Noe digg til kvelds? Protein sjokoladekake!

God kveld! Jeg skulle vært innom her mye før, men kvelden forsvant mellom to foreldremøter. Ikveld ville jeg tipse dere om noe jeg stadig vekk lager meg til kvelds, spesielt etter trening eller om jeg er fysen på noe godt❤

Protein sjokoladekake:

1 egg

1 scoop Forever ultra proteinpulver sjokolade

1 scoop mandelmel

1ts kakao

1/2 Ts bakepulver

1 Ts sukrin

1 espresso

Bland alt sammen i en kopp, til en smooth røre. Jeg bruker Greengate lattekopp. Sett koppen i mikroen. Full guffe i ca 1.5min. Hell ut kaken på en asjett. Jeg heller litt sjokolade saus over, den er sukkerfri og ingen kalorier. Fra helsebutikk på nett.

Forever ultra proteinpulver er fra Her

Anbefales❤

God natt✨

Er det deilig å være sin egen sjef?

Hei tirsdag! Og hei fra spisebordet a la hjemmekontoret! Mandagen forsvant i en fei for min del. Men herremin så utrolig effektiv dag, sånne dager vil jeg ha enda flere av. Du vet slike dager du bare kan krysse av det ene etter det andre på lista? Love it!

Jeg har vært grûnder og min egen sjef i 7år nå. Om det er deilig å være sin egen sjef? Både ja og nei. Det er både negative og positive sider ved det, og det er stor forskjell på hvilken type business du driver. Mesteparten av denne tiden har jeg drevet min egen butikk, både fysisk og nettbasert butikk. Nå som butikken er historie så driver jeg min egen business innenfor network marketing, på mange måter en mer spennende business-modell.

Frihet til å styre tiden! 

Jeg trives med å være min egen sjef og styre min egen tid. Men det betyr ikke at jeg har 100% frihet til å gjøre akkurat som jeg vil eller kan lene meg helt tilbake. Gjør ikke jeg jobben så er det heller ingen andre som gjør den. Ja, jeg kan velge når jeg vil jobbe og hvor jeg vil jobbe fra. Men jobben MÅ gjøres! Dagens arbeidstid kan deles opp igjennom dagen, gjøres sammenhengende eller flyttes til kvelden om man vil ha fri på dagtid. Det kaller jeg FRIHET til å styre egen tid. Da jeg hadde butikken så hadde jeg ikke den friheten fordi butikken hadde en åpningstid som måtte følges. Jeg hadde fast arbeidssted og tid, og ingen frihet til å styre egen tid. Det var den største forskjellen. Til tider gjorde det at jeg følte meg kvalt. Frihet til å styre egen tid betyr ikke at man ikke jobber eller bare har fri, men at man bestemmer når på døgnet jobben skal gjøres. ♥La livet bestemme jobben din, ikke la jobben styre livet ditt♥

Bygg din egen drøm, ikke bygg andres drøm!

De fleste som har bygget opp sin egen business vet at det ligger mye jobb, motgang, frustrasjon og tårer bak. Man må prøve og feile og det krever sitt. Ja, man legger mye i jobben, men alt går tilbake til seg selv. Det er det fineste! Det er motiverende å jobbe for sin egen drøm, legge ned ekstra innsats for det er DU selv som kan høste av godene. Det elsker jeg ved det å være min egen sjef! Over halvparten av befolkningen har en grunderdrøm. Selvom det koster å bygge opp noe eget så er det noe med å bygge sin egen drøm. Bygger man andres drøm så får man stort sett ikke noe ekstra for det, annet enn at man hjelper til å bygge opp en annens drøm. Mange som ønsker å bygge sin egen drøm tør rett og slett ikke, ofte på grunn at det kreve store investeringer og risiko. Det vet jeg alt om, for det er hverken gratis eller uten risiko å starte opp en butikk. Fordelen med å bygge en network marketing business er at det er risikofritt og har lav investering. 

