hemmelig dagbok med lås til Topp skoledagbok. Jeg liker å skrive, få det ned på papiret.

Men i det siste har det vært slutt. Jeg har åpnet bloggen mange ganger, men ikke fått meg til å skrive. Kreativiteten har vært borte. Det samme har lysten. Og da har jeg bare lukket den igjen. Men så kommer samvittigheten, jeg blir stresset over å skrive noe.  Jeg har blogget i over 8år. Herremin det er lenge det! Så lenge har det vært en del av min hverdag. Vår hverdag. Daglig tenker jeg på innlegg, tar bilder og planlegger. Men i det siste har jeg ikke hatt det i tankene, og da har jeg heller ingenting å skrive. 

Det hele startet som en hobby. Jeg delte mine interiør prosjekter, store som små. Det var en gang i tiden hvor jeg pusset opp møbler, malte rom, sydde gardiner og puter, sprayet gamle interiørskatter, puslet med detaljer og var kjempe kreativ. Det var gøy å dele, inspirere og være kreativ. Den gangen var jeg også anonym på bloggen, Drømmeverden het jeg da. Så utviklet denne hobbyen seg til en business og jeg startet Drømmeverden interiør. På samme tid bygget vi drømmehuset vårt. Mange tusen fulgte oss på veien. Bloggen ble en plattform for interiør og ikke minst en markedsføringskanal for butikken min. Alt salg på nettbutikken kom fra den eller andre sosiale medier. Sprøtt? ja, det er sprøtt! Jeg var ikke anonym lenger heller. Leserene mine ville ha mer om meg, familielivet, barna, trening og mat. Og det fikk de litt etter litt, jeg delte mer og mer. Det hadde en bakside også. Bygdedyret våknet og glefset stadig vekk til. I begynnelsen hatet jeg det, men etterhvert ble jeg mer og mer sterk. Janteloven sitter godt i her i Norge, og spesielt på bygda. #fuckjanteloven

Det siste året har jeg brukt mye tid på å finne meg selv. Hvor vil jeg med bloggen? Den kreative hobby bloggen forsvant da jeg startet butikken. Interiørbutikk bloggen forsvant da jeg la ned butikken. Det er begrenset for hvor mange ganger jeg kan bytte ut tekstiler, interiør og møbler her hjemme. For til deg som ikke har forstått det tidligere; mye av det jeg presenterte her på bloggen av interiør var ikke mitt, men stylet her hjemme for å ta bilder til nettbutikken. Jeg har fortsatt en stor interesse for interiør og deler mer enn gjerne interiør bilder og diverse stylinger.

Den siste tiden har jeg vært innom tanken om jeg skal legge ned bloggen. Jeg har aldri hatt bloggen som et levebrød slik som et knippe andre mennesker har i Norge. Og da blir jeg irritert på meg selv for at jeg gir meg selv dårlig samvittighet for å ikke blogge en dag. Jeg har ingen jeg må please, men da jeg hadde butikken “måtte” jeg blogge jevnt for å holde salget oppe i nettbutikken/butikken. Bloggen var engang et fristed, og det er nettopp det den skal være. Min drømmeverden. Jeg har kommet frem til at jeg elsker å skrive, dele og inspirere. Og det tenker jeg å fortsette med, på mine egen premisser♥

♥Håper du vil følge meg videre på ferden♥