Har du en drøm om å bli din egen sjef? Følg drømmen din♥

De små øyeblikkene❤

Det er de små øyeblikkene som skaper gode minner💞

Marielle elsker og blomstrer når hun får tid med meg uten storesøster. Det er ikke så ofte, for stort sett er de to. Jeg er alene med jentene på hverdagene så da er det ikke så lett å tilbringe tid med bare en. Men på Igår hev vi oss rundt og satte snuta mot sommer-paradiset vårt. Tid til å leke, gå på tur, oppdage og nyte.

Det å se, oppleve og oppdage naturen gjennom barn er magisk💞 Så mye fantasi og historier.

Det var så koselig med ett døgn sammen med mini. Og frister til gjentagelse. Ekstra kos var det at det småregnet på kvelden og vi kunne kubbe oss inne med pledd, tente lys og høre regnet tappe på taket. Siden hun legger seg tidlig så fikk jeg lagt arbeidet mitt til kvelden. Vi fikk med wifi på kjøpet og det er gull!

Nå er vi vel hjemme og samlet alle 4. Fredagspizzaen er i magen og helgen kan bare starte.

God helg!

Ett år senere: vendepunktet!

Det er med klump i magen jeg ser tilbake på det siste året, og spesielt sommeren for 1 år siden. Jeg fomlet rundt i mørket og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Kroppen min var sliten, hodet var ikke på plass, nervene satt utenpå kroppen. Jeg visste at jeg kjørte meg for hardt, men det var ikke så lett å roe ned siden jeg drev interiørbutikken min. Det endte med at jeg kjørte meg så hardt at strikken røyk og kroppen sa stopp! Det kan du lese mer om HER. 

Like før sommeren 2016 hadde jeg en samtale med en fantastisk dame. Hun ba meg skrive opp 10 ting jeg setter pris på i livet mitt. Noen av de tingene jeg skrev var: barna, Kristian, familien, venner, jobben, trening. Deretter satte hun 2 av tingene opp mot hverandre og jeg måtte velge hvilken som betydde mest, dette gjorde hun gjentatte ganger inntil vi hadde en “Topp 10 liste”. På topp regjerte barna og Kristian, mens nederst stod jobb. Jeg var så inderlig glad i butikken min, utrolig stolt av den og hva jeg hadde fått til. Men når det lyste mot meg at den betydde minst så skjønte jeg hvor landet lå. Realiteten kicket inn. Hun satte også opp min timeplan for å se hvor mye tid jeg brukte på hver av tingene.  Jeg brukte aller mest tid på jobben min og minst tid på barna og Kristian. Altså motsatt rekkefølge av min “topp 10 liste”. Innerst inne så visste jeg det, men jeg tror ikke jeg hadde turt å se sannheten i hvitøyet før. Den kveden gråt jeg mye.

Det starten en prosess i hodet mitt etter denne øvelsen. Jeg hadde aldri stilt meg dette spørsmålet tidligere. Ikke lenge etterpå våknet jeg en morgen og kom meg ikke ut av sengen. Kroppen ville ikke mer, den hadde dratt ut kontakten. I underbevisstheten min hadde jeg visst svaret en liten stund, men denne morgenen fikk jeg svaret svart på hvitt. Denne hendelsen og min “topp 10-liste” var selve vendepuntet for meg. Desverre måtte det gå så brutalt før jeg åpnet øynene. 

Prøv selv: sett opp 10 ting du setter mest pris på her i livet, og ranger de. Se deretter på timene du bruker på ting. Kanskje du også får deg en aha opplevelse? 

Jeg skriver dette og vil dele mer tanker rundt dette, veien tilbake, tiltak jeg har gjort osv med dere for jeg synes det er et viktig tema som desverre ikke blir snakket for mye om. Det er mange i samme båt. Og dagens samfunn med dets tempo tilsier at flere og flere vil hoppe opp i samme båt, før eller senere. 

Ta vare på deg selv:)

-Breakfast obsession-

Hei onsdag!! Hvordan går den første uken med skolestart? Jeg må ærlig innrømme at jeg liker å være tilbake i hverdagen med faste rutiner. Da fungerer jeg best og ser at barna gjør det samme. Jeg er gressenke hver uke, noe jeg alltid har vært, men merker at ting går litt mer smooth når rutinene holdes. Unger trenger rutiner, regler og ikke for mye av det uforutsette:)

Ikke bare får vi rutiner på gjøremål, men også på mat. Jeg har siden nyttår hatt helt dilla på protein-smoothie til frokost. Det gir meg en frisk og god start på dagen. Jeg merker at kroppen min fungerer bedre, har mer energi og blir ikke så fysen utover dagen med riktig ernæring. Tidligere laget jeg en del smoothie av bær og frukt her hjemme, men det metta dårlig. Nå lager jeg noe av det samme, men tilsetter protein pulver. Da holder jeg meg lenger mett og får en mer næringsrik frokost.

Kort fortalt så blander jeg en shot aloe vera, en pakke fiber, forever ultra pulver og bær/frukt/grønt. En skikkelig næringsbombe altså! Noen ganger tilsetter jeg argi+ som jeg tar hver dag oppi også for å spare tid. Jeg har testet ut masse forskjellige mikser av bær, ananas, mango, eple, grønnkål, spinat, avokado osv. I tillegg har jeg laget vafler, pannekaker, sjokolade kake osv med dette protein pulveret. Så mye sunt og godt!!

Jeg lager nå en samling av alle disse oppskriftene og sender med til de som bestiller minimum 2 poser Forever Ultra. Sjekk ut Nettbutikk her.

Ønsker den en strålende dag☀

Ny start, skolestart og tilbake til gode vaner!

God morgen mandag!! Idag starter hverdagen sånn på ordentlig her hos oss, og sikkert hos mange av dere. Skolestart for eldstejenta. Jeg skal innrømme at jeg har gledet meg veldig til denne dagen. Skoleferie og sommer er fint det, men 8 uker kan bli litt mye. Både for store og små. Hvordan løser dere det med skolefri, begge foreldre i jobb og for "stor" for SFO? Jeg har snakket med flere foreldre som har måttet ha med barn på jobb. En dag er greit, men flere uker da… Pernille har også vært med på jobb og jeg har tilpasset dagene etter henne, da takker jeg for hjemmekontor og fleksitid. Men uansett så blir det utrolig godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen. For i mine øyne er hverdagen best❤

For å komme tilbake til hverdagen, gode vaner og bli kvitt sommeren så starter jeg og flere andre på en 9 dagers kickstart. Noen denne uken, noen neste uke. Det er på tide å vaske sommeren ut av kroppen. Jeg tok C9 programmet på nyåret og det ble en ny start for meg. Det er lett å unne seg litt ekstra kos både her og der, som tilsammen blir mye ekstra iløpet av uken. Uvaner er mye lettere å tilegne seg enn å bli kvitt. C9 programmet er et 9 dagers program hvor kosthold, mosjon og fokus på å bli kvitt uvaner står på planen. Det er utrolig hva disse dagene gjør for kroppen, og ikke minst hodet vårt. Jeg er ikke bare ute etter mindre cm, men den følelsen av å ha det DIGG innvendig. Den unner jeg alle❤ For meg gir C9 meg masse energi, økt treningsglade, bedre søvn, helse- ja, det er det beste med C9!

Etter C9 fortsetter jeg på F15. Det er et 15 dagers program med enda mer fokus på kosthold og trening. F15 finnes i 3 forskjellige kategorier- begynner, middels og avansert. Alle disse 3 finnes igjen i 2 nivåer. Alt ettersom hvor man er treningsmessig. Så programmene blir tilpasset hver enkelt. Perfekt!

Selvom jeg trener mye og har et sunt og balansert kosthold til vanlig så er det godt å kjøre en kickstart etter sommeren. Etter to måneder med litt mye "helgekos" og happenings så trenger jeg en restart. Jeg er ikke ute etter en slankekur eller quickfix, for det har jeg ikke troen på. Men en forandring og en sunn livsstil.

For det å være over 30år, mamma og i bedre form enn noen gang kan ikke måle seg med noe❤

//Vil du også ha en forandring eller rett og slett en kickstart? Bli med du også, vi har plass til flere. For mer info [email protected]// #getforeverfitnow

/reklame for egen butikk/

In the progress….

Hei søndag! Og hei fra villa kaos. Når jeg først setter igang så gjør jeg det skikkelig. Jentene bytter rom, vi maler, rydder, sorterer, kaster, innreder og stæsjer!

Pernille får ny farge og stil på rommet sitt. Stor-jente rom! Det blir ganske klart til skolestart imorgen, men jeg tror ikke vi kommer helt i mål. Det blir skikkelig lekkert💞

Alle er i full sving. Jeg får blod på tann jeg nå. Denne høsten har jeg flere prosjekter på planen og bare gleder meg til å sette igang!

Ønsker deg en fin fin søndag! Vi skal på back to school konsert med Katastrofe nå, før vi fortsetter i heimen her✌

Hva har jeg begitt meg ut på?

God morgen! Jeg har en tendens til å ta meg litt vann over hodet. Ihvertfall når det er ting som intresserere meg. Og nå tror jeg at jeg er på dypt vann igjen. Det starter med noe lite og blir til noe stort. Men gir jeg meg? Nope, det har jeg tilgode å gjøre:)

For en stund siden begynte Pernille å snakke om at hun ønsket seg et litt kulere rom. Hun er fylt 9år og skal begynne i 4.klasse til mandag. Hun er absolutt ingen lite jente lenger, og jeg kan se at rommet hennes er litt for rosa og sukkersøtt. Men herremin som jeg elsker den rosa bobla! Denne uken tok vi opp igjen pratet om rommet hennes og jeg spurte hva hun ønsket seg. Et kulere rom, ikke så mye rosa, vekk med en del leker, sminkebord, speil, sofa, ny farge…. Hun visste akkurat hva hun ønsket seg:) Mulig hun slekter litt på mammaen sin. Jo eldre hun blir jo mer lik blir hun meg, en liten mini-me faktisk. 

Etter å ha hørt ønsket hennes og tenkt litt så ble vi enige om å fikse det NÅ. Jeg tror hele ungen satt som et spørsmålstegn. Skal vi begynne med engang, mamma? Hun strålte. Og slik ble det. Igår tok jeg henne med på en inspirasjonsrunde og litt shopping. Planen er klar og vi er igang. Tror jeg gleder meg like mye som henne. Endelig får jeg bruke interiør-lidenskapen min og kreativiteten. Den har ligget nede veldig lenge. På rommet sitt har hun en nydelig lyserosa sommerfugl tapet. Hun ønsket ikke den mer, men ville ikke male over den heller. Så da har jenta med verdens største hjerte bestemt at lillesøster skal få ta over rommet hennes. Marielle får nå rommet med rosa tapet og rosa prinsesse seng, hun smilte fra øre til øre. Faktisk byttet de rom da de skulle legge seg igår kveld. Det var to spente jenter som la seg igår.

Gleder meg til å vise dere resultatet!

These are the days we live for <3

Vi nordmenn er virkelig gode på å nyte ferien♥ 3 uker sommerferie i inn- eller utland. Den første uken senker vi skuldrene og gleder oss over endelig ferie, og bruker tiden på å omstille oss til feriemodus. Herremin vi har jo hele sommeren foran oss! Andre uken nyter vi til det fulle♥ Da er det virkelig ferie og livet smiler. Tredje og siste uken brukes mye av tiden på å telle ned. Ferien er snart over. Om vi er bortreist så er det best å komme seg hjem når uken går mot slutten, for de siste dagene må vi bruke på å komme oss i orden og gjøre klart for hverdagen igjen. Så er ferien over, hverdagen kaller og vi ser frem mot neste ferie. Som er….la meg se… juleferie ja! Ho Ho Ho… Om man ikke er ekstra heldig og har noen dager til gode og kan ta seg en høstferie, men det er langt fra alle som kan det. 

Vet dere hva som forundrer meg? Vi er enda flinkere til å planlegge disse 3 ukene med sommerferie enn vi er til å planlegge livet vårt. Livet går sin vante gang. Ukene flyr, månedene flyr, årene flyr. Folk klager over at livet ble ikke som planlagt. De er slitne, lei og trives ikke. Men snart er det jo ferie.. En liten ferie redder tiden så man holder ut litt til, får hodet over vann. Jeg har aldri forstått helt det der. Hva med å trekke seg litt tilbake og spørre seg selv: hvordan har jeg det egentlig? Ble livet som planlagt? Hvis svaret er nei, så burde varsellampene lyse.

Akkurat nå sitter det en mamma med en klump i magen. Sommeren går mot slutten og ferien er forbi, neste ferie er noen dager i romjulen. Kanksje hun kan ta 2 dager ifm høstferien, men håpet henger i et tynt snøre. Hun har knapt sett noe til solen i ferien. Den tittet mest frem i mai og juni, da hun var innendørs på jobb. De 2(!) ferie-ukene bestod av en god del regn og noen soldager. Hun er absolutt ikke klar for hverdagen, en krevende høst på jobb og et julerush uten like. Energi lageret er ikke fylt opp, desverre. Ungene har startet opp i barnehage og SFO igjen. Og rett rundt hjørnet starter hverdagen for fult med aktiviteter og lekser i tillegg. Tidspress, jobbehelg, jobbe inneklemte dager, jobbe søndag for å bli ajour, alltid være tilgjengelig… Kvalmen brer seg til hele kroppen. Jeg kan skrive om denne mamma, for jeg var nettopp henne. Kvalm fordi jeg ga alt i en jobb som stjal all energien min, tok all tiden jeg skulle ha med barna mine, og dro meg mellom jobb og hjemmet. Ferie ble det mindre og mindre av, jeg endte opp med å sende ungene bort på ferie så jeg kunne jobbe døgnet rundt istendefor så jeg ble a jour.

Sommeren er så mye mer enn disse 3 ferie ukene. Den varer fra tidlig i mai til langt ut i august. Vi er ikke prisgitt solskinn, varme og tropenetter fra start til slutt. Man vet aldri hvordan været blir akkurat de dagene man skal ta ferie. Jeg har derfor tilbragt så mye tid som mulig ute denne sommeren så fort den har vist seg fra sin beste side. Det er en av fordelene med å kunne jobbe hjemmefra. Jeg kan like greit sitte ute som inne. Eller jeg kan nyte sommerdagen og jobbe på kvelden. Det er en luksus jeg verdsetter høyt! Endelig kan jeg glede meg over hverdagen. Jeg tok et valg for 1 år siden og det var det mest riktige valget for meg og min familie. Mange av oss lever for feriene. Det er synd, for det er hverdagene det er flest av. Livet er virkelig for kort til å leve for helgene og feriene. Jeg er så glad for at jeg åpnet øynene og tok et valg.

Velg en jobb som gir deg glede, frihet og muligheten til å nyte hverdagen♥

 

Fra klump i magen til ren kos❤

Mandag og planleggingsdag!

Da jeg drev butikken min så ga bare ordet planleggingsdag meg en klump i magen. Det var to grunner til det. Slike ekstra fridager ga meg ekstra stress og det var ikke så lett å få seg fri. Dersom jeg fikk meg fri så måtte jeg ta igjen jobben senere og når du driver selvstendig så vet man at det koster. På den andre siden så ønsket jeg meg veldig en slik fridag sammen med mine jenter. En kosedag💞

Jeg vet at flere synes slike ekstra fridager kan være vanskelige. Selvstendig eller ansatt. I hverdagen er det vanskelig nok å få kabalen til å gå opp og en slik dag kan være med på å nærmest velte lasset. Jeg er glad for at jeg ikke blir dratt mellom butikken min og hjemmet lenger💞

Idag har jeg ikke bare hatt mine jenter hjemme, men også hjulpet andre. Jeg vet hvor vanskelig det kan være. Været har vist seg fra sin beste side og de har kost seg ute, spist is, sprutet med vann og snudd både lekestue og rom på hodet. Innimellom slagene har jeg fått jobbet. Det er fordelen med å ha lekevenninner på besøk. En dame fra teamet mitt stakk også innom med sin sønn. Vi fikk diskutert litt planer, drukket kaffe og jobbet. En business med tilholdssted her hjemme er ikke dumt✨

Håper starten på uken din også var fint! Flere som har vært hjemme med barna idag?